reinstall igre? original kupit? krivi krek?
Ma nije da ne mogu bez komentatora, ali koliko love toliko muzike...
reinstall igre? original kupit? krivi krek?
Ma nije da ne mogu bez komentatora, ali koliko love toliko muzike...
Znam da na NBA 2k10 su se autmoatski updateovali resteri i svem ako igrac negdje se u stvarnosti trade-a tako i na igri ili povreda i sl.
A na na ovom toga nema. Otisao sam vamo ovo update roster i logujem se sa starim USER name-om i paswordom i 10-ke alli izbaci neku gresku .
I dali ako sad napravim novi nalog cu moci igrati sa njim online.
Mislim da NBA 2K11 ne možeš igrati online bez original igre.
Ja skidam rostere sa interneta.
Ja mogu online u igrici skidat rostere i sve otkad imam patch,tj samo mi se updatea.Evo vjerojatno najnoviji roster za pc http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436 imaš puno free agenta,sve je updateano jedino za brijeve tradeanih igrača nisam siguran,imaš draft klase 2011 i 2012,face od onih igrača koji ih nemaju,tenisice...probaj,nista te ne kosta
znaci upises offical roster nba 2k11...kliknes na prvo sto ti se pojavi u google i skines....
Zasto na nba2k11 kada igras my player nema da se ukljuci graficki prikaz na parketu za akcije kao na nba2k10 ako ima neka mi neko javi kako ....
Zasto na nba2k11 kada igras my player nema da se ukljuci graficki prikaz na parketu za akcije kao na nba2k10 ako ima neka mi neko javi kako ....
Trebas skinut novi patch pa ces imat tu opciju.
zz...bas sam sinoc installiro NBA 2K11 i zasad odlicna grafika i gameplay...samo jos ne kuzim one ikonice recimo za sut je D itd ..pa jel ima ko PS2 gamepad ikone za dwnld??
zz...bas sam sinoc installiro NBA 2K11 i zasad odlicna grafika i gameplay...samo jos ne kuzim one ikonice recimo za sut je D itd ..pa jel ima ko PS2 gamepad ikone za dwnld??
Ovdje možeš skinut i vidjet što je D i ostala slova (gdje je što na gamepadu).
Moželi mi neko napraviti account na NBA 2k10?? Ako neko oće neka mi se javi na msn Shadow_Kakanjac@live.com :)
Trebas skinut novi patch pa ces imat tu opciju.
mozes li mi naci link za download da sebi skinem samo postavi ovdje hvala !!
Zdravo raja imam jedno pitanje za sve i trazim pomoc . Igram my player na nba2k11 ali nemogu da nadem opciju da ukljucim graficki prikaz na podu za akcije kao npr na 2k10 sto je bio cuo sam da ima patch za to ajd ako netko zna neka samo ostavi link od patcha za download bicu mu zahvalan
Evo da pitam jer nisam siguran. Da li bi moglo da prebacim ovaj vamo save game, i kad ponovo instaliram Windows xp i pastam ga gdje treba, da li ce sve biti kako je bilo prije. Jer trebo bi da reinstall Win, a zao mi da sezonu prekidam na pola.
Imam omjer 32-6 ( all star) sa Miamijem.
Sad mi je Win 7
Evo da pitam jer nisam siguran. Da li bi moglo da prebacim ovaj vamo save game, i kad ponovo instaliram Windows xp i pastam ga gdje treba, da li ce sve biti kako je bilo prije. Jer trebo bi da reinstall Win, a zao mi da sezonu prekidam na pola.
Imam omjer 32-6 ( all star) sa Miamijem.
Sad mi je Win 7
Hoce radit ce, istu stvar sam ja ucinio,dodouse sam reinstallira Win 7 ali radilo je.
imam tu igru za pc.od sportskih mi je omiljena
Igra u kojoj monogo uzivam, ali se i nerviram, nisam jos skroz dobro naucio igrat.
da li ovaj patch za evropu nefunkcijonise ako igrica nije orginal
A da ti više probaš napraviti neki ku*ac bez da za svaki sljedeći korak pitaš na forumu? Tema će se sama preimenovati u tvoj nick nastaviš li ovako obasipati temu svojim nebulozama. Čovječe daj uključi klikere, forum je tu da pripomogne ako zapne. Nemože zapet ako ni ne počneš niš. -.-
da li ovaj patch za evropu nefunkcijonise ako igrica nije orginal
Na to ti je pitanje gore odgovereno več bezbroj puta
kako igrati dobru odbranu u nba 2k11??
obranu* ako je my player... pratis svog igraca i nemices se od njega i to je to.
pa sta ak mi pobjegne?
posto sam point guard i lako mi igrac njezi i prima pasove! imali nesto kao na pes-u da ga mozes pratit?
ako ti pobigne.. onda neznas pratit ga. igra sam i ja nba2k11 i stalno sam bia uz njega i sve je bilo super... sad za tebe neznam
bjezi
obranu* ako je my player... pratis svog igraca i nemices se od njega i to je to.
Lol, čini mi se da je mislio koji play...a ne što bi on osobno trebao raditi. Moj savjet je - rotiraj razne obrane, sve isprobavaj. Jer neće sve protivničke ekipe padat na istu obranu, nekima će obrana koju igraš odgovarati, nekima ne, dok pak neke ekipe nećeš moći zaustaviti pa koju god igrao obranu
Ekipa,daj mi ukratko napišite kako da poboljšam svoju igru na simulationu. Igram na PS3 ako vam što znaći i uvijek sam s bullsima.
odbranu sam naucio! napokon! al sad mi nesto sut nece kad pritisnem tipku za sut igrac samo trza ! imali odgovora na ovaj problem?