meni u svakoj SP igri a pogotovo triologije ili sage je najvažnije priča a u ME svijetu je odlična,zaslužili smo svi tj svaki naš Shepard da ima svoj kraj.oprostit ću i bugove i traljave konzolaške kontrole i šta sve ne.ovako izgleda kao da im se nije dalo raditi cutsceneove za naše odluke
neka se srame- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3400 effective strenght nije nikako maksimalan. Ja sam završio geth dreadnought misiju i imam 4200 effective strenghta. Ako skeniraš po sistemima sve i obavljaš side misije onda se vrlo vjerojatno može i do 5000. Vidjet ću kad završim za par dana.
ja u svakoj igri sve questove rjesavam... sve me zanima. i malo mi je cudno kad ekipa pici samo po main questu.. :/
takodjer,mislim da moras sve sidequestove odma rijesavat meni je dosta njih nestalo a nisam ih obavio imao sam oko 3 500 k sad igram ispocetka pa cu vidjet,ima neke fore na prvom prelazu max weapon upgrade je bio 5 sad je 10 kad igram 2 put,importao sam save game iz me2 i takodjer iz me1 u me2
3400 effective strenght nije nikako maksimalan. Ja sam završio geth dreadnought misiju i imam 4200 effective strenghta. Ako skeniraš po sistemima sve i obavljaš side misije onda se vrlo vjerojatno može i do 5000. Vidjet ću kad završim za par dana.
Išao sam pogledati i zaista su mi "nestale" 3 sporedne misije, no nebitno jer čak da sam ih završio, nemoguće da bih digao s 3400 na preko 4000, koliko je potrebno da Shepard "preživi", bez da igram multiplayer.
takodjer,mislim da moras sve sidequestove odma rijesavat meni je dosta njih nestalo a nisam ih obavio imao sam oko 3 500 k sad igram ispocetka pa cu vidjet,ima neke fore na prvom prelazu max weapon upgrade je bio 5 sad je 10 kad igram 2 put,importao sam save game iz me2 i takodjer iz me1 u me2
Jedino ako kod drugog prelaska effective strength ostane koliko je bio na kraju pa ga nastaviš dizati, ali sumnjam. Ne bi imalo smisla.
ti nestajuci questovi? na koju foru nestaju? ima neki triger ili? jel se to moze izbjec ako ih rjesavas po onom redosljedu kako si i ih dobio (ako je uopce moguce )?
Nestaju ako ih ne rješiš na vrijeme. Ako ih rješiš čim ih dobiješ, neće nestati.
A neki se niti ne pojave svaki put. Npr., quest na Citadelu "Ismar Frontier: Prototype Components".
Ja sam krenuo ponovo nakon sto sam presao i odmah prvom prilikom sam isao provjeriti war strenght i bio mi je 0, malo sam istraziao i neki kazu da je bug ako se prenese dio war strenghta.
Kakav bi samo uzitak bio da su ove bubašvabe od programera napravili da svatko ima neki svoj kraj prema svojim odlukama a ne da bude generisan i skriptiran.
Mislim da ovoj temi na ovom forumu i na hiljade drugih nebi bilo kraja i zaista bi bilo uzivanje citat i gledat raznorazne zavrsetke i odluke.
Stvarno su uprskali sa ovakvim odnosom prema igracima i samoj igri i to dugorocno uprskali,mile mi majke da mogu tog idiota koji se sjetio ove
idiotarije za uši zgrabiti istegao bi mu ih do muda pa nek onda za lovu od tih DLC-ova plati pl.hirurga da im pukne generalku.
Svima su upropastili uzitak,al opcenito za to su i igraci sami krivi jer godinama gutaju njihova sranja i utrku za novcem.
Nestaju ako ih ne rješiš na vrijeme. Ako ih rješiš čim ih dobiješ, neće nestati.
Hoće i onda, ali zato što si ga riješio lol
No shit Sherlock.
Pa jbg kad si glup pa plasiraš dezinformacije :), i da molim te na koljenima da prestaneš sa tim amerskim sranjima i žargonom
Neki questovi su ograničeni vremenski ili su ovisni o nekoj drugoj misiji i ako ih ne rješiš "nestaju" u potpunosti, tj. nema nikakvog dokaza da su i ikada postojali.
A, rješeni quest također "nestaje", ali je uvijek vidljiv u dnevniku kao zatamnjen, što znači da je obavljen.
Budući da tebi treba opširno objašnjenje, ne znam tko je tu glup.
odigrat cu kad izađu svi DLC-ovi i kune im neću dati
Vidio sma u temi da ste se skro svi žalili na izostanak rachni queena...
Ja odma u startu naletavam na quest s njom. Tj. kroganima.
Ma ti si frajer. Faca cak.
Ma ti si frajer. Faca cak.
znam :D
Stigao sam na Tuchanku, za sada su mi misije pravo zanimljive.
Nisu mi jasni oni koji brane ovaj kraj, a posebice oni kažu da se to može ispraviti u dlc-u..
Znači po vama je u redu smisliti kraj, odsjeći svaku primisao na smisao u igri i onda ga naplatiti?!
Pogledajmo genijalne igre iz 2011 (Skyrim, Witcher 2, Batman AC..) pa mi recite jel bi bilo u redu da su u svakoj od tih igara krajevi smušani, a iz grandioznog razloga kako se sve može objasniti (i naplatiti) kroz dlc..
Sta vam je ljudi, novac je pokretac svega i oko njega se sve vrti pa tako i gaming industrija. Cilj svake industrije je profit, a kad vec imas koloniju fanova ispred sebe zasto im ne uzeti i posljednji novcic ako je to moguce ? I jos na kraju kao ispasti fin tako sto ces uvaziti kritike igraca i napraviti novi kraj koji ces u DLC-u dodatno naplatiti. Hvala Bogu pa za sve postoji alternativa, pa tako i pirati.
Vidio sma u temi da ste se skro svi žalili na izostanak rachni queena...
Ja odma u startu naletavam na quest s njom. Tj. kroganima.
Kraj tog questa je glavni.
"Anybody got something to eat?"
Pun mi qurac vašeg prepiranja kome se kaj sviđa, kome ne.
Više o igri, manje o vašem (ne)intelektu.
Mordin mi je poginuo, jedini način da preživi je da wrex umre, ili Eve, i uz obzir da nedam lijek za genophage. U ME2 sam lijek zadržao za sebe, nisam uništio, ali bez obzira na sve iz dvojke, o tome nije bilo niti riječi sad.
WTF??
Mordin mi je poginuo, jedini način da preživi je da wrex umre, ili Eve, i uz obzir da nedam lijek za genophage. U ME2 sam lijek zadržao za sebe, nisam uništio, ali bez obzira na sve iz dvojke, o tome nije bilo niti riječi sad.
WTF??
Bilo je u dijalogu spomena o tome da si spasio istraživanje u dvojci, mislim na Normandiji prije misije ako razgovaraš sa Mordinom.
Ako nisi zadržao istraživanje šamanica umre tokom misije.
Pun mi qurac vašeg prepiranja kome se kaj sviđa, kome ne.
Više o igri, manje o vašem (ne)intelektu.
WTF??
Mogu oboje prezivjeti.
Mogu oboje prezivjeti.
To što kažeš to naprosto nije istina.
Mogu oboje prezivjeti.
To što kažeš to naprosto nije istina.
I Wrex i Mordin mogu prezivjeti.
Ne mogu.
Ako si tolko siguran u to, slobodno podijeli s nama kako ti je to uspjelo.
Ne mogu.
Mordin se prije ulaska u lift moze odgovoriti da ne ode gore, Wrex i krogani misle da su izlijeceni a Eve umre. Ne siri dezinformacije, 2 puta sam presao igru i znam o cemu pricam. Gethe i Quarianse nije moguce pomiriti bez savea iz ME2 ali Krogane i Salarianse jeste.
Ne mogu.
Mordin se prije ulaska u lift moze odgovoriti da ne ode gore, Wrex i krogani misle da su izlijeceni a Eve umre. Ne siri dezinformacije, 2 puta sam presao igru i znam o cemu pricam. Gethe i Quarianse nije moguce pomiriti bez savea iz ME2 ali Krogane i Salarianse jeste.
Kako da pomirim geth i quariane (imam ms 2 save)?
Da li je trica duža od dvojke?
Kada završite igru,može li se nastaviti ispočetka sa svim skupljnim stvarima i bonusima?
S 99% sigurnosti mislim da si pomješao Wrex-a i Wreav-a