Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 384.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Mass Effect 2

To o smrti glavnog lika je ipak neki kliše u industriji zabave. Izgleda uzbudljivo, ali ako se ta priča nastavlja u ME3 onda će oni da nađu način da Šepard oživi. Setite se Gandalfove "smrti" i njegovog povratka, "Gospodar prstenova". Mass Effect nema neka božanstva da ožive kapetana, ali zato tehnologija čini čuda. Možda se Šepard čak vrati kao prerađeni negativac, sličan Dart Vejderu, za novi zaplet priče?

thuglife kaže...

igrao sa Infiltratorom, sada igram sa adeptom, ako voliš pljuce igraj Infiltratora, ako voliš bioticima razarat gadove, onda Adeptea 

Pa jel može u ME2 da se igra kao i do sada kod Bioware igara, da vodiš glavnog lika, a po potrebi da preskačeš i upravljaš sa likovima iz ekipe? Ako je tako, onda glavnog staviš da ti je po želji (neki biotik), a nekog drugog uzmeš kao tenka koji puca i povremeno s njim raspališ, zar ne?

Oživili su ga jednom, nevjerujem da će opet, to bi ipak bilo previše.

Što se tiče ovog tvog pitanja dole, možeš igrati samo sa Sheperdom, dok ostalima možeš zadavati naredbe, no ne možeš sa njima upravljati, stoga, što odabereš, to češ i igratiNamigiva.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
17 godina
Mass Effect 2

Morate ovo vidjeti:

(nisam znao da Saul Tigh iz BSG-a daje glas onome glavnom officeru na citadelu koji nam puno pomogne)

I interview samo sa Yvonne Strahovski(Miranda Lawson) interview ->

Nažalost o Mark Meer-u nema interview-a,a on daje glas shepardu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

iako sam igrao kao sentinel jer je to klasa koja ima i tech i biotics damage te onaj dobar stit te moze koristiti dobre pljuce malo mi je zao sto nisam ko adept igro

nekak zakon izgleda

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

iako sam igrao kao sentinel jer je to klasa koja ima i tech i biotics damage te onaj dobar stit te moze koristiti dobre pljuce malo mi je zao sto nisam ko adept igro

nekak zakon izgleda

Soldier je zakon, s njim prešao i ME1 3 puta i ME2.

Čuo sam da je klasa sa sniperom zakon, a i sam sa sa soldierom probao sniper stvarno je super, ubija odmah,a šta da sam mu povećao damage do kraja...

No na blizu sucksa, a bliskih susreta ima puno. Assault riffle sa svime upgrade-anim + inferno ammo + da neko u timu ima tu vrstu ammo-a na najviše,ali izabranu onu drugu opciju squad incendiary ammo.

E tada assault riffle doslovce spali sa 2-3 metka collectore, padaju kao muhe milina za gledat.

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Oživili su ga jednom, nevjerujem da će opet, to bi ipak bilo previše.Što se tiče ovog tvog pitanja dole, možeš igrati samo sa Sheperdom, dok ostalima možeš zadavati naredbe, no ne možeš sa njima upravljati, stoga, što odabereš, to češ i igratiNamigiva.

Dobro si to reka, sumnjan da ce nam prodavat istu foru dvaput. Pocetak Mass Effecta 2 je svojevrsni reset. Mislin da to nece bit slucaj sa 3. Mozda cak uvedu nekog novog heroja ako niste uspjesno odigrali dvicu. igru san zavrsia i ostavia da se malo hladi (i dobije koji DLC), a cilo vrime mi je na pameti. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
odjavljen
Mass Effect 2

hahaha, ja imam oko 40 sati igre i nemam blage veze koji sam level. nisam jos ni skupio sve clanove tima. skupio : garrusa, grunta, tali, zaed, mordin, jack, onaj crnac, miranda a loyaliti misije odradio samo garrusa, zaeda, crnca i sad trenutno radim tali! sevio jos nisam, bio na veceri s onom mojom tajnicom, mozda da kasnije. krepale ribice, fali mi jos koja maketica broda i to je to!

sto bi tek bilo da sam igrao dagon age pa odgulio bi nekih 200 sati! hahaha!

EDIT : nije mi se bas dalo trazit po temi ali mislim da sam procitao da su neki kupovali nekakve galakticke mape, ja ni na jednu nisam naletio, kako pak to? e i u igri na loading screenu sam krajickom oka uhvatio nesto gdje se spominje charts ali nisam uspio procitat, samo sam to uhvatio!

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 11:22 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

hahaha, ja imam oko 40 sati igre i nemam blage veze koji sam level. nisam jos ni skupio sve clanove tima. skupio : garrusa, grunta, tali, zaed, mordin, jack, onaj crnac, miranda a loyaliti misije odradio samo garrusa, zaeda, crnca i sad trenutno radim tali! sevio jos nisam, bio na veceri s onom mojom tajnicom, mozda da kasnije. krepale ribice, fali mi jos koja maketica broda i to je to!

LoL šta ti radiš?

Ja sam sve obavio u 26h pa i jedan dio DLC-a prešao i to sve u 27h igre. Meni isto ribice krepale... Ta će ti tajnica riknut ostavi se nje, nemožeš je spasit.

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
skank666 kaže...

LoL šta ti radiš?

Ja sam sve obavio u 26h pa i jedan dio DLC-a prešao i to sve u 27h igre. Meni isto ribice krepale... Ta će ti tajnica riknut ostavi se nje, nemožeš je spasit.

Vjerojatno sece okolo. Ja san odgulia nesto manje od 30, i to u 3 dana. Bas san se bija odcjepia od svijeta. S tim da vise nista neman za radit, mozda eventualno proc sve planete, pa naletit na neki quest. S tim da san igra na hardcore i ginija redovito. 

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
skank666 kaže...

LoL šta ti radiš?

Možeš ju spasiti

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
odjavljen

sve po malo, svako malo navratim na omegu i citadel da vidim ako ima sto novog (jer u jedinici si tako dobivao jos neke assignmente), opustosio svaki planet, istrazio svaki kutak svake mape itd. nakupi se a plus to sto igram na hard ili sljedeci level tezine, nisam ni u to siguran, tako da sam fakat u nekim misijama dosta ginuo!

veceras cu postat slike

a kako funkcionira ono neko tesko oruzje koje zadnje otkljucas, bem mu ne znam kako se zove, uglavnom zuckaste boje,  ima znak radijacije na sebi i municija je prikazana u postocima( nije grenade laucher,missile, freezing ray,flame thrower). e posto sam ga tek sinoc otkljucao ammo mi je bio na 45% i nece da puca samo baca neki dim! pretpostavljam da mora biti 100% pun da proradi ali ....

@paolo

edit : a moze li ju se puknut?Poljubac

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 11:33 (skank666).
17 godina
Paolo2612 kaže...

Možeš ju spasiti

Mislim da je nije nitko od nas u ovoj temi spasio. Znam da je ona tajnica u onoj komori bila na collector shipu i da je vrištala i rastopila se u krv, a neke sam uspio spasit (ne mojom interakcijom nego u ingame filmiću) kao doktoricu, onog inžinjera,a njegova kolegica mislim gabby je umrla...

Uspio sam puknut s tom pljucom što ima onaj nuklearni znak na sebi, ammo mi je bio na 156%, kada sam puknuo palo je na 50 i nešto %.

Eksplozija je zakon nešto kao micro atomska bomba kada eksplodira slika bude u slow motionu, to nebih preporučio za korištenje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 11:35 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Paolo2612 kaže...

Možeš ju spasiti

Mislim da je nije nitko od nas u ovoj temi spasio. Znam da je ona tajnica u onoj komori bila na collector shipu i da je vrištala i rastopila se u krv, a neke sam uspio spasit (ne mojom interakcijom nego u ingame filmiću) kao doktoricu, onog inžinjera,a njegova kolegica mislim gabby je umrla...

cek o kome mi tocno pricamo

ja sam mislio da o kelly Belji se(ona je shepardova tajnica) i ona se moze spasiti

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
odjavljen
Mass Effect 2

ko je sad gabby?

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Soldier je zakon, s njim prešao i ME1 3 puta i ME2.

Čuo sam da je klasa sa sniperom zakon, a i sam sa sa soldierom probao sniper stvarno je super, ubija odmah,a šta da sam mu povećao damage do kraja...

No na blizu sucksa, a bliskih susreta ima puno. Assault riffle sa svime upgrade-anim + inferno ammo + da neko u timu ima tu vrstu ammo-a na najviše,ali izabranu onu drugu opciju squad incendiary ammo.

E tada assault riffle doslovce spali sa 2-3 metka collectore, padaju kao muhe milina za gledat.

Ja sam isto igrao s njim u ME 2. Onaj viper sniper mi je najdrazi jer mozes rafalno pucati, a jos nanese veliku stetu. ona crvena assault rifle sa full upgrade i da sa incendiary ammo, ono sto ih zapali, jao opaka puska. 2,3 collectora potegneš sa rafalom samo tako hehe.

Velika količina ammo dostupna, to mi se isto dopalo. 

Inace, ja sam ponovio zadnje dvije misije jer mi je Kelly Chambers stalno umirala na Collector bazi, al skuzio sam sto sam radio krivo, misiju za Legion sam aktivirao poslije otmice posade, i onda nisam isao direktno na Omega 4 nek na na onu Heretic bazu, tu je bila greska, jer sam gubio vrijeme na toj misiji, pa sam kasnio na Collector bazu i nisam stigao spasiti Kelly.

Legion misiju treba aktivirati prije otmice posade, znaci dok je onaj Reaper IFF u procesu ugrađivanja odmah treba probuditi Legiona u napraviti njegovu misiju. Kad se vratis onda krenes na kartu i onda je ona scena kad Collectori otmu posadu, al poslije onda ides direktno u Omega 4 i spasis Kelly na vrijeme. Umjesto nje u onoj kapsuli pogine ona Lilith sa one misije gdje sretnes Ashley, na onoj koloniji kad otjeras Collectore.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 11:41 (tommy2103).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
skank666 kaže...

LoL šta ti radiš?

Ja sam je spasio i vratila se na brod Neodlučan.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
17 godina
skank666 kaže...

ko je sad gabby?

U strojarnici imaš onog lika i njegovu kolegicu mislim da se zove gabby njih dvoje su pokraj TALI tj. od nje desno.

tommy2103 kaže...

Ja sam isto igrao s njim u ME 2. Onaj viper sniper mi je najdrazi jer mozes rafalno pucati, a jos nanese veliku stetu. ona crvena assault rifle sa full upgrade i da sa incendiary ammo, ono sto ih zapali, jao opaka puska. 2,3 collectora potegneš sa rafalom samo tako hehe.

Velika količina ammo dostupna, to mi se isto dopalo. 

Inace, ja sam ponovio zadnje dvije misije jer mi je Kelly Chambers stalno umirala na Collector bazi, al skuzio sam sto sam radio krivo, misiju za Legion sam aktivirao poslije otmice posade, i onda nisam isao direktno na Omega 4 nek na na onu Heretic bazu, tu je bila greska, jer sam gubio vrijeme na toj misiji, pa sam kasnio na Collector bazu i nisam stigao spasiti Kelly.

A u tome je stvar, treba odmah ići na suicide mission. To je doktorica i rekla  :"zašto niste došli ranije"

Ma tko ju hebe, rađe ona nego moj glavni team.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 11:42 (Hyperion).
16 godina
odjavljen
Mass Effect 2

da,da ona i onaj skot (nacionalnost)! al se i nju moze povalit? je80te sve neke radodajke na brodu, umjesto da se hvataju posla s collectorima, one bi se prcile! prava vojna stega! LOL

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Paolo2612 kaže...

Možeš ju spasiti

Uglavnom - ako kreneš odmah za Colectorima poslije napada na Normandy mislim da svi ili velika većina preživljava. Ako odugovlačiš i skupljaš još ekipu s vremenom ti sve manje i manje posade ostaje živo.

Ja sam poslije napada na normandy još igrao pun k i još toliko, i jedino mi je preživjela doktorica od cijele posade.

Mislim da čak i kada ih "spasiš" pa se vraćaju na brod mogu neki/svi izginuti.

17 godina
Mass Effect 2

Svi prezive ak Legion misiju napravis prije otmice posade, i onda poslije otmice ides direktno na Suicide Mission.

Cijela posada mi se vratila, svi su isti na mjestima po Normandy.

Jedino mozda ovisi koga pošalješ da ih isprati do broda nazad, al ja sam poslao nesposobnog Mordina  i svi su se zivi vratili.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 11:49 (tommy2103).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

@paolo

edit : a moze li ju se puknut?Poljubac

Ako si muško možeš prasnuti:

Tali

Jack

Miranda

Kelly - ako nju prasneš možeš svejedno prasnuti i neku gore navedenu (ona se ne računa kao romansa)

Onu Asari Justicar možeš pokušati poljubiti ali se ona povuče u zadnji tren(s njezinom kćeri ne možeš ništa)

Ako si žensko:

Garrus

Jacob

Thane

Kelly - ako nju prasneš možeš svejedno prasnuti i neku gore navedenu (ona se ne računa kao romansa)

Onu Asari Justicar možeš pokušati poljubiti ali se ona povuče u zadnji tren(s njezinom kćeri ne možeš ništa)

17 godina
Mass Effect 2

Malo sam mućnuo glavom. Normandy napadaju kada nabavite reaper IFF,a vi sa glavnim timom odete u shuttle pitaj boga gdje.

Znači najbolje sve obaviti pa onda tek reaper IFF i straight to omega 4.

Kada se u to uvrsti da želite da vam Jack preživi (ostali se podrazumijevaju) onda:

Sve recruitat, njihove misije sve rješit,ali zadnje ostaviti jackovu misiju i misiju od legion-a dok ne prikupite dovoljan amount paragoona/regenade-a tako da nemorate birat između mirande i jacka odnosno tali i legion-a.

Ja sam imao dosta paragoona tek malo poslje mirande i jack-a tako da nisam morao birati između tali i legion-a (bila je plava opcija)

Eh tako ću preći i riješiti to kako treba napokon.

Treba i poslat u sucide missionu prave likove na pravo mjesto: legion -> hackanje, miranda 2 puta da vodi fire team, krogan za ispraćanje ostale posade na normandiju, jack ili samara da održavaju ono polje koje štiti od kukaca, a za terminatora svejedno tko ide. Ovo je provjereno, i drugi bi pasali,ali šta je sigurno je sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 11:59 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

wtf! garrus! sa svojim svemirskim ljuskastim k...em! lijepo bome, nema tu diskriminacije!

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sve po malo, svako malo navratim na omegu i citadel da vidim ako ima sto novog (jer u jedinici si tako dobivao jos neke assignmente), opustosio svaki planet, istrazio svaki kutak svake mape itd. nakupi se a plus to sto igram na hard ili sljedeci level tezine, nisam ni u to siguran, tako da sam fakat u nekim misijama dosta ginuo!

veceras cu postat slike

a kako funkcionira ono neko tesko oruzje koje zadnje otkljucas, bem mu ne znam kako se zove, uglavnom zuckaste boje,  ima znak radijacije na sebi i municija je prikazana u postocima( nije grenade laucher,missile, freezing ray,flame thrower). e posto sam ga tek sinoc otkljucao ammo mi je bio na 45% i nece da puca samo baca neki dim! pretpostavljam da mora biti 100% pun da proradi ali ....

Triba bit 100% pun. Mini nuklearna. Mucho fun kad ju roknes. M-92 Cain. Samo jednon san ju uspija roknit. uglavnom san nosia sa sobon onaj Collectors heavy weapon.

17 godina
Hyperion kaže...

Malo sam mućnuo glavom. Normandy napadaju kada nabavite reaper IFF,a vi sa glavnim timom odete u shuttle pitaj boga gdje.

Znači najbolje sve obaviti pa onda tek reaper IFF i straight to omega 4.

Kada se u to uvrsti da želite da vam Jack preživi (ostali se podrazumijevaju) onda:

Sve recruitat, njihove misije sve rješit,ali zadnje ostaviti jackovu misiju i misiju od legion-a dok ne prikupite dovoljan amount paragoona/regenade-a tako da nemorate birat između mirande i jacka odnosno tali i legion-a.

Ja sam imao dosta paragoona tek malo poslje mirande i jack-a tako da nisam morao birati između tali i legion-a (bila je plava opcija)

Eh tako ću preći i riješiti to kako treba napokon.

Treba i poslat u sucide missionu prave likove na pravo mjesto: legion -> hackanje, miranda 2 puta da vodi fire team, krogan za ispraćanje ostale posade na normandiju, jack ili samara da održavaju ono polje koje štiti od kukaca, a za terminatora svejedno tko ide. Ovo je provjereno, i drugi bi pasali,ali šta je sigurno je sigurno.

Ja sam poslao za hackanje Tali, da vođenje fire teama uvijek sam poslao Jacoba, on kao Cerberus vojnik valjda ima iskustva s tim, za ispracaj sam poslao Morinda, zato jer mi je inace uvijek krepao kod obrane onih vrata. Za polje mi je bila Samara I jack. Mirandu sam uvijek drzao u svojem timu, tak da sam siguran da nece poginuti hehe.

Istina ovo za Jack i Legion misiju, ja sam imao dosta paragorna da nisam morao birati izmedu Tali i Legiona, al za Mirandu i Jack nisam imao jer je bilo rano, al mozda ni nebi imao na kraju, jer sam bacio onog merca kroz prozor, i ošamario novinarku, mislim da na Citadelu hehe, pa nisam bio full paragorn.

Za Jack, mehh, necu se truditi, tak ionak mi je bila odvratna sa onim tetovažama i onaj mini grudnjak ili sto vec,  celava, mehh. Bolje je bez nje. Sad si moram save game spremiti nekam na jako sigurno mjesto hmm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 12:13 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Pa zar Legiona ne nađeš na reaperu gdje tražimo IFF...Jel posadu otmu prije ili poslje njegova ukljućivanja...

Yvonne Strahovski...mmmmm...Bolje izgleda u digitalnom obliku...Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 12:26 (nino206).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Evo ako je netko dobre volje neka nadoda ono što još on dodatno zna pa ću ja editirati ovaj post. Ja sam radio ovo po svojim saznanjima i pišem jer vidim da neki ne shvaćaju/ne znaju/zbunjuje ih što sve utječe.

Evo pa da svatko dobije završetak kakav priželjkuje za Mass Effect 3 Namigiva

Collectori napadnu Normandy - poznato kao Joker spašava situaciju :)

-krećete odmah u potjeru za njima - spašavate posadu broda
-Pripremate se za pravi napad - ako previše odugovlačite posada broda je mrtva (osim doktorice), ovisno koliko vremena se pripremate toliko posade je preživjelo. Dakle što ste brži to će ih više biti živih

3 nadogradnje broda - za svaku koju niste napravili jedan član pogine

Debris field - borba s oculusom - pogiba Tali ili Legion (ne mora niti jedan ako ih se oboje uzme u tim), Ako uzmete Tali u tim pogiba Legion - inače Tali umire u 99% slučajeva
Ako niste upgrade armora napravili - još jedan pogiba kod prisilnog slijetanja
Također i ako niste nadogradili topove gubite još jednog člana posade u borbi

Tech specijalist kojeg ste poslali u cijevi umire ako nemate njegovu odanost - tu skill i level ništa ne znače

Vođa 2 tima možda pogine - da li ostaje živ ili umre je potpuno nasumično. Doduše neznam da li i koliko odanost utječe na njegove šanse preživljavanja.

Nakon finalne borbe (kada se nađete ispod onih ostataka s ostala 2 člana tima) su 3 moguća događaja:
1. Svi prežive
2. Jedan član mrtav

3.Oba člana mrtva

O uvjetima za pogiblju Sheparda neznam ništa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 12:48 (Paolo2612).

0 0 hvala 2
17 godina
nino206 kaže...

Pa zar Legiona ne nađeš na reaperu gdje tražimo IFF...Jel posadu otmu prije ili poslje njegova ukljućivanja...

Yvonne Strahovski...mmmmm...Bolje izgleda u digitalnom obliku...Cool

Imas dvije mogucnosti uvezi Legiona, prije i poslije otmice posade, ak ga aktviras i napravis njegovu misiju prije otmice, sva posada prezivi, ili barem vecina zajedno sa kelly, ak poslije otmice ides na Legion misiju, gubis vrijeme za spašavanje, i Kelly umre sa jos par clana posade.

15 godina
Mass Effect 2

mordin ni je bio tech specialist a bio je lojalan pa je ipak riknuo...a i legion mi je bio lojalan pa je umro taman kad je jack držala force field protiv kukaca...ne kužim više ni ja...hoču se riješiti zaeeda...

mrzim propustit početak pornića jer onda ne znam o čemu se radi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
elpornero53 kaže...

mordin ni je bio tech specialist a bio je lojalan pa je ipak riknuo...a i legion mi je bio lojalan pa je umro taman kad je jack držala force field protiv kukaca...ne kužim više ni ja...hoču se riješiti zaeeda...

Ja sam se Zaeda riješio tako da sam ga stavio kao vođu drugog tima

16 godina
odjavljen
Mass Effect 2

meni je zaed zakon lik,odlicno je napravljen i one njegove "price iz davnina"! grunt isto nije los ali jednostavno ne moze zamijenit wrexa! eto jedino mi wrex fali, a i puno mi je bolja ekipa nego ona u jedinici-u jednici su svi neke cicije,naspram ovih polukriminalaca!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice