Ako imaš nove nema potrebe za instaliranje starih. Dakle dobro si kliknuo.
A dali bi ti spustio na stariju verziju to neznam, ali mislim da možda i bi.
Ako imaš nove nema potrebe za instaliranje starih. Dakle dobro si kliknuo.
A dali bi ti spustio na stariju verziju to neznam, ali mislim da možda i bi.
dobra igra samo sto ima malo misja preso sam je za 3 dana :P
eii zanima me dali je normalno da mi se health sama spusta i kad se spusti skoro do kraja da se ne mice?
Legendarna i Mafia 1 i Mafia 2 , al jedva cekam nastavak mafie 2 ... ako ga bude :/ (nisam pratio u zadnje vrime niti igre niti komponente nista..)
Mafia 2 3d party Multiplayer mod je ugledao svjetlo dana, koristi Squirell kao skriptni jezik..... za one koje zanima ili koji ne znaju, nesto slicno kao SA:MP za GTA SA.
http://www.m2-multiplayer.com/index.php?/topic/323-m2-mp-01-beta/
Je's bona, zajebo si sistem.
Svi znaju krekirati igru ovde, oni koji su je kupili nisu je kupili zato što nisu znali krekirati. I ne, nisam na to mislio, al' nema veze.
Gle, nisi faca sto znas piratizirati igru.... mislim, to moze dijete iz predskolske i nisi otkrio "novu Ameriku", u krajniju ruku... hvaliti se javno i prese**vati kako imas piratsku kopiju je debilno ponasanje i na razini djeteta. Drugo, Steam i opcenito prodaja igara ne postoji bezveze..... netko ce i kupiti (netko ceka popust, netko ce uvijek kupovati, netko ponekada itd itd) i sto se tice toga.... nisi nista pametniji ako znas piratizirati jer to svaka budala zna, nitko ne radi igre samo za tebe kao pojedinca ili potencijalnih pirata, rade to jer im je to posao i zbog zarade.... na ljudima je da procjene je li gra zasluzuje podrsku ili ne zasluzuje... i bez obzira sto se nekomu ne svida, uvijek ce biti netko komu se svida. Sljedeca nova igra nece ugledati svjetlo dana ako ju nitko ne kupi, pogotov za male otvorene firme ili nepoznate.... ovim velikim nece nista biti jer imaju dovoljno novaca ali kada bi se takav trend nastavio i kod njih = znas sta bi nas cekalo.
Cijene igara i standard je potpuno druga prica, mozeti se svidati ili ne svidati..... mnogi nece kupiti ili nisu u mogucnosti kupiti samo zbog toga iako su svjesni da na neki nacin stete industriji ako im se piratizirana igra zbilja svidjela.
Momci,da vas pitam nesto. Da li mogu igrati Mafia 2 na high na ovome komp-u !?
- CPU INTEL Core i3 2120, 3.30GHz, 1155, 3MB, box, BX80623i32120
RAM:
- G.SKILL 4 GB DDR3-1333, F3-10600CL9S-4GBNT
Graficka :
- VGA SAPPHIRE ATI HD7750 1GB DDR5 DVI/HDMI/DP LITE 11202-00-20G
Hvala.
Momci,da vas pitam nesto. Da li mogu igrati Mafia 2 na high na ovome komp-u !?
- CPU INTEL Core i3 2120, 3.30GHz, 1155, 3MB, box, BX80623i32120
RAM:
Graficka :
- VGA SAPPHIRE ATI HD7750 1GB DDR5 DVI/HDMI/DP LITE 11202-00-20G
Hvala.
mislim da možeš.
Imam problem. Kad pokrenem Mafiu 2 pojavi mi se prozor application stopped work ( tako nesto) . Zna ko kak da popravim to .
E imam problem sa mafiom 2 kad ju hocu pokrenut onda mi se pojavi onaj prozor application stopped worked .. Znas li možda kak da popravim to . Plz
Kupi igru.
E imam problem sa mafiom 2 kad ju hocu pokrenut onda mi se pojavi onaj prozor application stopped worked .. Znas li možda kak da popravim to . Plz
Kupi igru, može se nabaviti i do 100kn
ili skini crack fix
Ima koji drugi nacin ? Može li se to popravit ?
isuste pa napiso ti je u ovom zatamnjenom
Ljudi molim vas da mi pomognete.
Presao sam Mafiu 2 , i sada zelim igrati Joe's adventures DLC.Skinuo sam ga,ali nikad da se ucita.Stalno se okrece ono gore ''loading''.Znam da treba patch neki,msm da je 1.3,ali ne mogu da ga nadjem.Moze li mi ko dati link ? Hvala unaprijed .
P.S. Posaljite mi ovdje ili u privatne poruke.
odlična igra baš uživam u priči,likovima,vožnji,gradu
Skinuo mafia 2 i krene se kao pokrenut i nist.Pomoc
Prešao Igru, sada mi se na Steamu skida DLC Pack!!! Igra je stvarno genijalna, atmosfera neponovljiva i nije viđena u igrama već godinama! Jedna od rijetkih igara koja se okreće igraču i pričanju priče a ne razbijanju grada sa stingerom u maniri 10-godišnjaka.
A i Mafia 3 je u razvoju!
Mafia 2 mi je omiljena igra. Prekucao sam je i nakon toga snimio Free driving mod. Moja preporuka je da snimite.
trenutno u fazi prelaženja igre.fenomenalna je.misije su mi prezabavne i igra je dosta realna