Je li isplati igrati Shift na tastaturi ili joysticku ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako mozes voziti sa pogledom izvana
Evo napokon prešao cijeli Drift, a zadnju utrku (Miami) sam prešao sa NFSTeam AE86 koju se osvoji na Retro sekciji. Doduše uz pomoć jednog buga, tj. kada sam išao na Play Again ostao mi je rezultat sa kraja 3. kruga (oko 1300 bodova) pa sam to iskoristio, ali sam ionako dobro oddriftao tako da sam u tom pokušaju (kad se oduzme 1300) dobio nekih 1700 bodova
Je li isplati igrati Shift na tastaturi ili joysticku ?
da, zašto ne
ja igram na joysticku i sa vježbom se može jako dobro vozit
Haha, neznam niti sam, jednostavno tako bolje vidim stazu.Sada sam si maloproije stavio full workse na R8 i stvarno sam se razočarao, auto kao da ima previše snage, a prelagan je, mislim povuče i ima ubrzanje kao formula ali u zavuje se vrti kao da je RWD a baš sam ga namjerno kupio zato što je bio 4WD.
Haha, neznam niti sam, jednostavno tako bolje vidim stazu.Sada sam si maloproije stavio full workse na R8 i stvarno sam se razočarao, auto kao da ima previše snage, a prelagan je, mislim povuče i ima ubrzanje kao formula ali u zavuje se vrti kao da je RWD a baš sam ga namjerno kupio zato što je bio 4WD.
pa nemoj mu forsirat gas
:D
nježno sa njim
:P
a kako se ti mozes vozit s pogledom iznutra ? osjećaj je upola lošiji , bar meni.
Heh, slažem se..ja ne samo što vozim s pogledom u kokpitu, već i isključim bilo kakve pokazivače, oznake..sve. I tako onda prašiti u utrci po noći..Predobro
Heh, slažem se..ja ne samo što vozim s pogledom u kokpitu, već i isključim bilo kakve pokazivače, oznake..sve. I tako onda prašiti u utrci po noći..Predobro
slažem se
najbolji gušt je ovu igru vozit sa helmet cam i ugasit sve pokazivače
i neznam dal ste primjetili, da kad imate stavljen helmet cam i vozite unazad, da vaš vozač pogledava u retrovizor, lijevi ako ste blizu lijevog zida, srednji (mislim, nisam siguran) ako nema zida blizu auta, i na desni retrovizor ako je zid sa desne strane blizu auta
stvarno ja im skidam kapu na tom helmet cam-u
nisam to primjetio, tj nisam radio takve ekscese na stazi :)
btw. sad sam 15tak minuta vozio malo na tsukubi rfactor i mogu samo rec - koja igra! nece ju nitko zamjeniti, osim mozda rf2...nfs je daleko sto se tice ponasanja, ali je zabavan - barem to...
pa nemoj mu forsirat gas
nježno sa njim
:P
Ja sam si kupio Porsche Carrera GT i na tog ljepotana stavio works. Dakle, prava zvjer od auta. Ubrzanje strašno, vrlo okretan i odlično koči. Doslovno sam sabio sve protivnike na bilo kojem time attacku.
probaj Jaguara XKR
ja sam ga ugradio sve moguće, i workse i bez ikakvih pomagala ga vozim ko bebu, odličan auto, a ima pogon RWD
svi assisti na off su i on ide mnogo dobro, samo treba pazit sa gasom
Kad ste vi već do Carrere GT i sličnih došli? Kaj vi igrate da pređete što prije ili kaj? Ja npr. vozim malo po malo i divim se grafici, obožavam vozit tamo zato kaj imam osjećaj kao da je za stvarno, i uživam...
Kad ste vi već do Carrere GT i sličnih došli? Kaj vi igrate da pređete što prije ili kaj? Ja npr. vozim malo po malo i divim se grafici, obožavam vozit tamo zato kaj imam osjećaj kao da je za stvarno, i uživam...
Hehe, pa gledaj, to mi je najdraži auto, jedva sam čekao da ga kupim. No ipak, odvozit ću sve prije GT3 i GT1.
meni je karijera manji dio igre, barem što se mene tiće
glavni dio mi je da na što je više moguće staza da imam sve zavoje savladane i najbolju liniju, a sa količinom staza, i time da svaka staza u drugačijim uvjetima zahtjeva svoje ovladavanje stazom, povečava broj staza na kojima to treba napravit x 3
da ne govorim o tome koliko je automobila u igri pa onda vidjet kako se svaki ponaša sa različitim ugrađivanjima, bla bla, stvarno van karijere opcija ima malo more koje te mogu zadržat na igri i da uživaš u njoj
ja uživam i to sigurno
Uf, sad sam tek stavio ovaj handling mod. OMG! Haha predobro je! Igram na tipkovnici ali svejedno, promjena je itekako uočljiva! Na bolje naravno
Untisunpora, još samo volan... Nikako dočekat
Uf, sad sam tek stavio ovaj handling mod. OMG! Haha predobro je! Igram na tipkovnici ali svejedno, promjena je itekako uočljiva! Na bolje naravno
Razlika je nebo i zemlja, igra je bolja za 50%
Čekaj da tek probaš s volanom
Taj handling mod se samo kopira u instalacijski folder ili ima neka caka jos?
A dobro onda dečki. :)
Kakve ja nevjerojatne sreće imam, 3 puta vozim onu utrku za Lotusa, prvu utrku okrenem ga u prvom zavoju u zadnjem krugu, ostanem bez 2 kotača. 2. trka, ista situacija ali samo tamo na onoj ravnici, isto zadnji krug. 3. trka, zavoj prije ciljne ravnine, uleti mi Skyline GT-R ispred mene, puknem ga u zadnji branik, otkližem do zemlje i okrenem se naglavačke...Odustao sam, nemam volje više. Sutra nastavljam. xD
Kakve ja nevjerojatne sreće imam, 3 puta vozim onu utrku za Lotusa, prvu utrku okrenem ga u prvom zavoju u zadnjem krugu, ostanem bez 2 kotača. 2. trka, ista situacija ali samo tamo na onoj ravnici, isto zadnji krug. 3. trka, zavoj prije ciljne ravnine, uleti mi Skyline GT-R ispred mene, puknem ga u zadnji branik, otkližem do zemlje i okrenem se naglavačke...Odustao sam, nemam volje više. Sutra nastavljam. xD
nema predaje!!!! ovako dobra igra mora ic dalje i na bolje!!! nadam se
Nabavio sam Gumpert Apolla...I doista, auto ima pravo ime...Nevjerovatno je brz, čista raketa na kotačima..Svakako ga trebate probati ako još niste..
I ja sam isto tako umirao, neznam zašto. Sve off naravno.
ALI, vozio sam cijelu večer dok nisam pošteno pobijedio madafakere. Iživcirao sam se pošteno, ali sam pobijedio.
ja sam pokupio ammo i health pack tamo kod treceg zavoja ispod stabla...moras se sagnut da bis mogao pokupiti i onda sam dobio AK 47 i izrokao sve opponente i bio 1. na kraju
evo da podijelim jedan savšeni ss s vama , stavio sam ga za wallpaper koliko mi je dobro ispao:
Bolje da nisi podijelio..
evo da podijelim jedan savšeni ss s vama , stavio sam ga za wallpaper koliko mi je dobro ispao:
? baš je brutalan , jedino nije uplodan u 1080p rezoluciji
? baš je brutalan , jedino nije uplodan u 1080p rezoluciji
Salim se, iako su felge malo ruzne, ova kricavo zelena mi nadrazuje oci.
jesam li to samo ja il je ovaj nordschleife po mraku jezivo dobar
hebote pa mene je tamo strah opalit gas do kraja da ne završim u zidu
a od pomisli da je samo šuma oko mene, neću se vozit ko isus da ne ostanem bez kotača pa da me neki međed ne ufati
o je...ali nije samo schleife takav
ja sam vozio tri trke za redom na glendale-u sa exigeom po mraku...doslovno sam popizzzzzz kako se nista ne vidi, ono savrseno...moras full polakse ic, ne gas do poda, nego ono, dozirati...totalno odlican feeling...
btw. sta je sa volanom, si narucio?
brat moj kaze da danas malo bolje radi, da mu ne smeta vise lag, nisam imao prilike sjest za njegov komp i vidjet dal sam jucer nesto krivo konfigurirao...ucinit cu to valjda sutra...
uglavnom igrivo mu je, jedino je grafiku morao ebeno smanjiti (a ima puno jaci komp od mene - a igra sve na medium i sa nizom rezom od monitora hahahah)