Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mass Effect 3

Nitko ovdje ne pljuje po sve 3 igre.

Dapace i 3. je (skoro) super - osim onog sitnog detalja koji ukljucuje pojedine bugove, nedovrsene dijelove, i kraj kojeg se nebi posramio ni trashprojekt sa budgetom od 1000$ (koji je uglavnom potrosen na narucene pice i sokove dok su ga2 ambiciozna studenta klepala u podrumu jednog od njih dok mu je baka u prizemlju gledala svoju omiljenu sapunicu).

Kraj je los. cak i ako ti se narativni dio kraja svidja, cinjenica da odluke iz same igre, a bome ni razina spremnosti, nemaju nikakav utjecaj na njega bi ti trebala biti losa... Da ne kazem da se vecini nas DOISTA ne svidja ni narativni dio (oliti ono sto se desi u samom kraju).

Ja sam iskreno uzivao u svakoj sekundi svakog nastavka, do recimo 5-6 minuta prije kraja 3. djela - odnosno trcanja prema beamu. Zanemario bih sve bugove, nedostatak utjecaja odluka i sve drugo... samo da se onaj trk prema beamu, i sve sto je slijedilo poslije njega nije desilo.

U biti se**m... ne bih zanemario, jako me razucaralo sto su neke stvari djelovale poludovrseno, pogotovo sto sam za igru dao pare, ali na stranu to, to bih i preso preko toga, da je prica bolje izvedena.

Ali kad se sve uzme u obzir, imam osjecaj da sam kupio poluproizvod, koji je bio javno dostupan, samo zato kaj je razvojni team ocito prevrsio svaku mjeru i EA su rekli krpajte i saljite na police, rok jucer.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 1:17 (Rhodin).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Re: Mass Effect 3
Dachande kaže...

Ma metacritic je sad sprdnja, da.

Iako sam volio do sad pogledat takve strane, al opce vise nije relevantno.

Pitanje je kaj je fanboy. Da mi daju govno, pa da kazem da je kavijar, nebi. Al da su mi sve tri igre u cjelini odlicne, jesu.

ovo je tema mass effect 3, ne mass effect trilogy...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
odjavljen
Dachande kaže...

Fakat mi je super kak svaki kulerski Obiev negativni komentar dobije gro palceva :D

Danas su fakat svi hipsteri :)

Sve je glupo, nist ne valja.

pa kad je glupo... reaperi osvajaju galaksiju a shepard trazi okolo po planetima ogrlice i slicne gluposti... ne znam kako tebi ali mene je to ubilo u pojam. ajde da su stavili da tako skupljas war assetse to bi bilo super i uklopilo bi savrseno u pricu u trenutnu situaciju u igri... ali ne!

dobro je vrdelja napisao: ostalo vam je neko govno na drugom kraju galaksije? nema problema, shepard ce skoknuti po to!

ako se tebi igra svidja OK ali nazivate druge hipsterima je stvarno pretjerano! ;) igra nije na razini prethodnika, sto zbog tehnickog dijela sto zbog narativnog dijela...

get over it. ja jesam

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Mass Effect 3

Sinoć sam opet naletio na zanimljivu ekipu koja zna igrati... tijekom dana su sami balavanderi, ali navečer iza deset, kad moraju u krpe jer je sutra škola, dođu i stariji i iskusniji na red. 13 minuta Bronze, pa milina. Skupilo se para i za Premium Spectre pack, te napokon dobih jednog Drella u ekipu... :) doduše, nije mi se nikad svidjelo to njihovo grgljanje dok pričaju...

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Da, ja sam opet do kasna radio, pa nisam nista stigno igrat.

Samo sam isao vidjet jel imaju kakvi novi packovi, posto tjedan dana nisam na nista trosio. Skupio 560 hiljada i kupio 5 premium packova.

Dobio jedan ultra rare shotgun :) w00t w00t.

Otkljucao sve klase, imam sad oba Asaria i Drellove, Salariana, Turiana i Krogane. w00t w00t.

Steta kaj nije pao rare sniper doduse, al danas dobivamo commendation pack, ko zna.

P.S.

Steta kaj vise ljudi nije dalo sansu multiu, vec su iz nekog prkosa, ili protesta ignorirali.

Ja fakat uzivam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 9:05 (Dachande).
17 godina
Dachande kaže...

Da, ja sam opet do kasna radio, pa nisam nista stigno igrat.

Samo sam isao vidjet jel imaju kakvi novi packovi, posto tjedan dana nisam na nista trosio. Skupio 560 hiljada i kupio 5 premium packova.

Dobio jedan ultra rare shotgun :) w00t w00t.

Otkljucao sve klase, imam sad oba Asaria i Drellove, Salariana, Turiana i Krogane. w00t w00t.

Steta kaj nije pao rare sniper doduse, al danas dobivamo commendation pack, ko zna.

P.S.

Steta kaj vise ljudi nije dalo sansu multiu, vec su iz nekog prkosa, ili protesta ignorirali.

Ja fakat uzivam.

O, bravo, koji shotgun je pao? Ja sam dobio jedan, al zaboravih mu ime - budem večeras pogledao. Nekakav baziran na onom nekom velikom kojeg imam od prije...
Jučer je sjeo nekakav Victory Pack, tako da je nešto sitno bilo i u njemu.

A što se multija tiče, igrali bi ga, ali ne mogu, jer imaju piratsku verziju igre.
Samo da je više mapa - da bude zanimljivije.
Vidim da bi se multi mogao razviti u nešto puno više... :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

A što se multija tiče, igrali bi ga, ali ne mogu, jer imaju piratsku verziju igre.
Samo da je više mapa - da bude zanimljivije.
Vidim da bi se multi mogao razviti u nešto puno više... :)

Ja imam originalnu verziju igre pa opet mi napamet ne pada da igram MP sranje.

Prema tome ne trči pred rudu sa zaključcima radi čega neko ne igra MP.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina

Jesi probao MP pa znas da je sranje?

Ili ga neces ni probat posto pretpostavljas da je sranje?

17 godina
Dachande kaže...

previse je repetitivan. 

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Neću ga igrati jer je - sranje! Zadovoljan.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
Linkosaan kaže...
Dachande kaže...

Jel ovo zadovoljan treba bit sa upitnikom?

Kao prkosis mi se jer pitam glupa pitanja?

I opet nisi rekao, jel si ga opce probao, ili si faca pa znas da ne valja?

16 godina
odjavljen

zar je bitno?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Možda nisam prezahtjevan igrač,ali mi je MP čisto zabavan

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Jel ovo zadovoljan treba bit sa upitnikom?

Kao prkosis mi se jer pitam glupa pitanja?

I opet nisi rekao, jel si ga opce probao, ili si faca pa znas da ne valja?

Probao ga jesam i meni je živo sranje, a ako tebi valja ti igraj. Meni je dosadan i repetitivan do bola.

I da, pitaš glupa pitanja. Jesi li sad zadovoljan?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 13:12 (Linkosaan).
17 godina
skank666 kaže...

zar je bitno?

Po mojem misljenju je bitno.

Cijenim argumentirane postove poput tvojih gdje se vidi sto i kako ti se ne svidja u igri.

Ali eventualno potencijalni novi kupci ili igraci ne mogu stec kvalitetan dojam na temelju onih koji nisu ni probali, vec samo dolaze pljuvati.

Ako si ti probao i ne valja ti, super. Nije tvoj dzir. Vise volis COD ili BF3 il nest drugo.

Ja samo zelim potencijalnim novim igracima prikazati i drugu stranu medalje, a to je da se u ovoj igri unatoc mnogim prigovorima itekako moze uzivati.

I to u multiplayeru. Apsolutno.

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ljudi tek neki dan sam probao i podesio na 'Insanity-u'! U tri lijepe p... m.... je tesko il' je do mene ne znam...

E sad pitanje ko od vas igra na tom spomenutom i dal ga je moguce zavrsiti? Mislim znam da moze, al ne bih cir nekakav da zaradim il' ne daj boze nervni slom....

Sve do sad igre sam iskljucivo igrao na najtezem nivou pa bih i ovu naravno... Kakav savjet il' tome nesto slicno? Btw igra je vise nego odlicna... Pozz {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 13:28 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

Ljudi tek neki dan sam probao i podesio na 'Insanity-u'! U tri lijepe p... m.... je tesko il' je do mene ne znam...

E sad pitanje ko od vas igra na tom spomenutom i dal ga je moguce zavrsiti? Mislim znam da moze, al ne bih cir nekakav da zaradim il' ne daj boze nervni slom....

Sve do sad igre sam iskljucivo igrao na najtezem nivou pa bih i ovu naravno... Kakav savjet il' tome nesto slicno? Btw igra je vise nego odlicna... Pozz {#}

zavisi koju klasu igras... sa vanguard insanity je smijesno lagan...

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Soldier, ako sam te dobro shvatio.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Meni je MP odličan igram ga  svaki dan , a dobro mi dođe da se odmorim od BF3-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Završio igru, nisam toliko razočaran pošto sam već otprilike znao da je kraj za q..., ali definitivno je zadnjih 10-15 minuta igre ili ultimativni mindfuq ili fail. Najvjerojatnije ovo drugo.

Planiram trilogiju proči još jednom sa drugim odlukama (najviše me razočaralo što spašavanje Rachni kraljice nema ama baš nikakvog utjecaja na plot) i DLC-ovima, al' to da su zasr*li završetak odlične trilogije - jesu.
Pričam i serem bezveze
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Kako nema? Ima, dobijes nesto malo war asseta...

E, sad, sto sa njima dalje radit nemam pojma, ali djeluje da si nesto napravio, koliko god to nakraju bilo besmisleno.

Neki ce rec imas osobnu satisfakciju sto si radio sve sto si htio, imao si izbor, mogo si ju ubit ili ostavit - HA, neke igre ti ni to ne nude :P

Al dobro... reko sam vise puta sto mislim o kraju. Iskreno MP ne mogu komentirat... kad sam zavrsio igru reko sam WTF? Odinstaliro sam sva 3 nastavka i ne znam sto ce se morat desit da ponovo pogledam serijal.

Da, potpisao sam nekoliko peticija koje traze promjenu kraja... ko zna... mozda uspije... a mozda dodje kraj svijeta prije toga, ipak je 2012.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Igra je toliko moralno i emocionalno nabijena da je to milina. Ovo je mogao biti najbolji RPG svih vremena da nije bio ovakav kraj.

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Završio igru, nisam toliko razočaran pošto sam već otprilike znao da je kraj za q..., ali definitivno je zadnjih 10-15 minuta igre ili ultimativni mindfuq ili fail. Najvjerojatnije ovo drugo.

Planiram trilogiju proči još jednom sa drugim odlukama (najviše me razočaralo što spašavanje Rachni kraljice nema ama baš nikakvog utjecaja na plot) i DLC-ovima, al' to da su zasr*li završetak odlične trilogije - jesu.

Ima ali skroz malo, osobno sam se nadao većoj i zanimljivijoj ulozi.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan

Loša vijest - Jennifer Hale nije kontaktirana od Bioware-a. (glas ženskog Sheparda)

Znači ako dobijemo novi kraj bit će čekanja jer rad s glumcima nije ni počeo.

Vjerojatno će biti kako sam i pretpostavljao - DLC s nekim potpuno drugim događajima i likovima koji usput će baciti neku kost i rečenicu što se dogodilo u onoj gluposti što Bioware naziva krajem. Ako je tko za klađenje moj novac ide na Aria vraća omegu DLC.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
odjavljen
thuglife kaže...
The Unforgiven kaže...

Ima ali skroz malo, osobno sam se nadao većoj i zanimljivijoj ulozi.

mene je zivo zanimla ta tehnologija koju ti skampi koriste pa sam se nadao da cu vidjet neke njihove brodove i to... a kad ono nis. :/

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mene je pored kraja jedino još razočaralo kako su odradili priču u vezi Rachnia. Igrajući dvojku imao sam dojam da će oni igrati veliku, veliku ulogu u trojci, kad ono ćorak.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Mene je pored kraja jedino još razočaralo kako su odradili priču u vezi Rachnia. Igrajući dvojku imao sam dojam da će oni igrati veliku, veliku ulogu u trojci, kad ono ćorak.

Ja sam mislio da će oni biti ključ pobjede nad Reaperima, da će spašavanje Rachni kraljice biti super potez ali eto ko će ga znati šta je BioWare bilo u glavi kad si pravili ME3.

Možda su i oni prošli kroz indoktrinaciju pa su teško fulali sa krajem.

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

evo jedno pitanje, nema direktne veze s me3 al ovo je najaktivnija tema o mass effectu

uglavnom odlučio sam prvo preći jedinicu i dvojku tako da mogu importat save u trojku i sad ću ubrzo završit jedinicu pa me zanima isplati li mi se zbog daljnje priče ili zbog bilo čega igrati po drugi put jedinicu , jer sada sam prešao sve assignmente (osim UNC: The negotiation zbog premalo renegadea) i taman ću sada krenuti na Ilos i lvl 50 sam, a ne znam imam li kakve koristi od drugo prelaska osim što ću doći do lvl 60 a i za to nisam siguran jel ima veze u dvojci; dvojku sam igrao bez importanja pa sam kretao od nule, al opet zbog same priče čini mi se da se mora krenuti od nule.

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ja neznam što se neki čudite za te odluke. Iako bi u teoriji bilo odlično da one imaju ogroman utjecaj u praksi je nešto sasvim suprotno.

Zanimljivo bi bilo Rachni donese ključnu pobjedu protiv reapera i da se bez njih ne može pobijediti, ali opet recimo da je 50% igrača ih spasilo a 50% uništilo. Znači 50% igrača koji bi utukli 100+ sati u prelaske trilogije (bez ponovnih prelazaka) ne bi moglo završiti igru tj. borbu.

Ali koncept 2 strane novčića/medalje su mogli puno bolje iskoristiti. Mogli su npr. za ME3 ako uništiš Collector bazu višestruko pojačati broj i težinu reaper jedinica jer oni rade sada push s svojim jedinicama a ne koriste collectore, a Cerebrus oslabiti. U slučaju kontroliranja baze Cerebrus načiniti beštijama a reaper jedinice oslabiti jer ih je cerebrus srezao zbog svog znanja reaper tehnologije.

Gameplay gotovo cijele igre drugačiji, a opet niti teže niti lakše niti teže za preći igru i svima opet dođe na jednako.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Da, istina, mogli su dosta toga ubaciti što bi igraču dalo jak osjećaj pripadnosti, utjecajnosti, kako je i trebalo biti nakon svih onih reklama o težinama svih odluka, ovako je sve nezahvalno, nenagrađujuće, igračeve odluke uglavnom ne vrijede puno te se očituju u par linija teksta, kojem liku više i drugoj boji final cutscenea. Šteta.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice