Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.274.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Mafia 2
G-UNIT kaže...

instalira san joes adventures i kad uđen u igru samo stoji loading tražija san po netu al samo na engleski ima o tome ako ko zna kako to napravit nek javi..fala unaprid

stavi novi update..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
17 godina
neaktivan

jesan opet isto

15 godina
Mafia 2

Molim vas da ne spoilate..(ako niste, ispričavam se, ali kad sam vidio da se priča o radnji, nisam ni čitao dalje).

Hvala.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Primjetio sam nesto sto me skroz zivcira.

Nakon sto skrenem s automobilom kamera se odmah ispravi u horizontali sa zadnjih krajem tog auta. Uzasno zivcira jer izgubim kontrolu.

Jel to kod svakoga?!

A man without a religion is like a fish without a bicycle
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TŠRB kaže...

Evo ja maloprije preso joes adventures...zanima me jel moguce imati ovu odjecu (sa slike) u igri???

Itko??

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 16:20 (TŠRB).
17 godina
neaktivan
Mafia 2
Meni se isto ono događa s autom kad idem malo brzo onda me prebaci kamera.Dosta je realniji od mafie 2 dva metka i gotov si to je trebalo bit u original igri ti dlc a ne da za svakih nekoliko misija naplate 10eura.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TŠRB kaže...
TŠRB kaže...

Evo ja maloprije preso joes adventures...zanima me jel moguce imati ovu odjecu (sa slike) u igri???

Itko??

Hm, ja mislim da je moguće. Odeš u neki retro dućan (mislim da ima takvih po Hrvatskoj) ili naručiš sličnu robu preko ebaya...{#}

16 godina
neaktivan
gamer001 kaže...

Molim vas za pomoć! Htio bih igrati Mafiu 2 sa gamepadom (Logitech Dual Action) ukopčam usb uđem u igru, u options, controls i uopće mi ne cčitava da sam ga ukopčao. Što sad? Hvala!!

Ako još nisi riješio problem, onda evo savjeta - moraš skinuti i ubaciti Xbox kontroler emulator. Za praćenje kompatibilnosti igara sa Logitechom predlažem ovaj blog na koji i dajem link:

LINK

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Meni se zna dogodit da dok vozim auto igra zamrzne i onda moram sve pustit na koju sekundu i igra se vrati u normalu, znam da moram skinuti neki patch ili bolji crack, ali i ovako je skinuta sa neta tako da ako ubacim što novo, možda i ne bude radila.

Look me in the eye.It's ok if you're scared. So am I.But we're scared for different reasons.I'm scared of what I won't become, and you're scared of what I could become...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 19:03 (zero cool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

ja sam sve instaliro i kopirao po pravilima mislim na joes adventure no loading stoji  i nista. okrece se ali nikad da se pokrene

znate li rijesenje??

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
16 godina
G-UNIT kaže...

jesan opet isto

Izgleda da nisi, skini i instaliraj update 2 i update 2 ako ti samo jedan nije pomogao.

Meni isti problem bio i kad sam instalirao update 2 sve je radilo.

15 godina
Mafia 2
Je li još nekome svjetlina ekrana nakon izlaska iz igre poremećena (reducirana)? Mislim nije nešto bitno, pošto se lako rješava (Ctrl-Alt-Del), ali živcira.
Btw. update 2 je instaliran.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...
Je li još nekome svjetlina ekrana nakon izlaska iz igre poremećena (reducirana)? Mislim nije nešto bitno, pošto se lako rješava (Ctrl-Alt-Del), ali živcira.

Svima se događa taj bug,zamjetili smo ga još u samoj Mafiji bez DLC-a.

16 godina
Mafia 2

To je samo ati korisnicima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

To je samo ati korisnicima.

Meni se nedešava više,izađem normalno iz igre ekran kakav je bio takav i ostane.

kalaš nosim,srbe kosim
15 godina
DamageHigh kaže...

Rijsenje

Mafia 2 Brightness Bug Fix:

Right click on Mafia 2.exe and go to its properties. Click on the compatibility tab and check “disable desktop composition”, save the changes.

Kod mene rijeseno navedenom metodom i radi bez greske (prije sam udarao Ctrl + Alt + Del).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Skini nove Atijeve drivere, u listi featura je točno to navedeno kao riješen problem. (naravno ako imaš Ati GPU {#})

iddqd
15 godina
badmad kaže...
DamageHigh kaže...

Skini nove Atijeve drivere, u listi featura je točno to navedeno kao riješen problem. (naravno ako imaš Ati GPU {#})

Kod mene nije bilo nista rijeseno u driverima (imam naravno najnovije), vec sam uspio rijesiti samo sa navedenim nacinom.....i da, imam ATI GPU.

Mozda nekome i sljaka kroz drivere, ali meni ne....na zalost.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Offtopic:

Pojavio se najnoviji okus voćnog jogurta.

Ontopic:

Zna li netko što donosi update 3, nisam našao changelog. Instalirao sam ga i izgleda da ispravlja onaj problem sa tamnim ekranom desktopa {#}

Is it weird that this gave me an orgasm?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Offtopic:

Pojavio se najnoviji okus voćnog jogurta.

Ontopic:

Zna li netko što donosi update 3, nisam našao changelog. Instalirao sam ga i izgleda da ispravlja onaj problem sa tamnim ekranom desktopa {#}

Ni oni koji su ga izbacili ne znaju :D procitaj NFO fajl :D

17 godina
neaktivan
Mafia 2

To sa ekranom se događa svima, bilo ati ili nvidia, ali nakon nekog vremena prestane

Look me in the eye.It's ok if you're scared. So am I.But we're scared for different reasons.I'm scared of what I won't become, and you're scared of what I could become...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Meni se to ne dešava.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zero cool kaže...

To sa ekranom se događa svima, bilo ati ili nvidia, ali nakon nekog vremena prestane

Meni se nije to događalo nikad ni na starim driverima ni novim.

17 godina
neaktivan
Mafia 2

ja sam nabavio The Betrayal of Jimmy za PC i radi :D VIDEO UKLONJEN ZBOG SIGURNOSNIH RAZLOGA M0by ako mozes potvrdi da radi da ne ispadne da sam slagao :D Ekskluziva za PS3 ali za malo XD

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 20:24 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dex3108 kaže...

ja sam nabavio The Betrayal of Jimmy za PC i radi :D evo dokaz 

:D Ekskluziva za PS3 ali za malo XD

WOHOHO,jel ovo novi dlc ili sta , kad je ovo izaslo??? di ga ima skinit??

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Da mi je samo znati kak je to uspio.

Evo ga i na jednom srpskom forumu i sto je postao YT link i priča o igri.

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=19031&page=170 (skrolajte dole)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma jel se to meni cini ili Joe's Adventures nema price?

Full HD Addict :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo ga ljudi.

Dex govori istinu.

Zaista postoji Betrayal of Jimmy.

A i evo nekih screenova

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...

Ma jel se to meni cini ili Joe's Adventures nema price?

Pa naravno da nema priče...Još jedan ajmo reći bzvz DLC...Najžalosnije je to što netko stvarno daje novce za to...

15 godina
Mafia 2

Sta ste sumnjali da postoji Betrayal of Jimmy!?

Evo i sta donosi DLC (vec instaliran kod mene na kompu):

Description:

Meet Jimmy the new downloadable schedule. Jimmy the guy whose name is to complete someone else's work. Many new missions will provide plenty of shoot and drive at Empire Bay, and the system of the leader helps you pave the way to the summit wound.

Features:

* 25 new missions

* New developments

* Points achievements will be awarded to the player for the drift car, headshots, for a long series of shooting and so on

* To the basic HUD system will add special markers that pomogui player to navigate in the number of points and other additional information.

*  To see the new katstseny and characters in the game.

Sutra cu ga igrati posto sada igram malo LOTRO pa javim kakav je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice