NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 162.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

kako radite alley oop.....kako dodajete (u controls kako se zovu te opcije za dodavanje da bih znao sebi prilagoiti na tastaturi)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ima li neki patch za sve terene?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: NBA 2k12
Clutch + pass
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Ima li neki patch za sve terene?

Naravno da ima (ljenčino). Kao što smo već ustanovili nlsc forum prije ovakvih pitanja.

Korny neznaju svi za NLSC, nemoj odma pametovat.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Clutch + pass

valjda

Clutch + fake pass

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
17 godina
neaktivan
NBA 2k12

Stavio sam patch sa slikama igrača koji nedostaju u igri, ali mi isto nekih nema. Da li ima neki patch koji sve dopuni jer mi u starim klubovima ima tri igrača sa istim licem?

0 0 hvala 0
17 godina

Zna li tko što znače sve one ability ikone kraj plavog kruga oko nogu igrača?

Ovo:

http://imageshack.us/photo/my-images/831/2612preview.png/

Jasno mi je ovo za tricaše, skakače, blokere, stealere, zvijezde, ono on fire kad igrač pogodi par za redom ili led kad ima par uzastopnih promašaja, ali ima i nekih nejasnih.

Postoji li gdje lista sa objašnjenjima?

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 23:17 (bjede).
14 godina
neaktivan
bjede kaže...

Ovo:

Jasno mi je ovo za tricaše, skakače, blokere, stealere, zvijezde, ono on fire kad igrač pogodi par za redom ili led kad ima par uzastopnih promašaja, ali ima i nekih nejasnih.

Da nisi ti ubacio neki NBA Live 2003 pack, jer su ove ikone sve odreda u toj igrici.

Ova prva je Tight D, ostatak se nemogu sjetit ni da mi platiš iskreno.

17 godina
bobo rastur kaže...
bjede kaže...

Ovo:

Da nisi ti ubacio neki NBA Live 2003 pack, jer su ove ikone sve odreda u toj igrici.

Nisam, ubacivao sam neke patcheve, ali ne za ikone. Pa zar nemaš i ti ikone pored pojedinih igrača? Možda ih nisi omogućio, ne znam, meni su stalno prisutne.

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
13 godina
neaktivan
bjede kaže...
bobo rastur kaže...
bjede kaže...

Ovo:

Nisam, ubacivao sam neke patcheve, ali ne za ikone. Pa zar nemaš i ti ikone pored pojedinih igrača? Možda ih nisi omogućio, ne znam, meni su stalno prisutne.

ja također nisam nikad vidio ove ikonice u NBA 2k12.. U mojoj verziji igre izgledaju sasvim drukčije..

14 godina
neaktivan
NBA 2k12

da, i u mene ovog nema, ima samo kad je "on fire", ali ni kod mene nema onog šuta, npr. kada ošutam u my player nema ono shot quality A- ili kako već? jel to treba uključiti negdje ili?

0 0 hvala 0
17 godina
stone kaže...

da, i u mene ovog nema, ima samo kad je "on fire", ali ni kod mene nema onog šuta, npr. kada ošutam u my player nema ono shot quality A- ili kako već? jel to treba uključiti negdje ili?

Da, u "Presentation" opcijama.

Hrvojeee kaže...

ja također nisam nikad vidio ove ikonice u NBA 2k12.. U mojoj verziji igre izgledaju sasvim drukčije..

Daj stavi jedan SS da vidim. Ja se ni ne sjećam jesu li na početku bile drugačije.{#}

Ali malo prije sam stavio originalni file u kojemu se one nalaze (gamedata.iff) i i dalje su ovakve.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 23:33 (bjede).
13 godina
neaktivan
bjede kaže...
stone kaže...

Da, u "Presentation" opcijama.

Hrvojeee kaže...

Daj stavi jedan SS da vidim. Ja se ni ne sjećam jesu li na početku bile drugačije.{#}

Ali malo prije sam stavio originalni file u kojemu se one nalaze (gamedata.iff) i i dalje su ovakve.{#}

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k/511360-player-icons-2k12.html#post2042871952

ja vidim ovakve ikonice

17 godina

Je, ja sam zabunom kopirao gamedata file od TNT Patcha u Backup folder.{#}

Možeš li mi molim te uploadati tvoj gamedata.iff defaultni?

EDIT:

I nek ni netko konačno kaže kojeg mu je oblika logo na uvodnom screenu na početku utakmice!{#}{#}

Jel' jajast?

I još nešto: nikako ne mogu dodati loptu od poda. Jel ima neki način kako se to izvodi? Nervira me jer mi često presijecaju loptu kod pick&rolla i u kontrama jer mi igrač uvijek dodaje u visini ruku ili čak glave suigrača, nikada od poda.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 15:18 (bjede).
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ove ikonice su meni super, nekako retro iz onih dana kad sam derao NBA Live 2003 :D

0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

evo tri tekme odigrane na albysovim sliderima 2.0... dakle sve na istim sliderima...

odusevljen sam random situacijama... jedino sam brzinu  smanjio  na 37 jer realno je onako prebrzo na 47 kako je on postavio... ostalo nista nisam dirao... evo par screenova sa rezama  da vidite koliko šarolika igra može biti ... :D

bio sam phila, boston i chicago...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 21:08 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Vidim padali su koševi ko ludi između Wariorsa i Philadelphie.

Igoudala 42 koša.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 23:17 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

ma da čovječe... totalna ludara. hahahahaha... mislim ni ja nisam vjerovao... a tek koliko koševa sam zabio ukupno sa philom  i kako sam loše obranu igrao, što nije slučaj za njih...al eto.. takav dan......al sa chicagom se stvarno da obrana igrat... mislim u  12 minuta, prva cetvrtina,  lakersi su mi zabili 14...al eto u zadnjoj su me utrpali jer sam se opustio ... stvarno je do sada najbolje izbalansirao igru albyss sa tim sliderima... predobro.... 

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 0:42 (MujagaWudakhi).
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ljudi molim vas pomognite, ne znam jel ovo pitanje vec bilo prije postavljeno, ali pomognite molim vas! Igram ja lagano odigram par sezona(5-6) na my playeru, sve si upgradeam sto mogu, na 99 mi je igrac i sad u igri samo odjednom nema vise zvuka komentatora, uopce. Cujem publiku i to al komentatore ne. Molim vas pomognite jer mi je ovako ful cudno igrati i sumnjam da cu moci bez komentatora iako ih i ne slusam stalno ali sam se navikao na neki zvuk osim besmislenog sumljenja publike u pozadini.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Shadyman kaže...

Ljudi molim vas pomognite, ne znam jel ovo pitanje vec bilo prije postavljeno, ali pomognite molim vas! Igram ja lagano odigram par sezona(5-6) na my playeru, sve si upgradeam sto mogu, na 99 mi je igrac i sad u igri samo odjednom nema vise zvuka komentatora, uopce. Cujem publiku i to al komentatore ne. Molim vas pomognite jer mi je ovako ful cudno igrati i sumnjam da cu moci bez komentatora iako ih i ne slusam stalno ali sam se navikao na neki zvuk osim besmislenog sumljenja publike u pozadini.

Ideš u Presentation/Commentary Volume

15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...
Shadyman kaže...

Ideš u Presentation/Commentary Volume

ah pa znam to, al je commentary stavljen na 100, nije problem u tome. to je neki error, malo sam google-ao i vidio da ih ima puno koji imaju takav problem na PS3 i kako se popravlja al ne mogu naci za PC

14 godina
neaktivan
NBA 2k12

evo i ja odigrao jednu 48-minutnu utakmicu, evo i box scorea, iako je malo podugo, prilično je zabavno igrati, uzeo sam Oklahomu vs Boston

run and gun je moj kao neki stil igre, pa tako i ove izgubljene su većinom propali alley oopovi, ali sam i ja njima ukrao dosta lopti... također dosta je šuteva iz tranzicije(kevin durant 16 puta pokušao za tri haha :D)

0 0 hvala 0
17 godina

Pa ljudi moji jel' zaista tako tešto odgovorit na moja 2 pitanja iznad?{#} Da ovoliko vremena još nitko nije ni riječ napisao.

A treba samo pogledat u ekran na početku utakmice...{#}

Ja se ispišem na dugo i na široko da nekome pomognem, a meni nikako da netko odgovori.

A bar ti stone kad već toliko igraš i stalno stavljaš svoja postignuća, ti ćeš znat kako dodat od poda?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 22:51 (bjede).
14 godina
neaktivan

Ne, za Boga miloga, nije jajasto, okruglo je. Jesi sretan sada?

I da, za pass od pod, to ne određuješ ti već ovisi o situaciji, ali mislim da ti pass bar 70 mora biti tako nešto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 23:03 (Wicked_Sick87).
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

pozz ljudi svima :D

evo ja imam takodjer isti problem kao i Shadyman

Nevjerojatno kako glupo, presao sam vec skoro cijelu sezonu sa Bullsima, evo me pred play-offom, i sve normalno radi, cujem publiku, muziku prije utakmice i sve, ali komentatora ne!!!!!

Ne mozete ni zamislit koliko je to iritantno izludim igrajuci tako, ne mogu ovo podnit vise lol

Izgleda mi ko neka igra za gluhonjeme a ne nba 2k12..

Dajte molim vas ako neko ima rjesenje, reinstalirao sam igru, mjenjao savese i sve, ali nece i gotovo..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bjede kaže...

Pa ljudi moji jel' zaista tako tešto odgovorit na moja 2 pitanja iznad?{#} Da ovoliko vremena još nitko nije ni riječ napisao.

A treba samo pogledat u ekran na početku utakmice...{#}

Ja se ispišem na dugo i na široko da nekome pomognem, a meni nikako da netko odgovori.

A bar ti stone kad već toliko igraš i stalno stavljaš svoja postignuća, ti ćeš znat kako dodat od poda?

ne, ne znam, evo vidim napisao si post na nekom nba forumu, ako nigdje tu će sigurno znati...

a nisu neka postignuća, ako sam dosadan neću više stavljati, ali eto, uživam gledajući statistike drugih pa i svojih igara...

13 godina
neaktivan
NBA 2k12

lol da se ukljucim u temu, nisi dosadan, zanimljivo je gledat druge statistike i usporedjivat ih sa svojim :D

Btw na kojoj ti tezini igras all-star, superstar ?

Ja s jednim igracem na all star, npr DRoseom ubacim +75 poena, ali zato mi svi skupa ostali jedva ubace 30, jednostavno su prelosi, falivaju ciste suteve, polaganja, zakucavanja, a s Roseom idem sam i preko 5 puta u utakmici imam kos+slobodno bacanje i jednostavan 3-point play, dok za razliku kod tebe ima svega :/

I kako uhvatite SS, sa prt scr ili sta ? Meni tako ne radi lol

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dudy kaže...

lol da se ukljucim u temu, nisi dosadan, zanimljivo je gledat druge statistike i usporedjivat ih sa svojim :D

Btw na kojoj ti tezini igras all-star, superstar ?

Ja s jednim igracem na all star, npr DRoseom ubacim +75 poena, ali zato mi svi skupa ostali jedva ubace 30, jednostavno su prelosi, falivaju ciste suteve, polaganja, zakucavanja, a s Roseom idem sam i preko 5 puta u utakmici imam kos+slobodno bacanje i jednostavan 3-point play, dok za razliku kod tebe ima svega :/

I kako uhvatite SS, sa prt scr ili sta ? Meni tako ne radi lol

ja mislim da je superstar, nije ni kod mene radio ss, ali sam onda igru prebacio u window mode(vidiš i na slici), i evo sada radi...

15 godina
neaktivan
stone kaže...

evo i ja odigrao jednu 48-minutnu utakmicu, evo i box scorea, iako je malo podugo, prilično je zabavno igrati, uzeo sam Oklahomu vs Boston

run and gun je moj kao neki stil igre, pa tako i ove izgubljene su većinom propali alley oopovi, ali sam i ja njima ukrao dosta lopti... također dosta je šuteva iz tranzicije(kevin durant 16 puta pokušao za tri haha :D)

Westbrook vise blokova od Ibake <.<

14 godina
neaktivan
stone kaže...

Ray Allen samo 4 šuta za trice, omfg

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice