NBA 2k13

poruka: 323
|
čitano: 79.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: NBA 2k13

dosta stvari je izbačeno iz pc verzije, neki modovi nedostaju, iskreno me ni najmanje nije briga što nema all star weekenda, al nema stvari poput MyTEAM i slično

15 godina
neaktivan
NBA 2k13

A ti si igrao verziju za konzole pa to možeš potvrditi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
mijanB kaže...

dosta stvari je izbačeno iz pc verzije, neki modovi nedostaju, iskreno me ni najmanje nije briga što nema all star weekenda, al nema stvari poput MyTEAM i slično

http://store.steampowered.com/app/219600/

chekiraj key features!

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 12:31 (MujagaWudakhi).
15 godina
MujagaWudakhi kaže...
mijanB kaže...

http://store.steampowered.com/app/219600/

chekiraj key features!

Mislim da nema My Team. To je greška na steamu..

šumski put je bio ravan.
13 godina
NBA 2k13

a da jednostavno na službenoj stranici pogledate šta se nudi za pc http://2ksports.com/games/nba2k13

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
DangerousB kaže...

dlc dolazi i za pc!! :D :D

Two days before the October 2nd release, 2K Sports announced via a reply to a fan on Twitter that the downloadable PC version was delayed to October 16.[6] The release date on Amazon was subsequently changed to October 30th.[7] The game was also distributed as a limited disc-based release and was found to have been missing some key features from the console versions. Online matchmaking with friends is unavailable and "Blacktop 3 vs 3", and "My Teams" modes have been removed. The game's virtual currency system and the features associated with the currency system (such as unlockable Blacktop Stars and MyCloset) have not ported over from the console versions. In addition, advanced lighting features available on consoles, such as self-shadowing are also unavailable.[8] Custom soundtracks and DLC (including pre-order DLC) have been excluded as well

Kaje s ovim?

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
16 godina
neaktivan
NBA 2k13

Možda je netko napisao pa se ispričavam ako ne vidim...

Jel zna netko kako ostat na parketu s jednom ili obje noge i napravit spin. U svim prošlim nastavcima sam držao LT i to je to...

Znači kad se dodaje lopta protivniku, da ne krene vodit loptu, nego da cima protivnika i ostane zakopan za parket?

0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

A ti si igrao verziju za konzole pa to možeš potvrditi?

Imaš sve informacije na internetu.Ak ti se neda guglat nemoraš čovjeka zekat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 17:54 (SolidSnakeCRO).
15 godina
neaktivan
NBA 2k13

Zekam ga zato što kaže ovo, CITIRAM:...30 eura mi je puno za igru koja je do kosti ogoljena u usporedbi sa konzolaškim verzijama.

Nije istina da je igra ogoljena do kosti u odnosu na konzolaške verzije. Pa to znači da je sve onda drukčije, od grafike, gameplaya i sto stvari.

Npr. Fifa dok nije postala next gen za PC je bila ogoljena do kosti u odnosu na konzolaške verzije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 18:25 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Blago tebi kad ti ne smeta što plaćaš namjerno nepotpuni proizvod koji je takav samo zbog pohlepe 2k Sportsa, ako uopće plaćaš :)

12 godina
neaktivan

PC verzija nema my team mod i all star weekend i još par stvari. Al je zato online puno bolji nego prošle godine (bolja grafika, bolji serveri...). Quick match online je loš jer se igra na pro težini. Na balkan-gamingu nas se skupilo zasad 10 sa originalima i planiramo igrat ligu međusobno preko online association-a. Dosadašnja iskustva u isprobavanju su pozitivna, jer se mogu mjenjati slideri, resetirati utakmice itd, za razliku od prošlog nastavka. 

Meni nije žao što sam uzeo original jer je igra kvalitetna i odličan je online. A pogotovo što imamo ozbiljnu ekipu koja piči nba2k online lige od 2k11. Tako ako je neko uzeo original nek mi se slobodno i pridruži.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 9:06 (nikola80).
15 godina
neaktivan
NBA 2k13

ne zamaram se puno,igru sam skinuo a radi odlicno ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NBA 2k13

deleted..

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 16:03 (dreammaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NBA 2k13

Imam problem sa mojim NBA 2k13. Jednostavno nece nista da sacuva to jest kada hocu da sacuvam nesto ono izbaci Save Failed. Tako da svaki put kada ulazim u igru moram iznova podesavati komande itd. My Career ne mogu uopste igrati jer ne mogu nista da sacuvam i svaki put bi morao sve iznova. Ako neko moze da pomogne bio bih mu vrlo zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k13

jos jedna stvar koja me uzasno iritira,odigram savrsenu utakmicu,izaberu me kao 1. pick i opet moram ulaziti sa klupe dok davis koji je 10. pick   ima 36 minuta,totalno glupo,koji je smisao tog drafta u igrici uopce

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k13

Evo jedan moj Ankle Breaker!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k13

Inače dodan je Teletović s zadnjim roster updateom.

Igra mi je odlična, najbolji NBA do sad. Baš uživam u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k13

Izasao je offical 1.02 update patch za nba, no trenutno je dostupan samo za ps3 i xbox.

pitanje kada ce ga izbacit za pc...

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sta je u tom updateu uopce?
šumski put je bio ravan.
12 godina
neaktivan

A kako na nba2k12 igrat online a nije mi orginal igrica uprem online i piše mi problem to connecting 2k server u čemu je problem?????

13 godina
neaktivan
NBA 2k13

nemojte cekati te smijesne rostere od 2k da izadju..vec postoje na www.moddingway.com kompletni rosteri sa svim igracima i svim accessoriesima i svim tendency-ima..2k official roster je smijesan a 2k insider je lik koji toliko povrsno prati nba da James u igri ima offense 94 a Carmelo Anthony 88 i Kobe Bryant 90..

you kno me,the chill dude who never gave a !@#%
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vranja kaže...

A kako na nba2k12 igrat online a nije mi orginal igrica uprem online i piše mi problem to connecting 2k server u čemu je problem?????

U neoriginal igri mozda? {#}

12 godina
neaktivan

Na što točno misliš

12 godina
neaktivan
NBA 2k13

e ljudi jel zna tko kako popraviti glitch kod kojeg kad igram quick game ili association mode igram kao da je my career mode znaci s jednim igracem

to me jebe u zdrav mozak
P.S. igram na ps3 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 13:12 (MrKungPaoChicken).

0 0 hvala 0
14 godina
Vranja kaže...

Na što točno misliš

Problem je u tome što imaš NEoriginal verziju. Kupi ju i onda se igraj online kolko god hoćeš...

Maurer
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 13:14 (David87).
12 godina
neaktivan

mozes i meni kako pomoc

13 godina
neaktivan
MrKungPaoChicken kaže...

mozes i meni kako pomoc

imaš u opcijama, mislim da gameplay gdje odabereš kao preferiranu poziciju koju želiš igrati....tu si opciju stavi na niti jednu....

neka me netko ispravi u kojoj je to točnoj opciji, jer ovo ti govorim ovako iz glave... {#}

My BF3 Battlelog: MasterOfPicas
12 godina
neaktivan

hvala

13 godina
neaktivan
NBA 2k13

jel zna neko kako da si spremim my carrer save na stick?

igram na pc

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 19:39 (android96).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice