došao sam do levela sa onim mjehurima
kako ste vi to presli meni uvijek miller pogine?
Ja nikako ne mogu naći na C particiji ono što treba...Što je najgore ne mogu naći ni Local...Meni 4A Games/Metro 2033 stoji u My documents i kad otvorim folder, unutra stoji samo: auto_save i I00_intro. player. Kako to??
otvori my documents onda i gore kopiraj onu putanju koja ti je napisana
Da kopiram? Pa nigdje ne piše da kopiram, već da promjenim fajl user u tom folderu, a tamo ga nema.
koliko sam ja shvatio ti ne možeš naći user.cfg ???
kopiraš C:/THQ/Metro2033 u putanju ,user.cfg ti je predzadnji (drugi od dole)
Moraš pucati po onim utrobama iz kojih te stvari izlaze da ih uništiš jer će ti se u protivnom i dalje respawnati.
Ja nikako ne mogu naći na C particiji ono što treba...Što je najgore ne mogu naći ni Local...Meni 4A Games/Metro 2033 stoji u My documents i kad otvorim folder, unutra stoji samo: auto_save i I00_intro. player. Kako to??
otvori my documents onda i gore kopiraj onu putanju koja ti je napisana
Da kopiram? Pa nigdje ne piše da kopiram, već da promjenim fajl user u tom folderu, a tamo ga nema.
Ne, ja sam našao taj user.cfg u direktoriju gdje je instalirana igra. I preimenovao sam ga. Ali ne mogu naći još jedan (onaj koji bi se trebao nalaziti u C: pod Users...
Budi malo ispred njega i raznesi one stvari iz kojih ti baloni izlaze, ukoliko nemaš dovoljno metaka za sve, gađaj one na zidovima i one koji se nalaze na ruti kojom Miller ide.
ok i mislil sam si da moram te respawn pointove unistavat al nisam htel bezveze trosit metke
idem to isprobat
Ne, ja sam našao taj user.cfg u direktoriju gdje je instalirana igra. I preimenovao sam ga. Ali ne mogu naći još jedan (onaj koji bi se trebao nalaziti u C: pod Users...
Moraš u Controlu Panelu/Folders/ omogučiti da ti prikazuje skrivene fileove ( Show hidden files and folders )
može li pomoć
mislim da sam još u 3.chapteru
došao sam na station a ona čudovišta nas napadaju
Khan mi je rekao šta da radim ali sam zaboravio xD
čudovišta ima previše,nije ih problem ubiti jer imam strojnicu koju mogu koristiti a i cijela ekipa je sa mnom pa ih i oni rokaju
šta treba napraviti u toj misiji ??
ja sam to maloprije prešao
dođeš skroz do vrata,stisneš e i onda ti izleti čudovište ^^
e da,dal si prije toga imao oruzje?,to jest jel si mogao prikupit od onih mrtvih oruzje i ostalo...bilo sta da stisnem neprihvaca...stiskam e al on nista
ja sam to maloprije prešao
dođeš skroz do vrata,stisneš e i onda ti izleti čudovište ^^
e da,dal si prije toga imao oruzje?,to jest jel si mogao prikupit od onih mrtvih oruzje i ostalo...bilo sta da stisnem neprihvaca...stiskam e al on nista
mislim da jesam
uglavnom,meni sve to radi savršeno,nemam nikakvih problema sa prikupljanjem stvari
jesi probao preći level opet ??
evo prešao igru(normal tezina)
sve u svemu zadovoljan sam,igra ima nesto posebno no ipak AI i borba je trebala biti nesto bolja
također ogromni framerate dropovi katkad unistavaju sveukupni dozivljaj
jedno pitanje za kraj
zar te igra s namjerom izbaci prije zadnje misije u meni pa da mislis da je tu kraj ili je to neki bug?
jedno pitanje za kraj
zar te igra s namjerom izbaci prije zadnje misije u meni pa da mislis da je tu kraj ili je to neki bug?
bug
može li pomoć
mislim da sam još u 3.chapteru
došao sam na station a ona čudovišta nas napadaju
Khan mi je rekao šta da radim ali sam zaboravio xD
čudovišta ima previše,nije ih problem ubiti jer imam strojnicu koju mogu koristiti a i cijela ekipa je sa mnom pa ih i oni rokaju
šta treba napraviti u toj misiji ??
trebaš dignuti u zrak sobu na "katu" ( kreni po stepenicama gore ) i moraš dignuti u zrak tunel. (uzmeš bombu od demolition squad (gledajući od strojnice u desnom tunelu na kraju, i postavit je u lijevom tunelu takodjer na kraju.)
i btw: ako opet zapneš ili zaboraviš šta treba napravit imaš journal (default tipka M) desnim klikom miša približiš si notes sa zadacima a lijevim klikom upališ upaljač da bolje vidiš u mračnim prostorijama.
Loadaj cijeli level iz početka, moguće da je neki problem sa trigerom, i meni se jednom dogodilo.
kako?,imam samo opciju load last checkpoint..i to sam pokusao al i dalje nemogu preci
idi do vrata i otvori sa tipkom E naravno (duh!) i onda bi ti morao iskočiti jedan Dark One na tebe i još mislim 2 poslije njega, tu sam se usrao bez obzira što sam bio pripremljen haha, mora ti to djelovati
trebaš dignuti u zrak sobu na "katu" ( kreni po stepenicama gore ) i moraš dignuti u zrak tunel. (uzmeš bombu od demolition squad (gledajući od strojnice u desnom tunelu na kraju, i postavit je u lijevom tunelu takodjer na kraju.)
i btw: ako opet zapneš ili zaboraviš šta treba napravit imaš journal (default tipka M) desnim klikom miša približiš si notes sa zadacima a lijevim klikom upališ upaljač da bolje vidiš u mračnim prostorijama.
jbg,kasno došao odgovor
čekao sam nekih 10-ak minuta,nakon toga sam otišao vani,kad sam ponovo upalio komp uspio sam prijeći misiju
evo me sad na chapteru 4
koliko ih uopće ima u igri ??
Ima 7 Chaptera...
Malo čitao na netu komentare o Metro 2033 i netko je spomenuo da igra ima alternativni zavšetak. Provjerio na YouTubu i stvarno postoji.
Ja sam osobno loš završetak kad sa nuklearnom bombom poubijaš Dark Ones, a sa dobrim završetkom pak poštediš Dark Ones. Ne vjerujem da je itko ovdje dobio dobar završetak :/
Zapravo svi vi koji govorite kako vam je trebala hrpa metaka da biste ubili jednog Dark Onea u krivu ste jer sa njima se uopće ne borite u igri, osim u halucinacijama koje su izuzetak. Oni samo žele komunicirati i za razliku Artyoma većina ljudi nije dovoljno otvorena da čuje što govore i postanu ludi. Jedan jedini put kad napadnu nekoga je u zadnjim scenama i to samo zbog toga da zaustave Artyoma od lansiranja raketa. Obična čudovišta protiv kojih se vi borite su mutirana bića bez ikakve inteligencije - dark ones su više kao ljudi koji su evolurali mutiranjem. Oni samo žele zaustaviti rat i stalno ubijanje među frakcijama Metroa 2033.
Malo sam guglao i pronašao način kako se može doći do alternativnog ( dobrog ) zavšetka ->
http://faqs.ign.com/articles/107/1078934p1.html
Ovdje možete vidjeti alternativni ( dobar ) završetak ->
P.S. U knjizi Artyom ubije Dark Ones nuklearnom bombom.
Počeo sam prelaziti igru i premda sam tek došao do površine Moskve već mi se igra uvukla pod kožu...Igra je teška a bome i strašna...Kad počnu iskakati ona blesava mutirana čudovišta user...se...
Počeo sam prelaziti igru i premda sam tek došao do površine Moskve već mi se igra uvukla pod kožu...Igra je teška a bome i strašna...Kad počnu iskakati ona blesava mutirana čudovišta user...se...
jjooooj, jesi se upiškio u gaćice?
jjooooj, jesi se upiškio u gaćice?
Ne..rekao sam da sam se posr...zadovoljan?
imam jedan BUG/PROBLEM
naime u chapteru 3,malo poslje toga ako se ne varam,kada ovoga mog frenda banditi otmu i onda on onako malo nastrada,u tom dijelu ne mogu skinuti masku stisnem G i drzim G no samo prikaze malo GAS MASK ikonu dole ljevo.i tako i dalje i dalje mi tako.ne kuzim kako da fixam to.posebno me smeta to jer mi je ekran kao naciknut(u igri) to je maska zar ne?
Ako se ne varam, ja to nisam sreo u prelasku.. Tu i tamo bi mi bacilo neku riječ na ćirilici na početku...
E ljudi jedno pitanje, jel normalno da kad uključim subtitlove da su mi se oni prikažu ovako nerazumljivo
Nisam ovo do sada vidio.
Ako se ne varam, ja to nisam sreo u prelasku.. Tu i tamo bi mi bacilo neku riječ na ćirilici na početku...
Također. Doktore da te pitam, sad sam izašao na površinu Moskve, vani je led i oni Nazisi, gdje sam otprilike u igri? Koliko još?
E ljudi jedno pitanje, jel normalno da kad uključim subtitlove da su mi se oni prikažu ovako nerazumljivo
ja igram sa subitlovima od početka,sve mi je razumljivo,nemam problema kao i ti
guglaj
moze mi itko odgovorit na pitanje gore?
lol, nikad vidio.....
imam jedan BUG/PROBLEM
naime u chapteru 3,malo poslje toga ako se ne varam,kada ovoga mog frenda banditi otmu i onda on onako malo nastrada,u tom dijelu ne mogu skinuti masku stisnem G i drzim G no samo prikaze malo GAS MASK ikonu dole ljevo.i tako i dalje i dalje mi tako.ne kuzim kako da fixam to.posebno me smeta to jer mi je ekran kao naciknut(u igri) to je maska zar ne?
To ti je zbog maske koja je oštećena. Trebao bi je zamijeniti, no ne vidim razlog zašto je nebi mogao skinuti. Meni se osobno nije to niti jedanput pojavilo, probaj reloadat. To ti je jedino što ti mogu predložit.
Također. Doktore da te pitam, sad sam izašao na površinu Moskve, vani je led i oni Nazisi, gdje sam otprilike u igri? Koliko još?
Ma ima još, ako je prvi izlazak na površinu, najbolje tek dolazi... igra ima sedam chaptera...
Još nisam prošao igru ali me zanima dali igra ima"free play" tj. da se ne držim samo priče da mogu sam izlaziti na površinu i ici tunelima?