Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Mass effect 3 je precjenjen,igrao sam 1 i 2 bili su ok ali ovo je teško sranje za sad.Užasno puno cutscena,teški konzolitis ono kretnje totalno debilno,grafika užas

dosadna i repatativna akcija i općenito jako malo rpg-elemenata u igri a i priča je izgubljena.

Da igra nema donekle priču i staru slavu bilo bi 1/10,toliko frustracije za prvih 5 sati igranja da je to strašno...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 3:13 (floks).
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Mislim da me treba baš toliko dramatizirati. Me3 definitivno nije na razini prethodnika, ali ići u takve krajnosti kao 1/10 ili "čak" 5.5/10 više govori o vama nego o nekvaliteti igre..
Recite 7 il 8 i nema problema..
17 godina
NightShadow kaže...
Mislim da me treba baš toliko dramatizirati. Me3 definitivno nije na razini prethodnika, ali ići u takve krajnosti kao 1/10 ili "čak" 5.5/10 više govori o vama nego o nekvaliteti igre..

Slažem se , 90% igre je vrhunski napravljen priča turian/krogan, geth/migrant fleet.

Ima nekih nedostataka koji naoko živciraju ali se mogu ignorirati zato što je ovo

vrhunski primjer story driven igre. Ali problem je kraj. Kraj je blentavo napravljen,

razlikuje se u tome koja se boja širi po galaksiji. Otvara nova pitanja umjesto da

daje odgovore. I samo zbog toga ljudi koji su prešli ME 1 par puta uložili x sati,

prešli ME2 isto sa x sati, jednostavno budu ogorčeni na takvu glupost. Kao rezultat

zbog takvog kraja koji sredi ukupni doživljaj trilogije namjerno sruše ocjenu.

Igra 9/10, kraj -10/10.

Recimo dragon age origins, igra bez mp, nudi 40-ak sati zabave AKO preskačeš side

questove. Ima razvijeno sve od početka do kraja. I onda još dobiješ vrhunski završetak.

DA2, igra je forsirala valove neprijatelja, repeticiju okoliša, uglavno bila je rushana.

Development time za DA:O je bio valjda 5 godina, DA2 su nabacili u 2 ( valjda ), ali

opet je imala kakav takv epilog što se sve dogodilo kao rezultat tvojih postupaka.

ME1 je imao konkretnu priči i odličan kraj. ME2 također, ima kraj koji je postavio izvrsnu

podlogu za ME3... koji je kao što sam napisao 90% igre zanimljivo ( iako ima plotholova)

ali kraj jednostavno nije na mjestu.

TLDR: Kraj ME 3 se mnogima ne sviđa i zbog toga ruše ocjenu igre.

16 godina
NightShadow kaže...

Pa 5/10 je za mene prosječna igra, ocjene 7-8 idu za dobre igre, samo što su ovi portali koji to ocjenjuju krenili stavljati 8 za prosjek, više za dobru igru, a manje za lošu igru...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Izgleda da je day one dlc prvotno trebao biti na discu, a ne doći kao dlc.

http://crystalprisonzone.blogspot.com/2012/03/bioware-day-one-dlc-developed.html

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ako tko hoće; ME3 Romance Guide.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MegaMass 2000 kaže...

Izgleda da je day one dlc prvotno trebao biti na discu, a ne doći kao dlc.

http://crystalprisonzone.blogspot.com/2012/03/bioware-day-one-dlc-developed.html

kakvi supci... je8o me pas ako vise ikad kupim njihovu igru.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
NightShadow kaže...

ne znam za vas, ali ova igra je za odigrat, a ne sad za proučavanje svemiraca ko neki geekovi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mass Effect 3

Da se dotaknem tog DLCa.

Ja sam 100% siguran da je to namjerno izrezano iz original zamišljene igre! Zašto? Pa sjetimo se recimo Zaeed DLC. Dobili smo onog kompanjona koji nakon njegove misije stoji na bordu i od komunikacije ni k. Ja sam sa ovim Protheanom već razgovarao dva puta i daje odlične informacije, o rasama, o Protheanima šta osjeća o ljudima koji jesu ili su bili na Normandiji i slično! Ovo je pljačka i ništa drugo. A DLC je bitan za glavnu priču. Jer pokazuje kako su Repaeri izbrisali tako moćne Protheane i njihovo razmišljanje o drugim rasama!

Užas! Bezobrazno! Tko podržava ovaj "DLC" neka se malo zapita!

Btw, ovaj krogan piše kao neki tu na forumu, čak i bolje{#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 10:19 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Da se dotaknem tog DLCa.

Ja sam 100% siguran da je to namjerno izrezano iz original zamišljene igre! Zašto? Pa sjetimo se recimo Zaeed DLC. Dobili smo onog kompanjona koji nakon njegove misije stoji na bordu i od komunikacije ni k. Ja sam sa ovim Protheanom već razgovarao dva puta i daje odlične informacije, o rasama, o Protheanima šta osjeća o ljudima koji jesu ili su bili na Normandiji i slično! Ovo je pljačka i ništa drugo. A DLC je bitan za glavnu priču. Jer pokazuje kako su Repaeri izbrisali tako moćne Protheane i njihovo razmišljanje o drugim rasama!

Užas! Bezobrazno! Tko podržava ovaj "DLC" neka se malo zapita!

Btw, ovaj krogan piše kao neki tu na forumu, čak i bolje{#}

Taj Prothean inače žestoko trola druge rase kad ga vodiš sa sobom uokolo. Lik je lud do jaja.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
Mass Effect 3

Ovakav i sličan tip misija mi uopće ne idu u ovo okružje i situaciju u kojoj se Šepard nalazi...

Ono, živa panika, Reaperi melju sve, moram skupit vojsku, ali iamm vremena za tražit pizzdarije ze nepozante osobe u Citadelu!! Ali naravno da su se ta sranja od misija izbacila kukalo bi se kako nema side questova, ali po meni totalno nepotrebno!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 10:37 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ovakav i sličan tip misija mi uopće ne idu u ovo okružje i situaciju u kojoj se Šepard nalazi...

Ono, živa panika, Reaperi melju sve, moram skupit vojsku, ali iamm vremena za tražit pizzdarije ze nepozante osobe u Citadelu!! Ali naravno da su se ta sranja od misija izbacila kukalo bi se kako nema side questova, ali po meni totalno nepotrebno!!

ja sam te sitne pizd totalni izignorirao jel mi nema smisla uopce.. artefakte i ostalo ajd.. al skupljat knjige i sl.. no go.. inace igra mi je puno bolja od me2..

xfact
14 godina

ja nevidim neko dramatiziranje dobro necu dat 1/10 .

meni kao igracu koji imam savove iz ME1   ME3 je lose da nema odvratan kraj trilogije u koji sma ulupo   sata i sate jedina igra koja se približila BG serijalu u vremenu koje sma potrosio

bu dao možda 7/10 i to najviše radi stare slave i odličnog voice actinga, al 3 enda koji su loši i isti samo 3 različite boje zraka su meni odvratan završetak i radi toga sam i najviše ljut.

gramatika bljak
16 godina
neaktivan

Evo mog review:

Gameplay 2.5/3

Iskreno tko kaže da nema RPG elemenata, ne zna o čemu priča.. Za razliku od dvojke možete odabrati dvije od 4-5 nadogradnji za svako oružje i tako prilagoditi svako oružje svojem stilu, sam izbor oružja otječe na vaše sposobnosti (tj. njihovo hlađenje) , a svaka sposobnost (power) se može nadograditi nekoliko puta. Sustav biranja koje oružje nosti sa sobom je bez premca bolji od bilo sustava u jedinici bilo u dvojci.

Borba je brža i AI bolje reagira, ali nije nužno pametniji. Dok ste u dvojci mogli nači dobar zaklon i njega se držati, ovdje će vas ili zasuti granatama ili postaviti dimni zaslon i natjerati vas na kretanje. Na žalost, AI se i dalje zblesira tako da ubije doživljaj igranja na višim težinama kada pobijedite jer se AI divio pločicama na podu. Dotična radnja nije strana niti vašim suborcima.

Neprijatelji su raznovrsniji, što je odličan napredak u odnosu na dvojku gdje ste pred svaku misiju točno znali tko vas čeka (syntetic, biotic...). Nužno je imati raznovrsan tim oboružan i biotic i tech sposobnostima kako bi se sa što manje frustracije odigrale misijie.

Novost je što i na višim težinama pronalazite neprijatelje čija je jedina zaštita health. Odgovor je to (prilično loš) BioWare na primjedbe jer su u dvojci određene sposobnosti postale beskorisne. Cyro i dosta biotica su bile smanjene učinkovitosti jer ste prije trebali ukloniti i štitove i barijere inače bi se odbijalit. U trojci biotici utječu na veliku većinu neprijatelje, a za sve ostalo tu su neprijatelji bez štitova i barijera. Prilično besmisleno i lijen način da se nešto ispravi. Promjena kako bi se reklo da se nešto promjenilo.

Tehnička izvedba 1.5/2

Grafika i zvuk Treba napomenuti da ne patim od grafike tako da ME ima jednaku šansu dostići maksimalnu ocjenu 2.0 kao i Crysis. Za mene grafika mora biti u službi gameplaya i dovoljno podnošljiva da vam se ne gadi gledati u ekran. BioWare nije nadograđivao grafičke mogućnosti kako bi što više igrača zaigralo trojku što treba poštivati.

Grafički ME3 je ugodno iskustvo koje vas neće impresionirati, ali će vas na žalost i razočarati. Ono gdje ME3 gubi na ocjeni je nedostatak ispoliranosti. Tako su čak i recenzenti koji su obasuli trojku lovorikama primjetili tehničke greške u lip synchu kao i grafička štucanja kao što je poskakivanje i kluzanje likova ili gubitak framerate.

Prezentacija 1.5/2

Pod prezentacijom ocjenjujemo dizajn mapa i misija. Dizajn mapa je pomalo atipičan za BioWare, ali i dalje nedovoljno unaprijeđen. Naime, za razliku od klasičnih sa jednim ulazom, jednim putem i jednim izlazom, sada postoje jedan ulaz i izlaz i dva puta. Tako je na dijelu mapa moguće ići "lijevo ili desno" tj. "gore ili dolje".

Međutim ovo ne treba zamisliti kao nekakvu slobodu otvorenijeg svijeta, igra vas i dalje u osnovi vodi za ruku na misijama. Tu se i dalje radi o hrpi relativno malenih prostorija tako da je osnovi svejedno kojim putem krenete. Odluka vašeg kretanja donosi se po pitanju boljeg puta za borbu i stratešku poziciju, a ne istraživanja ili otvorenosti mape. Treba napomenuti da i ovdje ima čudnih odluka kao što su nekakvi stupovi, lukovi i pregrade bez arhitektonskog smisla kako bi Sheppard imao na izbor više zaklona.

Također ovdje treba progovoriti i o side misijama od kojih dio ima nevidljive timere, što znači ako ih odlučite napraviti prekasno one će automatski failati. Za ovo ne postoji nikakav indikator, a još veću konfuziju stvara i činjenica da je neke misije moguće dobiti u trenu kada ih nije moguće dovršiti već čekaju nekakav okidač u obliku glavne misije. Seriusly BioWare..

Priča 2/3

Kada BioWare igra dobije 2/3 za priču, a prethodne igre su bez problema odnosile ne samo maksimalna 3 boda, već i dodatne pohvale na račun priče onda se moramo zapitati gdje su stvari pošle u krivu. Problem je u završecima, ali po mojem osobnom mišljenju i u samoj početnoj premisi na kojoj trojka leži.

Naime na početku igre planet Zemlju napadaju dugo očekivani Reaperi. Dotičnima su dovoljne minute da probiju improviziranu obranu i dođu do samoga planeta. Štoviše, maksimalno jedan sat nakon početnog napada (a tu sam vrlo, vrlo darežljiv) u trenutku kada Sheppard na Normandiji kreće u galaksiju tražiti pomoć, igra prejudicira da je velik dio sjevernoameričkog kontinenta u plamenu. I sada bi mi naravno trebali vjerovati da imamo dovoljno vremena skakutati po galaksiji skupljajući snage dok Reaperi roštiljaju naš planet.

Ovdje je BioWare odigrao na kartu sentimentalnosti i odanosti našem voljenom planetu bez da su stvari stavili u perspektivu koliko one imaju smisla. To je šteta jer je sama centralni dio igre (skakutanje po planetima i između plahti) odrađen na klasičnoj visokoj razini na koju smo od ovih developera i navikli. Smijati će te se, razmišljati o dubljim pitanjima, možda čak i dozvoliti tuzi da vas na trenutak obuzme kao odgovor na zbivanja na ekranu. To je razlog zašto volimo BioWare.

Međutim sve to (a i više) pada u vodu nad razvodnjenim i generičkim završecima koji bi trebali završiti ovu "svemirsku operu". Osobno nemam problema sa posljedicama našeg finalnog čina (život, a posebno rat nisu ružice) ali nedostaje closure koji bi dao odgovore na goruća pitanja. Valjda ih  namjeravaju naplatiti u vidu DLC-a?

Core ocjena 7.5/10 = 75%

Za kraj treba napomenuti i očit "konzolitis" koji se proteže kroz više kategorija, a koji je najočitiji na kontrolama. Tako je jedna tipka "space" (po defaultu) odgovorna za više funkcija nego što imate prstiju. Ulazak u zaklon i izlazak. Sprint. Preskakivanje prepreka. Interakcija sa vratima. Kupljenje predmeta s poda. Itd. "Press A button, something (awesome) must happen"

Modifikator

Modifikator je koeficijent kojim množimo ocjenu "core igre", a on se tiče dugotrajnosti igre, replayabilitya i eventualne mogučnosti modifikacije.

Iako je ME3 kao i njegove prethodnike moguće zaigrati sa više različitih klasa, ne postoji neki pretjerani poticaj kako biste to učinili. Naime ponoviti sve to kako bi se ponovno razočarali na kraju i nije neki poticaj. Bioware je navodno pripremio poseban četvrti kraj za one koji igru pređu dva puta, ali to im više ide na pokudu nego na diku.

Na kraju možemo ipak dati nekakvih 5% (od 75) veću ocjenu, dakle 79%.

S obzirom da je ovo treća igra u serijalu, dodati ćemo i 3% igri s obzirom da je ona ipak sukus svega što smo "proživjeli" sa svojim likovima kroz protekle godine.

Koliko god gorak on bio.

Konačna ocjena 82%

nategnuto

Zaključak

Mass Effect 3 je sve u svemu ipak relativno kvalitetan naslov, ali definitivno ne vrhunski naslov kao njegovi prethodnici.

Igra godine? Defitivno ne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 13:24 (NightShadow).
17 godina
protjeran
NightShadow kaže...

Evo mog review:

Gameplay 2.5/3

Iskreno tko kaže da nema RPG elemenata, ne zna o čemu priča..

da istina! ovaj shooter ima rpg elemenata

14 godina
Mass Effect 3

Od ovog defaultnog FOV-a budem postal klaustrofobican , ne mogu vjerovati da jos uvijek nisu naucili da stave j*beni setting za FOV fakat zalosno..

twice the pride double the fall
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Veliki sam fan serijala i moram priznati da su me neke stvari prilicno razocarale. Ocekivao sam ispoliranu verziju ME2 sa epic endingom ali dobio sam nesto totalno suprotno. Igra kao igra je nalik onim proslim iz serijala, dakle iako nije na nivou ME 1 & 2 moze proci. Ono sto me razocaralo su brojni graficki bugovi od low tekstura do "nestajanja" likova u dialozima itd. Dakle, ako je igra radjena bez bilo kakvih veci unaprijedjenja u grafickom smislu nije mi jasno kako su ovo uspjeli uprskati. Dalje, razocaran sam manjkom odluka u odnosu na ME 2. Kada sve to ostavim po strani i dozivim onakav kraj i shvatim da je kraj manje vise isti bez obzira na sve prethodne odluke i brojnost flote polako vidim da gaming propada. Posebno nakon one ocite najave ME4 u krajnjem filmicu, BioWare me je razocarao, toliki hype oko kraja "trilogije" da bi se na kraju otkrilo da ce biti jos nastavaka, klasicno muzenje novca. Da ne pricam o izbacivanju dijela koji je prvobitno planiran da bude u igri i kasnijeg izdavanja istoga kao day-one DLC-a. Ne znam samo nakon onakvog kraja iz cega misle da rade dalje nastavke. Igru sam presao za nepunih 13 sati sa podosta side questova, sada sam poceo po drugi put i planiram da svu mogucu vojsku skupim da vidim da li postoje sanse za drugi kraj iako se pise da je bez MP komponente nemoguce nakupiti 5k readinessa. Takodjer, prica se da postoji fakat kraj sa 5k u kojem se Shepard vidi u rusevinama kako uzdise, takodjer negdje sam procitao o postojanju sadrzaja unutra igrinog foldera "Shepard_male_alive" i "Shepard_female_alive". 

17 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Takodjer, prica se da postoji fakat kraj sa 5k u kojem se Shepard vidi u rusevinama kako uzdise, takodjer negdje sam procitao o postojanju sadrzaja unutra igrinog foldera "Shepard_male_alive" i "Shepard_female_alive". 

Mass Effect 3\BIOGame\Movies

pogledao video i postoji taj kraj, ali je bezveze... - doslovno par sekundi ovog što si ti naveo i to je to

Uglanom ne ulijeva povjerenje, ostatak krajeva su idiotski i puni rupa u priči

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nakon igranja L.A Noira, kak jadno i neprirodno izgledaju facijalne animacije u Mass Effectu totalno pokočeno i neprirodno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...

Mass Effect 3\BIOGame\Movies

pogledao video i postoji taj kraj, ali je bezveze... - doslovno par sekundi ovog što si ti naveo i to je to

Uglanom ne ulijeva povjerenje, ostatak krajeva su idiotski i puni rupa u priči

Kako se postigne taj kraj unutar same igre?

14 godina
neaktivan

Sa 5k readinessa.

17 godina

Imam problem sa bijelim nebom na svim planetima. Ako itko zna rješenje toga problema neka javi.

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Pa priča ME 2 je bila onako malo slabašna ali su to tako zapakirali da je sve prošlo dobro.

A ME 3 ima sve poboljšano naspram ME 2 , grafiku ne računam jel je to previše djetinjasto.

U svakom slučaju kad bi išao koji je bolji nebi mogao reci jel jedan bez drugoga nejde i lijepo predstavljaju jednu cijelinu.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Upravo prešao igru, i jedino što sam mislio dok sam gledao odjavni filmić je TAAAALIIIIIIIIIIII ne zaboravi me............:D

17 godina
WItcher kaže...

Pa priča ME 2 je bila onako malo slabašna ali su to tako zapakirali da je sve prošlo dobro.

A ME 3 ima sve poboljšano naspram ME 2 , grafiku ne računam jel je to previše djetinjasto.

U svakom slučaju kad bi išao koji je bolji nebi mogao reci jel jedan bez drugoga nejde i lijepo predstavljaju jednu cijelinu.

To i ja kažem

A kao i šta Night kaže RPG elementi, (nešto bolja customizacija Ability powera i oružja, a tu je i dalje customizacija odijela) su mnogo bolji nego u dvojci. Napucavanje drastično, a oružja da ne pričam! Do sada Particle Rifle i Arc Gun, (i onda ljudi neznaju da je to močno oružje ako se tipka drži prije ispaljivanja metka jer tada štitovi nestaju sa protivnika) su mi bolji od svih oružja koji su prethodnici imali skupa!

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

kad ce natjecanje za naj female sheppardicu?{#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

kad ce natjecanje za naj female sheppardicu?{#}

Ako je ova tvoja, baca kao da joj je netko u obitelji Salarianac{#}

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Mass Effect 3
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

S obzirom da sam ocito nesposoban instalirat igru trebala bi mi mala pomoc.

Stigo mi je moj primjerak mass efecta 3 kupljen u hrv game shopu. Krenuo sam sa instalacijom upilalo me da instaliram nekav oregin, instalirao zatim morao napravit acc, rijesio i to logao se, zatim ponudilo kod da upisem i to rijesija, i u tom oreginu je bijo aktivan mass efect na mom accautu. i sada mi neda instalirat prokletu igru sa DVD-a nego me tira da skidam je 10Gb sa tog oregina. Daj pomagajte siguran sam da vas ima iskusnih ovde :)

Uvijek nesto novo..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TrutYF kaže...

S obzirom da sam ocito nesposoban instalirat igru trebala bi mi mala pomoc.

Stigo mi je moj primjerak mass efecta 3 kupljen u hrv game shopu. Krenuo sam sa instalacijom upilalo me da instaliram nekav oregin, instalirao zatim morao napravit acc, rijesio i to logao se, zatim ponudilo kod da upisem i to rijesija, i u tom oreginu je bijo aktivan mass efect na mom accautu. i sada mi neda instalirat prokletu igru sa DVD-a nego me tira da skidam je 10Gb sa tog oregina. Daj pomagajte siguran sam da vas ima iskusnih ovde :)

Možda ovako:

How to Install Mass Effect 3 from DVD (without download)
1.) Install Origin
2.) Let Origin Update to the current Version
3.) Restart Origin
4.) Enter your Mass Effect 3 Code in Origin
5.) Don't start the Download, but close Origin with a right click on the Origin Icon in the Systray -> Exit
6.) Restart setup.exe from Disc 1, it will start Origin and the Installation from the DVDs

___________-

ili ovo

1. - If you got to this thread that probably means that you already activated your game in Origin, and started the download. If not, do so, and exit Origin.
2. - Backup and delete all files in following folders. Leave the folders and subfolders intact:
[Origin Game install folder]\Mass Effect 3\
[System Drive]\ProgramData\Origin\DownloadCache\ (or the appropriate subfolder of Application Data in Windows XP)
[System Drive]\ProgramData\Origin\DownloadCache\{ [your mass effect 3 account email address] }
3. - Copy "Mass Effect 3.zip" from DVD 2 and "Mass Effect 3.z01" from DVD 1 to a temporary folder. You may skip this step, if you can handle multipart archives from DVDs.
4. - Extract the zip files to [Origin Game install folder]\Mass Effect 3\ . You can use WinRar, 7zip, Total Commander, etc. Some files will have CRC errors, that not a problem, click OK/Continue.
5. - I'm not sure the following is needed, but I did it anyways: I've cleared "Read-Only" attribute from all files in Mass Effect 3 folder using Total Commander.
6. - Start Origin and resume/restart download (which should last only a few minutes now). If you get problems (Installation failed on 99%) that means that you haven't cleare

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 19:24 (doktor1).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice