Evo mojih 5 lipa nakon nekih 45 minuta mp-a.
Osim nekih tehničkih detalja (Frosbite, Battlelog, sistem perkova i medalja, dodataka za oružja, kill-streakova) i nema nekih dodirnih točaka sa BF i COD franšizom. Nazvao bih ju arkadnim taktičkim shooterom.
Sa grafičke strane igra je dosta iza BF3. Nema destrukcije i unatoč relativno dobrom dizajnu mapa igrač je limitiran na "zacrtane" rute šta bi mogao biti problem kad ekipa nauči mape. Oružja vizualno djeluju umjetno (pogotovo kad su u žutoj boji xD) ali unatoč tome je gušt pucati jer je zvuk fenomenalan.
Pljuce imaju recoil i spread (barem ona koje sam probao) dok se na mehaniku kretanja relativno lagano priviknuti. Osobno me (ko ljubitelja old skul pucačina) jako razveselila mogućnost leana.
Po nekim sitnicama (već navedenim) se vidi da je igra port jer nema (barem ja nisam našao) podataka o pingu te mogućnosti prebacivanja iz tima u tim, promjene FOV-a..itd
Problema sa hitboxom nisam imao i mogu reći da mi je feedback da ste nešto pogodili čak bolji nego u BF-u.
Sam gameplay mi se čini zabavan jer ima tu taktičku komponentu i jednostavno vas prisiljava da se držite zvog partnera po oružju (hvala ceci šta je trpio moje bauljanje po mapama jučer).
Vidim da ljudi po forumima dosta rade usporedbe sa BF-om jer igre dijele isti engine i očekuju neki (kako je ceco napisao) nastavak/DLC a ova igra to definitivno nije. Mislim da vrijedi tih 200-njak kn i da će biti savršena kao predah od BF-a
Kad bi ju nakon tako malo vremena trebao ocijeniti dao bih MP-u nekih 7,5/10 s potencijalom da ode do 8,5