http://www.fileserve.com/file/mCGskVM
cr..k za igranje online
http://www.fileserve.com/file/mCGskVM
cr..k za igranje online
Opcenito, da igrac puca od tablu trebas stisnut r2 i sut( il r1, nisam siguran posto sam relinko sebi). Ak ti non stop puca od tablu il non stop drzis to il ti je utisnut pa provjeri.
Prvo, postoji edit funkcija koja sluzi da ne salje osamnaest postova zaredom. Drugo, da bi igro online potreban ti je nalog iz 2k10 i onda se samo logiras s tim podacima. Ne znam kak su to predvidili. Al online ti se isplati igrat sam u ligama sa ekipom koju znas jer sve ispod betona od 60 fps-a je neigrivo. Al ljudi imaju tolko mogucnosti online. Pogledajte sad ovu ligu di ja igram i statistiku.
http://community.2ksports.com/community/league/index.cfm?l=918936
Cak mos live pratit tekmu. Perverzija. Po meni jedna od rijetkih igara prosle godine za koju se isplatilo dat pare iako me malo bode sto mora low bit grafika online.
Aj mi ti objasni kako da ja upadnem u tu vašu ligu? :D Izbacite nekog! I ja želim onaljn igrat na miru -.-
http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Imamo odsjek za NBA, al je liga davno vec popunjena + imamo desetak rezervi, tak da su male vjerojatnosti da ces dobit svoj klub. Al, imamo i lobby za prijateljske sa klasicnim timovima( nasa liga je menager) gdje mos igrat s ljudima s ovog prostora. Objasnjeno je sve na tom siteu.
pa ajde da napravimo ima osta kandidata sto bi igralo
ajd pa da napravimo... slozimo se nas kolko nas ima... nek netko slozi sobu i pocinjemo...
ovaj krek sto sam skino kad ga otvorim nema nijedan pravi fajl sve po 4 mb ne vjrujem da je to pravi crack jel mi mozes ikako pomoci
Treba mi malo pomoci...
Vi koji igrate na joysticku,treba mi kako ste rasporedili tipke,tj. sto vam je shoot,pass,sprint... (sto vam je kocka,krug...? )
Ako mi mozete napisat ovdje.... jer mi je strasno kompliciran ovaj nba... (prvi put i igram kosarku :D )
i ja san za onlajn ligu ali tek kad dobijen novi komp :D
Moze mi ovo neko reci ovo gore sto prije....
Skini ovdje uputstva pa vidi što je i kako postavljeno.
Ma komplicirano do bola... bjezim ca sa ove igre
Ma komplicirano do bola... bjezim ca sa ove igre
Da, dosta je komplicirano, ali ja sam se već naviknuo od kada sam je prvi put zaigrao kad je izišla za PC.
Trebali bi uvesti novu težinu.
Na superstar mi je prelagano dok je na Hall of Fame preteško,napravim 10 poena razlike i onda odjednom "magično" počnem promašivati sve dok oni zabijaju sve,bez obzira kako dobro branio.
Očigledno je igrica namještena da se na HoF ne može pobjediti lako,tj. ti ćeš sve promašivati a oni sve pogađati dok se rezultat ne izjednači.
Nekoliko puta sam stvarnio razbio cpu na HoF ali 95% utakmica mi se ovo opisano dogodi.
Jednostavno je tako frustrirajuće.
Znam da na NBA 2k10 su se autmoatski updateovali resteri i svem ako igrac negdje se u stvarnosti trade-a tako i na igri ili povreda i sl.
A na na ovom toga nema. Otisao sam vamo ovo update roster i logujem se sa starim USER name-om i paswordom i 10-ke alli izbaci neku gresku .
I dali ako sad napravim novi nalog cu moci igrati sa njim online.
Znam da na NBA 2k10 su se autmoatski updateovali resteri i svem ako igrac negdje se u stvarnosti trade-a tako i na igri ili povreda i sl.
A na na ovom toga nema. Otisao sam vamo ovo update roster i logujem se sa starim USER name-om i paswordom i 10-ke alli izbaci neku gresku .
Mislim da NBA 2K11 ne možeš igrati online bez original igre.
Ja skidam rostere sa interneta.
Mislim da NBA 2K11 ne možeš igrati online bez original igre.
Ja skidam rostere sa interneta.
Ja također skidam rostere sa neta i odlični su....Znaš možda koji je zadnji roster izašo??
Evo skinuo sam ovaj zadnji roster 11.2.06. I kako sad ovo, gdje da prebacim.
EDIT. evo uradio sam
ovaj krek sto sam skino kad ga otvorim nema nijedan pravi fajl sve po 4 mb ne vjrujem da je to pravi crack jel mi mozes ikako pomoci
moras skinut program "7-zip" i onda s njim otvaras ... dođeš na prvi foder i pokrenes... i onda on sam dalje radi... dok otpakira imas cr..k u tom foderu sto napravi ... i to je to..
Je li netko našao crack za ovaj patch što je izašao??
možeš li igrati online, imaš točne rostere?
možeš li igrati online, imaš točne rostere?
Nisam pokusao igrat online, rosteri su mi novi.
daš mi link, našao sam neki crack al mi antivirusni program kaže da je virus :S
daš mi link, našao sam neki crack al mi antivirusni program kaže da je virus :S
ja sam stavio taj sa linka malo povise...isto javlja da je virus..ali svaki crack je valjda neka vrsta "zlocudnog koda" :D
inace nisam primijetio neke promjene u igri..
Promjena ima i to dosta,ako ne vjerujes dat cu ti popis,a ovo sa stavljanjem starog cracka je kao da i nemas patch.Kad stavis patch igra sama stavlja zadnje rostere iako ja isto čekam na NLSC da netko napravi roster pogotovo sad nakon ovih tradeova ali eto...
Ja sam i dalje morao igrati online na low postavkama, a obecano je da ce to popraviti. joj mrzim ih.
Pa vjerojatno imaš slab komp,ja igram na high,ne možeš sa grafičkom 128 mb očekivat vrhunske detalje..
Pa vjerojatno imaš slab komp,ja igram na high,ne možeš sa grafičkom 128 mb očekivat vrhunske detalje..
offline igram sve high. ne pričaj gluposti.
Promjena ima i to dosta,ako ne vjerujes dat cu ti popis,a ovo sa stavljanjem starog cracka je kao da i nemas patch.Kad stavis patch igra sama stavlja zadnje rostere iako ja isto čekam na NLSC da netko napravi roster pogotovo sad nakon ovih tradeova ali eto...
a znam, vidio sam listu promjena...ne igram single player, samo protiv frenda. e sad ja tu ne vidim promjene, mozda se vide promjene u ostalim modovima.
a crack je za 1.01, barem tako pise(ja nisam stavio stari), transferi mi normalno rade.
Ljudovi imam problem, dakle komentator se ne cuje...ponekad se zacuje na 1 sec možda i manje. Gledao sam po opcijama nigdje za podešavat zvuk?
reinstall igre? original kupit? krivi krek?