Koji problemi??Sve vrti savršeno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam.Sto se tice ovog zadnjeg update-a.Meni je
sve probleme rijesio.Nema vise stekanja ni sa FPS,
niti zvukom.Jedino ako netko bude skinuo i taj update,
pa neka kaze da li se jos sta poboljsalo.
Wox.LEGENDO.Bas mi se spavalo prije par minuta i
ti si me probudio sa svojim komentarima i pitanjima.
Evo , odigrao i po drugi puta za onaj alternativni kraj.
Mislio sam tko zna šta će biti, a ono isti ku.... Zašto neki kažu da je ovaj prvi bad ending je izvan moga poimanja. Čak mi se ovaj prvi čini više good nego onaj drugi , jer su svi pobijeni, dok u ovom alternativnom nisu. Kako bilo, dark one(s), i onako, i ovako mašu u oba kraja, pa nevidim neku poantu osim čisto komercijalnu.
btw, šta je s onim new missions(Pavel,Anna itd, ima ih desetak) i store. To mi neradi, ne vidim im svrhu, koji vrag je to
Mislio sam tko zna šta će biti, a ono isti ku.... Zašto neki kažu da je ovaj prvi bad ending je izvan moga poimanja. Čak mi se ovaj prvi čini više good nego onaj drugi , jer su svi pobijeni, dok u ovom alternativnom nisu. Kako bilo, dark one(s), i onako, i ovako mašu u oba kraja, pa nevidim neku poantu osim čisto komercijalnu.
btw, šta je s onim new missions(Pavel,Anna itd, ima ih desetak) i store. To mi neradi, ne vidim im svrhu, koji vrag je to
To su ti samo brze misije, napucavanje....
A što se tiče krajeva - da, to sam i ja primijetio. "loš" kraj baš i nije tako loš. Kome je palo na pamet to proglastiti lošim i zašto? Što ima lošeg u tome da je puno njih izginulo (i ovako i onako bi), ali opet dosta je i preživjelo, Mračni su se obećali vratiti a Artyom je dobio sina... tako da ne vidim u čemu je problem...
Bili ja to mogao na svom pc-u igrati ?
Bili ja to mogao na svom pc-u igrati ?
pa normalno da bi.
Inače alternativni kraj je ubiti novi način pristupa igri, jer kad prvi put kreneš igrati pucačinu, ne pada ti se napamet šuljati, već te zanimaju oružja i njhova temeljita uporaba.
Preporuka svakome za drugi prelazak na potpunom stealthu, nešto slično kao splinter cell nekada
A što se tiče krajeva - da, to sam i ja primijetio. "loš" kraj baš i nije tako loš. Kome je palo na pamet to proglastiti lošim i zašto? Što ima lošeg u tome da je puno njih izginulo (i ovako i onako bi), ali opet dosta je i preživjelo, Mračni su se obećali vratiti a Artyom je dobio sina... tako da ne vidim u čemu je problem...
E pa majmuni,mogli ste staviti sve ovo u spoiler.
A ne sada svi znaju sta ce biti i kako ce biti.
S novim apdejtom igra radi jos bolje :D
Evo,upravo sam zavrsio igru i mogu reci da mi je kraj
tuzan.Ako bude nastavka,nadam se da ce biti jos bolji.
Jer po mom misljenju prvi dio je bio dobar,drugi,jos bolji
e sada ako bude treceg neka bude fantastican.
Ocijena 92/100.
Ja ne znam jel to namjerno radite ili ztbilja ne znate.
Zašto pobogu ne možete staviti spoilere? Ima ljudi koji igru nisu prešli i ovako im kvarite.
Imaš spoiler tag i piši u njemu, a ne na sva zvona opisat cijeli završetak i šta onda....mislim belsavo do kraja, daj se skulirajte.
Kako je močvara dobro napravljena. Pogotov kad se spusti noći i stalno ti nešto šuška po travi. Atmosferu su doveli do vrhunca u ovoj igri.
Prešao sam jučer močvaru, jel još daleko do kraja?
Kako je močvara dobro napravljena. Pogotov kad se spusti noći i stalno ti nešto šuška po travi. Atmosferu su doveli do vrhunca u ovoj igri.
Prešao sam jučer močvaru, jel još daleko do kraja?
Došao si do crkve jel....pa ima igre, ima sigurno 3-5 sati zavisi kojim tempom igraš.
Možda i više neam sad točno pojma o vremenzu da ti budem iskren.
E pa majmuni,mogli ste staviti sve ovo u spoiler.
A ne sada svi znaju sta ce biti i kako ce biti.
Slušaj ti majmune, ovo je rasprava o igri Metro LL, čije je kraj sastavni dio i gdje nigdje po pravilima nije navedeno da se obavezno mora stavljati spoiler. Ako netko želi uživati u igri, onda neka je odigra pa neka onda piše komentare.
Zašto bi uopće netko tko nije odigrao igru, došao tu i komentirao. Što?O čemu. Ili možda svi mi trebamo čekati par godina, pa tek onda raspravljati o kraju.
Ako netko želi izbjeći spoilere, onda neka ne posjećuje stranice i topike vezane uz istu igru. Ili možda da zabranimo sve šta ima veze na internetu sa Metroom LL, sve recenzije i rasprave, slike, sve dok "određeni ljudi" ne odigraju igru.
I zašto bi zbog kraja nekome bila upropaštena igra. Pa nije valjda da ti igraš igru samo zbog kraja. A ovi šta dolaze u forum po savjete, ma daj molim te kao da imaju posla sa nuklearnom fizikom , a ne igrom.
Onaj tamo nevidi ljestve. Bravo.
Post ti je pun sranja i nauči se koristit spoilere!
Ako si ti prototip i priče u igrama te ne zanimaju, (Ja sam odigrao Bioshock, sama priča me nije niti zanimala, niti me briga za nju. Atmosfera, gameplay, grafika, to prvo gledam u igrama, a priču priskačem kad god mogu jer mi samo zauzima nepotrebno vrijeme.) nemoj drugima to uništavat!
Aha,a ti se u toj crkvi molis?
Slušaj ti majmune, ovo je rasprava o igri Metro LL, čije je kraj sastavni dio i gdje nigdje po pravilima nije navedeno da se obavezno mora stavljati spoiler. Ako netko želi uživati u igri, onda neka je odigra pa neka onda piše komentare.
Zašto bi uopće netko tko nije odigrao igru, došao tu i komentirao. Što?O čemu. Ili možda svi mi trebamo čekati par godina, pa tek onda raspravljati o kraju.
Ako netko želi izbjeći spoilere, onda neka ne posjećuje stranice i topike vezane uz istu igru. Ili možda da zabranimo sve šta ima veze na internetu sa Metroom LL, sve recenzije i rasprave, slike, sve dok "određeni ljudi" ne odigraju igru.
I zašto bi zbog kraja nekome bila upropaštena igra. Pa nije valjda da ti igraš igru samo zbog kraja. A ovi šta dolaze u forum po savjete, ma daj molim te kao da imaju posla sa nuklearnom fizikom , a ne igrom.
Onaj tamo nevidi ljestve. Bravo.
Aposultno ne vjerujem da netko može imati ovakvo razmišljanje. Ne kažem da je krivo i da ne smiješ, ali mislim stvarno.
Topic od igre je prepun informacija, ljudi djele fixeve, pomoć, screenove, i uvijek ima nekih koji pričaju o priči di su došli i to, ali kao i u društvu ne kažeš e ja sam pogledao onaj film i znaš kako je pravo kad na kraju lik umre glavni. Jel se to tako radi? Ili kažeš čovjeku, kraj je yeben, samo pogledaj vidjet ćeš.
Mislim nije teško označit, i stavit spoiler jer ima ekipe koja nije prešla, dođe ovdje čita i skuži da čita što i kakav je kraj. To je malo glupo jer je ipak igra još nova i ima ljudi koji su tek sad počeli igrat i tako ste im pokvarili ono malo veselja što su imali igrajući. Ne vrti se svijet oko tebe i tvog mišljenja, ako si ti prešao ne znači da su svi i malo razmisli o drugima prije nego postaš na javni forum.
S novim apdejtom igra radi jos bolje :D
Koliko bolje?
Stavija novi patch i krenulo mi sve od početka, jel se može to kako ispraviti? Proša san pola igre već i ne da mi se iznova
Stavija novi patch i krenulo mi sve od početka, jel se može to kako ispraviti? Proša san pola igre već i ne da mi se iznova
meni su na sedmici saveovi pod C:\Users\C-1\Documents\4A Games\Metro LL tu bi trebalo biti nesto tipa 110000100001337 ali uvijek je drugaciji naziv znaci netreba ti se bas tako zvati
Jel zna netko rješenje za los zvuk, nema zvuka u pravcu gdje gledam za likom vec sve oko njega, ako ocu cuti dijalog, onda moram okrenuti lika tako da mi govori bočno, tj. u uho, ne čujem niti metke niti ništa što dolazi od naprijed.
Molim za pomoc?
Nakanio sam se da prođem ono, MLG pro poklao sve ono i išao dalje.... Onaj mali dark one je tako kjut Taj ruski naglasak kad je pričao za demona: "I will lead him away... He is big.. But stupid"
Vidim da je izaso jos neki novi update i ima fixes za usere koji koristi logitech software a ja koristim g400 i g35.Jel vidio ko kakvu razliku?
Jel zna netko rješenje za los zvuk, nema zvuka u pravcu gdje gledam za likom vec sve oko njega, ako ocu cuti dijalog, onda moram okrenuti lika tako da mi govori bočno, tj. u uho, ne čujem niti metke niti ništa što dolazi od naprijed.
Molim za pomoc?
U Control Panelu pod Sound opcijama prebaci na Stereo umjesto 5.1 ili 7.1.
Instalirajte novi update, igrali su se s bojama, izgledaju toplije. I igra je stabilnija, nema mi vise povremenog crashanja.
meni su na sedmici saveovi pod C:\Users\C-1\Documents\4A Games\Metro LL tu bi trebalo biti nesto tipa 110000100001337 ali uvijek je drugaciji naziv znaci netreba ti se bas tako zvati
Dobro, išto sad triban napraviti?
Igra gotova, po ovome što sam prošao, 9.9/10, nemam daljnjih komentara. Topla preporuka svima.
Dobro, išto sad triban napraviti?
kreni malo igrati bar dok ne dodjes do onog kruznog dizala na pocetku,napraviti ce ti tu jos jedan folder sa samo jednim autosaveom,onda iz ovog starog foldera prebacis u taj novi i imat ces sve saveove,prilicno lagano
Prešao igru, dobio loši završetak, sve sam dobro odradio osim što sam sve neprijatelje pobio, guštao sam u stelthanju, ništa za to, nije mi žao.
Sve u svemu izvrsna igra, dosta kvalitetnija od prethofnika imho.
Onaj mali dark one je zakon ako se audio language ruski, na engleski mu je glas tragedija.