Medal of Honor:Warfighter

poruka: 1.055
|
čitano: 159.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo mojih 5 lipa nakon nekih 45 minuta mp-a.

Osim nekih tehničkih detalja (Frosbite, Battlelog, sistem perkova i medalja, dodataka za oružja, kill-streakova) i nema nekih dodirnih točaka sa BF i COD franšizom. Nazvao bih ju arkadnim taktičkim shooterom.

Sa grafičke strane igra je dosta iza BF3. Nema destrukcije i unatoč relativno dobrom dizajnu mapa igrač je limitiran na "zacrtane" rute šta bi mogao biti problem kad ekipa nauči mape. Oružja vizualno djeluju umjetno (pogotovo kad su u žutoj boji xD) ali unatoč tome je gušt pucati jer je zvuk fenomenalan.

Pljuce imaju recoil i spread (barem ona koje sam probao) dok se na mehaniku kretanja relativno lagano priviknuti. Osobno me (ko ljubitelja old skul pucačina) jako razveselila mogućnost leana.

Po nekim sitnicama (već navedenim) se vidi da je igra port jer nema (barem ja nisam našao) podataka o pingu te mogućnosti prebacivanja iz tima u tim, promjene FOV-a..itd

Problema sa hitboxom nisam imao i mogu reći da mi je feedback da ste nešto pogodili čak bolji nego u BF-u.

Sam gameplay mi se čini zabavan jer ima tu taktičku komponentu i jednostavno vas prisiljava da se držite zvog partnera po oružju (hvala ceci šta je trpio moje bauljanje po mapama jučer). 

Vidim da ljudi po forumima dosta rade usporedbe sa BF-om jer igre dijele isti engine i očekuju neki (kako je ceco napisao) nastavak/DLC a ova igra to definitivno nije. Mislim da vrijedi tih 200-njak kn i da će biti savršena kao predah od BF-a

Kad bi ju nakon tako malo vremena trebao ocijeniti dao bih MP-u nekih 7,5/10 s potencijalom da ode do 8,5

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 8:09 (Zero2).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Medal of Honor:Warfighter
Zero2 kaže...

Po nekim sitnicama (već navedenim) se vidi da je igra port jer nema (barem ja nisam našao) podataka o pingu te mogućnosti prebacivanja iz tima u tim, promjene FOV-a..itd

Ovo nema apsolutno nikakve veze s tim je li igra port ili ne.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan

Meni ne prihvaća onaj KEY i gotovo ...

Ima li kakva druga stranica gdje mogu naći KEY?

Hvala!

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
17 godina
neaktivan

Ne treba ti više key, pisalo se o tome već. Odi na Origin, plati po punoj cijeni i pola će ti refundati na karticu ako imaš BF3 Premium.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

E hvala ti, nisam primjetio to ... Uvijek si bio gospodin :)

A recite mi, kakva je igrica? Dali se isplati kupiti?

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
14 godina
mabencic kaže...

Pa ako ti se daje 200 kn za igru koja izgleda kao igre prije 10 godina (kako si napisao u BF temi) {#} i još je k tome port {#} onda kupi.

13 godina
protjeran
Winchester01 kaže...

Ovaj cdkeyhunt i g2play, čije su to stranice i kako se plaća kod njih?

cdkeyhunt ti je iz hrvatske,ako nemas karticu pitaj lika pa mozes direkt njima uplatit!

BTW ako budes kupovao sta od njih posalji pm prije pa cu ti reci kod koji upises da dobijes besplatnu steam igru od njih ;)

The king is back!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 9:03 (Masterpiece).
13 godina
mabencic kaže...

Ma jašta nego isplati za tu cijenu, a BF4 beta test ide uz nju.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
Danny_HR kaže...
Zero2 kaže...

Ovo nema apsolutno nikakve veze s tim je li igra port ili ne.

Pa možda i nema....trebao sam napisati da je igra vjerovatno razvijana za konzole pa dorađivana za PC. Port ko port me ne smeta ako je dobro napravljen, odnosno ako dodaju neke od mogućnosti koje kao PC user u igrama volim. 

17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Pa možda i nema....trebao sam napisati da je igra vjerovatno razvijana za konzole pa dorađivana za PC. Port ko port me ne smeta ako je dobro napravljen, odnosno ako dodaju neke od mogućnosti koje kao PC user u igrama volim. 

Ma sve 5, samo je iritantno kad ekipa riječ "port" koristi čim nešto ne valja, ne obazirući se pritom na to šta ta riječ zapravo znači. Igre na konzolama imaju većinu mogućnosti koje imaju igre na PC-u. 

Uostalom 100% multiplatformskih igara su portovi, neki bolji - neki lošiji, ne postoji tim koji paralelno radi za svaku platformu posebno.

13 godina

Pogledao sam noćas od lvcapa i xfactora kratke recenzije i nije mi se svidjelo ono što vidim i čujem.

Jedna od stvari koja me razljutila kod MW3 se ponovila i u ovoj igri... izgleda da nema objekta na koji se možeš popeti i sl.

Navodno meci ne prolaze kroz niti jednu površinu pa čak ni kroz plast sijena - jadno.

S obzirom na frostbite sam očekivao kakvu takvu penetraciju, ako ne i destruciju, ali izgleda da to nije bilo primarno pri izradi ove igre.

Boli me kita za pad metka i recoil... na malim mapama on ionako nema nekog efekta pa samim time nije ni toliko bitan.

Još jedna stvar... xfactor je popi.zdio na hipfire... kaže da strejfanje kao takvo ne postoji jer nemoš kur.ca pogodit.

Aj, pričekat ću još vas par da mi kažete dojmove prije konačne odluke o kupnji, ali kako sad stvari stoje... čuvam pare za BO ili još bolje SSD :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne treba ti više key, pisalo se o tome već. Odi na Origin, plati po punoj cijeni i pola će ti refundati na karticu ako imaš BF3 Premium.

jel to još vrijedi?? da znam ako me slučajno nekaj okrene u glavi i ovih dana kupim igru

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Skilledžija kaže...

Pogledao sam noćas od lvcapa i xfactora kratke recenzije i nije mi se svidjelo ono što vidim i čujem.

Jedna od stvari koja me razljutila kod MW3 se ponovila i u ovoj igri... izgleda da nema objekta na koji se možeš popeti i sl.

Navodno meci ne prolaze kroz niti jednu površinu pa čak ni kroz plast sijena - jadno.

S obzirom na frostbite sam očekivao kakvu takvu penetraciju, ako ne i destruciju, ali izgleda da to nije bilo primarno pri izradi ove igre.

Boli me kita za pad metka i recoil... na malim mapama on ionako nema nekog efekta pa samim time nije ni toliko bitan.

Još jedna stvar... xfactor je popi.zdio na hipfire... kaže da strejfanje kao takvo ne postoji jer nemoš kur.ca pogodit.

Aj, pričekat ću još vas par da mi kažete dojmove prije konačne odluke o kupnji, ali kako sad stvari stoje... čuvam pare za BO ili još bolje SSD :P

Pa je sve ovo stoji. Ali opet dosta toga ovisi o subjektivnom dojmu svakog igrača. Kaj nekog veseli drugog rastuži itd...

Uglavnom ako voliš rushati...u ovoj igri to baš ne prolazi, tu je više poanta kako surađuješ sa partnerom po oružju i kako pokrivaš prostor tako da svakako vagni. 

13 godina

I? Hoće li ikako biti mogućnost za priključiti se u više od jedan platoon na MOH:WF?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...

Pa je sve ovo stoji. Ali opet dosta toga ovisi o subjektivnom dojmu svakog igrača. Kaj nekog veseli drugog rastuži itd...

Uglavnom ako voliš rushati...u ovoj igri to baš ne prolazi, tu je više poanta kako surađuješ sa partnerom po oružju i kako pokrivaš prostor tako da svakako vagni. 

Rushanje - kako kad - ovisi koju klasu igram... al recimo da radije trčim nego čekam na mjestu.

A ovo za partneršip - kako da surađujem sa partnerom kad se ne mogu prebacit u njegov tim ili još bolje ući s njim u squad - duo - kako se to već zove.

Naime, i to se izgleda ne može u ovoj igri - nego kako te ubaci - i naravno, mene bi uvijek ubacilo s nekim papkom pa bi dobio mlade :)

[19xx] 4ntraks
16 godina

Čekaj. To su ostavili za MOH:W premium igrače  jednog dana kad to izađe. U BF3 su pogriješili što su to odmah dali više neće.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/mohw/user/ttt6410278/ divno je vidit da nas nisu napustili :) Uglavnom , ako ste ljubitelj BF3 i u ovoj igri trazite neku vrstu boljeg DLC-a kao BF3... to ova igra nije... igra je nesto potpuno drukcije.. i vise slici BC2 sa poboljsanom grafikom nego BF3... SP mi bio cista petica :) MP jos ucim.. ali ipak je BF3 puno ozbiljnija igra, tj. potpunija...  igra je dobra, ali nije nista posebno pored BF 3 :)

meni je ovo cod na bf način :d što mi se i sviđa i zato ću i kupit igru

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
Soldier977 kaže...

I? Hoće li ikako biti mogućnost za priključiti se u više od jedan platoon na MOH:WF?

ne, na ovaj naćin žele više fokusirati ljude na timsku igru

BF3:crna_bandera
15 godina

SKino upravo.

Kako da sad zaigram, nisam radio sa vpnom, samo proxy? Ali ping će mi bit onda brutalan?

Kako vi igrate?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

SKino upravo.

Kako da sad zaigram, nisam radio sa vpnom, samo proxy? Ali ping će mi bit onda brutalan?

Kako vi igrate?

Ma polako. Večeras u 00:01 {#}

15 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

SKino upravo.

Kako vi igrate?

Ma polako. Večeras u 00:01 {#}

ne, oću sad probati da zna grafiku i sve podesiti, ja vadim jaje još iz tave i jedem, nema tu čekanaj :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...

SKino upravo.

Kako vi igrate?

Uzmi si ovaj vpn one click samo aktiviraj igricu poslje ga možeš ugasiti i normalno igrati

ili fly VPN ista stvar , na  njihovim stranicama imaš user i pass za free trail

BF3:crna_bandera
12 godina
neaktivan

30 minuta maintenance :(

17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Uzmi si ovaj vpn one click samo aktiviraj igricu poslje ga možeš ugasiti i normalno igrati

ili fly VPN ista stvar , na  njihovim stranicama imaš user i pass za free trail

Koliko sam skužio VPN mora biti upaljen kad pokrećeš igru.

14 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Ako imaš viška para, zašto ne? Čisto da se vidi kolko igra zaostaje za bf-om. Inače, ne, jer nema apsolutno ništa posebno što ovu igru ističe. MoH se može shvatiti kao kratkotrajni predah od BF-a i ništa više. Daleko od toga da je igra loša, samo nije nešto što nije vrijedno propuštanja.

KILL! Have no fear!
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

SKino upravo.

Kako vi igrate?

Skini SecurityKiss, odaberi američanski server za tuneliranje, pokreni MoH, diskonektaj tuneliranje, igraj.

KILL! Have no fear!
17 godina
neaktivan
mabencic kaže...
Meni ne prihvaća onaj KEY i gotovo ...
Ima li kakva druga stranica gdje mogu naći KEY?
Hvala!
ako mislis na promo key, na supportu se moze uvijek dobiti novi, ja sam ih dobio 5 komada do sada, svaki puta mi se poniste jer mi pise "Payement authorization failed".
Posto sam uvijek placao paypalom, htjeo sam istraziti koji je razlog tocan,dobio sam dogovor od njih, dakle do njih je sto ne prolazi placanje, ne do origina i EA.
Mozete sami kreirati predracun pa njima poslati da se to nekako naplati.
Evo c/p maila od Paypal supporta:
Thank you for contacting PayPal regarding your payments
Firstly I would like to apologise for any inconvenience, and I appreciate the effort that you have made to resolve this issue.
I have reviewed your PayPal account and can see that your payment of €24.99 EUR has been stopped by our internal security system.
To provide one of the safest online payment methods PayPal reviews every payment before it's approved. Occasionally, we may block the use of a particular card or your balance if there may be a higher-than-normal level of risk associated with the transaction.
When a payment is blocked, this is not a reflection of you or your account activities. Our internal security system is an automated system which reviews all of the details of every payment that is made through PayPal. It has been designed to recognise patterns that could result in buyer complaints, unauthorised claims or chargebacks. This is similar to the way your bank or credit card issuer approves transactions.
For fraud prevention reasons, I cannot see what aspect of this payment has caused our internal security system to intervene. Neither can I override or manually change the security settings to allow your payment to go through.
I can, however, give you advice on the steps you can take to reduce the chances that our internal security system will block any future payments.
If your payment has been blocked you can:
Clear your cache and cookies or try a different web browser. Attempt to make the payment from a different card. Attempt to make the payment at a different time. Ensure that you are making your payment from your country of residence. If possible attempt to complete the payment from your home computer or the computer you most frequently use to access your PayPal account.
We regret any inconvenience this may have caused and we advise that you contact your seller and inform them why the payment has not been completed yet. If the seller accepts payments through PayPal they will be familiar with your situation.
Alternatively, you can request an invoice from the seller to be sent out to your PayPal account as there could be an issue on a checkout server. Please be advised that an invoice for seller is another way of billing customers.
Here’s how the seller can create an invoice for you:
1. Go to www.paypal.comand log in to your account.
2. Click ‘Request Money’ near the top of the page.
3. Click ‘Create Invoice’ near the top of the page.
4. Select a template or ‘New Invoice’ if this is your first invoice, or if you haven’t created an invoice template.
5. Click ‘Continue.’
6. Enter your information, the customer’s information, and then the details of the sale.
7. Click ‘Continue.’
8. Review your invoice, edit it if you need to, and then click ‘Send Invoice.’
Note: You can save an invoice as a template after you have sent it. On the ‘Invoice Sent’ page, name the invoice and click ‘Save'.
I hope that this information has been helpful in resolving your issue.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely, 
Stanislaw 
PayPal 

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
17 godina
neaktivan

sorry na spamu i ruznoci odgovora, nesto mi je popizio chrome i ne mogu nikako drugacije to postati.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li igra radi na win xp ?

hota

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan