Multyplayer na Pc-u. Pomoc...

poruka: 15
|
čitano: 6.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, zadnjih 15-20god gaming iskljucivo na konzolama, sada sam nabavio pc, pa posto sam totalni noob za pc gaming, moze li mi neko da malo objasni kako mp funkcionise na pc-u? na konzolama je to bilo vrlo jednostavno.

Otprilike sam shvatio da trebam imati instaliran steam i xfire...

Ako sam pogrijesio topic, neka modovi prebace u odgovarajuci.

Hvala svima na pomoci.

Da, zaboravio sam, iskljucivo orginale cu igrat, pa me za njih mp i zanima. Cod4, mw2, bf2, bo... i mw3, bf3 koji nadolaze. Znaci kako mp funkcionise, da li se iz igre spajam, vidio sam da se neki kay-ovi spominju, jel njih dobijm uz igru kada kupim, ili trebam negdje kupiti.. Servere imam ponudjene u igri, ili ih trebam ja ukucati...

Znaci sve vezano za mp... Znam da je pitanje smijesno vecini, al niko se nije rodio naucen :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Multyplayer na Pc-u. Pomoc...
Frozen Hell kaže...

Pozdrav svima, zadnjih 15-20god gaming iskljucivo na konzolama, sada sam nabavio pc, pa posto sam totalni noob za pc gaming, moze li mi neko da malo objasni kako mp funkcionise na pc-u? na konzolama je to bilo vrlo jednostavno.

Otprilike sam shvatio da trebam imati instaliran steam i xfire...

Ako sam pogrijesio topic, neka modovi prebace u odgovarajuci.

Hvala svima na pomoci.

Da, zaboravio sam, iskljucivo orginale cu igrat, pa me za njih mp i zanima. Cod4, mw2, bf2, bo... i mw3, bf3 koji nadolaze. Znaci kako mp funkcionise, da li se iz igre spajam, vidio sam da se neki kay-ovi spominju, jel njih dobijm uz igru kada kupim, ili trebam negdje kupiti.. Servere imam ponudjene u igri, ili ih trebam ja ukucati...

Znaci sve vezano za mp... Znam da je pitanje smijesno vecini, al niko se nije rodio naucen :D

Znači xfire i steam su ti ajmo reći najpopularniji programi u vezi igara imaju opcija poput : screenshotova,videa,chatanja,brodcastanja igara i sl.

Zatim cd key(mislim da je to ovaj tvoj kay što si spomenuo?) je kod koji se dobije kupovanjem igre te je on potreban za instalaciju .Onda za Cod 4 potrebni su ti patchevi (1.6 i 1.7) koji su kao neki updateovi koji donese jos neke nove mape i poboljšanja(moraju se skinuti) te je poželjno updatati punkbuster.Cod 4 listu servera imaš na xfireu ,moras prvo detectati igru te otici na games i dva puta kliknuti na call of duty 4 kako bi ti se izlistala lista od ponuđenih servera,a postoji mogućnost i kada se upali igra odeš na join game i tamo odes refresh list i izbaci ti listu servera te postoji opcija :filters gdje namjestis da ti trazi servere bez passworda,da netrazi pune ili prazne servere i slično.black ops i mw2 se igraju na steamu,tamo netreba skidati nikakve patcheve(ručno) jer ti se automatic updateovi skidaju te ti nece allowati igru dok se neskinu i instaliraju do kraja,lista servera nema za mw 2 te automatski igra trazi game gdje se mozes joinati,dok u black opsu odes na play te imas server listu.eto tko igra bc2 il bf series nek on to ostalo doda u vezi BF-a ili dodajte jos nesto sto ja nisam {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 17:58 (JozaxD).
14 godina
neaktivan

da na key, greska pri pisanju...

Hvala na odgovoru, sad mi je malo jasnije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 18:22 (Frozen Hell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frozen Hell kaže...

da na key, greska pri pisanju...

Hvala na odgovoru, sad mi je malo jasnije...

NP ako te nesto jos posebno zanima pitaj {#}

14 godina
neaktivan

pitanje jedno. kada kupim novu orginalnu igru, da li uz nju dobijem i key za online igranje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frozen Hell kaže...

pitanje jedno. kada kupim novu orginalnu igru, da li uz nju dobijem i key za online igranje?

Pa zapravo je samo key i bitan. 

Možeš kupovati i igre u digitalnom obliku (samo key) koji ukucaš na svom steam profilu pa možeš skinuti tu igru preko steama.

14 godina
neaktivan

da, ti mi je jasno. Al kada kupim igru, novu orginal, da li uz nju i dobijem key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frozen Hell kaže...

da, ti mi je jasno. Al kada kupim igru, novu orginal, da li uz nju i dobijem key?

Da

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. |||||||||| Internet zarada 0.02 $ per click ▲▲▲ http://bux.ratovi.net/?r=ficocod5 ▲▲▲
16 godina
Frozen Hell kaže...

-možda

Frozen Hell kaže...

-da.

-zašto možda? Jer može bit i posebno, besplatno, mjesečno itd.

Za samu igru moraš dobiti key, za online ti piše na kutiji ili ... kao kad kupuješ auto, sa ili bez klime, serva... tj. dobiješ key za ono što si kupio. Sve možeš i online, tj kupit sam key za to.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Hvala momci.

ja se stvarno izvinjavam na ya vas glupim pitanjima, al 15-20god igram samo na konzolama, nista ne znam oko PC-a.

narucio sam bf:bc2 i moh, javim se sa novim pitanjima kada mi stignu igre. tipa kako provjeriti ima li igra patch i kako istog instalirat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

M_dipl. je objasnio.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da, ali ako sam dobro shvatio, igre koje radi EA ne mogu preko Steama. A drugi problem je sto paypal odbija moju kreditnu karticu. tako da mi to otezava kupovinu preko steama

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Možda bi Steam prihvatio tvoju karticu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probat cu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Frozen Hell kaže...

da, ali ako sam dobro shvatio, igre koje radi EA ne mogu preko Steama. A drugi problem je sto paypal odbija moju kreditnu karticu. tako da mi to otezava kupovinu preko steama

E tu se varaš.

primjerice Battlefield Bad Company 2 je od EA pa se moze uzet preko steam-a.

jel od silnog proteina smanjila mi se kara,al glavno da je na bicepsu pukla kapilara|||http://www.youtube.com/watch?v=h1KDYOvecl0&feature=player_embedded#at=60|||
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice