Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.256.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mafia 2

Ako imaš nove nema potrebe za instaliranje starih. Dakle dobro si kliknuo.

A dali bi ti spustio na stariju verziju to neznam, ali mislim da možda i bi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 21:09 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mafia 2

dobra igra samo sto ima malo misja preso sam je za 3 dana :P

Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

eii zanima me dali je normalno da mi se health sama spusta  i kad se spusti skoro do kraja da se ne mice?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mafia 2

Legendarna i Mafia 1 i Mafia 2 , al jedva cekam nastavak mafie 2 ... ako ga bude :/ (nisam pratio u zadnje vrime niti igre niti komponente nista..)

švšvš

0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Mafia 2 3d party Multiplayer mod je ugledao svjetlo dana, koristi Squirell kao skriptni jezik..... za one koje zanima ili koji ne znaju, nesto slicno kao SA:MP za GTA SA.

http://www.m2-multiplayer.com/index.php?/topic/323-m2-mp-01-beta/

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Mafia 2
kakav steam ja stino torrent otpakiro iso file, instaliro, kreko i gotovo igram :P
16 godina
neaktivan
games757 kaže...
kakav steam ja stino torrent otpakiro iso file, instaliro, kreko i gotovo igram :P

Je's bona, zajebo si sistem.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
12 godina
neaktivan
kakav sistem??
12 godina
neaktivan
mislis na deamon tools s pomoću kojeg sam zavaro komp da sam cd ubacio i komp i instaliro?
12 godina
neaktivan
u komp*
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Svi znaju krekirati igru ovde, oni koji su je kupili nisu je kupili zato što nisu znali krekirati. I ne, nisam na to mislio, al' nema veze.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Gle, nisi faca sto znas piratizirati igru.... mislim, to moze dijete iz predskolske i nisi otkrio "novu Ameriku", u krajniju ruku... hvaliti se javno i prese**vati kako imas piratsku kopiju je debilno ponasanje i na razini djeteta. Drugo, Steam i opcenito prodaja igara ne postoji bezveze..... netko ce i kupiti (netko ceka popust, netko ce uvijek kupovati, netko ponekada itd itd) i sto se tice toga.... nisi nista pametniji ako znas piratizirati jer to svaka budala zna, nitko ne radi igre samo za tebe kao pojedinca ili potencijalnih pirata, rade to jer im je to posao i zbog zarade.... na ljudima je da procjene je li gra zasluzuje podrsku ili ne zasluzuje... i bez obzira sto se nekomu ne svida, uvijek ce biti netko komu se svida. Sljedeca nova igra nece ugledati svjetlo dana ako ju nitko ne kupi, pogotov za male otvorene firme ili nepoznate.... ovim velikim nece nista biti jer imaju dovoljno novaca ali kada bi se takav trend nastavio i kod njih = znas sta bi nas cekalo.

Cijene igara i standard je potpuno druga prica, mozeti se svidati ili ne svidati..... mnogi nece kupiti ili nisu u mogucnosti kupiti samo zbog toga iako su svjesni da na neki nacin stete industriji ako im se piratizirana igra zbilja svidjela.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 10:45 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mafia 2

Momci,da vas pitam nesto. Da li mogu igrati Mafia 2 na high na ovome komp-u !?

- CPU INTEL Core i3 2120, 3.30GHz, 1155, 3MB, box, BX80623i32120
RAM:

- G.SKILL 4 GB DDR3-1333, F3-10600CL9S-4GBNT

Graficka :

- VGA SAPPHIRE ATI HD7750 1GB DDR5 DVI/HDMI/DP LITE 11202-00-20G

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Zulle kaže...

Momci,da vas pitam nesto. Da li mogu igrati Mafia 2 na high na ovome komp-u !?

- CPU INTEL Core i3 2120, 3.30GHz, 1155, 3MB, box, BX80623i32120
RAM:

Graficka :

- VGA SAPPHIRE ATI HD7750 1GB DDR5 DVI/HDMI/DP LITE 11202-00-20G

Hvala.

mislim da možeš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
Mafia 2

Imam problem. Kad pokrenem Mafiu 2 pojavi mi se prozor application stopped work ( tako nesto) . Zna ko kak da popravim  to .

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

E imam problem sa mafiom 2 kad ju hocu pokrenut onda mi se pojavi onaj prozor application stopped worked .. Znas li možda kak da popravim to . Plz

15 godina

Kupi igru.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
Sokyboy kaže...

E imam problem sa mafiom 2 kad ju hocu pokrenut onda mi se pojavi onaj prozor application stopped worked .. Znas li možda kak da popravim to . Plz

Kupi igru, može se nabaviti i do 100kn

ili skini crack fix

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
12 godina
neaktivan

Ima koji drugi nacin ? Može li se to popravit ?

14 godina
Mafia 2

isuste pa napiso ti je u ovom zatamnjenom

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mafia 2

Ljudi molim vas da mi pomognete.

Presao sam Mafiu 2 , i sada zelim igrati Joe's adventures DLC.Skinuo sam ga,ali nikad da se ucita.Stalno se okrece ono gore ''loading''.Znam da treba patch neki,msm da je 1.3,ali ne mogu da ga nadjem.Moze li mi ko dati link ? Hvala unaprijed .

P.S. Posaljite mi ovdje ili u privatne poruke.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mafia 2
Hoce li biti nastavak?
Sto se dogodilo sa Jo? :( Nadam se da nije mrtav pa bas je ono badass...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mafia 2

odlična igra{#} baš uživam u priči,likovima,vožnji,gradu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mafia 2
ma Joe je legenda... najbolje mi je kad je ja mislim na 3. chapteru u autu govorio Vitti kak se nabacuje curama... koje su to fore hh... i ono kad su sjedili u restorenu Vitto, Joe i Luca i kaze im Luca da je 5000 $ ulazak u obitelj a Joe se skoro ugusi hranom i kaze na to onako punim ustima bifteka 5000 bucks?!? That's a fu*ckin fortune.... hahaha seljacina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mafia 2

Skinuo mafia 2 i krene se kao pokrenut i nist.Pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mafia 2

Prešao Igru, sada mi se na Steamu skida DLC Pack!!! Igra je stvarno genijalna, atmosfera neponovljiva i nije viđena u igrama već godinama! Jedna od rijetkih igara koja se okreće igraču i pričanju priče a ne razbijanju grada sa stingerom u maniri 10-godišnjaka.

A i Mafia 3 je u razvoju! {#}

Variety is the spice of life!

0 0 hvala 0
13 godina
Mafia 2

na ovo sam slučajno naišao...

pogledajte voditelja.. isti vito scaletta.. i još je isto i talijan XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 20:16 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mafia 2

Jeste vidjeli ovaj video? Mafia 2 je rekorder u riječi fuck i ovaj video pokazuje 200 tih riječi iz igre a ima ih i više

Mata
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mafia 2

Mafia 2 mi je omiljena igra. Prekucao sam je i nakon toga snimio Free driving mod. Moja preporuka je da snimite.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mafia 2

trenutno u fazi prelaženja igre.fenomenalna je.misije su mi prezabavne i igra je dosta realna

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice