NBA 2k13

poruka: 323
|
čitano: 79.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
NBA 2k13

Online association radi odlično za PC. Za razliku od 2k12 uveli su ponovno admin opcije upravljanja ligom i podešavanje slidera i grafika je konačno popravljena. Al od ove godine treba original za igranje online.

Ko bude nabavljo original nek se javi da organiziramo neku ligu jer konačno su napravili pravu stvar. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Re: NBA 2k13

kako si je uspio kupit za pc, ja čekam 16.10. da dođe na steam

13 godina
neaktivan

Btw, koliko košta ? (da ne tražim sad po netu)

12 godina
neaktivan
NBA 2k13

Košta 300kn.

Tko bude sačekao da izađe na steamu bit će 30€. Jbg ja sam bio nestrpljiv.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

To i nije tako strašno.. Pogotovo ako se onda može online igrati i ako taj online valja :-)

15 godina
NBA 2k13

Igram nba već par dana i malo-malo me izbacuje iz igre. Neznam zašto, nije do konf., sve ide na max. S drugim igrama nikakvih problema. Jel se to još kome događa?

0 0 hvala 0
14 godina
NBA 2k13

neznam, neki nemaju zvuka u igri, neke izbacuje, meni sve radi savršeno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k13

meni isto radi savrseno,samo opet vidim probleme u my playeru... igran na superstar,svaku utakmicu odlicno odigram,ali jednostavno moji igraci poglupe u zadnjim minutama,nista im ne ulazi,u obrani su katastrofa te to dovodi to gotovo uvijek poraza,iako cijelu utakmicu vodimo i dominiramo... neznam dokle vise,ali sto je tu je,valjda ce neki patch ili nesto

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

meni isto radi savrseno,samo opet vidim probleme u my playeru... igran na superstar,svaku utakmicu odlicno odigram,ali jednostavno moji igraci poglupe u zadnjim minutama,nista im ne ulazi,u obrani su katastrofa te to dovodi to gotovo uvijek poraza,iako cijelu utakmicu vodimo i dominiramo... neznam dokle vise,ali sto je tu je,valjda ce neki patch ili nesto

Isto se i meni događa,samo sto ja igram na hall of  fame i imam score 2-12 hahah {#}.Nerealno je tesko,nekako im previse suteva ulazi precesto,u jednom trenutku utakmice bobcatsi mi imali sut 73 % !!!Imam i one signature skills floor general,defensive anchor i nista ne pomaze.Igram u Torontu,Npr Bargnani zabije 30 ja 25,10 asista Derozan 20 i mi opet izgubimo.Malo mi je u tom dijelu 2K zaribo.

15 godina
neaktivan
NBA 2k13

to je zabrljano vec dosta godina... ja ne igram na hof iz tog razloga sto znam da necu dobit nijednu partiju,ovako bar imam neke sanse i nadam se,ali svejedno je pretesko,skoro svaki njihov sut ulazi,i koliko god mi dobro igrali,oni igraju bolje,jednostavno dodje taj dio kad nemogu faliti nista, a ja samo bespomocno gledam

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k13

Napokon sam instalirao igru posto mi je izbacivalo Install error.
Sad kad je crackujem i udje u igru i ugasi se poslije 1 sekunde.
Da li je do cracka ili do neceg drugog?
Kako popraviti plss?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k13

Evo stigla igra na Basehost http://base-host.com.hr/nba/56-nba-2k13-cd-key.html :)))

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
NBA 2k13

Jel ima itko sličan "problem"?

0 0 hvala 0
16 godina

brijem da ce se tek od utorka 16.10. moci regat na steamu jer tad krece digital download za pc-e ... jel tako?

MuWu
15 godina
neaktivan
NBA 2k13

Ovav cd key s base hosta se aktivira u igri, dakle bez steama.

EDIT: Stigao je i roster update tu imate za skinut http://www.nba2k.org/search/label/Roster-Update

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 19:11 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem je?
16 godina
NBA 2k13

koja glupost nema teletovica u netsima :S skinuo sam i roster update 10.10 i opet ga nema! ccccc

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NBA 2k13

kako se aktivira taj cd key sa base hosta, je li na crackovanu igru u igri upisem cd key ili ... ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@antimadridista
instaliraj nanovo DirectX 11 ili iz instalacije za 2k12 uzmi DirectX koji vec ima,meni je nakon toga radilo :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 21:52 (Nyxem).
16 godina
bobo rastur kaže...

u FGS se uracunavaju i trice... tako da ako si ti opalio 5 trica i zabio 3 , u FGS ce ti biti 3-5 kao i u tricama

MuWu
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Problem je?

Pogledaj dole statistiku. 3/5 iz polja 1 3/5 sa trice a 9 poena sve skupa....

15 godina
NBA 2k13

Uf. Još nisam ni skinuo, a već svrsh@vam

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...
bobo rastur kaže...

u FGS se uracunavaju i trice... tako da ako si ti opalio 5 trica i zabio 3 , u FGS ce ti biti 3-5 kao i u tricama

Aha, znači ipak nije bug.

16 godina
bobo rastur kaže...
MujagaWudakhi kaže...
bobo rastur kaže...

Aha, znači ipak nije bug.

nikakav bug, normalni stats prikaz :)

MuWu
14 godina
neaktivan
NBA 2k13

Jedno pitanje, imate li vi u Showtime Lakersima Abdul-Jabbara? Ja ga nemam i poprilično mi je sumnjivo...

0 0 hvala 0
16 godina

nema ga... ni DR J nema... 2K seratori  {#} hhhh... 

MuWu
16 godina
NBA 2k13

link za download roster filea za jabbara i jos par zvjezdica :D, jedini bed je sto su ruke tamnije od tijela na jabbaru hhh :P

https://www.dropbox.com/s/wh2g6f0crec2c7f/Roster%20JABBAR%20WEBBER%20DR%20J.ROS

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 23:42 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k13

primjecujem da nema teletovica,jel se mogu igdi nabavit full rosteri?

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NBA 2k13

kako aktivirati signature skills u my player modeu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pas22 kaže...

kako aktivirati signature skills u my player modeu ?

Odes pod player upgrades,signature skills,i tu kupujes,ovisi sto oces,za napad,obranu itd.Odes nakon toga equip upgrades i tamo ih preuzmes

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice