Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 362.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

26.06 stiže produženi kraj

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 3
17 godina
Re: Mass Effect 3
Paolo2612 kaže...

26.06 stiže produženi kraj

hmm vidit cemo jel vridi probat... il samo pogledat na youtube...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Eto ako netko nije vidio:

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

He he, malo na preskokce pogledo video i sad kad sam završio vidoh ima part 2. :O

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Iskreno svi ti dokumentarci (pogotovo ova dva zadnja i duga) ...ako i jesu istina...pa ko bi normalan koji prvi put igra igru shvati da je to proces indoktrinacije.

Iskreno meni onaj klinac ni da sam 10 puta igru prelazio nebi shvatio da se na netu nisu raspisali.

Da se vratim na dokumentarca dva ona...sumljam da je bioware uspio u 2 god posvetiti toliko pažnje detaljima+ jos su i mp radili.

Ostaje mi vidjeti EC dlc pa da vidim kako ce mi to bioware objasniti.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 22:15 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Indoktrinacija bi bila super stvar da predstavlja kraj polovine ili 3/4 igre, a nakon toga nešto normalno. Ono što trenutačno predstavlja je da su se sami autori izgubili u vremenu i varijablama. Ako pomisliš da na svaku cutscenu trebaju dodati 2-3 sec materijala ( bubam broj ) za varijable koje se prenose iz 1 i 2, vjerojatno bi došli do nekih 5 sati dodatnog sadržaja koje upotpunjuje priču. Ono što su oni napravili je zanemarivanje nekih varijabli, dok su druge samo prenešene na sporedne likove ( "Someone else might have gotten it wrong" je puno manje impresivno kada to znj salarijanac ). O tricolor kraju + naraciji da ne pričam. Bioware je imao potencijala završiti "Shepardovu priču" kvalitetno i napraviti podlogu za daljnje štancanje ME franšize.

Baš me zanima što će priči doprinjeti extended cut koji izlazi ovaj tjedan.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ako netko bude igro vec ovaj tjedan javite dojmove, da znam dali vrijedi ic opet igrat.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

http://www.oxm.co.uk/43179/blog/why-i-refuse-to-play-mass-effect-3s-extended-ending/

Jako mi je drago kad vidim da ima onih koji shvaćaju koliko je mijenjanje sadržaja zbog zahtjeva igrača pogrešno. Srećom, sve češće viđam ovakve članke.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

- it's more a case of defending the creative rights of those who actually, well, create.

tu sam prestao citati. iako se slazem s ovim. trebali su jednostavno priznat da su zasrali jer im se zurilo.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Zašto po difoltu uzimaš da su nešto "zasrali"?
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

pa, kad ti kazu da ce sve tvoje odluke imat utjecaja na kraju i ti se cijelu igru nadas tj zamisljas di ce ovaj otic, oce li onaj prezivjet itd a dobijes ono, you dawg fore?! :/

meni se osobno onakav kraj ne cini kao da je kompletan kraj tj zaokruzen kraj. vise kao nesto sklepano tek toliko da je. za ovaj extended kraj me zivo zaboli jer su mi s tih 15-20 minuta gamplaya uspjeli upropastit kompletan serijal. a cuvao sam one sejvovo ko da su od zlata (i na usb-u, vanjskom hardu i cloudu). eto koliko sam nabrijan bio. jos bi im i oprostio dodatno poglupljivanje serijala.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
Zašto po difoltu uzimaš da su nešto "zasrali"?

Jel možeš molim te napisati šta ti se sve svidjelo u ovoj igri. Što misliš o kraju, i općenito šta je bioware ovdje točno doprinjeo "kreativnom slobodom". Nije da želim trollat, ali možeš li pojasniti malo svoj stav, te možda ubaciti koju rečenicu o tricolor kraju kojim su developeri htjeli završiti shepardovu priču.

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ne shvaćaš, nije uopće poanta u tome što se meni svidjelo ili nije svidjelo. Čak nije poanta ni u tome je li nešto dobro ili nije.

Razlozi zbog kojih je Bioware izdao extended cut su pogrešni, bar tako izgleda.

Idu na ruku igračima a da pritom gaze svoju slobodu. Gdje ćemo doći ako će igrači krojiti igre, koga će se slušati itd. Možda najbolje da potražiš što je na tu temu rekao Ken Levine s kojim se maksimalno slažem, ja ipak nemam toliko riječi.

3 6 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Ne shvaćaš, nije uopće poanta u tome što se meni svidjelo ili nije svidjelo. Čak nije poanta ni u tome je li nešto dobro ili nije.

Idu na ruku igračima a da pritom gaze svoju slobodu. Gdje ćemo doći ako će igrači krojiti igre, koga će se slušati itd. Možda najbolje da potražiš što je na tu temu rekao Ken Levine s kojim se maksimalno slažem, ja ipak nemam toliko riječi.

Oni su svoju slobodu zgazili kada su se prodali EA...

Tako da je u prici ostao samo novac i nista drugo

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Idu na ruku igračima a da pritom gaze svoju slobodu. Gdje ćemo doći ako će igrači krojiti igre, koga će se slušati itd. Možda najbolje da potražiš  što je na tu temu rekao Ken Levine s kojim se maksimalno slažem, ja ipak nemam toliko riječi.

Bioware nije dodao ništa novog, da si igrao znao bi. Kraj je bio takav kao kad čitaš knjigu kojoj fali svaka druga stranica i sad jedino što je Bioware napravio jest popunio te rupe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 14:42 (vgetik).
16 godina
neaktivan
Kant kaže...

Pa jasno, jer prije prodaje Bioware je bio javno dobro, tj. u vlasnistvu igraca a ne osnivaca! Jer igraci su ti koji su napravili sve te igre.

Zapravo su stoke trebale napisati forum poll o tome da li da se kompanija proda EA ili ne, i onda postupiti kako igraci zele, a ne vlasnici.

Sasvim normalno razmisljanje.

Sve je nase, osim onog sto je samo moje.

Neki ljudi nikad nece nauciti stvarati... sukladno tome, nikad nece shvatiti koliko su u zabludi sa tim svojim gamerskim idejama...

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 16:34 (Deus ex machina).
17 godina
Deus ex machina kaže...

Pa jasno, jer prije prodaje Bioware je bio javno dobro, tj. u vlasnistvu igraca a ne osnivaca! Jer igraci su ti koji su napravili sve te igre.

Zapravo su stoke trebale napisati forum poll o tome da li da se kompanija proda EA ili ne, i onda postupiti kako igraci zele, a ne vlasnici.

Neki ljudi nikad nece nauciti stvarati... sukladno tome, nikad nece shvatiti koliko su u zabludi sa tim svojim gamerskim idejama...

Mislim da je Kant više govorio o kvaliteti igara prije nego što ih je kupio EA tipa DA:O i ME 1 ( te su igre izašle tu negdje kad su ih kupili, ali su rađene daleko prije),KOTOR, naspram DA2,ME2, ME3. Jesi možda probao ME 3 ? Koji su tvoji komentari na kraj, na umjetničku slobodu ?

17 godina
Deus ex machina kaže...
Kant kaže...

{#}

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Traženje umjetničke slobode u proizvodu koji namjenjen širokim masama je glupavo. Trenutno igram ME3 i nisam došao do kraja nit znam išta o samom kraju, ali sumnjam da kraj može biti toliko loš da izazove gnjev i slične reakcije.

Tko želi okusiti umjetnost, i brain food to sigurno neće naći u naslovima koji se prodaju u milijunskim primjercima jer bi tada većina ljudi bili članovi Mense.

I'm very large!

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jel ima netko save game sa tali romansom... bio bih jako zahvalan .. da nemoram opet prelaziti?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Jel ima netko save game sa tali romansom... bio bih jako zahvalan .. da nemoram opet prelaziti?

Hvala.

http://www.masseffect2saves.com/show_saves.php?g=Male&a=Paragon&r=Tali

Imaš paragon, renegade, što hoćeš, pročrčkaj.

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

To su save za ME 2 .. to imam al neda mi se prelaziti ponovno ME 3 da mogu vidjeti kaj EC dlc donosi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Pogledaj na youtubi, svejedno je riječ o cutscenama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Space kaže...

Pogledaj na youtubi, svejedno je riječ o cutscenama.

Al nije to to... :).

16 godina
neaktivan
Space kaže...

Mislim da je Kant više govorio o kvaliteti igara prije nego što ih je kupio EA tipa DA:O i ME 1 ( te su igre izašle tu negdje kad su ih kupili, ali su rađene daleko prije),KOTOR, naspram DA2,ME2, ME3. Jesi možda probao ME 3 ? Koji su tvoji komentari na kraj, na umjetničku slobodu ?

O podebljanom ne sporim.

O ostatku, meni je sama cinjenica da se o tome raspravlja komicna da ne moze bit komicnija :-D

Odes u temu o filmovima ili muzici - ako netko izda los album, ljudi ga popljuju i zaborave. Ali kod igara je to drugacije, gameri misle da zato jer igraju neku igru, da je ta igra njihovo vlasnistvo.

Ma i ja pisem bezveze, uopce ne ocekujem da ce itko promjeniti misljenje a bezveze trosim vrijeme..

Zdrav bio.

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
17 godina
Deus ex machina kaže...

O podebljanom ne sporim.

O ostatku, meni je sama cinjenica da se o tome raspravlja komicna da ne moze bit komicnija :-D

Odes u temu o filmovima ili muzici - ako netko izda los album, ljudi ga popljuju i zaborave. Ali kod igara je to drugacije, gameri misle da zato jer igraju neku igru, da je ta igra njihovo vlasnistvo.

Ma i ja pisem bezveze, uopce ne ocekujem da ce itko promjeniti misljenje a bezveze trosim vrijeme..

Zdrav bio.

Stvar je u tome da bioware nije neki novi studio bez naslova iza sebe ili indie developer sa nikakvim proračunom. Ono što mene zanima je mišljenje o umjetničkoj slobodi i upotrebi istoga u ovom dijelu. Po meni kraj koji se razlikuje praktički u 3 boje, neprijatelji koji se spawnaju u 2-3 vala svakih 10 metara u areni od 60 metara da bi se produžio gameplay ne spada u umjetničku slobodu. Ne znam za ostale, ali meni smeta što nisu priznali da su ih rokovi pojeli, da im je trebalo još x vremena da to naprave kako spada umjesto da se vade na tu "umjetničku slobodu". Da ne govorim o katastrofi od day 1 dlc-a. Jesi li probao ovu igru ( možda i prešao sa likom kojeg vučeš od ME 1) ?

15 godina
Mass Effect 3

Upravo na youtubu pogledao sve extended cut-ove ( destroy,control i Synthesis te novi refusal). Ovako nesta sam i ocekivao. Nista pretjerano. Neke su stvari objasnili ali dosta smo toga i sami znali. SLIJEDI SPOILER  SPOILER SPOILER  Relaysi su unisteni, svaka civilizacija ponovo gradi svoje domove te svi žale za onima koji su dali svoje zivote. Sada kako spada control je najbolji izbor jer se reapere moze kontrolirat i oni ce popraviti relayse. Destroy sve unistava, synthesis ajmo reci isto dok kod  refusala se nastavlja ciklus te sve trenutacne civilizacije umiru.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

pogledo.. pa katastrofa jedna.. sramota teska.. crkli dabogda svi odreda.

xfact
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Pogledao nove krajeve - meni 10 puta bolji od onih prije

Uglavnom voljeli ili ne voljeli ih barem izgledaju kao krajevi i daju neki osjećaj završetka priče, što se ne može reći za ono sranje koje je bilo u originalnoj igri koja je bilo sve samo ne kraj i umjesto da zaokruži priču ono doda 500 novih pitanja

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

6 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Evo, pogledao krajeve i ja na YT.
Nemam namjeru skidati taj DLC, jer tako i tako Origin nisam pokrenuo od 3. mj. (niti nemam namjeru više igrat ME opčenito).

I kakav mi je kraj?

Bolji nego orginalni, ali opet ništa posebno...

Makar doduše, vjerujem da u slučaju da je ovaj trenutni DLC kraj bio uključen u orginalnu igru (a ne kao DLC tri mjeseca kasnije), da nebi bilo ni izbliza toliko kontroverze oko završetka, jer su sad pokrpali neke rupe u priči i dali neki kakav-takav epilog svemu skupa (rupa još uvijek ima, ali ni izbliza kao ranije).

Žao mi je samo što sam odigrao ME3 tada u 3. mj kad je igra izašla, a ne sada kad se pojavio ovaj DLC završetak, jer vjerujem da mi cijeli serijal nebi tako prisjeo, te bi možda i imao volje ponovno odigrati ME1, ME2 i ME3 (ili barem ME3 ponovno sa jednim od preostala 3 lika koje sam pripremio za ME3, ali ih nisam koristio).
Ali fala qrcu, priča sa ME je konačno gotova i možemo to sve skupa zakopat pod 3 metra zemlje i zaboravit na to... Skupa sa Bioware-om i EA ;)

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 3:53 (Berko).
Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice