Nije strašno, bilo je i za očekivati ovako nešto.
Samo da bude optimizirano, a ne kao npr GTA.. imaš recommended konfu a i dalje trza..
Nije strašno, bilo je i za očekivati ovako nešto.
Samo da bude optimizirano, a ne kao npr GTA.. imaš recommended konfu a i dalje trza..
Znači bez podrške za DX9 jer je minimum DX10 grafa.
Znači bez podrške za DX9 jer je minimum DX10 grafa.
Ma šta će nam dx9 više, svi koji išta igraju su otišli na sedmicu, a mislim da ne postoji netko tko nema dx10 grafu.
Jeste vi ludi ili vam noge smrde? Ovo uopće nisu official sys. req. za Mafiu 2. I igra je DX9 only.
Evo malo novosti:
Objavili su da trenutno rade na poboljšanju grafike, pa evo tu pogledajte
Mafia II Updated Hands-On - PhysX, APEX, and 3D Vision
naglašavaju da će explozije biti posebno dobro dorađene te da sa 3D naočalama sve izgleda realnije!
I ćini se da je ovima stalo do PC gamera, jer dosta truda u to ulažu!
A evo i novih screenshotova:
I još jedna igra koja daje razlog zašto uzeti nvidiju a ne ati. Physx ce izgleda biti zakon u ovoj igri!
samo jedan riječ: predobro!
Pa ova glupa Nvidia mi mora uništiti sve što mi je životu drago
I još jedna igra koja daje razlog zašto uzeti nvidiju a ne ati. Physx ce izgleda biti zakon u ovoj igri!
Misliš?
Proguglaj imas vec brdo reviewa di ati vrti nvidijinu fiziku i jos k tome gotovo 3x bolje nego sama nvidija.
Je da su to neofficijalni driveri i sl al sve u svemu radi odlicno.
Tako da nema straha.
A i treba stisnut zube do Catalista 11 jer on navodno dolazi sa ATI-evom fizikom. Al to cemo jos vidjet :D
Imam pitanje zašto je cijeli tekst napisan bez č,ć i sl.?
Misliš?
Proguglaj imas vec brdo reviewa di ati vrti nvidijinu fiziku i jos k tome gotovo 3x bolje nego sama nvidija.
Tako da nema straha.
A i treba stisnut zube do Catalista 11 jer on navodno dolazi sa ATI-evom fizikom. Al to cemo jos vidjet :D
A je li već sada ima za skinuti te drivere? Mislim na neofficial
Imam pitanje zašto je cijeli tekst napisan bez č,ć i sl.?
Mozda nema na tipkovnici kao npr. ja na G15 rev. 2 HR layout pa mu se neda svaki puta trazit gdje je koje slovo (makar sumnjam da ne zna) ili mozda ne poznaje dovoljno gramatiku pa bi stalno grijesio i stavljao na kriva mjesta "č" ili "ć".....
Misliš?
Tako da nema straha.
ATi službeno neče moć nikada vrtit nvidijinu fiziku jer da bi je uopce pokrenuo moraš imat Physx driver, a kad njega instaliraš on ti onemogućava bilo kakvu uporabu fizike na ATi kartici. Plus toga sam Physx u igri je isprogramrian da radi iskljucivo sa nvidia karticama i potpuno bi se igra zbunila kad bi na tom mjestu bila ati kartica.
nVIDIA Physx - Samo na nvidia karticama.
Hmm, možda misle da sve te silne proračune prebace sa cpu na gpu. Samo neznam kako bi to sve funkcioniralo. Ne mogu virovati da skoro svaka igra koj mi se svidi bude Nvidia game
Hmm, možda misle da sve te silne proračune prebace sa cpu na gpu. Samo neznam kako bi to sve funkcioniralo. Ne mogu virovati da skoro svaka igra koj mi se svidi bude Nvidia game
To mozes na više načina - CUDA, Physx, OpenCL, DirectCompute (DX11 only...). Oni če koristiti Physx i nikada taj API neće raditi na ATi karticama.
Mafia II demo coming in August!
No, this is no joke and we have not even the first of April. Under the current financial report TakeTwo has now announced that a demo in August for all three platforms (PC, PS3 and Xbox 360 will appear), which be part of a massive advertising campaign.
When exactly will the demo version is not yet known. We will keep you in this regard of course to date.
izvor:Mafia-Daily.net
Za one koji nisu razumjeli.
Demo dolazi u kolovozu.
Mafia II demo coming in August!
No, this is no joke and we have not even the first of April. Under the current financial report TakeTwo has now announced that a demo in August for all three platforms (PC, PS3 and Xbox 360 will appear), which be part of a massive advertising campaign.
When exactly will the demo version is not yet known. We will keep you in this regard of course to date.
izvor:Mafia-Daily.net
Za one koji nisu razumjeli.
Demo dolazi u kolovozu.
Koji demo ???? tada izlazi igra demo treba ranije da izadje
Pa igra izazi 24. kolovoza, a demo je negdje u kolovozu
Da, super, jedva čekam !!!!
Malo je glupo što demo izlazi isti mjesec kad i cijela igra...
evo ovako novi sam na forumu.....moja konfa.?
nvidia geforce 9500.(nedavno sam instalirao physx drivere)
amd athlon 64 x2+5400(2.93GhZ)
3 gb of ram
kaj mislite.??
3 gb of ram
kaj mislite.??
Kad igra izađe reči čemo ti, jer za sad još ni nema službenih sistemskih zahtjeva, bar mislim da nema.
3 gb of ram
kaj mislite.??
Kad igra izađe reči čemo ti, jer za sad još ni nema službenih sistemskih zahtjeva, bar mislim da nema.
ok...
3 gb of ram
kaj mislite.??
Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2 Ghz / AMD Athlon X2 @ 2.4 Ghz
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 16 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia 8400GS / ATI Radeon HD 2400
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard