Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Mass Effect 3
=xfact= kaže...
Obi Wan kaže...

nasao sam ovaj program widescreen fixer, pa je li moguce to koristit da se korigira fov u mass effect 3 bez ikakvih problema u cutsceens?

ja stavio na 85 i sasvim je ok i nema problema u medjuscenama..

izvrsno... ja cu na 90, nekako mi je najoptimalnije

edit: nazalost igra se crasha svaki put kad pokusam ukljuciti taj fix

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 14:24 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mene zanima jel bolje igrati kao paragon ili regenade tip?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mass Effect 3

Onaj Widow sniper ubi puru. Nadogradio sam ga na level 5 i nabrijao boljom optikom i nabio najjaču cijev. Jedina mana je malo metaka i spor reload, al one nemesise oneshota.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni najdraze oruzije, cloak inflitratorom + sniper headshot = carnage {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 15:12 (mislav_01).
15 godina
DrNasty kaže...

Onaj Widow sniper ubi puru. Nadogradio sam ga na level 5 i nabrijao boljom optikom i nabio najjaču cijev. Jedina mana je malo metaka i spor reload, al one nemesise oneshota.

Kad igras drugi put ide do lvl 10

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
16 godina

Black Widow (Spectre) + cijev (+dmg) + biometric (sniper showdown & +dmg).

Ide ovako - cloack + zoom & opali, odzoomiraš, odmah zoom & opali, odzumiraš, odmah zoom i opališ, reload. Doslovno imaš adrenalin rush, jer ovaj biometric svaki puta uspori vrijeme...

Ja sam za dodatni power uzeo Carnage i onda na kraju ovih 3 metka (prazan saržer) ga opalio ako je tko ostao stajati, alternativno Incirate (ili kako se već piše) koji je bio AoE speccan (Carnage DD).

Jedino gdje sam imao problema je na samom kraju ali zato jer sam u jednom trenutku ostao bez metaka. Inače, prije ja poskidam trojicu nego Jamesov Carnage dođe do mete. Taj biometric + black window treba ozbiljan nerf.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
Mass Effect 3

tali se ubila,nisam nikad bio ovako tužan zbog igrice,ta scena je stvarno {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 19:40 (john_ryder).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

Kad sam to vidio na YouTubeu pravo sam se skršio, najtužnija scena u kompletnom serijalu. Ja ne bih mogao odabrati Gethe ispred Quariana.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
moderator
john_ryder kaže...

Ja sam zbog toga učitao save prije misije i išao skupljati dodatni reputation da pomirim geth i quariane.

16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nisam igrao niti jedan ME.Da li je bolje da odigram prva dva dijela pa onda ME3,ili da se odma bacim na trojku?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 20:52 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Nisam igrao niti jedan ME.Da li je bolje da odigram prva dva dijela pa ona ME3,ili da se odma bacim na trojku?

igraj prva dva

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
big_guy kaže...

Nisam igrao niti jedan ME.Da li je bolje da odigram prva dva dijela pa ona ME3,ili da se odma bacim na trojku?

igraj prva dva

Kuća se zida od temelja tako da opleti po prva dva dijela i uživaj {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
Linkosaan kaže...
Obi Wan kaže...
big_guy kaže...

igraj prva dva

Kuća se zida od temelja tako da opleti po prva dva dijela i uživaj {#}

i odigraj treci dođi do velike zrake u londonu i gasi igru... to sam ja treba napravit.

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

i odigraj treci dođi do velike zrake u londonu i gasi igru... to sam ja treba napravit.

Baš tako, kad nam spreme onakav kraj bolje ga je i ne odigrati nego sada hodati sa velikim upitnikom iznad glave.

13 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

da bas sjeb.. ja cak pomislio da sam je zakasnio spasit i skoro iso ponovo cijelu misiju(srecom bio sam u krivu)

btw imate za skinut me3 soundtrack odlican je..

-jbn stvar

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 21:19 (=xfact=).
17 godina

Jos nisam zavrsio igru, i ako je sve istina kaj se prica, jako mi je zao.

Ne nuzno zbog toga, vec zbog toga kaj umjesto da stekne kultni status kao jedna od najboljih igara ikad, ova se igra nablatila kao nijedna do sad.

Ispada kao da je napravljena ofrlje, bez truda i muke, vec sklepana nabrzaka. A koliko vidim, igra je sve samo ne takva.

Uzivam u svakom **benom momentu. Toliko detalja, toliko prisjecanja na likove i dogadanja iz prve dvije igre, fantazija. I mehanika oruzja, upgradeanja, mjuza, sve...

A i u multiju uzivam skroz. Ne znam koliko vas je probalo Killing Floor, al me ovo podsjeca na KF. Fakat fora.

15 godina
Mass Effect 3

......!?!?!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 20:59 (lmutak).
Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect 3

totalno nevezano ...mogli su ovo staviti za kraj.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Still better than the Real Ending ^^

Shazbot !
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mass Effect 3

Ne vidim kaj se puno žalite.

Kroz cijelu igru se osjeti negativa u vezi sheparda, bez spoilanja znao sam da će poginuti.

Kaj vam čudno u vezi klinca i završetka? Pa još iz drugog dijela se naslućuje da je netko iza Reapera...oni nisu kak su se nazvali "početak i kraj".

Crucible je bio taj koji je dao mogućnost izbora, jer bez njega jedini izbor bi bio sinteza života.

Meni su iz Normandy izašli Liara, Joker i Garrus.

Anderson je preživio, da bi umro kasnije od ranjavanja.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Zanimljiva vijest Amazon vrača novac nezadovoljnim kupcima ME3.

Moj PC  
7 0 hvala 2
17 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

Ne vidim kaj se puno žalite.

Kroz cijelu igru se osjeti negativa u vezi sheparda, bez spoilanja znao sam da će poginuti.

Kaj vam čudno u vezi klinca i završetka? Pa još iz drugog dijela se naslućuje da je netko iza Reapera...oni nisu kak su se nazvali "početak i kraj".

Crucible je bio taj koji je dao mogućnost izbora, jer bez njega jedini izbor bi bio sinteza života.

Meni su iz Normandy izašli Liara, Joker i Garrus.

Anderson je preživio, da bi umro kasnije od ranjavanja.

Tko je taj AI klinac i tko ga je tu postavio, tko je napravio prvog reapera, sintetički organizmi aka reaperi uništavaju napredne civilizacije da ih spase od pobune sintetičkih organizama (wtf)???? Pitanja milijun.... I nije problem što Shepard umre nego što bez obzira imao ti maximalni renegade ili paragon imaš isti izbor na kraju A, B ili C? Sve odluke hoćeš li spasiti vijeće sa citadele, loyalty misije iz drugog dijela, ništa ne znače zadnjih 10 min igre.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
protjeran
logi7 kaže...

Zanimljiva vijest Amazon vrača novac nezadovoljnim kupcima ME3.

Marketing....

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
protjeran
Mass Effect 3

Najgore od svega mi je to kaj ne igra ulogu u bitci kolko flote i ljudi skupiš.

Cijela muka je nepotrebna po tome.

A klinac je 99% Harbinger, i ono je bio pokušaj indoktrinacije. Shepard dođe do crucibla, a Reaperima prijeti uništenje ako Shepard odabere crveni izbor xD. Već smo vidjeli Sovereigna i Harbingera kako uzimaju formu u stilu holografskog prikaza, tak da je vjerojatno o tome riječ.

Čak i da je bio indoktirniran, poginuo, ono kaj vidimo poslije, Normandy i preživjele znači da su fakat preživjeli, jer to nije ono kaj Shepard vidi pošto je mrtav.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mass Effect 3

Indoktrinacija bi bilo dobro objašnjenje da nam je netko dao do znanja da se o tome radi ali nije, već moramo nagađati i zaključivati sami, isto kao i o klincu, a s obzirom da su samo Biowareci rekli da neće napraviti zbunući kraj (i još su naveli primjer zbunjujućeg kraja serije Lost) rezultat je opravdan bijes.

Nova pitanja: zašto je Joker pobjegao iz bitke prije uništenja mass releja, kako to da iz broda izađu ljudi koji se mogu naći sa Shepardom prije samog odlaska na Citadelu (kada te napadne Harbinger), tko je Stargazer??? Itd itd...

Ja sam očekivao da mi se kaže tko su Reaperi, kako su nastali, zbog čega i tko je napravio AI klinca, a dobio sam isti cinematic video za kraj u 3 boje....

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

to vam je tako ekipa kad bioware napravi sje8an kraj, pa ljudi nagadaju sta bi bilo kad bi bilo... umjesto da su napravili kristalno jasan kraj.

kao sto rece kolega, sami sebi skacu u usta kad su govorili da ce napraviti jedno, a dali totalno drugo.

17 godina
Mass Effect 3

Pozdrav ekipa.

Završio sam ME3 prije 4 dana i koliko god pokušavao ne reagirati na te famozne završetke, ne mogu si pomoć... Još uvijek sam bijesan i ljut...
I nije problem u "tužnom" završetku (makar nebi imao ništa protiv završetka di moj Shepard sa Garrusom sjedi na plaži i pije pivu, a u pozadini gori olupina Reepera, dok Liara i Ashley igraju odbojku na pjesku u bikiniju {#})... problem je u hrpetini rupa u tom završetku... i ni to nebi bio problem da nas do sad nisu navikli na suprotno; do sad su sve više manje imali pokriveno i sve se poklapalo i imalo smisla....

I sad odjednom totalna suprotnost...

Mnogi koji kriziraju ljude koji se bune na završetak, povlače argument "umjetničkog djela"; da je igra umjetničko djelo i onakva je kakvu je autor napravio, te mi nemamo pravo žalbe; može nam se svidjet ili ne.... E, tu se nebi složio...  Ja igru nebi usporedio sa umejtničkim djelom, nego sa nekim proizvodom, što i je...  recimo npr. autom... U jednom trenutku su i igra i auto u "umjetničkoj fazi"... kad za auto rade koncepte i makete, a za igru koncept ilustracije, skice, dizajne, priču i ostalo... A onda kreće masovna proizvodnja (kod auta sastavljanje u tvornici, a kod igre modeliranje, animiranje, voice over i sl.). I na kraju dobijemo PROIZVOD.

E sad... Ako "umjetnici/dizajneri" kod izrade koncepta auta, odluče auto napravit sa kockastim kotačima, te takav auto stave u prizvodnju i prodaju, a u isto vrijeme tvrde kako će biti najudobniji i najbolji u klasi... Onda mislim da se vi ko kupac svakako imate pravo buniti, jer možda kockasti kotači nekome jesu "umjetnost", ali u potpunosti kvare funkciju proizvoda koji ste kupili. Tako da je po meni i ova igra, auto sa kockastim kotačima; možda za nekog umjetničko djelo, al za mene glupost koja svima samo šteti; ponajviše AUTORU!

A to što je tolko ljudi diglo svoj glas i što protestiraju protiv toga, samo govori o tome koliko su ME1, ME2 i većina ME3 zapravo odlične igre.

http://www.facebook.com/DemandABetterEndingToMassEffect3

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

je8ate, od svih spojlera sto sam procitao valjda jedinog kojeg sam fulao je taj da ce mi legion riknut...  

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Berko kaže...
... a u pozadini gori olupina Reepera, dok Liara i Ashley igraju odbojku na pjesku u bikiniju {#})... .

.. ovo potpisujem. :) Liara i Ashley vs Miranda i Tali

Da li netko zna, jeli moguć Paragon full happy end završetak Priority: Tuchanka 2 ?

EDIT: Ili spoilerski rečeno, da li je moguće deployat lijek za genophage, a da je Mordin ostao živ.

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 13:33 (Zura).
16 godina
odjavljen
Mass Effect 3

koliko jos imam do kraja igre.. znaci rijesio sam quariane i gethe i sve sporedne. sad bi trebao ici na citadel na dogovor s onom asari council...

losa stvar je sto je igram reda radi, nisam bas odusevljen ali ajde, moze proci... e, btw ono geth oruzje je supach, poz od MaWe lOOOOdache

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice