Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.785
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Obi Wan kaže...

pametni ljudi sta su te napali

Ko koga brani nego ti Ashley iako je Miranda dvaput bolja {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
hari85 kaže...

Oh look what we got here,  another suprise squadmate ( spoilers ofc )   http://www.technologytell.com/gaming/files/2012/01/edi-art-of-mass-effect-universe1.jpg

Nekužim što su je morali vizualizirati, meni je pasala ko' ona balota, one svađe s Jokerom su bile baš ugodne, sad mi je nekako odbojna.

Inb4 Joker je pita za Date tijekom igre {#}

Shazbot !
16 godina

Ja bih radije da Legiona vrate u sqad... Njegovi komentari tokom misija - priceless {#}

On i Kasumi definitivno imali najbolje dijaloge.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
Mass Effect 3

Ljudi ima li itko save od me1 da je spasio council i postavio andersona kao ljudskog predstavnika?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3
Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 18:49 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Linkosaan kaže...
Obi Wan kaže...

ashley rules, miranda je previse bitchy

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

miranda pari da ima 50-60 godina, a tali... no comment

A ti valjda imaš 15 pa nisi u stanju razlikovati 30godišnjakinju od 50godišnjakinje, obje su ti "stare" :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
17 godina
Father_Dougal kaže...
Obi Wan kaže...

miranda pari da ima 50-60 godina, a tali... no comment

A ti valjda imaš 15 pa nisi u stanju razlikovati 30godišnjakinju od 50godišnjakinje, obje su ti "stare" :)

ma samo pogledaj tu sliku mirande i barem ingame ako nista drugu i vidit ces da su joj nabacili godina. a za tali nisan reka da je stara nego no comment :p

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 18:59 (Obi Wan).
13 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Ljudi ima li itko save od me1 da je spasio council i postavio andersona kao ljudskog predstavnika?

Imam ti ja.

Ma Ashley glupa kuja, prvi put kad sam prošao ME1 ostavio sam je na životu, i s prenešim sejvom u dvicu sam požalio...

Ovaj put Kaiden je živ.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
16 godina
odjavljen
Bukva kaže...

Ja bih radije da Legiona vrate u sqad... Njegovi komentari tokom misija - priceless {#}

On i Kasumi definitivno imali najbolje dijaloge.

i wrex, koji je meni osobno, najbolji lik u mass effectu.... od milfova, miranda FTW!! ali sad kad vidim ashley, kako su je napravili, sad se vec pocinjem dvoumit... iako asari milface rulaju!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
Obi Wan kaže...

miranda ima bolje cut-scene :)

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan

Što TB misli o day 1 dlc

17 godina
Mass Effect 3

Shepard, Grunt i Garrus, trojac kaosa i destrukcije, jedva čekam ponovo zaigrati s njima... {#}

clock2much
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
NightShadow kaže...

Što TB misli o day 1 dlc

Pa znali smo i prije da je EA lopovska tvrtka, i da konstantno gledaju kako uzeti čim više novaca.

16 godina
Obi Wan kaže...
Linkosaan kaže...
Obi Wan kaže...

ashley rules, miranda je previse bitchy

pa neće ti crvenkapica bit u ME

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Btw   Ovaj dlc ti samo daje mogucnost koristenja Protheana kao squadmate  plus extra misija ,a  u igri ce biti bez obzira imas li Dlc.

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Btw   Ovaj dlc ti samo daje mogucnost koristenja Protheana kao squadmate   plus extra misija ,a   u igri ce biti bez obzira imas li Dlc.

Samo?

Pa protheanci su jedna od najvećih misterija u serijalu i oni će ga dati kao squadmatea samo onima koji su platili posebno izdanje od faking 80 dolara?

Potpuno se slažem s TBom.

17 godina

je8em im mater pohlepnu

14 godina
neaktivan

Ljudi pljačkaju bez pištolja. Koja gamad!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Kako ste ludi, pa sta se ME3 ne moze igrati bez tog DLC-a?

Stvarno pljacka, nema sto... pa nemoj kupit DLC i igrat ako ti je previse, zaboga. Imas kompletnu igru dostupnu bez jednog teammatea.... strasno.

His final scene he acted out, and all those years are gone somehow... the crowd applauds; the curtain falls...

0 8 hvala 0
17 godina
Deus ex machina kaže...

Kako ste ludi, pa sta se ME3 ne moze igrati bez tog DLC-a?

Stvarno pljacka, nema sto... pa nemoj kupit DLC i igrat ako ti je previse, zaboga. Imas kompletnu igru dostupnu bez jednog teammatea.... strasno.

uz duzno stovanje ti si tukac...

taj lik je prothean, a vrlo je moguce ta je ta njegova misija pronalazak necega cime se mogu te bestije potuci.

to ti je isti slucaj sad me2 kad je izasao shadow broker dlc. nitko nije imao pojma kako je cerberus nasao shepardovo tijelo, jedan jako bitan dio price. 

to se zove kasapljenje igre na proste faktore samo da bi se izmuzlo sto vise love od ljudi i kidanje sadrzaja koji je vec predhodno bio sastavni dio igre.

17 godina
Mass Effect 3

Bioware sve vise tone u mojim ocima. Igre su im jos uvijek dobre, ali ove druge stvari su van pameti. Ne sumnjam da je velika vecina krivnje na EA, ali nisu ni oni valjda ovce, mogu se s necim i ne sloziti.

0 0 hvala 0
17 godina
Ramo kaže...

Bioware sve vise tone u mojim ocima. Igre su im jos uvijek dobre, ali ove druge stvari su van pameti. Ne sumnjam da je velika vecina krivnje na EA, ali nisu ni oni valjda ovce, mogu se s necim i ne sloziti.

al ti znas kakav su ugovor oni sa ea potpisali

16 godina
Obi Wan kaže...

taj lik je prothean, a vrlo je moguce ta je ta njegova misija pronalazak necega cime se mogu te bestije potuci.

to ti je isti slucaj sad me2 kad je izasao shadow broker dlc. nitko nije imao pojma kako je cerberus nasao shepardovo tijelo, jedan jako bitan dio price. 

to se zove kasapljenje igre na proste faktore samo da bi se izmuzlo sto vise love od ljudi i kidanje sadrzaja koji je vec predhodno bio sastavni dio igre.

Uz dužno poštovanje, ti seruckaš...

DLC nikada nije niti neće biti potreban za završetak glavne kampanje.

U SB, Liara doslovno o tome kaže jednu jedinu rečenicu i to nešto u stilu - Feron and I recovered your body! Ako ti to smatraš izuzetno važnim u ME svijetu, onda odi čitati biografiju od J. Biebera. Osim toga, taj dio priče je (ako se ne varam) u potankosti opisan u knjizi.

Drugo, taj 1-day DLC dođe 10$ i namjenjen je za sve koji nisu preorderali Collector Editions. Oni koji jesu, dobiju taj kontekst uključen u igru. From Dust je namjenjen za sve one koji su uzeli običnu igru da svejedno imaju pristup koji je namjenjen CE verziji, ali za 10$. Al bitno da se nađu dva pametna ko muhe bez glave i počnu pljuvat po svemu, a garant da neće niti centa dati za igru.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Bukva kaže...
Obi Wan kaže...

U SB, Liara doslovno o tome kaže jednu jedinu rečenicu i to nešto u stilu - Feron and I recovered your body! Ako ti to smatraš izuzetno važnim u ME svijetu, onda odi čitati biografiju od J. Biebera. Osim toga, taj dio priče je (ako se ne varam) u potankosti opisan u knjizi.

Drugo, taj 1-day DLC dođe 10$ i namjenjen je za sve koji nisu preorderali Collector Editions. Oni koji jesu, dobiju taj kontekst uključen u igru. From Dust je namjenjen za sve one koji su uzeli običnu igru da svejedno imaju pristup koji je namjenjen CE verziji, ali za 10$. Al bitno da se nađu dva pametna ko muhe bez glave i počnu pljuvat po svemu, a garant da neće niti centa dati za igru.

pa vjerojatno je ta tvoja knjiga nedovrsena ili nepotpuna kad nisi znao spomenuti da liara postane novi shadow broker... toliko o toj tvojoj famoznoj knjizi. 

17 godina
Mass Effect 3

A naravno da padaju zamjerke. Ima dobar video koji opisuje generalne zamjerke s kojima se i ja slažem postan tu negdje od total biscuita ( ili tako nekako se zove lik). Ovaj sadržaj je već napravljen i nema razloga zašto se ne bi trebao ubaciti u "orginalnu" igru, makar da trebaš samo otključat kodom koji dobiješ kad registriraš novu verziju. Sadržaj tog dlc-a je isto upitan jer nije riječ o nekom random tipa Zaed ( koji isto ima zanimljivu prošlost ) ili Kasumi, već o dosta lore važnom članu, koji bi se u igru trebao ubaciti na neki način sličan legionu u dvojci. Da su taj DLC izdali mjesec, dva nakon izlaska ME3, ne bi nikom ništa smetalo.

3 0 hvala 0
16 godina
Bukva kaže...
Obi Wan kaže...

...

Sry bro ali koliko se ja sjećam mass effect je još uvjek RPG, a u RPG-u su likovi i njihova priča jako važni.

A sada ubacivanje lika u dlc-u bi možda bilo i ok da je tamo neki human ili nešto ali fakin živi protheanac (protheanci su u mass effectu rasa koja nestala prije 50 000 godina) to nije nikako u redu, jednostavno ima previše veze s pričom da bi bio nevažan.

Sve što je gotovo do dana kada igra ide na cd treba biti na njemu (ok je ubaciti neke kozmetičke stvari u dlc koje ne utječu na sam gameplay u specijalne edicije/dlcove), to što igru možeš preći nikako ne znači da nemaš pravo na važan dio priče koji će dobiti ljudi sa specijanom edicijom koja košta pazi sad - 80$!

13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Oni koji brane EA i Bioware bi se trebali uputit na odjel za psihijatriju.

11 0 hvala 0
17 godina

u tih 80 dolara dobija stvari koji za mp igru kao sto je me3 kvare cili gameplay. da ne govorim da je cijena retardirana do boli.

kao sto je TB rekao... weapons... ti imas premoc nad ostalim ljudima jer si, pazi ovo, PLATIO da imas oruzje koje ima bolji damage. pa to nema veze sa vezom...

kompanija koja stvari naplacuje koje su vec zavrsene, ne nakon misec dva kad je vec igra izasla, vec direktno sekundu nakon izlaska je smece od kompanije...

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

mp igru kao sto je me3 

Ma ko će ozbiljno igrati MP u ME3...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice