Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Mass Effect 3

nema tu nekih velikih raznolikosti.

ili si good/bad, odnosno u star wars govoru, light ili dark side.

druga je stvar sto ima dosta sekundarnih izbora, tipa ako ne prezivi neki lik, onda ga nema u cutscene, ili ako pomognes ili ne pomognes quest giveru, sto rezultira ili ostajanjem npc-a u igri, odnosno njega nema vise.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

To je tocno, ali ako si se unesao u pricu i likove onda ti je prilicno bitno da li ti neki lik prezivi ili ga skine sniper jer si ga poslao na krivo mjesto pa bi ti se moglo dogodit da reloadas 3 sata unatrag da bi ga ipak pokusao spasiti {#}

Vi veri veniversum vivus vici
16 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

To je tocno, ali ako si se unesao u pricu i likove onda ti je prilicno bitno da li ti neki lik prezivi ili ga skine sniper jer si ga poslao na krivo mjesto pa bi ti se moglo dogodit da reloadas 3 sata unatrag da bi ga ipak pokusao spasiti {#}

Ma ja nisam sebi dopustio da mi iti jedan lik pogine, sve sam ih zavolio, čak i Legiju.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
16 godina
odjavljen

legion mi je bio najludji... steta sto smo ga tek na "kraju" dobili...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Mass Effect 3

Ja tek sada prelazim dvicu, i mogu reći da samo želim da 3. dio bude što sličniji 1. dijelu.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Mass Effect 3
Mass Effect 3 Will Require Origin on PC

Steam wannabe.. opet forsiraju to govno , ubi me boze {#}

twice the pride double the fall
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
protjeran
skank666 kaže...

legion mi je bio najludji... steta sto smo ga tek na "kraju" dobili...

On mi je bio najveći WTF dio u igri...

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
14 godina
Mass Effect 3

Evo da podjeli sa vama što je meni probudilo još veće nestrpljenje za ME3:

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 23:42 (Tomy Lee).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Tomy Lee kaže...

Evo da podjeli sa vama što je meni probudilo još veće nestrpljenje za ME3:

nemoj,sad si probudio neke osjecaje u meni prema igri koje supresiram hehe

onaj osjecaj kad su te progasili prvim human SPECTROM,pa misije i odluke koje igra postavlja pred tebe...

Mass Effect 2 je igretina,ali ni priblizna Mass Effect 1 :)

i ovo je isto neodoljiva skladba

i ovo je odlicno pristajalo zavrsetku 

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Objavljen release date za demo: 14.02.2011.

Vise ovdje.

SP demo me ne zanima uopce, ni najmanje. Iovako cu nabaviti igru. Ali MP demo je takodjer ukljucen i otvara se svima 17.02. i smao zato cu ga skinut - da vidim taj prokleti MP i sta su napravili.

Nadam se da nece usr*t motku.

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Gameplay Kinectom.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Još malo pa eto nama Mass Effecta {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Objavljeni su minimalni i preporučeni zahjevi, evo pa se nađite...

Minimalna konfiguracija:

OS - Win XP SP3/ Vista/ 7

CPU - 1.8 GHz Intel Core 2 Duo ( ili ekvivalentni AMD )

GPU - nVidia 7900/ Ati x1800
RAM - 1 GB

Prostora na hardu 15 GB

Preporučena

CPU - 2.4 GHz Intel Core 2 Duo ( ili ekvivalentni AMD )

GPU - HD 4850/ nVidia GeForce 9800 GT

RAM - 2 GB za XP/ 4 GB za Vistu/ 7

Pa i nije tako strašno, mislio sam da će biti gore.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 23:59 (thuglife).
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Zapravo meni malo i ocekivano jer su najavljiali da ce ostati na istom engineu kako bi svi koji su mogli igrati ME i ME2 imali priliku zavrsiti pricu, sto je po meni dosta fer potez.

Fali mi grafa da budem skroz u preporučenoj, ali nema veze, bit ce dobro na high na 1440x900.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Zapravo meni malo i ocekivano jer su najavljiali da ce ostati na istom engineu kako bi svi koji su mogli igrati ME i ME2 imali priliku zavrsiti pricu, sto je po meni dosta fer potez.

Fali mi grafa da budem skroz u preporučenoj, ali nema veze, bit ce dobro na high na 1440x900.

Sa zahtjevima su odradili pravu stvar i čovjek im može samo reći - hvala.

Održali su datu riječ da neće previše napucavati nastavke da ih možemo svi preći.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
13 godina
odjavljen
Mass Effect 3

Pa nema niti neke potrebe za novim enginom jer je ovaj jako dobar, optimiziran i što je najvažnije igra izgleda jako dobro na njemu.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Malo o novom liku, Jamesu Vegi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jedno pitanje, pošto sam odnedavno veliki fan serijala te određenog lika imam jedno pitanje.

Dakle, hoće li u nadolazećem 3 Mass Effect-u jedan od suratnika biti Liara? Neznam zašto ali me u prvom dijelu oduševila, ali u drugome ne toliko..

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Jedno pitanje, pošto sam odnedavno veliki fan serijala te određenog lika imam jedno pitanje.

Dakle, hoće li u nadolazećem 3 Mass Effect-u jedan od suratnika biti Liara? Neznam zašto ali me u prvom dijelu oduševila, ali u drugome ne toliko..

Zato što se jako malo pojavljivala, i odnos je većinu remena bio predistanciran ( u drugom dijelu ), i da, pojavljivat će se, i po svemu sudeći imat će veliku ulogu u igri.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Zeppe kaže...

Zato što se jako malo pojavljivala, i odnos je većinu remena bio predistanciran ( u drugom dijelu ), i da, pojavljivat će se, i po svemu sudeći imat će veliku ulogu u igri.

Nadam se da će ovaj teći dio više biti po stilu prvoga. Primjetio sam da u drugomu su se izgubili neki RPG elementi te je težište preusmjereno na pucačinu..

Al igram, što ću..  :)

14 godina
neaktivan

Ja lično ne bih volio da bude trojka bude slična jedinici, više bih volio da je kao dvojka. Nerviralo me je ono stalno poboljšavanje svega i svačega.

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ajme ne. Vec prvi dio je sepao na granici izmedju RPG-a i TPS-a a dvojka je presla debelo u napucavanje. Bilo bi super da se vrati natrag na prvi dio. Ufff, jedva cekam.

Sad sam na cudu. Nisam jos presao Lair Of The Shadow Broker i Arrival DLC-ove pa moram njih uzet, a nasao sam preorder trojke za 28 GBP pa me i on vuce. Sad ne znam da li riskirati pa uzeti DLCove i mozda naletiti na skuplji ME3 ili sad napraviti preorder pa onda poslije uzeti DLCove {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Zanima me što vam fali u ME 2, a da je bilo dobro napravljeno u ME1, a izbaćeno ?

Inventory je bio loš, skillovi redundantni.

Ostalo je praktički sve isto.

Ono što bi želio vidjeti u ME 3 je neki micromanagment.

Recimo u AC serijalu možeš slati assassine okolo po europi, dok u ME imaš

tim od 10 ljudi. Dvoje vodiš sa sobom, dok ih 8 zjapi. Umjesto skeniranja planeta za

rudu pošalješ par ljudi iz tima da obave misiju... i kao nagradu dobiješ pare/rudu...

Također bi mogli rješiti brod malo bolje... maknuti loading screen sa svakog kata.

3 0 hvala 0
16 godina
Space kaže...

Zanima me što vam fali u ME 2, a da je bilo dobro napravljeno u ME1, a izbaćeno ?

Ono što bi želio vidjeti u ME 3 je neki micromanagment.

Recimo u AC serijalu možeš slati assassine okolo po europi, dok u ME imaš

tim od 10 ljudi. Dvoje vodiš sa sobom, dok ih 8 zjapi. Umjesto skeniranja planeta za

rudu pošalješ par ljudi iz tima da obave misiju... i kao nagradu dobiješ pare/rudu...

Također bi mogli rješiti brod malo bolje... maknuti loading screen sa svakog kata.

Govoris o inventoriju kao da je sporedna strana RPG igre.

Pa ME1 je imao dosta dobro dizajniran i smisljen inventory jedino je bilo malo zeznuto usporedjivanje statsa pojedinog armora te oruzja,ali u ME2 ti crew member nosi *ebenu masku za kisik kao u bolnicama umjesto helmet i to u toksicnoj zoni.

Cek zar njoj ta izlozenost toksicnom djelovanju ili recimo u Shadow Broker's Lair kada Liara u podrucju sudara dvaju razlicitih naboja u atmosferi planeta ili sto je bilo,ona isto nosi masku.

To je glupost bila i nije bilo nikakve mogucnosti "oblacenja"armora pojedinim clanovima vec neke gay outfit fore.

Daj ono...

14 godina
neaktivan
Space kaže...

Za mene će uvjek ME 1 biti bolji od dvice.. Sama priča, atmosfera pa i taj "loš" inventory. ME2 mi nekako djeluje prepojednostavljeno, prilagođeno masi.

13 godina
odjavljen
Zeppe kaže...
Space kaže...

Za mene će uvjek ME 1 biti bolji od dvice.. Sama priča, atmosfera pa i taj "loš" inventory. ME2 mi nekako djeluje prepojednostavljeno, prilagođeno masi.

E točno to. Danas je postalo normalno sve hitove u nastavku pojednostavniti. Već ako žele pojednostavniti igu neka uvedu mod da na počeku biraš da li želiš u potpunosti igrati kao RPG ili akcijski rpg čime bi omogučili igrati kako želiš.

15 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Zeppe kaže...
Space kaže...

E točno to. Danas je postalo normalno sve hitove u nastavku pojednostavniti. Već ako žele pojednostavniti igu neka uvedu mod da na počeku biraš da li želiš u potpunosti igrati kao RPG ili akcijski rpg čime bi omogučili igrati kako želiš.

Pa to su i napravili za ME3, uveli 2-3 moda između kojih biraš kako češ igrati. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 16:00 (Anubis22).
14 godina
neaktivan
Anubis22 kaže...
formula1live kaže...
Zeppe kaže...
Space kaže...

Pa to su i napravili za ME3, uveli 2-3 moda između kojih biraš kako češ igrati. 

Ovo mi se sviđa. Hvala bogu da su se sjetili nas ljubitelja RPG-a.. :)

Jel se možda zna približno kad ME3 izlazi na PC?

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Demo izlazi 14.2, a sama igra 6. (SAD) odnosno 9.3 (EU). 

Moj PC  
0 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice