Mafia 3

poruka: 523
|
čitano: 87.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mafia 3

Ja bi bio sretan da mogu igrat na 30fps #phenompain :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Mafia 3
Jel igra tko na ps4,kakvo je tam stanje sa grafikom, jel isto mutnija
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 3

Igram ja i grafika je losija od Mafie II, al isto je i na PC tak da nema srece gdje god igras. Tehnicki igra je u rasulu

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Mafia 3

Kako to da Mafia 3 nije povezana sa krajem Mafie 2? Zanimalo me oduvijek sta je sa Joe-om i Vitom.... Bas googlam i nikako doci do tog odgovora...

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 3

Mislim da ću igricu nabaviti prvenstveno zbog soundtracka.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mafia 3

upravo malo slušam... izbor nije loš 

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 3

Netko je kopao malo po igri i filmići koje gledamo su teški 10gb i audio 6gb i jezici naravno 15gb, a velika večina tekstura ne prelazi 512x512. Kao da smo tamo na PS2.

Eto i onda se netko čudi što igra izgleda kao upscale i što je sve mutno, i što ima razmrljanih tekstura.

Onaj jaki blur, bloom, blijedi filter i jako naglašene refleksije svega pokušavaju to sakriti i rade to na nekin način, ali i dalje jako loše na momente lošije od mafie 2. Čudo da igra zahtjeva tolko puno s obzirom na ovo sve.

Ono što sam do sad igrao uopče nemam feeling kao da igram nastavak mafije. Samo trčim po gradu, vamo-tamo kao neki potrčko, a večina misija je ista i monotona(barem za sad). Vožnja čudna, sudaranje sa autimo i ljudima loše do kraja. Efekti kao da ih nema, dođe koja dobra animacije i to je to.

Grad često prazan.

Za sad jedino dobro je soundtrack, zanimljiva priča i cutscene. Napucavanje, ok ali mi je bolje u prve dvije mafije, pogotovo ragdoli. Sve ostalo ispod prosjeka. Kažem imam feeling kao da igram neki ubisoftov open word naslov, a ne mafiju. Jer samo se radi iste misije, da bi se došlo do bosa i osvojio teritorij.

Kad bih davao neki review prema dosadašnjem gameplayu, dao bih 4/10.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 21:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
10 1 hvala 1
12 godina
Po grafici je slicna the godfatheru 2 koji je izasao ohoho davno
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mafia 3

Pogledao sam na YT.Sramota od grafike po danu.Po noći ok izgleda.

Fight with the best,die like the rest!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

[UPDATE 10/8 1:30 PM PT] PC players: we anticipate our patch including 30, 60 & unlimited fps options to go live by tonight, Pacific Time.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Mafia 3

izasao patch!

UPDATE [10/8 / 3PM PT]:

PC players, reboot Mafia III because patch 1.01 is now available for download. This patch includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options on PC. To select your framerate, just head to the display menu in-game. Just make sure to tailor the framerate settings to the power of your machine. This patch also includes improvements to keyboard remapping, so head to the controls menu to check out the options. Note: this patch resets keyboard mapping to default, so any changes you made to the controls previously will need to be customized after installing the patch.

We aren’t done with fixes and updates and will continue to listen to our community for ways to improve your experience in New Bordeaux. And check here to see what content updates we have in the works, including outfit swapping, races, and more.

https://mafiagame.com/en/news/view/en-mafia-3-a-message-to-our-pc-players/

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
Mafia 3

jel moze netko objasnit zasto su uopce stavljali lock na 30??? da pokupe hejt?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

jel moze netko objasnit zasto su uopce stavljali lock na 30??? da pokupe hejt?

jer su mutavi i nesposobni.

btw u patchu nisu dodali controller presetse, tako da sam ostavio negativan komentar u vezi igre na steamu pa nek se oni j-ebu

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
14 godina
Mafia 3

Igra je fakat promašaj. Od performansi do same priče.

Ja sa i5 6400 i GTX 970 ne mogu sa najnižim postavkama ostvariti konstantnih 60FPS-a na 2560x1080. I onda pročitam da je dobar dio teksutura u igri 512x512. Mislim gdje je logika? Nit dobro izgleda niti dobro radi.

Mislim da bi im najpametnije bilo da idu putem Arkham Knighta i igru povuku sa Steama, porade na optimizaciji i onda ju vrate. Ovo je fakat smiješno, da ekipa sa GTX 1080 na 1080p ima 61fps na high presetu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
TibzzX kaže...

Igra je fakat promašaj. Od performansi do same priče.

Ja sa i5 6400 i GTX 970 ne mogu sa najnižim postavkama ostvariti konstantnih 60FPS-a na 2560x1080. I onda pročitam da je dobar dio teksutura u igri 512x512. Mislim gdje je logika? Nit dobro izgleda niti dobro radi.

Mislim da bi im najpametnije bilo da idu putem Arkham Knighta i igru povuku sa Steama, porade na optimizaciji i onda ju vrate. Ovo je fakat smiješno, da ekipa sa GTX 1080 na 1080p ima 61fps na high presetu.

ne mogu ni ja na high-u

10 godina
Ja igrao na high i trza svaki put kad misem okrecem, izbacilo me iz takta to...
Jedno pitanje, a sto je 512x512?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mafia 3

rezolucija tekstura

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
15 godina

Patch nazalost nije rješio phenom problem...

16 godina
LeftY_CRO kaže...

izasao patch!

UPDATE [10/8 / 3PM PT]:

PC players, reboot Mafia III because patch 1.01 is now available for download. This patch includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options on PC. To select your framerate, just head to the display menu in-game. Just make sure to tailor the framerate settings to the power of your machine. This patch also includes improvements to keyboard remapping, so head to the controls menu to check out the options. Note: this patch resets keyboard mapping to default, so any changes you made to the controls previously will need to be customized after installing the patch.

We aren’t done with fixes and updates and will continue to listen to our community for ways to improve your experience in New Bordeaux. And check here to see what content updates we have in the works, including outfit swapping, races, and more.

https://mafiagame.com/en/news/view/en-mafia-3-a-message-to-our-pc-players/

Kolko ima taj patch? 3.5gb?

10 godina
Mafia 3

Probao na frendovom XONE-u i igra bi morala izgledati bolje, puno bolje.

Vožnja automobila je dobra, napucavanje  dobro.

Na kojoj se rezoluciji vrti na konzolama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 3

No Blur mod, puno bolje igra izgleda kad nema to neko žutilo.

http://imgur.com/a/mqfXP

https://mafiamods.com/mods/no-blur-effect/

Mislim da može biti jasno zašto je lockano na 30fpsa, pa radi loše optimizacije s obzirom na to kako igra izgleda. Eto ljudi sa i7 6700 i Gtx1080 ne mogu dobiti više od 45fps na max postavkama, a često im pada i na 25 kolko čitam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 9:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Mafia 3

Al kolko bolje igra izgleda sa modom koji makne sve ove glupe filtere i blur pa slike bude čista, a ne mutna i blijeda.

http://imgur.com/a/6Mjyq

Izgleda da sve što su developeri napravili je prekopirali onaj home made mod za unlock FPSa jer se isto tako igra rušila svakih 30min kao sad sa patchem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Patch nazalost nije rješio phenom problem...

ne budemo mi to igrali ni sa 30 fps-a, makar ne u skorije vreme 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
16 godina
k1klop kaže...

Ja bi bio sretan da mogu igrat na 30fps #phenompain :(

Q6600 ne podržava SSE 4.1.

No me interesa nada!
12 godina
Nije mi jasno tolko godina rade tu igru i onda je sjebu, pa kaj su oni retardirani da ne vide to, pa neko ju je morao probati i dati zeleno svijetlo za van
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znaci nece to popraviti patchom...tko ima procesore bez SSE 4.1 podrske nece moci igrat mafiu..koje budalastine..

16 godina
Mafia 3

Koje su smece ove igre danas i kako samo izlaze ovako bezveze brda s dola....

Bas sam se radovao igrati Mafiu 3 za zimske praznike posto je sad fakultet poceo. Vani snijeg pada a ja udaram po PC-u,  izgleda da nece tak bit

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Fake_Alert kaže...

Koje su smece ove igre danas i kako samo izlaze ovako bezveze brda s dola....

Bas sam se radovao igrati Mafiu 3 za zimske praznike posto je sad fakultet poceo. Vani snijeg pada a ja udaram po PC-u,  izgleda da nece tak bit

Ako je igra toliko loša onda nemoraju ni raditi podrsku za phenom proc..

17 godina
Mafia 3

Odigrao malo dns nije lose na prvu fino fercera na 4k 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
galinjo24 kaže...

Znaci nece to popraviti patchom...tko ima procesore bez SSE 4.1 podrske nece moci igrat mafiu..koje budalastine..

http://steamcommunity.com/app/360430/discussions/0/343788552534301993/

kek

No me interesa nada!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice