- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ima tko gift code ili acc za prodati?
Imam problem s Minecraftom, nedavno me zezala nest java pa sam ju reinstalirao i sada mi se pojavljuje greska:
No JVM could be found on your sysem.
Please define EXE4J_JAVA_HOME to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download a JRE from www.java.com
Radi se o Win 7 x64 i instalirao sam 64-bitnu verziju Jave ali opet nece (prethodnu sam pobrisao s Your Uninstallerom i CCleanerom i opet nista). Kada instaliram 32-bitnu onda ne mogu igrati u full-screen modu (samo windowed) i nakon nekog vremena igra pocne lagati sto mi se prije nije dogadalo...
BTW probajte snimati s Bandicamom
Imam problem s Minecraftom, nedavno me zezala nest java pa sam ju reinstalirao i sada mi se pojavljuje greska:
Please define EXE4J_JAVA_HOME to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download a JRE from www.java.com
Radi se o Win 7 x64 i instalirao sam 64-bitnu verziju Jave ali opet nece (prethodnu sam pobrisao s Your Uninstallerom i CCleanerom i opet nista). Kada instaliram 32-bitnu onda ne mogu igrati u full-screen modu (samo windowed) i nakon nekog vremena igra pocne lagati sto mi se prije nije dogadalo...
Par mojih igrača sa servera isto tako imalo probleme, jedino im reinstalacija windowsa pomogla.
Valjda neka varijabla smrdana u onome "enverioment variables" ili kako se više piše...
Potraži na mc forumu taj error pa možda uspiješ riješit nešta
Jesi probao reinstalirat MC?
Pa nasao sam i na forumu i na Youtube-u ali nista mi nije pomoglo.... uff samo da ne moram ponovno windowse
Dal je ikako noguće dobiti cape u minecraftu?
A da ne radim za mojang ili tako nešto?
Još sam davno kupio minecraft i opet ga pokrenuo ali mi nije radio. Prijatelj mi je rekao da moram unaprijediti grafu. Kako to napraviti i hoće li pomoći? Opis mog pc-a nađite kod mog profila.
Još sam davno kupio minecraft i opet ga pokrenuo ali mi nije radio. Prijatelj mi je rekao da moram unaprijediti grafu. Kako to napraviti i hoće li pomoći? Opis mog pc-a nađite kod mog profila.
Nije ti to grafe sigurno, ti javlja kakvu error gresku ili sto?
BTW nidjo123 reinstalirao sam i MC, al opet isto
Nije ti to grafe sigurno, ti javlja kakvu error gresku ili sto?
BTW nidjo123 reinstalirao sam i MC, al opet isto
Ne jednostavno neće ući...
Dal je ikako noguće dobiti cape u minecraftu?
A da ne radim za mojang ili tako nešto?
Mineshafter
Na hard i hardcore težinama, zombiji će moći razbiti drvena vrata! - Twitter
I da, ponovo imamo public server pa nam se slobodno pridružite. Lako je upasti.
Glavna novost je da zombiji na hard razini mogu razbijati drvena vrata.
http://mojang.com/2012/02/09/minecraft-snapshot-12w06a/

A i seljaci dobivaju bolji društveni život!
- Klijent: http://assets.minecraft.net/12w06a/minecraft.jar
- Server: http://assets.minecraft.net/12w06a/minecraft_server.jar
Kada izlazi update?
Još se ne zna točan datum... Iako bi trebao uskoro.
Izašla je nova verzija PE Minecrafta:
Od sada imamo survival i creative mode
Imamo i skupljanje blokova, health bar, mobove, toolove, ali još uvijek nemamo crafting.
Evo ja ga updateam, pa javim dojmove!
Izašla je nova verzija PE Minecrafta:
Koja je to verzija minecrafta za mob?

Kako koristim naredbe za konzolu ako igrač ima više riječi u imenu?
Npr /tp osobajedan osobadva radi dobro, ali kako ću to napisati ako netko ima dvije riječi u imenu poput "osoba jedan"?
Npr /tp osobajedan osobadva radi dobro, ali kako ću to napisati ako netko ima dvije riječi u imenu poput "osoba jedan"?
na vanili mislim nikako, na ostalome je dovoljno samo dio imena.
Nemoguće je da netko ima nick koje ide ovako "player 1" jer mojang to odbija, tj. bilo koja igra odbija.
Zato svi koji oće ime sa 2 ili više riječi moraju ih odvajat (ako hoće) na bilo koji način.
Mod koji stavlja punokrvne kompjutere u igru!
Ima svoj OS, može se i programirati za njega pomoću Lua Programskog jezika, postoje i floppyji, mreže pomoću kojih komuniciraju međusobno (može se napraviti "Internet"), ima raznih igara napravljenih u Lui...
Spotlight - ComputerCraft
http://www.minecraftforum.net/topic/892282-11-computercraft-121/
Email i virus
Eh ovako,imam jedan novi MC premium account (Igrao na 2-3 servera) koji slabo koristim...
Kupio sam ga na minecraft.net po ceni od 19.95e a dao bih ga za neku steam igru!
Ako je ko zainteresovan nek se javi sa svojom ponudom na PM !
P.S. Igrica je zakon ali imam 2 accounta pa mi jedan ne treba!
Kako mogu da igram sa nekim a da neparvim server da samo nas 2 igramo
Možeš igrat preko Hamachia. Evo tu skini:https://secure.logmein.com/products/hamachi/download.aspx
Kako mogu da igram sa nekim a da neparvim server da samo nas 2 igramo
nikako. server je nužan, minecraft nije p2p
imate koji dobar texture pack da je moderan, da se koristi za građenje modernih kuća, preko x64, može i x32 ako stvarno valja
lb photorealism, misa, obicraft, sphax i takve poznatije sve znam(obicraft nije previše popularan, ali sam ga već duže koristio)
Može mi netko reči razliku između kupljene verzije i verzije? Mislim koje pogodnosti dobijem kupnjom igre?