Imas kakav error? Daj vise detalja.
Imas kakav error? Daj vise detalja.
nema nista, jednostavno odem na online, i one servere s VAC-om nemogu stisnut, a ove druge bez njega mogu(samo sto njih nema)
Vjerovatno jer je igra vec u tijeku. Stavi kvacicu na prozor da ti pokaze igre koje jos nisu pocele.
EDIT: ako ih ima dakako :D
nije, i servere koje imaju 1/4 igraca unutra nemogu igrat
samo mogu one koje pored sebe nemaju oznaku VAC
Hmm nisi sigurno banan. Jesi probao staviti kvacice na bas sve filtrate tj one prozore? Jer da se ne mozes spojit na niti jedan server znacilo bi da je do tebe ali ovako ne znan...
Hmm nisi sigurno banan. Jesi probao staviti kvacice na bas sve filtrate tj one prozore? Jer da se ne mozes spojit na niti jedan server znacilo bi da je do tebe ali ovako ne znan...
mogu se spojiti na neke servere,
a kvacice idu ovako
only vac servers
playing servers
private servers
imam samo te 3 opcije
Za mene je Magicka jedna od najboljih igara (možda je i najbolja bar za mene)
na početku je imala mill. bugova ali s nadolazećim DLC-ovima i update broj bugova se smanjio za polovicu
Igra je jednim djelom simetrična ali ima puno skrivenih područja (i jelenova)
velik broj likova i neprijatelja te dobra grafika me je privukla i još uvijek me drži u svojim rukama
ja sam isprobao oko 1000 kombinasija a naj više mi se svidjela q +f +a+s+s+s
isto bih nadodao da s kombinacijom vatre i vode nastaje para a hladnoča i voda ... led
kroz igru možete sakupljati razna oružja (toxic blade , warhammer , AK47, M60)
i ima dosta umetnutih modernih detalja kao vakum frižider u trollovoj špilji
pozz ljudi jel igra jos ko magickU? nedavno sam otkrio igru preko Total Buiscuita ,igra je fenomenalna!
nazalost singleplayer tj. adventure mode je dosadan kad igras sam,pa eto ako ima koga....
moze se prek hamachija potegnut....uber zanimljiva je,pogotovo sa 2 ili više igrača
Besplatni novi dlc koji izlazi u 4. mjesecu http://info.paradoxplaza.com/magicka
Danas dobio ovu igru, lol koje smeće.. ono pokretanje lika morate držati miš, dialozi dosadni koje ne možete prekinut, nekakve magije bez smisla, dođeš do vode taknes vodu gotova igra.. pa tko igra takve gluposti?