Vi koji ste uspijeli u driftu, koje su vam postavke?
meni su kao i dokly-u na ss koji je gore malo višlje
Vi koji ste uspijeli u driftu, koje su vam postavke?
meni su kao i dokly-u na ss koji je gore malo višlje
Ja sam na onoj trening osmici i fino driftam dok mi gume ne pocrvene na telementriji, onda više nemogu složit osmicu bez greške, te gotovo nemoguće drift ostvarit :(
nemogu da ne komentiram ovo:
vidim po vasim SS-ovima da ste "puni" para...pa zanima me dal sta nabrijavate i koliko aute? ja sam 1x isao staviti par stvari na focusa, filter zraka, i jos neke pyzdarije...mozda sve skupa 5000 potrosio...sad sam na lvl 6 ako se ne varam i imam neznam 100 hiljada dolara, gledam malo da sam isao nabrijavati auto nebi imao nista? a kako vi stojite s time? jel cesto nabrijavate aute? ja imam focusa u D kategoriji, sa kojim se snalazim dosta dobro, lotusa onog kojeg se dobije za C kategoriju, i RX8 kojeg sam isto dobio, on je A kategorija...razmisljam si malo da kupim si auto, ali onda nebi imao nis para za tuniranje...definitivno malo para se dobije...
mislim da bi mogao neki cheat za novac, jer ono, bzvz mi je proc igru sa 4-5 auta, a ima ih 130...ili koliko vec...barem su u quicku mogli staviti sve aute na raspolaganje...ovako ispada da sa toliko malo para sta dobijemo mozemo si tijekom cijele karijeje priustiti par auta ako ih mislimo dovesti do works-a ili mozda 10tak lagano tuniranih...
Ja sam lvl 11 i imam osam auta i svi su dobranu upgradeani... Ne pada mi napamet stavljat cheat za pare...zašto onda da se utrkujem i osvajam šo bolje pozicije i napredujem...
e pa to ti govorim, imas 8 auta, a 7 si dobio (barem mi tako svi izgledaju osim keca)...pitao sam sta je sa parama za kupnju auta i tuniranje njih, a ne za dobivanje...mogu i ja dobiti aute, ali mi nije to to...ja bi htio kupovati sto vise auta i tunirati ih, a ovako kako daju pare cini mi se da nista od toga...jedino sta cu dobivat aute vec gotove, a raditi svoje necu moc previse...
ja sam već na levelu 20, koji je ZADNJI ! ! !
pa mogli su barem njih stavit više, ovako sam već natuko maksimalni level...
uzas, pa ja nisam nis igrao do sad (mozda 3-4 sata sve skupa) i vec sam na 6. levelu...nadam se da se ostali teze dobivaju i da prode vise vremena i utrka izmedu levela
Kakve mrtve veze imaju leveli, to jest njihov broj i brzina napredovanja?
Nije ovo COD.
pa vec sam na sestom a nisam ni zaigrao igru kako spada...pa mislim da cu do 20tog doc relativno brzo...neznam
Jexxx se već jedno sat vremena s ovim driftom, došao do 186 i sad na kapalju po jedan dva, nikako nemogu više grip imat. Koje su vam opcije TC, ARB, SC? Steering i braking help pretopostavljam da je isključeno?
Na slikama su samo 3 dobivena auta.
Ja sam lvl 11 i imam osam auta i svi su dobranu upgradeani... Ne pada mi napamet stavljat cheat za pare...zašto onda da se utrkujem i osvajam šo bolje pozicije i napredujem...
e pa to ti govorim, imas 8 auta, a 7 si dobio (barem mi tako svi izgledaju osim keca)...pitao sam sta je sa parama za kupnju auta i tuniranje njih, a ne za dobivanje...mogu i ja dobiti aute, ali mi nije to to...ja bi htio kupovati sto vise auta i tunirati ih, a ovako kako daju pare cini mi se da nista od toga...jedino sta cu dobivat aute vec gotove, a raditi svoje necu moc previse...
Dobio sam ih 3, a ne 7 (Mustang, Mazda RX8 i Lotus). Po čemu si ti zaključio da je njih 7 dobiveno? I svi su tunirani osim ta tri. I to debelo tunirani....
ja mislim da je bodovanje tako da koji si level da toliko moraš skupit bodova, znači level si 18 i moraš skupit 19000 bodova za sljedeći, mislim da je tako
a ja sam to već skupio jer sam se dosta zajebavao u driftu i na nordschleifeu sa autima
Dobar dan,moze li mi ko reci je li NFS Shift 2 kompatibilan s ovim volanom jer ga planiram kupiti. Hvala unaprijed.
Dobar dan,moze li mi ko reci je li NFS Shift 2 kompatibilan s ovim volanom jer ga planiram kupiti. Hvala unaprijed.
Ovdje ti sve pise koji su podrzani volani.
http://www.needforspeed.com/post/shift-2-unleashed-pc-requirementssupported-wheel-list
Kako vam ide drift?Ja već 2 sata pokušavam preći onaj trening i već polako pi*dim
A niš,igrat ću igru samo ne drift
23 | Nikako |
---|---|
7 | Donekle |
5 | Malo se mučim ali polako ide |
0 | Dobro |
5 | Savršeno |
Nabio i ja nekoliko levela, ali imam samo Acuru NSX i onu Mazdu šta je dobiješ za drift i to je to - ne kužim kako su već neki pokupovali toliko mašina... I moram priznati da je igra poprilično neigriva na tipkovnici, čudno mi je to jer sam GTR normalno igrao koji je dosta jača simulacija od ove igre - valjda te ''tjeraju'' da kupiš volan ili nešto slično.
kupi jaguara pa ga malo provozaj, odličan auto, sa worksima i bez ikakvih assista voziš ga ko bebicu
ja ga kupio i prezadovoljan sam, a i hebeno izgleda sa full worksima
Ima li netko savjet kako ovu igru ucinitim igrivom bez volana??? Inace igram sa jostikom no ne ide bas, pogotovo kad cujem
da ostavite konkurenciju za pola kruga. Za mene je znanstvena fantastika. Jel ova igra napravljena za volane ili koji k?
Ima li netko savjet kako ovu igru ucinitim igrivom bez volana??? Inace igram sa jostikom no ne ide bas, pogotovo kad cujem
da ostavite konkurenciju za pola kruga. Za mene je znanstvena fantastika. Jel ova igra napravljena za volane ili koji k?
Evo, ja nemam volan već vozim na tipkovnici i ugodno se može voziti. Koristim onaj minimod za handling i od assistova traction control.
onaj kome trebaju pare nek igra više puta neka skuplja natjecanja... nije limitirano na samo jedan prolaz...
Kako vam ide drift?Ja već 2 sata pokušavam preći onaj trening i već polako pi*dim
Gdje je taj drift? Koja moraš bit livel da možeš igrat drift?
Danas sam počeo igrati i to samo zbog Golfa 1 pa me zanima gdje se on može kupitit? Na kojem livelu?
Hvala
Gdje je taj drift? Koja moraš bit livel da možeš igrat drift?
Danas sam počeo igrati i to samo zbog Golfa 1 pa me zanima gdje se on može kupitit? Na kojem livelu?
Hvala
Mislim da je drift 4 level,a golfa možeš kupit čini mi se odmah,pod WV.
Može link ako netko ima za minimod za handling?
Koji file trebam izbrisat ili što trebam uradit da mi igra ide ispočetka?
a vjerovatno u my documents/ shift 2 unleashed/ pa obrisat one profile... a ako imaš original onda neznam jel radi isto ili moraš hakirat EA server s podacima...
a vjerovatno u my documents/ shift 2 unleashed/ pa obrisat one profile... a ako imaš original onda neznam jel radi isto ili moraš hakirat EA server s podacima...
Hvala ali to sam obrisao i prije ali svejedno radi, što sad?
Hvala ali to sam obrisao i prije ali svejedno radi, što sad?
ima neki profil i u program files/electronic arts/ shift 2 unleashed/profiles obriši oba i taj i u my documents...
Ja jučer počeo, kupio Focusa...Zasad nema nikakvog tuninga zato kaj sam prešo 2 utrke, ali *ebena mi je igra, ali malo je zeznuta na tipkovnici no opet...Vrijedi igrat. :D
Kišeeee..zašto nema kiše u igri??
Kišeeee..zašto nema kiše u igri??
I meni fali kiša :(
Bilo bi lijepo kad bi padala kiša na nekoj stazi posebice noćnoj pa onda hvataj auto na muke jao što bi bilo smijeha :D