Might and Magic Heroes VI [BETA]

poruka: 44
|
čitano: 9.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Might and Magic Heroes VI [BETA]
Chdtf kaže...

Inace sam fan HoMM seriala i uzivao sam manje vise u svakom od 1 do 5 al ova setica me tesko razocarala prema ovom u demou, lose.

slazem se... petica homm je u svakom segmentu bolja

League Of Legends IGN: slinA
16 godina

slazem se,5 mi je bolja,ovo mi je samo malo zbog izgleda bolje,cudovista mi mrak izgledaju i heroji su ok

17 godina

Nije loše ali na mene je 2 i 3 ostavlia duboki trag cak i prvi dio, 4 je donijele promjene i isto sam je igro.. a petica mi je bila odlicna ali brate mili jos kada sam imao i7 920 pun k rama raid 0 i hd5970 grafu to sranje je bilo jako sporo pogotovo kada se igra skimish na xl mapi pa se treba cekat pun k na tvoj potez..

Šestica mi se cini puno brza

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Nije loše ali na mene je 2 i 3 ostavlia duboki trag cak i prvi dio, 4 je donijele promjene i isto sam je igro.. a petica mi je bila odlicna ali brate mili jos kada sam imao i7 920 pun k rama raid 0 i hd5970 grafu to sranje je bilo jako sporo pogotovo kada se igra skimish na xl mapi pa se treba cekat pun k na tvoj potez..

meni se cini bas nekak usporeno,na borbe mislim

17 godina
cale kaže...
toxic kaže...

meni se cini bas nekak usporeno,na borbe mislim

imaš opciju da ubrzaš i to puno više nego u prošlim nastavcima..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
16 godina
neaktivan

Trenutno igram Might & Magic Heroes VI i beta mi se jako dopala. Mada me zanima dali to igra ko u Hrvatskoj, te ako igra volio bi da igru probamo u multiplayeru. Ako ima zainteresiranih mogu me kontaktirat na PM.

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lizard_ago kaže...

Trenutno igram Might & Magic Heroes VI i beta mi se jako dopala. Mada me zanima dali to igra ko u Hrvatskoj, te ako igra volio bi da igru probamo u multiplayeru. Ako ima zainteresiranih mogu me kontaktirat na PM.

Pozdrav

Evo ja igram demo verziju. Što se tiče dojmova, isprva sam bio totalno razočaran, ali nakon nekog vremena sam se privikao i nije toliko loše. Stari sam fan HOMM3 pa mi je sve ovo otišlo predaleko od početaka. Svejedno bih volio zaigrati online, ako se skupi nekoliko ljudi.

16 godina
neaktivan

Trenutno se igra single player mod te još istražujem opcije. Napomena nemojte slučajno deinstalirat igru jer će te morat kontaktirat support da vam pošalju druge ključeve (meni se desila nesreća s kompom da sam morao nanovo instalirat windowse), poslao sam poruku u subotu jasno support ne radi preko vikenda tako da sam ključe dobio tek u utorak. Igra ioako u beti jako je dobra tu i tamo zna se pojavit koji bug no sve u svemu igra je više nego dobra. Sve pohvale mada još nisam isprobao multi player, jako sam zainteresiran da to s nekim od vas zaigram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čini mi se da je sa betom gotovo ... bezuspješno se pokušavam spojit na conflux. Čitao na forumu da neradi ni na steamu tako da još nisam u potpunosti siguran dali je gotov s betom (čak i administrator na forumu nije znao odgovor).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam samo demo verziju, bi li mogli preko Hamachija igrati multiplayer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da jučer je stigal puna verzija Might & Magic Heroes VI. Što su razlike u odnosu na betu ... pa početak još uvjek ima bugova (na prvoj misliji imao sam problem prilikom učitavanja zadnje pozicije) inače razlike na betu gotovo i nema mada je igra za cjela 2 GB veća. Oni koji ovu igru planiraju zaigrat online vjerovano će ih veselit što duže igru igrate bivate nagrađeni od Conflux-a te dobivate uplay bodove kojim možete nadograđivat lik. No o tome nekom drugom prilikom kad prođem cjeli single player.

Logon screen Logon screen

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako si se uspio ulogirati, di si nasao kod?

16 godina
neaktivan

Igra je kupljena to je odgovor na postavljeno pitanje. Što se same igre tiče igra u single playeru je odlična (ima jako dobru priču) trebala je priča samo bit složene kronološki no to je po meni jedino jedna zamjerka. Još je nisam probao u multiplayeru jer nisam još prošao sve misije u single playeru, kad je probam i u multiplayeru dat ću svoj konačni sud. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Apsolutno sam odševljen igrom i nije mi žao što sam kupio original. Ima par sitnica (pokoji bug i idotski city screen ali koliko sam po forumima skužio i to će se promjeniti).

Trenutno forsiram skirmish i hot seat da izlevelam dinasty oružja i naravno level dinastije :D

Da li tko zna što je sa map editorom?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice