Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

To su ti artefakti, ništa softwerske prirode, grafa ti se jednostavno počela kvariti.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3

Si siguran?Da li je to nesto sto sam ja napravio?Ili se to samo tako desava..Lijep pozdrav

To mi je i npr na pesu 2013 demo na stadionu pa preko terena bude

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ako reinstalacija drivera ne pomaže, teško da je tvoja greška. Možda je budeš morao peći u pećnici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skinuo sam nove drivere i sada toga vise nema..Moguce da je bilo do drivera? (Ocito da je..Prije mi je uvijek pisalo da imaju novi driveri kroz ATI Catalyst ali mi nije htjelo updateat sve dok nisam sam skinuo i instalirao i sada nema vise toga)

Inace se to desava zbog pregirjavanja?Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 19:10 (trolljegeren).
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Moguce, ali ni ne znas da li ti se grafa pregrijava. Provjeri temp sa GPU-Z ili FurMarkom

BTW - Operation OLYMPUS je uspjela, sad su objavili na faceu. Yaaay, free goodies!!

Shhhh!! My common sense is tingling!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hocu,pa javim..hvala na pomoci

17 godina
Sunburn kaže...

BTW - Operation OLYMPUS je uspjela, sad su objavili na faceu. Yaaay, free goodies!!

Malo shitty goodiesi :) al dobro... nego, 15 sati prije kraja operacije bilo je riješeno samo 30% od svih zadataka... :) :) :)

Malo su nerfnuli cilj :) :) :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Mislim da je onih 30% sto su prvo objavili bili rezultati od petka. Tako da rezultat mozda i nije bio nedostizan kako je izgledalo.
Jos nisam pogledao sto sam dobio, s obzirom da nemam puno otkljucanog sve sta uleti je dobro.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nisam ni ja. Mislim da su serveri down radi odrzavanja od 11 do 13.

Meh, free je tako da sta god dobijem dobro je :)

Edit: Da dobro je, otvorio sam N7 Crusader u onom svojem packu, ultra rare {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 12:46 (Sunburn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam opet dobio ultra rare sniper, sad je vec lvl 3 :D

Cool!

N7 Valiant je u pitanju. Znam da vecina preferira black widow, al meni je ovaj super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 13:13 (Dachande).
16 godina
neaktivan
Ja dobio N7 Eagle i nekakav gear za 3% meele + 3% power cooldown
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

malo novosti o DLC-u.Znaci potvrden je datum izlaska Leviathana.

Bioware have announced that the Mass Effect 3: Leviathan single-player DLC will be released on August 28. As previously reported, Leviathan will add extra dialogue to Mass Effect 3′s end, as well as featuring new characters and weapons, uncharted systems, and new areas of the Citadel.

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Square Enix kaže...

Bioware have announced that the Mass Effect 3: Leviathan single-player DLC will be released on August 28. As previously reported, Leviathan will add extra dialogue to Mass Effect 3′s end, as well as featuring new characters and weapons, uncharted systems, and new areas of the Citadel.

Ma da nebi opet radi toga po 25 put odigrao Cerberus bazu i London :/

Glavni dio DLCa svakako odigrat odma 28og

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 13:15 (Prince-Artas).
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Sad su ga stvarno zas*ali, s ovoliko grešaka koji se nikako nismu smjele dogoditi, bezobzirnim odlukama, finalni dojam o serijalu je žestoko pao. Idioti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Sad su ga stvarno zas*ali, s ovoliko grešaka koji se nikako nismu smjele dogoditi, bezobzirnim odlukama, finalni dojam o serijalu je žestoko pao. Idioti.

dobar dan gosn thuglife...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Bolje da su igru izbacili bez kraja, pa sad sa DLC ju završit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
logi7 kaže...

Bolje da su igru izbacili bez kraja, pa sad sa DLC ju završit.

to bi onda licilo na meksicku sapunicu...

recimo kad shepard ude u cerberus baze i taman prije cipe sa onim augmented asian freakom uleti ''to be continued''... 

pa zatim u sljedecem nastavku (citaj dlc-u) pogledajte hoce li shepko po(h)valiti ashley  i tako od emila do predraga (od nemila do nedraga) sa dlc-ovima....

sve u svemu not a very good idea...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Kako su krenuli eto nama za koju godinu i četvrti nastavak serijala.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina

Pa ja se iskreno nadam.

Naravno sa skroz drugim protagonistima, i vjerojatno u drugom razdoblju.

Ali ja ziher zelim i dalje igrat u tom zanimljivom universu, pogotovo ako ce opet biti odlicna glazba, odlicna atmosfera i odlicna prica.

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Pa ja se iskreno nadam.

Naravno sa skroz drugim protagonistima, i vjerojatno u drugom razdoblju.

Ali ja ziher zelim i dalje igrat u tom zanimljivom universu, pogotovo ako ce opet biti odlicna glazba, odlicna atmosfera i odlicna prica.

Nije da bih i ja imao išta protiv.

Ako bi to bilo na nivou prethodnih igara, što se mene tiče mogli bi izdati deset nastavaka. 

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Kako su krenuli eto nama za koju godinu i četvrti nastavak serijala.

Bit će nešto. Ili post-story DLC ili novi nastavak, to je sasvim jasno rečeno.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Krogan soldier je prava mrcina. Tenkam kao baus sa njime.

Nego, da li da idem na   power damage ili na oružja?

Level 11 tenka kao baus na silveru Level 11 tenka kao baus na silveru
Što odabrati? Što odabrati?
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 23:55 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Krogan soldier je prava mrcina. Tenkam kao baus sa njime.

Nego, da li da idem na   power damage ili na oružja?

Pa ako koristiš neki power damage, idi na reduciranje težine oružja... inače, nema potrebe.

Moj Krogan Vanguard je sve natukao u Shieldove i Weapon damage. Nisam uzeo Carnage, jer je besmislen u mojoj konfiguraciji.

Još mu uzmem Shield upgrade kad igram, i Kreegar shotgun, i taktika je Charge, heavy melle x2, isprazni shotgun, reload, charge... skoro nemoguć za uništiti.

Krogan soldier je agilniji, no isto bih mu nabildao shieldove i dao što jači shotgun. Shotgun obavezno sa piercing modom.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
Square Enix kaže...

Ma da nebi opet radi toga po 25 put odigrao Cerberus bazu i London :/

Glavni dio DLCa svakako odigrat odma 28og

Ja sam je već lagano počeo igrati od početka baš zbog leviathana, ali po drugi put i to sa likom s kojim sam tek naknadno odradio sve DLCe u ME2.

Sviđa mi se kako su suptilno promijenili neke sekundarne misije, mada mi je žao da je efekt jedino vidljiv kroz cut-scene (npr. Kasumi i Hanar diplomat misija).

S obzirom da ne znam u kojem trenutku će se okinuti Leviathan misija, ubijam vrijeme Multiplayerom dok ne izađe DLC.

Ako niste još stigli pročitati ima par informacija na slijedećem linku: Link

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Serveri su danas bili ultra raspolozeni, gubio sam vezu u oko 40% partija.

S druge strane, onaj Infiltrator build sa Crusaderom je kickass. Na Bronze po defaultu prvi, na Silver ovisno o mapi drugi ili treci, uz to da sam jos uvijek bio lvl 16, sad sam 18.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Jučer sam probao Quarian Male Infiltrator sa Reegar shotgunom. Na silveru ide sam na Atlasa i Phantoma bez ikakvih problema. Strahota koliko štete nanosi kad je cloaked.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Otvorio u istom paketu N7 Shadow i Geth Infiltratora, weeee {#}

Je slagao tko Shadowa do sad?

Mislio sam mozda ic ovako:

Tactical Cloak 6: Damage, Recharge Speed, Bonus Power

Electric Slash 6: Damage, Recharge Speed, Damage

Shadow Strike 0: no pasaran

N7 Shadow 6: Weapon Damage, Power Damage, Weapon Damage

Sword Mastery 6: Durability, Shield Recharge & Speed, Shield Damage

Cloakan sa Crusaderom radim 976 dmg, sa Electric Slash 1677 (recharge 2.5 sekunde), mislim da bi mogao sam srusti Atlasa bez problema

Ako sam slucajno raspolozen mogu i Claymore isfurat, onda radim 2690 dmg sa shotgunom, a imam Smart Choke III attachement pa mogu headshot napravit bez problema. Razliga u recharge speedu mi je 0.5 sekundi za Cloak i 0.3 sekunde za Slash.

Mislim da cu ga ovako izbuildat veceras da vidimo kako ce ic.

Od Getha sam mislio sniper napravit, bez puno razmisljanja, nemam vise sniper infiltratora pa da se mogu zabavljat malo s Mantisom IV {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 20:04 (Sunburn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
N7 slayer se na silveru snalazi dobro jedino na mapama koje su bez puno visinskih promjena (kao npr london). Na ostalima je malo problem s buildom koji imam ( http://narida.pytalhost.com/me3/classes/?mobile#55DNLIRW1b5@A@@B1D1@0@0 )
naravno, potrebna je tenkovska ekipa jer je build vise supporting tipa, slayer je vrlo mekan sa helth/stitovima.
Druge likove trenutno ne mogu isprobati jer sam se igrao sa promote pa ih moram dizati iz pocetka. Skuzio sam da se nekako najbolje snalazim sa mid/low range likovima. Jucer igrao soldiera i sa snajperom ni mrtvog jarca ne mogu pogoditi.
14 godina
neaktivan

Kako si ti slozio tog Slayera? Imas 6 bodova viska koliko vidim {#}

Edit: Ne, sorry, nisam skuzio da nisi uzeo zadnji rank N7 Slayer

Edit 2: Shadow ima default 1 rank u Shadow Strike pa idemo ovako:

Tactical Cloak 6: Duration, Melee Damage, Bonus Power

Electric Slash 4: Damage

Shadow Strike 6: Damage, Electric Damage, Damage

N7 Shadow 5: Damage&Capacity, Power Damage

Sword Mastery 5: Sword Damage, Martial Artist

I Wraith u ruke (Claymore mi previse dize recharge time), pa da vidimo kako ide na Silver.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 21:24 (Sunburn).
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice