Dobar dan.
Neznam da li je netko vec stavio post o ovoj igri ali mene i mnoge druge fanove MMORPG igara zanima recenzija igre "Mortal Online", da li ju je netko vec probao igrati i kako mu se sviđa.
Eto samo toliko.
Pozdrav.
Dobar dan.
Neznam da li je netko vec stavio post o ovoj igri ali mene i mnoge druge fanove MMORPG igara zanima recenzija igre "Mortal Online", da li ju je netko vec probao igrati i kako mu se sviđa.
Eto samo toliko.
Pozdrav.
Evo ja pretražio forum i našao samo jednu temu za ovu igru.
Igra je nedavno izašla iz zatvorene bete.
Ljudi planiraju zanimljive stvari u samoj igri.Jedna je od njih je da ako recimo uspijete naći neko legendarno biće ,a potom ga uspijete i ubiti ono se neće više respawnati.Imat ćete jedini stvari koje dobijete od njega.Ili ako završite neki quest prvi ,samo ćete ga vi moći završiti i dobiti nagradu za njega,recimo mač.i samo ćete ga vi imati.Ako vam ga ne uzmu.
Naime u Mortalu ,ako vas ubiju izvan sigurnih zona (ako sam dobro shvatio) moći će vam uzeti opremu.I više nećete biti u posjedu tog jedinstvenog mača!
Zvući zanimljivo.E pa a vas sad nebi svi okolo naganjali i krali opermu (koja neće imati enorman utjecaj na igru kao u WoW-u) bit će ograničenja koliko stvari možete nositi.Ne sa mjestom u torbama,nego sa opterećenjem,točnije težinom koju možete nositi.A prilično razrađen sustav rađenja stvari u igri pobrinut će se da lako zamijenite opremu.
Likovi u igri neće imati levele,nego attribute i skillove koji će ovisiti jedni o drugim te će treniranje jednoga utjecati na drugo.Recimo Mining će podizati Strenght i Constitution kao i Mining i Gahering skill.
Postoje primarni i sekundarni skillovi ,te biranjem primarnih skilova koje želite možete otkljucati sekundarne skillove ( npr. primarni skill Acrobatics na određanoj razini koju dostignete otključava sekundarni Climbing ).Nećete moći imate sve primarne skillove pa tako ni sekundarne,na vama je da izaberete one koji su vam najbolji i koji odgovaraju vašem stilu igranja.
Na početku igre ne počinjete sa biranjem klase tipa warrior,mage ili slično.Postojat će preporuke (preset) tako da vam pomognu da postanete klasa koju želite.Klasama se bave Guildovi u igri (tradicionalni " radni" ili ovisno o profesiji - merchant,thief,blacksmith,...) u koje se morate prijaviti da bi vas primili da dobijete Class title kojeg možete prikazati ako želite.Da bi dobili određenu klasu morat ćete ispuniti neke uvjete poput određenih atributa i skillova a nekad čak ćete morati imati određenu reputaciju,socialni status ili biti dovoljno bogati.
Eh još sam zaboravio reći,bit će i borba na mountovima,a moram reći da neki mountovi izgledaju prilično zanimljivo.
Ovo je samo mali dio igre,te detaljnije je najbolje pogledati na njihovoj stranici http://www.mortalonline.com/ ili na forumu za potpunije i točnije informacije.
Igra se čini prilično zanimljivom pa ako sam nekoga zainteresirao za nju bit će mi drago.
izgleda jako zanimljivo