Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mass Effect 3

Ha, napravljen preorder :) :) :)

Stroj očišćen, ventilatori podmazani, nadam se da će promijeniti odluku za multiplayer i prenijeti klase... no nema veze ako i neće :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Father_Dougal kaže...

Ha, napravljen preorder :) :) :)

Stroj očišćen, ventilatori podmazani, nadam se da će promijeniti odluku za multiplayer i prenijeti klase... no nema veze ako i neće :)

Još malo i uživancija, a koliko vidim ti spreman za rokačinu {#}

Moraću i ja da sredim komp pa da na miru uživam.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Dobro, Mass Effect je takva igra da je se možew prijeći 2, eventuačno 3 puta, ima nekih izbora na koje možeš utjecati, pa lik paragon/ renegade, pa razne klase, pa ovo, pa ono... Ista je igra ali dosta je toga drugačije, tako da nikako nije monotono.

ME 1 i ME 2 sam prešao 2 puta (istina, ME 2 upravo prelazim taj drugi put) i više od toga jednostavno (meni) ne ide.

U ME1 me vozikanje s MAKO-om sprječava da ga prelazim više puta s drugim klasama (jednom je ok, ali brate, stvarno mi se neda ponovo verat po planinama kako bi pobrao svaku mrvu na svakom planetu)

U ME2 -> skeniranje planeta, glavni razlog zašto mi se neda prelaziti više od 2 puta.

U ME 3 ... ćemo da vidimo što su tu ubacili kao minigame za nabrijavanje vremena provedenog igrajući.

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan

Odvratnije prevozno sredstvo u igrama nisam vidio od tog njihovog MAKO-a. Užas živi.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
Kora kaže...

da te nema ne bih mogao nasmijati tvojim glupim komentarima...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Pa u 2 godine igru proći 7 puta nije puno. Koliko ste igara prošli u te 2 godine pa onda računajte. I cijela igra sa svim DLC-evima nije toliko duga. Sa prvim likom sam igrao 40 sati a sa svim ostalim maksimalno 25 sati tako da u 2 godine to nije puno. Ja sam ME2 prošao sa sim klasama, tako da nije isti stil igranja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 16:37 (formula1live).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Kora kaže...

da te nema ne bih mogao nasmijati tvojim glupim komentarima...

Javila se definicija opsesivnosti videoigrama........{#}

Dinamo živi vječno
17 godina

covik nema sadrzaja pa je posta profesionalni troll... pridavanje paznje njegovim izjavama je trosak vremena... jednostavno ignoriras lika

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Dvije riječi: Opsesivno bolesno, dobro je rekao Deus Ex, postoji i stvarni svijet izvan ME-a. Meni je igra fenomenalna. ali samo sam ju jednom prešao, igranje JEDNE TE ISTE STVARI više puta je za sick freakove

Izvukao si sto sam rekao van konteksta - i ja sam Batman: AA odigrao valjda 4 puta a AC dvaput. K'o voli nek izvoli, ako mogu iznova poslusati istu pjesmu petsto puta, pogledati Fight Club 20 puta, onda valjda mogu i odigrati ponovno igru koja valja (mirise mi Legacy of Kain :-D).

Ono o cemu ja pricam je nesposobnost da covjek ponovi prijelaz, i onda igra kao nesto drugo, jer se ne moze 'prisiliti' igrati kao Renegade.
Its a video-game ffs, odlican 'simulator' za istrazivanja mracnih kuteva vlastite osobnosti :-) 

Devon lies beyond this portal, take the word of one immortal...
15 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...

Jako mi se svidio kraj prvog dijela demo-a, kad onaj mali pogine, a u pozadini svira ovo:

Volio bih vidjeti više ovakvih trenutaka u punoj verziji.

SPOILER, ali pobogu, SPOILER!

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

ME3 se pridružio hrpi naslova koji su "dostupni" prije izlaska igre.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
protjeran
Anubis22 kaže...

Da ali nema ključne stvari da bi se mogao igrati hehe

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Anubis22 kaže...

To je više informativno, kao još jedan naslov koji je procurio prije izlaska. Samu igru mislim kupiti, tako da mi crack nije zanimljiv.{#}

15 godina
protjeran
Anubis22 kaže...
Kora kaže...
Anubis22 kaže...

To je više informativno, kao još jedan naslov koji je procurio prije izlaska. Samu igru mislim kupiti, tako da mi crack nije zanimljiv.{#}

Ma kakvi pa ja sam igrao ACR koji je piratski izašao tjedan dana prije  službenog releasea odmah s krekom ali sam svejedno kupio ključ kad je izašla igra. Tako ću i sa ME3, nadam se da već do kraja dana bude izašao krek

Dinamo živi vječno
17 godina
Mass Effect 3

Mass Effect 2 bez DLC-ova ima 14 GB, a Mass Effect 3 niti 10. To mi se ne sviđa baš.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cinco44 kaže...

Mass Effect 2 bez DLC-ova ima 14 GB, a Mass Effect 3 niti 10. To mi se ne sviđa baš.

jel to kompresirano ili ne?

17 godina

Ne.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

To je samo ruska verzija. Za instal ti treba 15 GB

0 0 hvala 0
16 godina

Skyrim ima 5, MW3 ima 15...

Apsolutno ništa ne znači.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan

Uh majku mu još samo par dana. ME3 here we go...{#}

17 godina

Izasao sluzbeni launch trailer.

Cini mi se da je opet Two Steps From Hell u pitanju.

Majko mila, sta mi radi ova igra... Veselim joj se ko malo dijete.

15 godina
protjeran
Mass Effect 3

Evo ga, ljudi crkavaju, galaksija rikava, al Šepard našao vremena za još ševe..........XD

Dinamo živi vječno

3 0 hvala 0
14 godina
Kora kaže...

Evo ga, ljudi crkavaju, galaksija rikava, al Šepard našao vremena za još ševe..........XD

Odličan video,očekujem puno od ove igre...

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Joj sta rade od ovoga serijala... ma fucka mi se kaj nema rpg elemnata puno ali ovo je nešto zbilja EPIC.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Evo, i kako onda nećeš zaigrati igru nakon ovakvog trailera.

PS: vidim da su se vratili pješčani crvi

1 0 hvala 0
13 godina
Mass Effect 3

kupio igru još prije mjesec dana na originu (pre order) i vidim da je od danas spremna  za download  tj. PRE-LOAD kad je oficijalni datum izlaska 06.03.2012? igra mi se {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mass Effect 3

O da, spašavanje galaksije, golotinja, rokanje aliena, šta više od videoigre možeš očekivati?

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Tko će da ovo preživi. Ne spavam već tri dana, ajde više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

pisao sam vec u Skyrim temi,sestra mi napravila havariju sa diskom,u medjuvremenu jadnicak i "odapeo" pa eto tu su mi bili sejvovi od 3 lika ( paragon,renegade i balans )

pa ako netko hoce uploadati svoj lik,glavno da mi je default Shepard fizicki,i da ili je balans izmedju renegade i paragon ili paragon 

zahvaljujem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

pisao sam vec u Skyrim temi,sestra mi napravila havariju sa diskom,u medjuvremenu jadnicak i "odapeo" pa eto tu su mi bili sejvovi od 3 lika ( paragon,renegade i balans )

pa ako netko hoce uploadati svoj lik,glavno da mi je default Shepard fizicki,i da ili je balans izmedju renegade i paragon ili paragon 

zahvaljujem :)

http://www.masseffectsaves.com/

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice