Najdalji headshot na codu

poruka: 5
|
čitano: 1.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao što naslov teme govor koliki van je najdalji headshot na codu?
Meni je 31.5 metara

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 21:30 (warhed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najdalji headshot na codu

evo ima tu par iz movia kaj sam skoletiro pa kog zanima neka pogleda ,nezznam tocno kolko je bio al dost daleko

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 21:34 (UBIZEC cORPORATION).
17 godina
neaktivan

nemam sliku ali meni je 302,34

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 21:48 (Matatata krele od zanata).

0 0 hvala 0
17 godina

Meni je na Toujane mapi u COD 2 bilo oko 100 m. Nemam screenshot, davno je to bilo.

92% tinejđera sluša turbo folk.Ako si ti među onih 8% koji slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax 800MHz | Chieftec 550 W (\__/) (='.'=) (")_(") Copy & paste Bunny into your sig to help him gain world domination
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma malo je ovo glupo, mores ti sad uzet snip  i neku mapu i pogodit ga u glavu sa kilometra, u Cod 2 bit je da ga ubijes.
Ja san neznan tocno al mogu ono brzo ubit dosta daleko, npr. u Toujane je lako nekoga ubit a da ste na kraju mape sa suprotne strane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice