A sta je onaj zombi koji se vrti i kraj njega 2 chesta?
Na to sam naletio 2 puta.
Doungon...
Vidi Minecraft Wiki.
Doungon...
Vidi Minecraft Wiki.
E ljudovi xD jel bi ja mogao instalirati mod minecraft colony jer neki ljudi govore da moraš imat betu 1.3 jer inače će ti biti crna pozadina. Jel to istina?
EDIT: Za one koji neznaju minecraft colony je ultrapomoćni mod kojime iscraftate recimo: jedan oblik chesta i u sredinu stavite: čekić, sjekiru, bilo šta. I zatim vam se oslobađau čovjećuljci koji kopaju, sade itd. za vas
LoL
kad sam ja Mine Colony imao ...ajooooooooj ima jedno 5-6 mjeseci
možeš ga instalirat, ali moraš imat Risugami's mod loader i verziju za tvoju verziju igre..........uvijek prati za koju verziju igre vrijedi, dakle prati temu na minecraft forumu za modove koje koristiš.
Što se tiče samog moda, moram napomenut da je "malo" bugovit jer oni NPC (Non-player Character) iliti AI samo se smrda, npr. imate minera (da onaj koji kopa rudnike) gdje god ga staviš on kopa svuda okolo, nikad na pravo mjesto ili u smjeru koji vi oćete....tako da to nikako nije dobro isprogramiran AI
to ti je tkz. zombie chamber tamo se spawnaju zombiji ako neigraš na peacefull !
u tim chestovima često nađeš neku nagradu,sedlo,iron ingot,gunpowder i sl.
a da bi se zombiji prestali spawnati moras obgraditi taj kavezić di se vrti zombi sa bakljama ili kako sam vec rekao staviti na peacefull :D
I jaaaaaaaaako rijetko Creeper spawner
da creeper spawneri su jako rjetki
A ako te baš snađe, preporučam seed Glacier.
Heja krešo... Na kojem serveru igraš?
BTW napravio sam si railway od jazbine do nove kuće ograđen ogradom radi stoke,podzemni tunel i stazu između kuće i jazbine iznad zemlje.
Stavim SS.ove unutar par dana.
Nasao sam samo spider i zombie dungeone, nikad creeper spawner vidio nisam, a nebi ni volio.. Nevidim nacin da se dode do chesta a creeperi eksplodiraju lol :D
Nasao sam samo spider i zombie dungeone, nikad creeper spawner vidio nisam, a nebi ni volio.. Nevidim nacin da se dode do chesta a creeperi eksplodiraju lol :D
dođeš jako blizu spawnera (vidiš po onim zelenkastim kamenim blokovima) i onda staviš na peaceful :D. Oni nestanu, ti pobereš što ti treba iz sanduka :D
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Monster_Spawner
"Unedited Monser Spawners will spawn Spiders, Skeletons or Zombies."
Znači Creeper spawner može biti samo ako editaš.
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Monster_Spawner
"Unedited Monser Spawners will spawn Spiders, Skeletons or Zombies."
Znači Creeper spawner može biti samo ako editaš.
ovo nisam znao...tnx za info
Večina igrača neprati CroCraft forum...
Pa moram ovo postati - http://crocraft.com/index.php/topic,340.msg4037.html#new
Samo da vama neznalicama predoćim 404 Challinge...
To je ''natjecanje'' koje se održalo na Minecraft Forumu, kada unesete Seed 404 ispod nakupine Gravela nalazi se veliki cave sistem...
Imate 1 dan za prikupljanje osnovnih stvari, nakon toga se pozdravljate sa suncem i ulazite u taj veliki Cave sistem...
Tamo morate što duže izdržati, gradite si bazu i tamo preživljavate... Nesmijete koristiti torcheve nego ostale izvore svjetlosti...
Na prvi pogled izgleda glupo, ali nakon par minuta igranja, ufurate se u preživljavanje, dakle svaki item/block cjenite...
Eh mi bi to ukomponirali u naš server, kasnije bi se to vjerovatno formiralo u podzemni grad :)
Gameri, da vas pitam jer dobar sta taj Minecraft Multiplayer? Dal serveri lagaju i sta se sve radi u igri?
Skinuo sam crackanu verziju i igram single player, ali bas nekuzim sta sve da radim... Igrao sam s frendom na nekom crackanom serveru ali jako lagga..
Btw, kolika je cijena?
Hvala!
Gameri, da vas pitam jer dobar sta taj Minecraft Multiplayer? Dal serveri lagaju i sta se sve radi u igri?
Skinuo sam crackanu verziju i igram single player, ali bas nekuzim sta sve da radim... Igrao sam s frendom na nekom crackanom serveru ali jako lagga..
Btw, kolika je cijena?
Hvala!
115 kuna, no Mp je malo bugovit naime mene smeta sto mobovi onaku trepere i freezaju se kao što Notch kaže: Buggy.
Ne bih ti jos preporucio oriđi, pricekaj jos patcheva jer igra izlazi 11.11 pa imas vremena i da, zasto si ti i tvoj buddy ne napravite lijepo vlastiti server i rokate
LoL
A jesi skupio resurse, jesi pročitao temu na MC forumu, jesi upće pogledao ikoji video kako ljudi igraju na tom seed-u.
Probaj ponovo, dođi do izvora svjetla (lava), preživi par dana dole i onda reci jeli dobro ili ne.
Pa bolje je sada kupit dok je još u beti jer je jeftiniji.
Samo pripazi na ovo: http://crocraft.com/blog/?p=124
Pa bolje je sada kupit dok je još u beti jer je jeftiniji.
Samo pripazi na ovo: http://crocraft.com/blog/?p=124
Ja jamcim za svoje kodove 100% . Ako se bilo sta dogodi s vasim acc-om ja vam davam novi 8to shvatite kao garanciju)!!!!
Kodovi nisu kupljeni ukradenim karticama,paypalovim ili slino!!!!!!!
Bili smo radili server ali previse lagga... Ides kopat i tek nakon 5 sec nakon sto iskopac dobijes materijal...
btw Perkan, kako ti se moze uplatiti?
Bili smo radili server ali previse lagga... Ides kopat i tek nakon 5 sec nakon sto iskopac dobijes materijal...
btw Perkan, kako ti se moze uplatiti?
Uplate primam preko opce uplatnice,internet bankarstva ili paypal-a!
"We'll add Nether support to SMP in 1.6. I have no idea when 1.6 is getting released, so you might as well get used to 1.5 for a while. ;)"
Razmišljam što da sagradim za prijavu na MC server...
Recite mi neke poznate svjetske građevine za primjer.
Taj Mahal :D
Taj Mahal :D
Ma briši,nisam ti ja Chuck Norris da to sagradim u MC
Ma briši,nisam ti ja Chuck Norris da to sagradim u MC
Napravi onu zombie proof house... slike su bile u "smiješne slike" :D
http://all-that-is-interesting.com/post/4956385434/the-first-zombie-proof-house
kakav i čiji server?