n00b.51.1.n151:pr1mlj3n
Admini, fale vam 2-3 moda na serveru, ovako često nikoga nema kad nešto treba.
P.S. FermiBro i ja ćemo rado preuzeti taj teret
ejj tu sam uvijek i ja(heello) dost sam aktivan u zadnje vrijeme tak da ono nije problem :P
Kolko se ja sjećam, dok je bio bugcraft server ti si bio glavni razbijač svega tamo, dolazio si na server i sve palio. Ispričavam se ako na nekog drugog sam mislio.
ejj tu sam uvijek i ja(heello) dost sam aktivan u zadnje vrijeme tak da ono nije problem :P
Kolko se ja sjećam, dok je bio bugcraft server ti si bio glavni razbijač svega tamo, dolazio si na server i sve palio. Ispričavam se ako na nekog drugog sam mislio.
??? na crocraftu sam bio mod a na bugcraftu kolko se sjecam sam zivio sa fermijem u kuci i tako...nikad nisam grifo ni na cro ni na bug craftu
??? na crocraftu sam bio mod a na bugcraftu kolko se sjecam sam zivio sa fermijem u kuci i tako...nikad nisam grifo ni na cro ni na bug craftu
Ispričavam se onda, znam da je bio jedan hello hel3 ili tako nešto koji je grifo stalno. Ispričavam se ako sam pogrješio.
Ispričavam se onda, znam da je bio jedan hello hel3 ili tako nešto koji je grifo stalno. Ispričavam se ako sam pogrješio.
bilo je i heello(to sam bio ja) i bio je retard hell3 koji je grifo...np :)
bilo je i heello(to sam bio ja) i bio je retard hell3 koji je grifo...np :)
E da da , taj hell3, ispričavam se još jednom!
admine, makni zaštitu s kanti. ne možemo koristit kante uopće.. -.-
Pošto su svi plugini kod franje na kompu, to bumo morali raditi tamo...a njega več duže vrijeme nisam čuo ni vidio
al kad budem imao priliku svakako če mo to obrisati!
Mislim da nije dovoljno....aj probaj nest iz survivala, kucu tvoju
odkada se bedrock moze iskopat?
odkada se bedrock moze iskopat?
Od TooManyItemsa xD
pa to onda nije survivanje :D
Ma nisam ja ono radio, nego samo kazem da je to tako. hehehehe
Evo moje prijave za crocraft...
Igrati ću samo zato jer je Fermi ovdje
preporučam lzgra za server
baš bi htio probat 1.9, admini, mogli bi staviti na server 1.9pre4 :D
evo da vidimo šta narod želi
6 | 1.8.1 |
---|---|
11 | 1.9pre4 |
nema bukkita za 1.9 tak da bi nastao kaos i grief
To se i traži
molim admina da stavi big brother plugin na server,tako da se vidi ko sta radi,jer mi je netko zgriefo kucu!
stavi 1.9, bit će zabavno istraživat nove stvari(potions, snow golems...)
a i dosta ljudi to želi.
napravi backup mape i namjesti 1.9
dosta ljudi hoće 1.9 :D
Rado, al mrsko mi je i nemam vremena....
Rado, al mrsko mi je i nemam vremena....
Pa daj nek ti fermi ili njofra(power user) to naprave, znaju, već su radili, i vjerojatno imaju vremena.
aj daj ti meni ključeve od auta, vozio sam ja več i imam iskustva
Da samo ubiš li nekog sa tim autom, ja odgovaram jer je auto moj, a ne ti.
Šta misliš šta će napravit? Ukrast ti server u vrijednosti 90-tak kn, yeah right.
Femri i njofra su vodili već nekoliko servera, neće ti ništa loše napraviti serveru.
BTW jesam primljen?
kj još nema IP-a jer nije počeo server?
to zaj384ncija ili?