Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 341.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Nba 2k11
dreammaker kaže...

reinstall igre? original kupit? krivi krek?

Ma nije da ne mogu bez komentatora, ali koliko love toliko muzike...

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
14 godina
neaktivan
patch123 kaže...
dzelo kaže...

Znam da na NBA 2k10  su se autmoatski updateovali resteri i svem ako igrac negdje se u stvarnosti trade-a tako i na igri ili povreda i sl. 

A na na ovom toga nema. Otisao sam vamo ovo update roster i logujem se sa starim USER name-om i paswordom i 10-ke alli izbaci neku gresku .

I dali ako sad napravim novi nalog cu moci igrati sa njim online. 

Mislim da NBA 2K11 ne možeš igrati online bez original igre.

Ja skidam rostere sa interneta.

14 godina
neaktivan
gdje skiras rostere da i ja sebi skidnem
14 godina

Ja mogu online u igrici skidat rostere i sve otkad imam patch,tj samo mi se updatea.Evo vjerojatno najnoviji roster za pc http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436 imaš puno free agenta,sve je updateano jedino za brijeve tradeanih igrača nisam siguran,imaš draft klase 2011 i 2012,face od onih igrača koji ih nemaju,tenisice...probaj,nista te ne kosta

15 godina
neaktivan
hux88 kaže...
gdje skiras rostere da i ja sebi skidnem

znaci upises offical roster nba 2k11...kliknes na prvo sto ti se pojavi u google i skines....

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Zasto na nba2k11 kada igras my player nema da se ukljuci graficki prikaz na parketu za akcije kao na nba2k10 ako ima neka mi neko javi kako ....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hux88 kaže...

Zasto na nba2k11 kada igras my player nema da se ukljuci graficki prikaz na parketu za akcije kao na nba2k10 ako ima neka mi neko javi kako ....

Trebas skinut novi patch pa ces imat tu opciju.

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

zz...bas sam sinoc installiro NBA 2K11 i zasad odlicna grafika i gameplay...samo jos ne kuzim one ikonice recimo za sut je D itd ..pa jel ima ko PS2 gamepad ikone za dwnld??

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

zz...bas sam sinoc installiro NBA 2K11 i zasad odlicna grafika i gameplay...samo jos ne kuzim one ikonice recimo za sut je D itd ..pa jel ima ko PS2 gamepad ikone za dwnld??

Ovdje možeš skinut i vidjet što je D i ostala slova (gdje je što na gamepadu).

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 13:29 (Razer_Copperhead).
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Moželi mi neko napraviti account na NBA 2k10?? Ako neko oće neka mi se javi na msn Shadow_Kakanjac@live.com :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JackD kaže...
hux88 kaže...

Trebas skinut novi patch pa ces imat tu opciju.

mozes li mi naci link za download da sebi skinem samo postavi ovdje hvala !! 

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Zdravo raja imam jedno pitanje za sve i trazim pomoc . Igram my player  na nba2k11 ali nemogu da nadem opciju da ukljucim graficki prikaz na podu za akcije kao npr na 2k10 sto je bio cuo sam da ima patch za to ajd ako netko zna neka samo ostavi link od patcha za download bicu mu zahvalan 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Google is your friend.

Evo patch, sknini za Europu.

14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Google is your friend.

Evo patch, sknini za Europu.

skinuo sam ga i instalirao ali neznam sta dalje kada hocu da otvorim igricu pise mi retrey close kao da nema cracka mozes pomoci malo sta dalje trebam da uradim 

15 godina
neaktivan
Ima li ko vremena da za mene napravi profil na 2k10? Ako je ko voljan nek napise na pp. Zahvaljujem unaprijed.
Loyal to the game
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Evo da pitam jer nisam siguran. Da li bi moglo da prebacim ovaj vamo save game, i kad ponovo instaliram Windows xp i pastam ga gdje treba, da li ce sve biti kako je bilo prije. Jer trebo bi da reinstall Win, a zao mi da sezonu prekidam na pola. 

Imam omjer 32-6 ( all star) sa Miamijem. 

Sad mi je Win 7

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Evo da pitam jer nisam siguran. Da li bi moglo da prebacim ovaj vamo save game, i kad ponovo instaliram Windows xp i pastam ga gdje treba, da li ce sve biti kako je bilo prije. Jer trebo bi da reinstall Win, a zao mi da sezonu prekidam na pola. 

Imam omjer 32-6 ( all star) sa Miamijem. 

Sad mi je Win 7

Hoce radit ce, istu stvar sam ja ucinio,dodouse sam reinstallira Win 7 ali radilo je.

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

imam tu igru za pc.od sportskih mi je omiljena{#}

Keep yourself alive in this dark world

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Igra u kojoj monogo uzivam, ali se i nerviram, nisam jos skroz dobro naucio igrat. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

da li ovaj patch za evropu nefunkcijonise ako igrica nije orginal 

0 1 hvala 0
16 godina

A da ti više probaš napraviti neki ku*ac bez da za svaki sljedeći korak pitaš na forumu? Tema će se sama preimenovati u tvoj nick nastaviš li ovako obasipati temu svojim nebulozama. Čovječe daj uključi klikere, forum je tu da pripomogne ako zapne. Nemože zapet ako ni ne počneš niš. -.-

15 godina
neaktivan
hux88 kaže...

da li ovaj patch za evropu nefunkcijonise ako igrica nije orginal 

Na to ti je pitanje gore odgovereno več bezbroj puta

14 godina
neaktivan
Nba 2k11

kako igrati dobru odbranu u nba 2k11??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

obranu* ako je my player... pratis svog igraca i nemices se od njega i to je to.

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
14 godina
neaktivan

pa sta ak mi pobjegne? 

posto sam point guard i lako mi igrac njezi i prima pasove! imali nesto kao na pes-u da ga mozes pratit?

16 godina

ako ti pobigne.. onda neznas pratit ga. igra sam i ja nba2k11 i stalno sam bia uz njega i sve je bilo super... sad za tebe neznam

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
14 godina
neaktivan

bjezi

15 godina
protjeran
jukiii kaže...

obranu* ako je my player... pratis svog igraca i nemices se od njega i to je to.

Lol, čini mi se da je mislio koji play...a ne što bi on osobno trebao raditi. Moj savjet je - rotiraj razne obrane, sve isprobavaj. Jer neće sve protivničke ekipe padat na istu obranu, nekima će obrana koju igraš odgovarati, nekima ne, dok pak neke ekipe nećeš moći zaustaviti pa koju god igrao obranu

Dinamo živi vječno
14 godina
Nba 2k11

Ekipa,daj mi ukratko napišite kako da poboljšam svoju igru na simulationu. Igram na PS3 ako vam što znaći i uvijek sam s bullsima.

Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

odbranu sam naucio! napokon! al sad mi nesto sut nece kad pritisnem tipku za sut igrac samo trza ! imali odgovora na ovaj problem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice