instalira san joes adventures i kad uđen u igru samo stoji loading tražija san po netu al samo na engleski ima o tome ako ko zna kako to napravit nek javi..fala unaprid
stavi novi update..
instalira san joes adventures i kad uđen u igru samo stoji loading tražija san po netu al samo na engleski ima o tome ako ko zna kako to napravit nek javi..fala unaprid
stavi novi update..
jesan opet isto
Molim vas da ne spoilate..(ako niste, ispričavam se, ali kad sam vidio da se priča o radnji, nisam ni čitao dalje).
Hvala.
Primjetio sam nesto sto me skroz zivcira.
Nakon sto skrenem s automobilom kamera se odmah ispravi u horizontali sa zadnjih krajem tog auta. Uzasno zivcira jer izgubim kontrolu.
Jel to kod svakoga?!
Evo ja maloprije preso joes adventures...zanima me jel moguce imati ovu odjecu (sa slike) u igri???
Itko??
Hm, ja mislim da je moguće. Odeš u neki retro dućan (mislim da ima takvih po Hrvatskoj) ili naručiš sličnu robu preko ebaya...
Molim vas za pomoć! Htio bih igrati Mafiu 2 sa gamepadom (Logitech Dual Action) ukopčam usb uđem u igru, u options, controls i uopće mi ne cčitava da sam ga ukopčao. Što sad? Hvala!!
Ako još nisi riješio problem, onda evo savjeta - moraš skinuti i ubaciti Xbox kontroler emulator. Za praćenje kompatibilnosti igara sa Logitechom predlažem ovaj blog na koji i dajem link:
Meni se zna dogodit da dok vozim auto igra zamrzne i onda moram sve pustit na koju sekundu i igra se vrati u normalu, znam da moram skinuti neki patch ili bolji crack, ali i ovako je skinuta sa neta tako da ako ubacim što novo, možda i ne bude radila.
ja sam sve instaliro i kopirao po pravilima mislim na joes adventure no loading stoji i nista. okrece se ali nikad da se pokrene
znate li rijesenje??
jesan opet isto
Izgleda da nisi, skini i instaliraj update 2 i update 2 ako ti samo jedan nije pomogao.
Meni isti problem bio i kad sam instalirao update 2 sve je radilo.
Svima se događa taj bug,zamjetili smo ga još u samoj Mafiji bez DLC-a.
To je samo ati korisnicima.
To je samo ati korisnicima.
Meni se nedešava više,izađem normalno iz igre ekran kakav je bio takav i ostane.
Rijsenje
Mafia 2 Brightness Bug Fix:
Right click on Mafia 2.exe and go to its properties. Click on the compatibility tab and check “disable desktop composition”, save the changes.
Kod mene rijeseno navedenom metodom i radi bez greske (prije sam udarao Ctrl + Alt + Del).
Skini nove Atijeve drivere, u listi featura je točno to navedeno kao riješen problem. (naravno ako imaš Ati GPU )
Skini nove Atijeve drivere, u listi featura je točno to navedeno kao riješen problem. (naravno ako imaš Ati GPU )
Kod mene nije bilo nista rijeseno u driverima (imam naravno najnovije), vec sam uspio rijesiti samo sa navedenim nacinom.....i da, imam ATI GPU.
Mozda nekome i sljaka kroz drivere, ali meni ne....na zalost.
Offtopic:
Pojavio se najnoviji okus voćnog jogurta.
Ontopic:
Zna li netko što donosi update 3, nisam našao changelog. Instalirao sam ga i izgleda da ispravlja onaj problem sa tamnim ekranom desktopa
Offtopic:
Pojavio se najnoviji okus voćnog jogurta.
Ontopic:
Zna li netko što donosi update 3, nisam našao changelog. Instalirao sam ga i izgleda da ispravlja onaj problem sa tamnim ekranom desktopa
Ni oni koji su ga izbacili ne znaju :D procitaj NFO fajl :D
To sa ekranom se događa svima, bilo ati ili nvidia, ali nakon nekog vremena prestane
Meni se to ne dešava.
To sa ekranom se događa svima, bilo ati ili nvidia, ali nakon nekog vremena prestane
Meni se nije to događalo nikad ni na starim driverima ni novim.
ja sam nabavio The Betrayal of Jimmy za PC i radi :D VIDEO UKLONJEN ZBOG SIGURNOSNIH RAZLOGA M0by ako mozes potvrdi da radi da ne ispadne da sam slagao :D Ekskluziva za PS3 ali za malo XD
Da mi je samo znati kak je to uspio.
Evo ga i na jednom srpskom forumu i sto je postao YT link i priča o igri.
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=19031&page=170 (skrolajte dole)
Ma jel se to meni cini ili Joe's Adventures nema price?
Ma jel se to meni cini ili Joe's Adventures nema price?
Pa naravno da nema priče...Još jedan ajmo reći bzvz DLC...Najžalosnije je to što netko stvarno daje novce za to...
Sta ste sumnjali da postoji Betrayal of Jimmy!?
Evo i sta donosi DLC (vec instaliran kod mene na kompu):
Description:
Meet Jimmy the new downloadable schedule. Jimmy the guy whose name is to complete someone else's work. Many new missions will provide plenty of shoot and drive at Empire Bay, and the system of the leader helps you pave the way to the summit wound.
Features:
* 25 new missions
* New developments
* Points achievements will be awarded to the player for the drift car, headshots, for a long series of shooting and so on
* To the basic HUD system will add special markers that pomogui player to navigate in the number of points and other additional information.
* To see the new katstseny and characters in the game.
Sutra cu ga igrati posto sada igram malo LOTRO pa javim kakav je.