jel ko zna oće bit stari ameri poput dodge chargera,challengera,chevrolet camara... u igri
Neki od klasičnijih modela sigurno hoće.
e super,u jedinici su mi stari ameri najviše falili,a sad će ih bit više nego ikad,jedva čekam da se utrkujem sa corvette stingray-om
omfg, ponavljaju fail od GT5: voac u lamborghiniju koji ima mjenjac iza volana ide rukom dolje desno, kao da salta obican rucni...jos sam malo promislio da je mozda rijec o rucnoj verziji murcielaga, ali posto je ovo GT1 verzija FIA natjecanja, onda MORA imat mjenjac za volanom...isuse, kako mi to smeta uzasno...
plus sta mi ovaj shift lici na ISTI shift 1...neznam, bzvz mi nekako...
i ova gore NEXT XP LEVEL oznaka mi smeta uzasno, sta ce im to u igri? joj e
Handling mi izgleda isto ko i u jedinici ali sad da li je to kako si je ovaj postavio volan ili... auto se njiše ko brod lijevo desno na ravnici. Zapravo iz ovog videa se skoro pa ništa ne može vidjeti pošto ovaj vozi ko penzioner, previše špara volan a to je igra s kojom ga moraš razvaliti
omfg, ponavljaju fail od GT5: voac u lamborghiniju koji ima mjenjac iza volana ide rukom dolje desno, kao da salta obican rucni...jos sam malo promislio da je mozda rijec o rucnoj verziji murcielaga, ali posto je ovo GT1 verzija FIA natjecanja, onda MORA imat mjenjac za volanom...bla bla bla...
Stari evo ti slika sluzbenog GT1 Murcielaga pa potraži malo mjenjač....
ww tome se nisam nadao...ok, naucio nesto novo, iako mi nema smisla previse da mjenjaju palice iza volana za obican sekvencijalni...
kako god failao sam :D
jel ima samo kameru ova u auto ili ima normalna di se vidi cijeli auto?
jel ima samo kameru ova u auto ili ima normalna di se vidi cijeli auto?
Normalno da ima više kamera,pa i ta da se vidi cijeli auto..
Koje tom liku dao da vozi taj je luđi od njega.
Koje tom liku dao da vozi taj je luđi od njega.
Ne kužim kako može tako nisko držati volan i tako voziti. Zato mu i bježi auto na sve strane i nema osjećaja
Sustav upgrade-a.
Jaooo, taman idući tjedan idem ubost G27
Kako ću se guštat
Jaooo, taman idući tjedan idem ubost G27
Kako ću se guštat
@Mina koji je datum izlaska,jel barem u 3 mjesecu?
29.3. izlazi.
EDIT: 29.3. USA, 31.3. EU
Izlazi 29. 3.
Još 23 dana.
A hoce biti kakav demo prije full igre???
A hoce biti kakav demo prije full igre???
..vjerovatno za PC nece kao sto nije ni HP bio,bio je samo za konzole..
Ovaj clip po noći u SPA kao da vozi pod kratkim svjetlima slabo mi to.
Ovaj clip po noći u SPA kao da vozi pod kratkim svjetlima slabo mi to.
Bio je nedavno članak u kojem je to objašnjeno. To je rađeno u suradnji sa profesionalnim vozačima utrka, prema čijem iskustvu je ovo točno kako treba izgledati, jer kako kažu, vožnja po mraku zaista je "na slijepo".
pa sta bi ti da vozaci sa jacim svjetlima zasljepljuju ove ispred sebe? po meni je ovo ULTRA realno, sto se tice izgleda, vidjet cemo kako je ponasanje auta, iako mi ne obecaje da ce biti puno bolje od sifta 1
Ma jasno mi je vozit 50 km/h napamet al 300....ak oni kažu da tak mora onda mora.
Ma jasno mi je vozit 50 km/h napamet al 300....ak oni kažu da tak mora onda mora.
A šteta, ali ora bit, prbaj u stvarnom životu, već 120 je zastrašujuće.
http://speedhunters.com/archive/2011/03/07/shift2-unleashed-gt-gt-frequently-asked-questions.aspx
golf 1, .... :))