Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.887
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3

NightShadow kaže...

Razlog zašto je ME3 zbrljan jest SWTOR..

SWTOR je izašao u prosincu u ne najboljem stanju i umjesto da top programeri pročešljaju ME3 i ispoliraju ga, morali su danonočno raditi na SWTOR-u..

Da ne govorim da je ME3 izašao kasnije nego što je planirano također iz ovog razloga..

Logično je da bi bilo kakav manager koji vrijedi zadužio najbolje ljude za najskuplji projekt dok je na ME3 ostavio "skeleton crew"..

Statusu ME3 nije pomoglo niti to što je najavljen kao "kraj" pa mu je automatski "pala vrijednost"

Slična se situacija vidi sa Diablo 3, gdje se dijelovi Diabla rezuckaju dnevno..

gluposti pricas, mozes mi objasnit kakve veze imaju programeri sa pricom jer ocito je da su zakazali pisci...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 3:57 (cortman).
15 godina
protjeran
NightShadow kaže...

SWTOR je izašao u prosincu u ne najboljem stanju i umjesto da top programeri pročešljaju ME3 i ispoliraju ga, morali su danonočno raditi na SWTOR-u..

Da ne govorim da je ME3 izašao kasnije nego što je planirano također iz ovog razloga..

Logično je da bi bilo kakav manager koji vrijedi zadužio najbolje ljude za najskuplji projekt dok je na ME3 ostavio "skeleton crew"..

Statusu ME3 nije pomoglo niti to što je najavljen kao "kraj" pa mu je automatski "pala vrijednost"

Slična se situacija vidi sa Diablo 3, gdje se dijelovi Diabla rezuckaju dnevno..

Odakle ti znaš šta oni rade sa Diablom? Dali ti brat možda radi tamo? To šta oni rade sa Diablom nezna ni Djevica Marija

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 4:19 (Kora).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ništa čudno. Blizzard trenira to već dulje vrijeme

Problem je što nedopuštenim modovima možeš lako pobrat achievmentse i/ili nabiti statistiku koja se bilježi na nekoj online top listi i tako biti bolji od nekog koji je za to se trudio

Koliko loše toliko i dobro

Nisam znao jer slabo igram njihove igre. Uglavnom meni je to samo razlog više da ih igram još manje.

Znam da ni jedna igra koju kupim zapravo nije moje vlasništvo i da mogu raditi s njima samo ono što je dozvoljeno u EULA-i. Al za varanje u SPu nitko ne će ni dobiti priliku da me bana. Jbte, rađe bacim novac u vatru nego da ga dajem nekome tko će me banati zbog varanja u singleplayeru, ffs... -.-

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 9:25 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

prešo igru trebalo mi 25 sati i za kraj sam odabro da uništim repere i moram priznat kraj je stvarno zbunjujuć i retardiran ali sve ostalo je 10/10 čisto preporučujem da zaigrate igru i nemojte se obeshrabriti time što vam ljudi govore i vjerujte mi na riječ priča je odlična i spasite grissom academy ja nisam ali preporučljivo je 

0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

meni je bedasto sto nema vise borbe kao onaj dio gdje nas reaper pogodi zrakom. svi traileri pokazivali kako se borima sa svojom dvojicom i jos vojnici sa zemlje sa nama. nadao sam se da ce konacno u 3. djelu to promijeniti i da nece shepard stalno sa 2 lika skakat u borbu...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Paolo2612 kaže...

Ništa čudno. Blizzard trenira to već dulje vrijeme

Problem je što nedopuštenim modovima možeš lako pobrat achievmentse i/ili nabiti statistiku koja se bilježi na nekoj online top listi i tako biti bolji od nekog koji je za to se trudio

Koliko loše toliko i dobro

Nisam znao jer slabo igram njihove igre. Uglavnom meni je to samo razlog više da ih igram još manje.

Znam da ni jedna igra koju kupim zapravo nije moje vlasništvo i da mogu raditi s njima samo ono što je dozvoljeno u EULA-i. Al za varanje u SPu nitko ne će ni dobiti priliku da me bana. Jbte, rađe bacim novac u vatru nego da ga dajem nekome tko će me banati zbog varanja u singleplayeru, ffs... -.-

Blizzard ima zanimljivo rješenje za to. Ako u singleplayeru koristiš dobre stare šifre koje su oni ubacili u igru onda ti se statistike i achievmenti ne broje

Ako koristiš nedopuštene modove za sp  - 100% ti slijedi ban

A ovdje nemaš ni mogućnost izbora što je definitivno loše

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Razlog zašto je ME3 zbrljan jest SWTOR...

ME3 je radio Biowareov studio u Edmontonu, SW:ToR je radio potpuno drugi studio u Austinu.

Tak da conspiracy theory ti je za nula bodova.

16 godina
NightShadow kaže...

SWTOR se jedva igra.

Nije po meni uopce trebo bit MMO.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Idealist kaže...

meni je bedasto sto nema vise borbe kao onaj dio gdje nas reaper pogodi zrakom. svi traileri pokazivali kako se borima sa svojom dvojicom i jos vojnici sa zemlje sa nama. nadao sam se da ce konacno u 3. djelu to promijeniti i da nece shepard stalno sa 2 lika skakat u borbu...

Ma izmuljali su oni nas posteno, igra je odlicna ali kraj i nacin na koji su izveli finalnu misiju etc je za plakat ...

17 godina
Mitch kaže...
NightShadow kaže...

SWTOR se jedva igra.

swtor je fail godine...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Da vas pitam nešto.

Koje fakin veze ima SWTOR s ME3?

1 0 hvala 0
17 godina
bobo rastur kaže...

Da vas pitam nešto.

Koje fakin veze ima SWTOR s ME3?

ista firma

15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Mitch kaže...
NightShadow kaže...

SWTOR se jedva igra.

swtor je fail godine...

Eto ti najskuplje igre u povijesti...........imali love ko piljevine i teško zasrali brand koji se vrlo teško može zasrati

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Nemam nista protiv DLCa. Dapace, radje bi jos 3 dijela Mass Effecta. Ali moze i DLC ako nista drugo.

Da je kraj sasvim gotov do u zadnjeg detalja, nebi vise kaj imali staviti u DLC :D

Takve se stvari kod završetaka serijala ne mogu i ne smiju raditi, naročito ne od firme poput Biowarea.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
Kora kaže...
NightShadow kaže...

..

Odakle ti znaš šta oni rade sa Diablom? Dali ti brat možda radi tamo? To šta oni rade sa Diablom nezna ni Djevica Marija

Ne znam zasto napadas covjeka, da pratis sto se dogadja sa Diablo 3 betom znao bi o cemu govore. Sa zadnjim patchom su hrpu stvari izbacili, promijenili da vise lici na diablo 1 i 2 (atributi su vraceni na staro koliko sam shvatio), i slicno. Izbacuju stvari poput majmuna kojeg summonas da ti skuplja gold, ponovo su uveli town portal, ne mozes rastavljat iteme u hodu vec kod blacksmitha, dosta noviteta su izbacili, rekli da ce neke vratit sa kasnijim patchovima...

Drugim rijecima rezu sve sto nije blizu gotovom, vracaju dosta onoga sto im nije dokraja gotovo na sustav koji otprije imaju i koji radi i slicno. Sve zato da se igra moze izbaciti 15.05. I uz to jos nije sigurno hoce li biti PVP multiplayera (arena) pri releasu, kazu da nece, sto je lose i ne podsjeca na blizzard vec na poluprofesionalne firme i sandbox projekte.

EDIT: malo sam se zanio i sad shvatio da je ovo u temi Mass effect 3, ispricavam se svima na offtopicu

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 17:17 (Rhodin).
15 godina
neaktivan

nisi ti kriv za ovo offtopicanje 

15 godina
neaktivan
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Pozdrav!

Kupio sam Mass Effect 3 N7 Collector's Edition i piše da uz njega idu i nekakvi avatari za forume (A collection of forum and social badges, avatars, and perks). E gdje je to? Kak dođem do toga? Istalirao sam igru, soundtrack onaj dlc i kaže Matrials ali nigdje nema ovoga! :-( Help!

5 0 hvala 0
17 godina

PC verzija?

Iako, koja god da je verzija, trebas ju regat na social.bioware.com, pa tamo imas posebne avatare.

16 godina
LOTROwannabe kaže...

Pozdrav!

Kupio sam Mass Effect 3 N7 Collector's Edition i piše da uz njega idu i nekakvi avatari za forume (A collection of forum and social badges, avatars, and perks). E gdje je to? Kak dođem do toga? Istalirao sam igru, soundtrack onaj dlc i kaže Matrials ali nigdje nema ovoga! :-( Help!

Ne znam jel bi ti cestito ili te zalio... Nadam se da ces u igri uzivat ko i ja, a u kraju barem 100 puta vise, buduci je mene strasno razocarao.

U svakom slucaju eto jedan thumbs up za utjehu.

17 godina
Mass Effect 3

Dakle, multi sinoć je bio vrlo zabavan :) a Krogan Warrior mi je dovoljno nabildan da maltene sam samcat ide na Atlasa :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

PC verzija?

Iako, koja god da je verzija, trebas ju regat na social.bioware.com, pa tamo imas posebne avatare.

Mora da sam ja tu lud. Regao sam igru al još uvijek ne znam di su avatari! Jel se to skida nekak na komp? Pa da možeš koristit di hoćeš? Ili šta?

15 godina
yebo te avatari, nisi kupio igru radi avatara valjda :D
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
yebo te avatari, nisi kupio igru radi avatara valjda :D

ne nego je kupio igru zbog svih onih ingame stvari koje su trebale svejedno biti u igri ali tako je to kad potpišeš ugovor s EA-om (ne krivite biowere zato što ih EA iskorištava)

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

A da umjesto psihoanalize dobijem odgovor...? -.-

1 0 hvala 0
17 godina

evo... dosao je i cetvrti misec, a di je taj famozni dlc?

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

evo... dosao je i cetvrti misec, a di je taj famozni dlc?

4 mjesec je i 30.04

I izjavit će planove za novi kraj, a ne novi kraj

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina

Fakat mi je super kak svaki kulerski Obiev negativni komentar dobije gro palceva :D

Danas su fakat svi hipsteri :)

Sve je glupo, nist ne valja.

@LOTROwannabe Ne mislim da si lud. I ja imam N7 CE verziju i nije mi zao ni kune. Imam i CE verziju Mass Effecta 2.

U trojci sam dobio zgodne stvari u igri, weapone, armore, hoodie za nosit casual, cucka, soundtrack, strip, art book, patch za usivat na garderobu, lithograph, steelbook kutiju za igru. Sve u svemu, i vise nego zadovoljan.

Prezadovoljan sam sa igrom, svidja mi se i kraj. Apsolutno mi se svidja gameplay, prica, mjuza, atmosfera, combat. I definitivno uzivam u multiplayer. Dapace, sad cu ga ic zaigrat nakon 15satnog radnog dana :D

Necu rec ni da su ludi ovi kaj tolko pljuju po igri. To je sad jednostavno moderno. Pljuvat po svem i svacemu. Mislim, te stvari su tolko uzele maha da ljudi namjerno kampanjski ruse ocjene najiscekivanijim igrama na metacriticu. *ebiga.

17 godina
Dachande kaže...

Fakat mi je super kak svaki kulerski Obiev negativni komentar dobije gro palceva :D

Danas su fakat svi hipsteri :)

Sve je glupo, nist ne valja.

@LOTROwannabe Ne mislim da si lud. I ja imam N7 CE verziju i nije mi zao ni kune. Imam i CE verziju Mass Effecta 2.

U trojci sam dobio zgodne stvari u igri, weapone, armore, hoodie za nosit casual, cucka, soundtrack, strip, art book, patch za usivat na garderobu, lithograph, steelbook kutiju za igru. Sve u svemu, i vise nego zadovoljan.

Prezadovoljan sam sa igrom, svidja mi se i kraj. Apsolutno mi se svidja gameplay, prica, mjuza, atmosfera, combat. I definitivno uzivam u multiplayer. Dapace, sad cu ga ic zaigrat nakon 15satnog radnog dana :D

Necu rec ni da su ludi ovi kaj tolko pljuju po igri. To je sad jednostavno moderno. Pljuvat po svem i svacemu. Mislim, te stvari su tolko uzele maha da ljudi namjerno kampanjski ruse ocjene najiscekivanijim igrama na metacriticu. *ebiga.

a nes ti metacritica haha... sve te stranice za ocjenjivanje su parada za budale... 

i ja sam prije uzimao ta ce izdanja (guild wars nightfall i wotlk). na kraje sve te gluparije skupljaju prasinu nedgi bogu iza nogu. usudio bih se reci parada za budale.

a vec smo svi skuzili da si ti nekakav fanboy. uostalom, opet cu ponovit; nitko ne kaze da je igra smece, samo kraj. i ocigledno je da se velika vecina ljudi slaze sa tom cinjenicom.

17 godina

Ma metacritic je sad sprdnja, da.

Iako sam volio do sad pogledat takve strane, al opce vise nije relevantno.

Pitanje je kaj je fanboy. Da mi daju govno, pa da kazem da je kavijar, nebi. Al da su mi sve tri igre u cjelini odlicne, jesu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice