Molim vas, pogledajte ovo o GTA4

poruka: 5
|
čitano: 1.228
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, moj vječni i zakleti neprijatelj na YouTubeu, Jezuzfreek777 je u dubini duše zapravo glup, ali pošto sam sad tek vidio ovaj film, morao sam ga staviti i ovdje...

Znači, on pola filma fascinirano govori uz SVE DETALJE o "vulgarnim" scenama iz GTA4.

Po mojem mišljenju to, također znači i da je on sve te scene pogledao, dakle sagriješio je, ali mene zanima što bi tek bilo da mu sin koji sad već ima 18 godina nauči te divne psovke i da uleti starom: "Idi u pi*ku materinu!".

Dobro, mislim, ja sam u prvom razredu takvo nešto izvalio, pa nije dobro završilo, ali to je bilo prije GTA4.

E sada, da još netko prevede Smrt Igricama, ovdje pastea i da svi to pošaljemo ovom biseru, to bi bilo idealno

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"How many bad parents bought this game for their kids?"   LoL

"These things actually cause  inexplicable amount of harm to our youth of today" LoL

Music's the medicine of the mind.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Klinac" ima 18 godina i pita starog dal smije kupit igru!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Molim vas, pogledajte ovo o GTA4
MaterAos kaže...

"Klinac" ima 18 godina i pita starog dal smije kupit igru!

Ima skoro 18 godina, ali živi u državi u kojoj zakoni ne služe da bi formalno postojali nego se i provode, pa kada kupuješ alkohol i cigarete ili igre, filmove i glazbu koji nisu za maloljetnike, onda te trgovac traži da mu pokažeš osobnu iskaznicu i teško da će ti prodati nešto od toga ako si maloljetan (kazne su velike i provode se), a ne kao kod nas gdje neki roditelji najnormalnije šalju djecu od desetak godina u trgovinu da im kupe cigarete ili nešto od alkohola.

17 godina
neaktivan

Ma nek se provode zakoni...evo, dosadilo mi doma gledat ovog već spomenutog idiota na youtubeu, pa sam s frendom otišao do internet cafea bacit gta4 u dvoje - propisno se unutra puši...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice