Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 569.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Flamenawer kaže...

CHEVROLET CAMARO SS Setup

For me is very good, weight, grip, steering, very realistic Great muscle look and nice driving. 

Is a tank XD

Great as always!! Your setups are ace, game would be a lot harder and not that enjoyable without them. No need for mods or any other stuff. Thanks!

I'm very large!
15 godina
neaktivan

Igra mi je pomalo kako da kazem sranje, trecorazredna...sve je to cool sto se moze bolje izrazbijat i isprljat auto i sto mozes gledat kroz kacigu, al nema ono najvaznije...nemozes se nikako vratit među bar prva 3 ako te pristignu zbog neke sitne greske. Il si prvi il si zadnji nikako mješovito meni je to pomalo glupasto

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja često pustim da me svi prestignu i vratim se na prvo mjesto, tako da to nije stvar igre. Dosta ti je loš kriterij.

I'm very large!
15 godina
neaktivan

ne vijerujem da je samo moj eno oni u game reportu tvrde isto...reci mi ti koja je tvoja opcija da ti to uspjeva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

ne vijerujem da je samo moj eno oni u game reportu tvrde isto...reci mi ti koja je tvoja opcija da ti to uspjeva

Game report {#}

Meni to uspijeva kada je na normal tezini, kada je na tezemu, naravno da te svaka greska kosta. U stvarnosti i vise nego ovdje.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Nos kaže...

Ja često pustim da me svi prestignu i vratim se na prvo mjesto, tako da to nije stvar igre. Dosta ti je loš kriterij.

slažem se

bolje propustit AI nego se naguravat sa njima

jer kako je AI malo glupav, jako te lako shebu na stazi, jer ne paze baš na tvoju prisutnost

a sad dali je bolja situacija da izgubiš poziciju dvije na propuštanju, ili da shebeš cijelu utrku, po meni bolje koja pozicija dolje nego naguravanje i živciranje što te stalno netko mora izbacit iz utrke van, što dovodi do restarta i dodatne frustracije

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 23:41 (matija656).
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Težina igre ne znači da je igra loše. Treba malo navikavanja upoznavanja staza samog auta te pošten setup od auta da bi sve to bilo izvedivo. Igru igram zbilja povremeno nemam ni 50% pređeno, ali dva runa niz nordschleife skoro svaki dan zbilja dižu skill :P 

Ako ti igra nije sjela i ne sviđa ti se ima hrpa drugih :)

I'm very large!
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
matija656 kaže...
Nos kaže...

slažem se

bolje propustit AI nego se naguravat sa njima

jer kako je AI malo glupav, jako te lako shebu na stazi, jer ne paze baš na tvoju prisutnost

a sad dali je bolja situacija da izgubiš poziciju dvije na propuštanju, ili da shebeš cijelu utrku, po meni bolje koja pozicija dolje nego naguravanje i živciranje što te stalno netko mora izbacit iz utrke van, što dovodi do restarta i dodatne frustracije

hehe... sto ih pustati kad mozes fino da se probijes medju prve pozicije na startu... Meni se vrlo rijetko desavalo da me izguraju a da ja nisam preostro usao u krivinu ili slicno... Kako god Shift2 je puno bolji naslov od njegovih rethodnika...

@hitmanr i to za vracanje pozija mi je presmijesno, pa si kad gledao kaku utrku? kolika je sansa da se vratis na "podium" jednom kad ga izgubis...

15 godina

ovo ću jedino moć zaigrat na konfi koju budem morao, ako bude bilo sreće, kupit kad igra dođe :(
valjda se bude skupilo do tad
ali brat bratu, ako ovo nije laž, GT5 i Forza i sve ostale se mogu sakrit

15 godina
neaktivan

Nije laž. Igra će masivno koristiti teselaciju za postizanje detaljnosti. Trenutno poliraju engine, a ulagači već igraju testne verzije. {#}

Plus, uz finu grafiku, namjeravaju konkurirati iRacingu i sličnima po pitanju simulacije. Win-win, a cijeli projekt financiraju igrači. U startu sam rekao da je to zanimljiv koncept razvoja, pogotovo jer su se usredotočili na manji broj automobila u startu ali s ciljem da svaki od tih bude vjerodostojna replika pravog u svakom smislu. Iz suradnje sa EA su izgleda puno naučili, točnije, kako ne treba razvijati igru. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 9:55 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

onda si prvo mioram nabaviti kontroler jer igram na tastaturi...al uskoro uzimam x360 pa mozda ce tamo biti bolje

0 0 hvala 0
15 godina
hitmanr kaže...

onda si prvo mioram nabaviti kontroler jer igram na tastaturi...al uskoro uzimam x360 pa mozda ce tamo biti bolje

kontroler ili konzolu ??
jer ako kontroler, nećeš požalit, uživancija vozit sa njim ovo, doduše treba privikavanja ali puno bolje
ja sam prije igrao sa logitech dual actionom, i razlika između njega i xboxovog kontrolera je velika

puno bolje sa xboxovim vozit

15 godina
neaktivan

E da, zaboravio sam napomenuti, koliko znam, C.A.R.S. izlazi i za konzole. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
hitmanr kaže...

kontroler ili konzolu ??
jer ako kontroler, nećeš požalit, uživancija vozit sa njim ovo, doduše treba privikavanja ali puno bolje
ja sam prije igrao sa logitech dual actionom, i razlika između njega i xboxovog kontrolera je velika

konzolu da, a i kontroler odma uz nju ide

15 godina
hitmanr kaže...
matija656 kaže...
hitmanr kaže...

kontroler ili konzolu ??

konzolu da, a i kontroler odma uz nju ide

onda će ti igra imati defaultno ponašanje, te nećeš imati mogučnosti modanja, jer koliko sam vidio ima ptm mod koji je konvertiran za ps3, ali nisam vidio ptm koji je omogućen da se može ubacit u xbox, ili xbox ako se igra instalira na hard ima jednako stvari kao pc, ali nikad nisam ni vidio xbox uživo tako da nemam poima

15 godina
neaktivan

meni ti i nisu bitni ti modovi u igrama ja igram bez toga tako da me......nije briga

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

meni ti i nisu bitni ti modovi u igrama ja igram bez toga tako da me......nije briga

Ovi modovi nisu za mijenjanje auta nego radi greski same igre {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

oces rec da je nemoguce modat na x360

0 0 hvala 0
15 godina
hitmanr kaže...

ja još nisam nigdje naletio na nekoga ili neki post na netu koji govori da je modao shift2 na xboxu

vjerujem da nije moguće, stoga ako možeš, bolje nabavi shift 2 za pc, jer imaš prvenstveno mogučnost modanja, a modova sada ima dosta i ima jako dobrih

16 godina
neaktivan

Oukej, sada idem igrat nakon dosta vremena kad ono problem, reinstall igre, clean install totalno bez modova, udem, opet isti problem - u garazi se dogodi ovo:

nije do grafe, jer sam prvu utrku normalno odigrao, te kada kupim auto normalno odvozim D event {#} nije mi se dalo resajzat slike pa su vjerojatno malo losije kvalitete, inace sve ok jedino je AA smanjen.

Deus EX HR normalno radi, na FullHD @max, kao i Dead Island, AC: B, F1 2010,...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
hitmanr kaže...

ja još nisam nigdje naletio na nekoga ili neki post na netu koji govori da je modao shift2 na xboxu

vjerujem da nije moguće, stoga ako možeš, bolje nabavi shift 2 za pc, jer imaš prvenstveno mogučnost modanja, a modova sada ima dosta i ima jako dobrih

imam vec sift 2 na pc....ima li neki mod ili šifra za dodatan novac

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 20:08 (hitmanr).
15 godina
hitmanr kaže...

trainer samo nađi i sa njim se to jako lako riješi

@ mitsuoka - prvi put vidim taj problem, da nije do drivera za grafičku ??

16 godina
neaktivan
matija656 kaže...

mitsuoka - prvi put vidim taj problem, da nije do drivera za grafičku ??

aj probat cu to kasnije kad se vratim doma.

15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
hitmanr kaže...

trainer samo nađi i sa njim se to jako lako riješi

@ mitsuoka - prvi put vidim taj problem, da nije do drivera za grafičku ??

mozda ce zvucat malo glupo sto neznam al jbg...kako da kativiram ovaj trainer jel ga treba negdi kopirat (ovo je nesto kao keygun)...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 20:34 (hitmanr).
13 godina
neaktivan

For now my last setup made with wheel, and I think it might be the best. I have only tested with Pad, but almost everything I've done with the wheel. 

FORD MUSTANG RTR-X Setup

I won the championship of drift, and I have given FALKEN Ford Mustang GT V-MONSTER Guittin.

I like the car I tried to do the setup with PAD. The result is that the pad is perfect for external cameras and telemetry is also perfect.

The problem with pad is that it is impossible to notice the inertia of the FF and may be undriveable with FF, as with the original setups, which is impossible to master rigthway car.

This effect is seen in the telemetry page of friction forces and the G. In this setup I do not see, and is perfect, but they could go out with the FF.

Please'm uploading the video, try it and tell me if the setup is correct and without inertia.

It is important to know whether PAD can be done with a steering wheel setup for

Also upload a version of the RTR Drift-X and this Mustang GT. Also improved versions of the E30 Drift Toyota Corolla AE86 of these I made with steering wheel and hung on up, with more points they get drift, but still requires practice with the other versions easier.

FORD MUSTANG GT MONSTER/FALKEN V.Gittin Jr. Setup

Please comment.

FORD MUSTANG RTR-X DRIFT Setup

FORD MUSTANG GT MONSTER/FALKEN DRIFT Setup

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Meni je shift 2 unleashed predobra igra,a uopce nije toliko teska koliko se prica ja skoro svaku utrku dodem prvi :D Jedino tu i tamo nekad restartam kad se bas zesce sje**m.

HITMANR sto si pito za ovaj trainer za novac najbolje ti je skinit cheat engine i preko njega dodat pare tako je najjednostavnije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moram priznat da bas i neznam kako ih dodat otvorio sam igru preko toga al ne kuzim bas

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sutra cu poceti s igranjem.. Da ne listam dobrih 60ak stranica, sta mi preporucujete od modova ?

15 godina
anabolicaa kaže...

Sutra cu poceti s igranjem.. Da ne listam dobrih 60ak stranica, sta mi preporucujete od modova ?

ptm, remove floating semaphore mod, sun mod, unofficial game patch, extra levels, tyres on tarmac, i zadnji dlc sa dragom

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 0:08 (matija656).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice