- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Moze li mi tko reci zasto kad upalim mafiju 2 otvori mi se steam sa stranicom od mafije i vrti se neki video imaju i neke slike?
idem upalit mafiju otvori mi se STEAM i pocne video od trailera?
Odigrao sam samo "glavni" dio Mafie 2 tj. nisam niti jedan DLC odigrao (od ona silna dva komada).
Danas sam napokon odlucio odigrat ta dva DLC-a i doceka me nesto sto mi se nije nikada u zivotu dogodilo.....slike govore sve.....auto mi poletio...hehehe....!
Btw. ja sam presao 3 DLC-a, tako da ih sigurno ima 3, a ima li ih i vise, ne znam..:p

jos uvijek se igra mafia???
jos uvijek se igra mafia???
Neki i po treci put prelaze :D Kao npr ja :D
ja sam toliko mafiu 1 prolazio, ali 2 sam dosao do chapter 9 i ugasio :D
Hehehe....nemaj pojma, otisle teksture u tri lijepe nakon instaliranja zadnjeg patcha :)
Danas kada dodem sa posla moram prvo cijeli Obsidian rastavit i ocistit od prasine koje se bogme nakupilo (puno posla oko ciscenja) pa se bacam na igru....nadam se da necu i danas vozit po zraku i nesto sl! :)
Pozitivna stvar je sto sve ostale igre rade kako treba pa sam bar siguran da nije do GPU-a....na svu srecu!
Sto se tice DLC-a, imam ih sve instalirane no ne racunam one sitne dodatke koji su stizali sa igrom tako da lako moguce da je DLC-a malo vise....u pravu si!

jel ce moci ova igrica na mom kompu?
Pa trebala bi.
Igrao sam ja Mafiu i na slabijoj konfiguraciji nego što ti imaš i išla je bez problema.
jel ce moci ova igrica na mom kompu?
Moze...
zanima me dobiva li se u kojem DLC-u "free ride"?
Ne. Ali imas patcheve kojima dobijes free ride, potpunu stetu na automobilima, te mogucnost potpunog nabrijavanjasvakog automobila.
Pa bilo koji od ovih DLC-a(Joe's Avanture itd.) je praktički free ride jer u misije ulaziš kao u GTA.
idem upalit mafiju otvori mi se STEAM i pocne video od trailera?
to je ako imas pirat ili mozda nisi aktivirao igru na steamu?
Pozdrav svima
Dali mi može netko riješit problem
Igrao sam prije mafiu i na niskim rezolucijama komp mi je "razvukao" sliku po cijelom ekranu.
No morao sam reinstalirat windowse.Sada kad sam ponovno instalirao Mafiu ali nikako mi komp neželi
"razvući" sliku.Može li mi tko pomoći?
Hvala
eee ovako kada instaliram i krekujem sve OK!!
Kada zelim da upalim samo se crno pojami(ko da se pali) i samo se ugasi.
Opet Detskop!!
sta da radim hvala11
eee ovako kada instaliram i krekujem sve OK!!
Kada zelim da upalim samo se crno pojami(ko da se pali) i samo se ugasi.
Opet Detskop!!
sta da radim hvala11
Prvo kakav ti je kompjuter?
-System:
Microsoft Windows XP
Professional
Versino 2002
Service Pack 2
-Registered to:
asmir
-Computer
Intel[R]
Pentium[R] 4 CPU 1.80GHz
1.79 GHz,2,00 GB of RAM
Ne moras se ni truditi, procesor ti je prelos za ovu igru.
- Sto sta nevalja da pojacam ili popravim xD
Nema druge neg da sakupiš novce i kupiš nov PC. Proc nema šanse da pokreće igru u igrivom framerateu, a vrlo vjerojatno je i grafa preslaba.
Graficka je 512 ATI..
Graficka ti nema veze kad ti je procesor preslab. Takoder ta informacija ne pomaze previse.
eee,jel ima u mafiji onaj pištolj plašljivac,jer ja ne volim ubijat ljude,želim ih samo plašit da trče naokolo misleći da im fali komad glave
eee,jel ima u mafiji onaj pištolj plašljivac,jer ja ne volim ubijat ljude,želim ih samo plašit da trče naokolo misleći da im fali komad glave
Reci da se salis...omg.

read my avatar.
on topic:vam se gadi u mafiji 2 na pocetku kad onaj glavni lik guido ili kako vec jede onu juhu?