Nitko ovdje ne pljuje po sve 3 igre.
Dapace i 3. je (skoro) super - osim onog sitnog detalja koji ukljucuje pojedine bugove, nedovrsene dijelove, i kraj kojeg se nebi posramio ni trashprojekt sa budgetom od 1000$ (koji je uglavnom potrosen na narucene pice i sokove dok su ga2 ambiciozna studenta klepala u podrumu jednog od njih dok mu je baka u prizemlju gledala svoju omiljenu sapunicu).
Kraj je los. cak i ako ti se narativni dio kraja svidja, cinjenica da odluke iz same igre, a bome ni razina spremnosti, nemaju nikakav utjecaj na njega bi ti trebala biti losa... Da ne kazem da se vecini nas DOISTA ne svidja ni narativni dio (oliti ono sto se desi u samom kraju).
Ja sam iskreno uzivao u svakoj sekundi svakog nastavka, do recimo 5-6 minuta prije kraja 3. djela - odnosno trcanja prema beamu. Zanemario bih sve bugove, nedostatak utjecaja odluka i sve drugo... samo da se onaj trk prema beamu, i sve sto je slijedilo poslije njega nije desilo.
U biti se**m... ne bih zanemario, jako me razucaralo sto su neke stvari djelovale poludovrseno, pogotovo sto sam za igru dao pare, ali na stranu to, to bih i preso preko toga, da je prica bolje izvedena.
Ali kad se sve uzme u obzir, imam osjecaj da sam kupio poluproizvod, koji je bio javno dostupan, samo zato kaj je razvojni team ocito prevrsio svaku mjeru i EA su rekli krpajte i saljite na police, rok jucer.