Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mass Effect 3

100% readiness rating LINK sa uputama!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 14:50 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Mass Effect 3
lmutak kaže...

Ma nema šanse da varam, nema teorije jer se to samo tako može nazvat - varanje

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

To je za ekipu koja nije kupila igru pa nema pristup MPu.

15 godina

NIje varanje ,mijenja ti samo readiness level na 100% (ne dira ti effective i total military strenght) ,posto bez MP ga nemozes imat (a samim time ni kraj di Shepar prezivi)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 14:59 (lmutak).
17 godina
mislav_01 kaže...

To je za ekipu koja nije kupila igru pa nema pristup MPu.

neki ljudi ne zele igrat mp.. alo...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
lmutak kaže...

Probao sam i radi. Hvala na trudu, ali uz onakav kraj sasvim je svejedno koliki postotak imaš. Eventualno ako uz neki budući DLC bude imalo više smisla i stvarno ti pomogne pri nekim odlukama i da Shepard stvarno preživi "kako treba".

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
17 godina
cinco44 kaže...
lmutak kaže...

Probao sam i radi. Hvala na trudu, ali uz onakav kraj sasvim je svejedno koliki postotak imaš. Eventualno ako uz neki budući DLC bude imalo više smisla i stvarno ti pomogne pri nekim odlukama i da Shepard stvarno preživi "kako treba".

ma sta ste ste uvatili toga shepard prezivi... kako ce pobogu prezivit to? nema sanse ej.

15 godina
protjeran
lmutak kaže...

NIje varanje ,mijenja ti samo readiness level na 100% (ne dira ti effective i total military strenght) ,posto bez MP ga nemozes imat (a samim time ni kraj di Shepar prezivi)

Sve što nisi sam zaslužio u igri svojim radom a stekao na drugi način je varanje

Dinamo živi vječno
17 godina

Razumiješ li ti da neki ljudi ne žele igrati multiplayer ili kupovati aplikacije za iPad?

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
Obi Wan kaže...
cinco44 kaže...
lmutak kaže...

ma sta ste ste uvatili toga shepard prezivi... kako ce pobogu prezivit to? nema sanse ej.

Kak ne shvacas da je zadnjih 10 min igre (san) pokusaj Reapera da indoktroniraju Sheparda.

Kad te pogodi ona zraka od Harbingera i kad se dignes okreni se i vidjet ces dva drva iza (kao u snu ona suma).Onaj mali kojeg Shepard vidi uopce ne postoji te u igri tog malog nitko ni ne vidi osim Sheparda.Na kraju jedina prava odluka je da unistis reapere (u tom kraju jedino i dobis video di shepard se budi u hrpi kamenja,sto znaci da ni nije uspio otici na citadel),dok na ostalim odlukama mali ostane malo dulje i tocno vidis ko da se ceri jer te zeznuo i indoktroniro jer samo je jedina prava odluka a to je da unisti reapere:::::

Pogledaj video koji objasnjava kraj pokusaja indoktinacije (spoiler)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 15:26 (lmutak).
14 godina
lmutak kaže...

Sa ovime mozemo doci do toga da Shepard prezivi?

17 godina
lmutak kaže...
Obi Wan kaže...
cinco44 kaže...
lmutak kaže...

Kak ne shvacas da je zadnjih 10 min igre (san) pokusaj Reapera da indoktroniraju Sheparda.

Kad te pogodi ona zraka od Harbingera i kad se dignes okreni se i vidjet ces dva drva iza (kao u snu ona suma).Onaj mali kojeg Shepard vidi uopce ne postoji te u igri tog malog nitko ni ne vidi osim Sheparda.Na kraju jedina prava odluka je da unistis reapere (u tom kraju jedino i dobis video di shepard se budi u hrpi kamenja,sto znaci da ni nije uspio otici na citadel),dok na ostalim odlukama mali ostane malo dulje i tocno vidis ko da se ceri jer te zeznuo i indoktroniro jer samo je jedina prava odluka a to je da unisti reapere:::::

dobro... ako je sve to san, kao sto ljudi pricaju, kako onda shepard unisti reapere? na principu cega? ako je on tu ispod hrpe kamenja, onda su reaperi pobjedili. jos jedna stvar. po ovom svemu igra je onda skorz nedovrsena. ne znamo sta se dogodilo. jer je sve to bio san. ne zna se koji je kraj gori...

17 godina
Mass Effect 3

Taj "indoktrinacija" završetak bi bio savršen kad bi u slučaju sinteze i control endinga dobio kraj kakav sad postoji, a u slučaju destroy endinga... još par sati gameplaya sa pravim krajem kakav igra zaslužuje. Npr. DA:O imao si opciju žrtvovati sebe, nekoga, nikoga. S tim da je prvi slučaj kao ultimate sacrifice. Nakon bilo kojeg odabira dobiješ pošteni završetak RPG igre. U "par kratkih" natuknica dobiješ objašnjenje kako si ti kao igrač svojim odlukama utjecao na svijet. U ME3 baš taj dio fali. Ne smeta nikome što nema kraja u kojem svi žive sretno, već u tome što je priča nedovršena sve da bi oni mogli prodati koji DLC više ( iako ih je i DA:O imao nakon kvalitetnog kraja). Takvo nešto biowaru stvarno nije trebalo.

2 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...
lmutak kaže...
Obi Wan kaže...
cinco44 kaže...
lmutak kaže...

dobro... ako je sve to san, kao sto ljudi pricaju, kako onda shepard unisti reapere? na principu cega? ako je on tu ispod hrpe kamenja, onda su reaperi pobjedili. jos jedna stvar. po ovom svemu igra je onda skorz nedovrsena. ne znamo sta se dogodilo. jer je sve to bio san. ne zna se koji je kraj gori...

Fora je u tome da nema kraja jer ako oces kraj morat ces platit DLC The truth di ce bit pravi kraj

17 godina

prvo je pitanje pitanja oce li taj dlc uopce biti... to su sve nagađanja. 

a druga stvar... fora je u tome sto ce se taj dlc jednostavno materijalizirat na mom hdd...

14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

A ha, a sad probaj proći igru bez da prtljaš po config fileovima...

Evo breakdown war asseta - wiki

Ne kužim kakvo prtljanje po configu. Pa pogledaj malo i zbroji. Ako radiš side misije većina war assetsa ti dobije update i poveća im se strength koji ti daju. Naprimjer First Fleet, ako skeniraš neki planet i nađeš neki cruiser ili nešto takvo First Fleet dobije update i daje 25 više strengtha i tome slično. Uopće nije teško nabit veliki rating. Ako pomiriš Quariane i Gethe dobiješ ukupno nekih 2500 strengtha, što ispadne 1250 effective strengtha.

15 godina
protjeran
cinco44 kaže...

Razumiješ li ti da neki ljudi ne žele igrati multiplayer ili kupovati aplikacije za iPad?

De odlepršaj u skokovima, nisam te ništa pitao..........

On topic, Imutak da je to zaista tako, zar mu onda malac ako je već u njgeovom umu, ne bi rekao tj pokušao slagati da je sve uzalud i da ne postoji način da zaustavi reapere a ne još mu i ponuditi izlaz i rješenje pa ono, šta bude bude. Malac bi se slagavši Shepardu da ne postoji rješenje da rokne  reapere riješio svih problema, zato ja nevjerujem u to da je to bila halucinacija, tj pokušaj kontrole uma. Mislim ako su mu već upali uu um onda mu mogu govoriti i manipulirati s njim kako hoće i na koji način hoće a ne nuditi mu dobar ending kako da njih sredi.

Dinamo živi vječno
17 godina
Meshko kaže...
Bukva kaže...

A ha, a sad probaj proći igru bez da prtljaš po config fileovima...

Evo breakdown war asseta - wiki

Ne kužim kakvo prtljanje po configu. Pa pogledaj malo i zbroji. Ako radiš side misije većina war assetsa ti dobije update i poveća im se strength koji ti daju. Naprimjer First Fleet, ako skeniraš neki planet i nađeš neki cruiser ili nešto takvo First Fleet dobije update i daje 25 više strengtha i tome slično. Uopće nije teško nabit veliki rating. Ako pomiriš Quariane i Gethe dobiješ ukupno nekih 2500 strengtha, što ispadne 1250 effective strengtha.

ja sam igru zavrsio sve side questove i gluposti (nisam samo eden prime intel iz dlc-a) imao sam 6977. podijeli to sa 2 i dobijes effective...  nemos vise bez mp nema teorije...

16 godina
Meshko kaže...

Ajd zagrist ću pa ću reći da lupiš screenshot na Clan Urdnot update... Jer ti on ima 2x nego koliko bi trebao.

Ovo ili nije prvi prelazak (nisam siguran kako kod novoga stvari funkcioniraju) ili prtljanje po configu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
Kora kaže...
cinco44 kaže...

De odlepršaj u skokovima, nisam te ništa pitao..........

On topic, Imutak da je to zaista tako, zar mu onda malac ako je već u njgeovom umu, ne bi rekao tj pokušao slagati da je sve uzalud i da ne postoji način da zaustavi reapere a ne još mu i ponuditi izlaz i rješenje pa ono, šta bude bude. Malac bi se slagavši Shepardu da ne postoji rješenje da rokne  reapere riješio svih problema, zato ja nevjerujem u to da je to bila halucinacija, tj pokušaj kontrole uma. Mislim ako su mu već upali uu um onda mu mogu govoriti i manipulirati s njim kako hoće i na koji način hoće a ne nuditi mu dobar ending kako da njih sredi.

Ovoga vidjet cemo sta ce bit,ja se osobno nadam da kraj koji je sad nije kraj,a ako je onda je po meni jako los.

Kolko sam shvatio da bi indoktrinacija bila uspijesna mora nesvijesno (svijesno na prijevaru) proc,jer kroz cijelu igru (sad igram 2 put) svi govore da reaperi moraju bit unisteni,cak i Shepard kaze "a good reaper is dead reaper" i nema druge ,e sad da se Shepardu ide prodavat fora da ima samo opcije da prihvati reapere nesto bi posumjo valjda s obzirom da kroz sva 3 nastavka trazi rijesenje da ih unisti, pa mu je dano da prihvati reapere valjda na prevaru + unistenje da ne posumja (cak je na kraju prihvacanje reapera prikazano kao paragon pozitivan ishod a unistenje renegeade negativan Ishod).

Po meni je jako bitna stavka da jedino kod unistenja reapera Shepard se trgne (probudi iz sna),dok kod prihvacanja kao da odsanja (ekipu na onom planetu+svoju ljubav (koja je bila pokraj njega u zadnjem napadu))

Jos da kazem prvi san o onom klincu niste ni dosli do kreveta nakon ulaska u normandy,te u snu stalno vam netko sapuce (voices in youre head)sto ste culi kroz igru o indoktrinaciji.

Tek sam sad skuzio da u svakom novom snu ima sve vise glasova

jos jedan jako dobar filmic sa objasnjenjem SPOILER!

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 19:01 (lmutak).
16 godina

U snu su ti glasovi likova koji su poginuli/preminuli (primjerice Thane).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina

ova teza sa indoktrinacijom je jako labava...

evo primjer. vidjeli smo kako su se benezia i saren uspjeli oduprijeti indoktrinaciji. benezia posto je asari mogla je napraviti ka ''backup'' u svojoj glavi, međutim ona nije izdrzala, i na kraju metak u celo i prijatelji ko sto smo i bili. kod sarena je drugacija situacija. on je vjerovao da se reaperima moze postici savez pa je i bio uvjeren u tu ideju. na kraju, bar kod mene jer sam igrao kao paragon, saren se ajmo rec pokusao oduprijeti reaperima, ali na taj nacin da je sebi zivot oduzeo jer je valjda shvatio da je bolje umrijeti nego zivjeti tako. također istaknuo bih da se pojedinac moze indoktrinirati samo u slucaju ozbiljnog izlaganja reaperima, moguce i reaper tech-u), npr kao znanstvenici u onom derelict reaperu. a koliko ja znam shepard nije bio izlozen tom utjecaju. 

13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

A kako onda objasniti situaciju da je ekipa koja je sa tobom krenula prema teleport zraki za Citadel, koja je u potpunosti uništena u napadu Harbingera, odjednom živa i zdrava bez ogrebotine u Normandyu i završi na planetu koji ima sve mogućnosti za ljudski život (baš su ispali u dio svemira i na planet koji ima takve mogućnosti). Isto tako se Anderson nađe na Citadelu, odjednom živ.

Edit: pa Shepard u sebi ima puno sintetičkih dijelova koje mu je ugradio Ilusive Man tjekom njegove rekonstrukcije, pa su ga probali preko toga kontrolirati

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 18:57 (formula1live).

0 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

(...)

Moj Shepard je bio u doticaju nekoliko puta sa Reaper tehnologijom (Virmire, Arrival, kojekakvi rudnici puni huskova).

Osim toga, Harbringer može indoktrinirati bilo koga u njegovoj blizini, što je zapravo još jedan dokaz u prilog ovoj teoriji (jer se to dogodilo upravo u trenutku kada je Shepard došao u njegovu blizinu).

17 godina
formula1live kaže...

A kako onda objasniti situaciju da je ekipa koja je sa tobom krenula prema teleport zraki za Citadel, koja je u potpunosti uništena u napadu Harbingera, odjednom živa i zdrava bez ogrebotine u Normandyu i završi na planetu koji ima sve mogućnosti za ljudski život (baš su ispali u dio svemira i na planet koji ima takve mogućnosti). Isto tako se Anderson nađe na Citadelu, odjednom živ.

Edit: pa Shepard u sebi ima puno sintetičkih dijelova koje mu je ugradio Ilusive Man tjekom njegove rekonstrukcije, pa su ga probali preko toga kontrolirati

e sad. ako je ko krenuo u jurisu sa mnom osim andersona ja ne znam, nikog nisam vidio od svoje rulje tu. da su oni svi otisli na normandy i utekli sa zemlje to uopce nema smisla.

ovo drugo.. indoktrinacija se vrsi preko mozga, a shepardov mozak nema nikakvih sintetickinh djelova, to je rekla miradna da je ona htjela staviti chip u glavu za kontroli, a i kasnije u cerberus baze vidis doktora kako govori illusive manu da mu je mozak glave/mozak sacuvan dobro zbog kacige, pa kaze illusive man da nista ne dira jer zeli sheparda potpuno istog

13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

sje su nas za sva vremena.. epic mi je scena dok sam sa svojom miljenicom heroinom i ponosom krvav teturao prema zraci.. EPIC i onda takav fail na kraju da vise nista ne znas..  RIP jane..{#}

xfact
17 godina
Bukva kaže...
Obi Wan kaže...

(...)

Moj Shepard je bio u doticaju nekoliko puta sa Reaper tehnologijom (Virmire, Arrival, kojekakvi rudnici puni huskova).

Osim toga, Harbringer može indoktrinirati bilo koga u njegovoj blizini, što je zapravo još jedan dokaz u prilog ovoj teoriji (jer se to dogodilo upravo u trenutku kada je Shepard došao u njegovu blizinu).

da ali to nisu bili neki veliki vremenski periodi. a da harbrineger moze instantno indoktrinirat nekog to ne znam

15 godina
Obi Wan kaže...

evo primjer. vidjeli smo kako su se benezia i saren uspjeli oduprijeti indoktrinaciji. benezia posto je asari mogla je napraviti ka ''backup'' u svojoj glavi, međutim ona nije izdrzala, i na kraju metak u celo i prijatelji ko sto smo i bili. kod sarena je drugacija situacija. on je vjerovao da se reaperima moze postici savez pa je i bio uvjeren u tu ideju. na kraju, bar kod mene jer sam igrao kao paragon, saren se ajmo rec pokusao oduprijeti reaperima, ali na taj nacin da je sebi zivot oduzeo jer je valjda shvatio da je bolje umrijeti nego zivjeti tako. također istaknuo bih da se pojedinac moze indoktrinirati samo u slucaju ozbiljnog izlaganja reaperima, moguce i reaper tech-u), npr kao znanstvenici u onom derelict reaperu. a koliko ja znam shepard nije bio izlozen tom utjecaju. 

16 godina
Obi Wan kaže...

da ali to nisu bili neki veliki vremenski periodi.

Huskovi na Eden Primeu su bili u najviše nekoliko sati preobraćeni.

15 godina
Bukva kaže...

U snu su ti glasovi likova koji su poginuli/preminuli (primjerice Thane).

A tko govori u snu "shepard" onim grubim reaper glasom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 19:24 (lmutak).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice