gle kad te netko pita kako si nešto napravio, red je da odgovoriš a ne se izmotavat. admini sami koriste svoje ovlasti preko granice a optužuju druge za to isto te se dijele bannovi, važno da oni ispadaju nevinašca
Krasno, vidite sto ste napravili od one teme. ccc
Kada dođe novi bugcraft ide nova tema, ona je prezakrčena, neću ništa otvarati dok je ona zaključana
Kad dolazi?
Kada dođe novi bugcraft ide nova tema, ona je prezakrčena, neću ništa otvarati dok je ona zaključana
Kad dolazi?
Uskoro.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/minecraft-server-bug-craft/101461.aspx?page=57&jumpto=2423255&sort=asc&view=flat
Hunter baza:
connection refused
Kad dolazi?
Uskoro.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/minecraft-server-bug-craft/101461.aspx?page=57&jumpto=2423255&sort=asc&view=flat
Hunter baza:
Nije naša, maowarova je
lzgr si ti banan? i ko te bano?
aha
Kada želim ići igrati piše disconnected by server, outdated server. Šta je to?
Sve ti pise tamo lol.
@nul Da,banan sam. Banao sam franju,tanka, notcha i nukemana,onda sam trazio njofru da me bana.
Sad sam natrag pod drugim acc i osvetio se cheaterima,samo posteno za razliku od njih.
Ovaj, sada mi kaže da nisam whitelistan, šta sad trebam napraviti?
Sve ti pise tamo lol.
@nul Da,banan sam. Banao sam franju,tanka, notcha i nukemana,onda sam trazio njofru da me bana.
Sad sam natrag pod drugim acc i osvetio se cheaterima,samo posteno za razliku od njih.
sto si ban tanka i ostale ?
naravno svi iz huntera
al pazi, tražio je da se i on bana pa je napravio novi account i sad se osvećuje svima.. djetinjasto u pravom smislu riječi. a činjenica što admini koriste cheatove ne znaći ništa, svi ostali moraju odmah van sa servera. tko je tu lud, zbunjen a tko normalan?
Danas smo notch i ja mineali i pronalazili puno dijamanata te se na to fermi tpao do notcha i optužio ga da koristi ili xray ili detector te ja rekao da ako ga ne isključi da će ga banat a jučer kad su spartanci izgubili svake je sekunde pisalo Nekilik je našao diamond ore ili excite je našao diamond ore
Danas smo notch i ja mineali i pronalazili puno dijamanata te se na to fermi tpao do notcha i optužio ga da koristi ili xray ili detector te ja rekao da ako ga ne isključi da će ga banat a jučer kad su spartanci izgubili svake je sekunde pisalo Nekilik je našao diamond ore ili excite je našao diamond ore
ja nisam ni bio online kad je sparta pala.
danas sam krenuo s pregledavanjem i od danas svakog sumnjivog provjeravam.
mogli bi neki jail plugin napravit.
al pazi, tražio je da se i on bana pa je napravio novi account i sad se osvećuje svima.. djetinjasto u pravom smislu riječi. a činjenica što admini koriste cheatove ne znaći ništa, svi ostali moraju odmah van sa servera. tko je tu lud, zbunjen a tko normalan?
Konkretno, osveta se sastojala u tome da sam sa frendom osnovao novi faction i onda smo pobijedili hunterse. I to je djetinjasto?
Bitch please...
A ti bolje da šutiš jer si i ti varao pa si banan kako i treba. Sad nam tu soliš pamet kao da si i ti neki anđelčić. Ajde odi u neku drugu temu/drugi server i tamo im pripovijedaj, možda ćeš bolje proći nego ovdje.
Sve ti pise tamo lol.
sto si ban tanka i ostale ?
naravno svi iz huntera
Che-ta-li su!
Franjo je cijelo vrijeme tp-ao TaNka na sebe/sebe na TaNka i tako nas (Manowar) mučki pobijedili.
Koji dio nije jasan?
Konkretno, osveta se sastojala u tome da sam sa frendom osnovao novi faction i onda smo pobijedili hunterse. I to je djetinjasto?
Bitch please...
A ti bolje da šutiš jer si i ti varao pa si banan kako i treba. Sad nam tu soliš pamet kao da si i ti neki anđelčić. Ajde odi u neku drugu temu/drugi server i tamo im pripovijedaj, možda ćeš bolje proći nego ovdje.
pa svi admini na ovim serveri su varali, zašto onda vi još uvijek igrate? eh i opet djetinjasto vrijeđanje, jesi mentalno sazreo za svoje godine..
Znači tako! Zatvorim temu u kojoj se svađate, a vi pređete u drugu...
Dobro, sada zaključavam i ovu temu, ona koju sam danas trebao otključati, ostaje također zaključana, a još ćemo malo podijeliti kartone, da ne bi krenuli dalje...