Mass Effect: Andromeda

poruka: 1.032
|
čitano: 117.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran

Ovo s 30FPS stvarno nema logike. Pa radi se o Frostebiteu a ne nekom novom i nedokazanom engineu...

My pleasure darlin

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Mass Effect: Andromeda
Jim Raynor kaže...

Ovo s 30FPS stvarno nema logike. Pa radi se o Frostebiteu a ne nekom novom i nedokazanom engineu...

ima ako je traljavo izveden port sa konzola.. kriminalno je da igra radi 2 puta bolje (konzole) na hardveru 5puta slabijem..  trazio sam i nigdje se nespominje dx12. mozes si mislit na sto ce ta igra licit na mojoj konfi (i jos je obljepljena nvidia logom na sve strane skupa sa gameworksima i g force exp..) ocekujem slide show. jedino sto bi me spasilo je dx 12 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 18:08 (=xfact=).
12 godina
...ili nevidija u kanti :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jim Raynor kaže...

Po nekoj logici, performanse bi trebale biti iste, u najgorem slučaju s neznatnim razlikama u odnosu na BF1.

16 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Jim Raynor kaže...

Po nekoj logici, performanse bi trebale biti iste, u najgorem slučaju s neznatnim razlikama u odnosu na BF1.

Pa tamo sam imao lock na 60 fps-a zato mi i niš nije jasno...

WTF?! https://www.overclock3d.net/gfx/articles/2017/03/06045526401l.jpg

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
neaktivan
NiramX kaže...
...

Učinjeno. Postoji li neki indikator izuzev 6/6, ili sam nešto propustio? 

Ne.. samo piše 6/6

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
skank666 kaže...
NiramX kaže...
Jim Raynor kaže...

Pa tamo sam imao lock na 60 fps-a zato mi i niš nije jasno...

WTF?! https://www.overclock3d.net/gfx/articles/2017/03/06045526401l.jpg

Na koju se rezoluciju odnosi ovo, nije valjda 1080p?

14 godina
neaktivan
Adisprox kaže...

Nije receno. Samo je reklama za 10xx seriju.

15 godina
protjeran
Zajeb kaže...
Adisprox kaže...

Dovoljno je vidit da je manja razlika izmedju 1060 i 1070, nego izmedju 1070 i 1080, dakle nebulozno.

16 godina
odjavljen
Zajeb kaže...
Adisprox kaže...

Nije rečeno ali je za pretpostaviti... Znaći, Bioware kaže da su one recomended sys.spec za 1080 sve high i 30 fps-a, a igra navodno nudi i ultra settingse. Niš, čekat ćemo i vidjet. Nadam se da je ovo neki zajeb. 

http://www.pcgamer.com/mass-effect-andromedas-recommended-system-predicted-to-run-30-fps-at-1080p/

http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/8zKCf6Q4zbsjSoxySZTAqD.jpg

http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/cM7u7hGhgpmbraCpYRsAmD.jpg

4k ni ne spominju jer valjda nitko nema hardware za to.

ansha kaže...
Zajeb kaže...
Adisprox kaže...

Dovoljno je vidit da je manja razlika izmedju 1060 i 1070, nego izmedju 1070 i 1080, dakle nebulozno.

Niš nema smisla u ovome... Ili su gadno zajebali port ili je ovo najljepša igra ikad. Ako je ovo drugo - onda se neću žalit ali one animacije me nikako ne uspjevaju uvjeriti u to.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
9 godina
neaktivan
Ak bude 100.000 komada prodano za PC to če bit puno.Konzole su glavne i tu je para.To jako dobro znaju svi u gaming industriji.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Šta se vi brinete pa igra koristi Frostbite engine znaci optimizirano je za pc automatski isto kao i bf1 dragon age ect...

Tko se uopće još obazire na sluzbene zahtijeve, ova gtx 1060 je tu da se promovira prodaja nvidia kartica jer vjerojatno imaju neko partnerstvo s Nvidiom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 9:26 (k1klop).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Ma tim specifikacijama ne treba uopce vjerovat. Ja ocekujem da ce mi raditi (vidi pod Moj PC) sa 60 fps na High uz par kompromisa u postavkama, ko i sve ostale zahtjevne igre dosad.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Mislim da bi oni trebali biti svjesni da nakon triologije, ovaj ME bude pod povećalom! I uz samu igru, još i s tehničke strane. 

Btw,

Za ME1 i ME2 mi je trebalo isto vrijeme da završim igru, točno 33h  

SkorvY
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Dann3R kaže...
Ak bude 100.000 komada prodano za PC to če bit puno.Konzole su glavne i tu je para.To jako dobro znaju svi u gaming industriji.

Ne baljezgaj gluposti molim te znam da je ovo internet i da je anonimnost super ali opet ne moras praviti idiota od sebe.

Dalje zanimljivo je to da igra ima 5-6 dana early access pa ako je optimizacija toliko uzasna nema smisla da su dali taj access jer nece prodati nista tako.

Ali opet evo Dann3r je pro leet gaming expert koji putuje svijetom zna sve prodaje konzola i PC igara tako da mozda on moze dalje da nas prosvijetli ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 13:11 (Wack).
16 godina
odjavljen

Sad gledam, pa sys.req su isti ko i za BF1... A to je išlo ko po loju u beti. :/ To mora da je neki zajeb

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Neznam koji klinac ste se uz*ebali oko toga. Preporučena je konfiguracija koja vam garantira da će te na 1080p vrtiti minimalno 30FPS. Naravno da će te na toj konfi vjerojatno imati puno više. 

Osim ako nije 30FPS lock 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 13:32 (quickr).
12 godina

Launch trailer

Moj PC  
6 0 hvala 1
10 godina

kako loše izgleda muški protagonist pa to nije normalno, sve ostalo mi djeluje ok, al kako su ovog napravili majko mila, Shepard je 10 puta moćniji od njgea, prestrašno! izgleda kao da ima 15 godina i da ga mlate u školi

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cansee kaže...

kako loše izgleda muški protagonist pa to nije normalno, sve ostalo mi djeluje ok, al kako su ovog napravili majko mila, Shepard je 10 puta moćniji od njgea, prestrašno! izgleda kao da ima 15 godina i da ga mlate u školi

Nije ni ženska ništa bolja, s onim ustima može odjednom dvije pite jest...

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
13 godina
neaktivan

sva sreca pa imamo mogucnost da napravimo svog lika ili koku.. neznam dali ste primjetili ali bioware kao da namjerno radi tj poruznuje zenske likove od da inquisitiona.. od one sere jos imam nocne more kolko je ruzna bila.. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 18:24 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Maki2 kaže...

Launch trailer

Kakva je ovo smeće glazba za SF RPG? Mogli su bar staviti prigodni soundtrack u trailer...

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
10 godina
=xfact= kaže...

sva sreca pa imamo mogucnost da napravimo svog lika ili koku.. neznam dali ste primjetili ali bioware kao da namjerno radi tj poruznuje zenske likove od da inquisitiona.. od one sere jos imam nocne more kolko je ruzna bila.. 

nadam se da ćemo moći napraviti dosta izmjena, jer ovo je loše

13 godina
neaktivan

ova zenska je bila 3d model za saru ryder.. a oni saru napravili kao da ju je netko sa palicom nabubao.. namjerno su saru poruznili.. neznam koji im je k

xfact
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina

Da, skroz promašen soundtrack, valjda je to sad popularno u Americi, sve u svemu antiklimaks. 

A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti.
16 godina
neaktivan

Upravo na twichu live gaming ME: Andromeda

Link

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidis meni je ovo bas pogođen soundrack za ulazak u novu galaksiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tempest Tour

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

ova zenska je bila 3d model za saru ryder.. a oni saru napravili kao da ju je netko sa palicom nabubao.. namjerno su saru poruznili.. neznam koji im je k

Pazi uho koliko je 

S tim 'poružnivanjem' likova su možda išli ciljano, jer druga su vremena sada.. ..klinci su možda skloniji trpanju nečega tamo gdje mu nije mjesto.

Šalu na stranu, ali ako ovo bude finalno, nadu polažemo na modere. 

SkorvY
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Kakve gluposti to ona piše? Female lead something new for this series? Da li to znači da sam ja Femshep sanjao zadnjih 10 ili koliko godina?

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice