Pomozite mi da popravim ovo i više me nikad nečete čutit na ovon forumu.
Još jedan Problem s Devil may cry 4 sad kad iden uči u igru pojavimi se eror onda piše send i dont send.
Jeli problem u codec-u ili u necem drugom.Molim pomozite.
Još jedan Problem s Devil may cry 4 sad kad iden uči u igru pojavimi se eror onda piše send i dont send.
probaj instalirat ponovo directx9 ili cijelu igru
E ja skinen i neče se instalira.
Zato su mi i dali nadimak Č-Č
meni je sve isto Č ili Ć ja Ču Uvik sve pisati sa Č
I samo vi meni pomozite napraviti igricu
Igricu, heheh.
Mislim da ipak pricamo o igri.
Kao sto su kolege prije mene rekle, ocito ti se igra rusi. Ako je original kako ti kazes probaj ovim koracima.
1) Pogledaj na stranici igre da li je izasao nekakav patch za istu.
2) Skini i instaliraj najnovije drivere za svoju graficku karticu www.nvidia.com ili www.ati.com , ovisno o tvojoj grafickoj kartici.
3) Skini i instaliraj najnoviji DirectX
4) Instaliraj igru ponovo. Prije toga napravi uninstall iste.
5) Ako niti jedan od koraka ne pomogne postoji mogucnost da ce ti jedino reinstalacija OS-a pomoci. ( Ah Bill, moras ga voljeti)
LP
Nikako ne mogu naci download za driwere
Jeli postoji koji novi za HD 2400pro ?
Ma instaliraj samo najnoviji directX i mislim da će ti to rješiti problem.
Instalirao sam onaj što sam dobio na DVD-u s devil may cry-om
Nisan reka da san popravia jos mi treba pomoc
Pa jesi li ti napravio ista od ovih gore savjeta? Pa kako da ti itko pomogne ako nam ne dajes povratnnu informaciju.
Skini nove drivere za graficku i probaj sa directX 10, nije naodmet probati i sa novim driverima za maticnu.
Kad napravis nesto od navedenoga, tada se javi sa korisnom povratnom informacijom
sve san proba od ovog i kupija san nedavno novu graficku i dobija san naj novije drivere za nju.
DirectX 10 jos nisan proba dobra ideja
kupi novu grafiĆku
oprostite na OT-u, ali tema mi je urnebesna. Neznam kome da se smijem, profesorima ili jadniku koji je instalirao original igru a jos je nije odpakirao.
A cuj, ako skidas te gluposti aka DX10 za XP nije ni cudno da nesto ne funkcionira. To je zivo smece i nije napravljeno od strane Microsofta.
ljudi otpakira san igru i instalira sve sto san dobia na cd-u i directX 9 i sve
Ja sam imel isto sr... sa test drive unlimited,igra nije bila originalna al sam nabavil valjda 5 verziji i uvijek isto samo mi je bacalo onaj prozor "send,dont send error report",na kraju sam si pustil mira dok jednom prilikom nisam mijenjal windowse,kad su bili novi windowsi probal sam opet i sve je radilo savršeno.znaci nije bila kriva verzija igre nego nesto u windowsima sto je smetalo samo toj igri.
e ja san isto bia reinstalira windows ali mi to uvik piše možda trebam drugu verziju vindowsa