Ha, napravljen preorder :) :) :)
Stroj očišćen, ventilatori podmazani, nadam se da će promijeniti odluku za multiplayer i prenijeti klase... no nema veze ako i neće :)
Stroj očišćen, ventilatori podmazani, nadam se da će promijeniti odluku za multiplayer i prenijeti klase... no nema veze ako i neće :)
Još malo i uživancija, a koliko vidim ti spreman za rokačinu
Moraću i ja da sredim komp pa da na miru uživam.
Dobro, Mass Effect je takva igra da je se možew prijeći 2, eventuačno 3 puta, ima nekih izbora na koje možeš utjecati, pa lik paragon/ renegade, pa razne klase, pa ovo, pa ono... Ista je igra ali dosta je toga drugačije, tako da nikako nije monotono.
ME 1 i ME 2 sam prešao 2 puta (istina, ME 2 upravo prelazim taj drugi put) i više od toga jednostavno (meni) ne ide.
U ME1 me vozikanje s MAKO-om sprječava da ga prelazim više puta s drugim klasama (jednom je ok, ali brate, stvarno mi se neda ponovo verat po planinama kako bi pobrao svaku mrvu na svakom planetu)
U ME2 -> skeniranje planeta, glavni razlog zašto mi se neda prelaziti više od 2 puta.
U ME 3 ... ćemo da vidimo što su tu ubacili kao minigame za nabrijavanje vremena provedenog igrajući.
Odvratnije prevozno sredstvo u igrama nisam vidio od tog njihovog MAKO-a. Užas živi.
da te nema ne bih mogao nasmijati tvojim glupim komentarima...
Pa u 2 godine igru proći 7 puta nije puno. Koliko ste igara prošli u te 2 godine pa onda računajte. I cijela igra sa svim DLC-evima nije toliko duga. Sa prvim likom sam igrao 40 sati a sa svim ostalim maksimalno 25 sati tako da u 2 godine to nije puno. Ja sam ME2 prošao sa sim klasama, tako da nije isti stil igranja.
da te nema ne bih mogao nasmijati tvojim glupim komentarima...
Javila se definicija opsesivnosti videoigrama........
covik nema sadrzaja pa je posta profesionalni troll... pridavanje paznje njegovim izjavama je trosak vremena... jednostavno ignoriras lika
Dvije riječi: Opsesivno bolesno, dobro je rekao Deus Ex, postoji i stvarni svijet izvan ME-a. Meni je igra fenomenalna. ali samo sam ju jednom prešao, igranje JEDNE TE ISTE STVARI više puta je za sick freakove
Izvukao si sto sam rekao van konteksta - i ja sam Batman: AA odigrao valjda 4 puta a AC dvaput. K'o voli nek izvoli, ako mogu iznova poslusati istu pjesmu petsto puta, pogledati Fight Club 20 puta, onda valjda mogu i odigrati ponovno igru koja valja (mirise mi Legacy of Kain :-D).
Ono o cemu ja pricam je nesposobnost da covjek ponovi prijelaz, i onda igra kao nesto drugo, jer se ne moze 'prisiliti' igrati kao Renegade.
Its a video-game ffs, odlican 'simulator' za istrazivanja mracnih kuteva vlastite osobnosti :-)
SPOILER, ali pobogu, SPOILER!
ME3 se pridružio hrpi naslova koji su "dostupni" prije izlaska igre.
Da ali nema ključne stvari da bi se mogao igrati hehe
To je više informativno, kao još jedan naslov koji je procurio prije izlaska. Samu igru mislim kupiti, tako da mi crack nije zanimljiv.
To je više informativno, kao još jedan naslov koji je procurio prije izlaska. Samu igru mislim kupiti, tako da mi crack nije zanimljiv.
Ma kakvi pa ja sam igrao ACR koji je piratski izašao tjedan dana prije službenog releasea odmah s krekom ali sam svejedno kupio ključ kad je izašla igra. Tako ću i sa ME3, nadam se da već do kraja dana bude izašao krek
Mass Effect 2 bez DLC-ova ima 14 GB, a Mass Effect 3 niti 10. To mi se ne sviđa baš.
Mass Effect 2 bez DLC-ova ima 14 GB, a Mass Effect 3 niti 10. To mi se ne sviđa baš.
jel to kompresirano ili ne?
Ne.
To je samo ruska verzija. Za instal ti treba 15 GB
Skyrim ima 5, MW3 ima 15...
Apsolutno ništa ne znači.
Uh majku mu još samo par dana. ME3 here we go...
Izasao sluzbeni launch trailer.
Cini mi se da je opet Two Steps From Hell u pitanju.
Majko mila, sta mi radi ova igra... Veselim joj se ko malo dijete.
Joj sta rade od ovoga serijala... ma fucka mi se kaj nema rpg elemnata puno ali ovo je nešto zbilja EPIC.
Evo, i kako onda nećeš zaigrati igru nakon ovakvog trailera.
PS: vidim da su se vratili pješčani crvi
kupio igru još prije mjesec dana na originu (pre order) i vidim da je od danas spremna za download tj. PRE-LOAD kad je oficijalni datum izlaska 06.03.2012? igra mi se
O da, spašavanje galaksije, golotinja, rokanje aliena, šta više od videoigre možeš očekivati?
Tko će da ovo preživi. Ne spavam već tri dana, ajde više.
pisao sam vec u Skyrim temi,sestra mi napravila havariju sa diskom,u medjuvremenu jadnicak i "odapeo" pa eto tu su mi bili sejvovi od 3 lika ( paragon,renegade i balans )
pa ako netko hoce uploadati svoj lik,glavno da mi je default Shepard fizicki,i da ili je balans izmedju renegade i paragon ili paragon
zahvaljujem :)
pisao sam vec u Skyrim temi,sestra mi napravila havariju sa diskom,u medjuvremenu jadnicak i "odapeo" pa eto tu su mi bili sejvovi od 3 lika ( paragon,renegade i balans )
pa ako netko hoce uploadati svoj lik,glavno da mi je default Shepard fizicki,i da ili je balans izmedju renegade i paragon ili paragon
zahvaljujem :)