MW2 problem sa sekundarnim oružjem

poruka: 8
|
čitano: 1.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
MW2 problem sa sekundarnim oružjem u MP

Odnedavno nemogu nikako u igri uzeti sekundarno oružje, probao mijenjati kontrole za tipke, ništa ne pomaže, samo kad ostanem bez metaka na primary onda mi prebaci na sekundarno i samo tako ga mogu koristiti! E sad, možda imam ideju kako je to nastalo. Nedavno sam igrao neki mod, kao svaki put kad umreš dobiješ neki drugi efekt (na foru bacanja kockice i ovisno koliko dobiješ drugi je efekt), imao sam nešto da brže trčim, da budem užasno spor i međuostalim efektima je bilo no secondary weapon, odtada sam primjetio da nemogu uzet! 

Ako mi možete pomoći ako itko sluti u čemu bi mogao biti problem, da li treba editovat neki file ili nešto! Pliz ljudi pomagajte!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: MW2 problem sa sekundarnim oružjem u MP
kicozu kaže...

Odnedavno nemogu nikako u igri uzeti sekundarno oružje, probao mijenjati kontrole za tipke, ništa ne pomaže, samo kad ostanem bez metaka na primary onda mi prebaci na sekundarno i samo tako ga mogu koristiti! E sad, možda imam ideju kako je to nastalo. Nedavno sam igrao neki mod, kao svaki put kad umreš dobiješ neki drugi efekt (na foru bacanja kockice i ovisno koliko dobiješ drugi je efekt), imao sam nešto da brže trčim, da budem užasno spor i međuostalim efektima je bilo no secondary weapon, odtada sam primjetio da nemogu uzet! 

Ako mi možete pomoći ako itko sluti u čemu bi mogao biti problem, da li treba editovat neki file ili nešto! Pliz ljudi pomagajte!!!!!

Probaj izbrisat taj mod.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina

u mapi mods bila samo jedna mapa imenom "mofo" nju obriso, probo, probo promijenit na sekundarno, opet ne ide! Evo našao sam video toga moda: 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj resetirat sve settinge.

BTW, jel pirat ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

alteriwnet. ne pomaže ni resset! Idem ponovno instalirat pa će valjda to riješit problem!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: MW2 problem sa sekundarnim oružjem
kicozu kaže...

alteriwnet. ne pomaže ni resset! Idem ponovno instalirat pa će valjda to riješit problem!!!

Eto ti rješenje.

15 godina

ma to mi je bilo neko zadnje riješenje er mislim da onda gubim sve što sam dobio u igri! Ma vidit ćemo!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: MW2 problem sa sekundarnim oružjem

Pobriši config i to je to ako ne onda reinstall.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice