Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.274.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2
Riker kaže...

Da li sam ja tu što krivo shvatio vezano za ovaj najnoviji DLC, ali zar je taj DLC donio sam usputne misije koje se izvršavaju, odi od točke A do B?? Pa zar nema nikakve priče, kratkih filmića..Zar je ona uvodna priča na početku sve??

Naravno da ne. To jesu side misije koje nedostaju u originalu, ali ujedno i Vendetta ima background story, vidjećeš ima zanimljiv završetak :))

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Riker kaže...

Da li sam ja tu što krivo shvatio vezano za ovaj najnoviji DLC, ali zar je taj DLC donio sam usputne misije koje se izvršavaju, odi od točke A do B?? Pa zar nema nikakve priče, kratkih filmića..Zar je ona uvodna priča na početku sve??

Naravno da ne. To jesu side misije koje nedostaju u originalu, ali ujedno i Vendetta ima background story, vidjećeš ima zanimljiv završetak :))

Ali kakav završetak?? Jedino što mogu raditi jest krasti neke blesave aute, i koliko mogu vidjeti, kad obavim neku misiju, mogu je opet obaviti..

15 godina
protjeran
Riker kaže...
Kora kaže...
Riker kaže...

Ali kakav završetak?? Jedino što mogu raditi jest krasti neke blesave aute, i koliko mogu vidjeti, kad obavim neku misiju, mogu je opet obaviti..

Ma ima sad ti se na početku pojave 3 misije na mapi jel tako? Jedna je story orijentirana, jedna krađa automobila i jedna ima još nekakve vrste neznam točno. Kad obaviše te tri, pojave se nove tri  samo drugačije na drugim mjestima.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Aha..ali zar nema filmića, međuscena i sl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Riker kaže...

Samo početak i kraj. Ali imaš kod prihvaćanja misija objašnjenje i malo priče, pa zato i je 400-injak MB velik dlc

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Riker kaže...

Samo početak i kraj. Ali imaš kod prihvaćanja misija objašnjenje i malo priče, pa zato i je 400-injak MB velik dlc

Vidio sam to..a kako god..

14 godina
neaktivan

Al bih ja mogao igrat na max resolution (1920x1080)?

16 godina
neaktivan
Pes2011_gamer kaže...

kako čemo mi znat?? Neznamo ni koju grafu imaš, ni koji monitor ni koji proc..

http://gtabalkan.com
17 godina
neaktivan

Dal se isplati instalirat ponovno igru radi DLCa?

EDIT:

...

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 13:42 (F1-IVO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

Neznam ja sam probao DLC ali nakon dvije misije me totalno odbio, jedini razlog sto igram Mafiu je one cut scene izmedju misija, bez tog to je samo jos jedna igra. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joze kaže...
Pes2011_gamer kaže...

Pa kada bi se potrudio da pogledas stranicu prije saznao bi :D 

16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
joze kaže...
Pes2011_gamer kaže...

Pa kada bi se potrudio da pogledas stranicu prije saznao bi :D 

Pa to sam bio i napravio alinisam našao? Aha evo sad vidim... Sorry Pes2011, ali bilo bi dobro ubuduće imat popis u MOJ PC..

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan
joze kaže...

veoma si hrabar kad daješ broj ovdje na forumu

Nije hrabar nego čovjek jednostavno vjeruje da su na ovom forumu samo dobri ljudi.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Issuse 14 chapter...

Jer ja trebam prešat aute do 25000 isuse pa tkoće to napraviti dođe mi da odustanem...

Gdje se nalazi to za prešanje auta?

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I onda mogu uli nemogu igrat na max resolution (1920x1080)

15 godina
protjeran
Pes2011_gamer kaže...

I onda mogu uli nemogu igrat na max resolution (1920x1080)

nemožeš

nego kako ti imaš 2GB karticu?

16 godina
Daniman123 kaže...

Issuse 14 chapter...

Jer ja trebam prešat aute do 25000 isuse pa tkoće to napraviti dođe mi da odustanem...

Gdje se nalazi to za prešanje auta?

Pa kad ubiješ onog debelog mislim da se zove Derek, onda otiđeš u njegov ured i u njegovom sefu ti je 22000 dolara. Tako da trebaš još samo sprešati nekoliko autiju i to je to.

Inače auti se prešaju kod onog B gore desno na mapi u čošku, onaj lik kojemu ideš sa Joeijem u drugoj misiji, na onaj auto otpad. Taj lik tamo ti iza ima prešu nutra zapeljaš auto i onda otiđeš pokraj pritisneš gub ta počne prešati. Kad spreša dobiješ lovu, ja sam dobivao negdje po 1000+ po autu.

I pjačakaj dučane sa oružjem dosta puno love imaju u kasi.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

imam jedan problem..u onoj prvoj misiji sve mi je normalno ali poslije nje mi se HEALT smanji na najmanje i odmah me ubiju!

kako to mogu popraviti??
Toni

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toni_96 kaže...

imam jedan problem..u onoj prvoj misiji sve mi je normalno ali poslije nje mi se HEALT smanji na najmanje i odmah me ubiju!

kako to mogu popraviti??

Isuse svaki 5. post je o tome.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 14:31 (xxCROsainTxx).
15 godina
protjeran
Toni_96 kaže...

kako to mogu popraviti??

Odeš i najedeš se :)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
14 godina
neaktivan

Odem na grafićku i piše mi "Ukupna procjena memorije":1912 MB

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Dal se isplati instalirat ponovno igru radi DLCa?

EDIT:

...

Isplati ako ti se svidjela orginalna Mafia 2, imaj na umu da je ovdje priča jako "tanka" i da filmića skoro pa i nema.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
možda ono hypernešta
ugl. nećeš sad baš na 1920x1080 al ono
nije da ti je grafa bajna nešto
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Moze netko napisati rezultat na bencmarku u mafiji2.

Čisto radi usporedbe:

Proc: amd x6 1055t

grafa: ati 5870 vaporx

FPS: 57

(Sve na maximumu)

FAIL

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Trenutačno prelazim novi DLC i nakon početnog čuđenja, mogu reći da je sasvim ok..Nekako je zabavniji ovaj lik nego Vito, i dakako, tunirani auti su predobri..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Neznam ja sam probao DLC ali nakon dvije misije me totalno odbio, jedini razlog sto igram Mafiu je one cut scene izmedju misija, bez tog to je samo jos jedna igra. . .

Lol, ti zbog cut-sceneova znači igraš igru. Još jedan lol. a ako hoćeš i rofl. Smijeh Btw Daniman, nemoj se zahebavat s prešanjem auta odnijet će ti previše vremena dok je dovoljno da nakon što pokupiš iz sefa tih čini mi se 20 + K dolara samo još 3-4 gunshopa oplljačkaš i to ti je to. U gunshopovima je prava lova, al zapamti, duže od 30 sec ako ostaneš dolaze milijajci, zato, brzinski uleti, vlasnika jednim metkom u glavuču i opljačkaj blagajnu. Za manje od 10 sec si unutra i natrag vani. Piece of cake :)))

edit- ja sam se naigrao dobrih 8 sati, praktički još jedna igra. Jbš cut-scenes, pa ne igra se igra zbog njih.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 18:17 (Kora).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
D3ViL kaže...

Lol, ti zbog cut-sceneova znači igraš igru. Još jedan lol. a ako hoćeš i rofl. Smijeh

Nije LOL njemu nego tebi, mnogi ljudi su igrali Starcraft samo zbog genijalnih cut scena..

MiR
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Iam jedno brzinsko pitanje, zapeo sam na jednoj misiji pa ne znam dal je bug, il nes drugo...

Dakle, radi se o misiji gdje trebam za Joe-a obići sve benzinske u vremenskom roku, no kada ih obiđem veli mi da se vretim do njega, mjesto je označeno crvenom točkicom na mapi. No kada dođem do te točkice njega nema, tražim po zgradi ništa, uđem u stan ništa... Nije mi jasno gdje je on?!

everybody lies

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Omerta23 kaže...
Kora kaže...
D3ViL kaže...

Lol, ti zbog cut-sceneova znači igraš igru. Još jedan lol. a ako hoćeš i rofl. Smijeh

Nije LOL njemu nego tebi, mnogi ljudi su igrali Starcraft samo zbog genijalnih cut scena..

Ne nego lol i njemu i tebi, pa kad hoću gledati sut-sceneove i video klipove, onda gledam onu zanimljivu stvarčicu, zove se - film. Jesi kad čuo za to? Igre su upravo za to, igranje.

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Core2Duo2 kaže...

Iam jedno brzinsko pitanje, zapeo sam na jednoj misiji pa ne znam dal je bug, il nes drugo...

Dakle, radi se o misiji gdje trebam za Joe-a obići sve benzinske u vremenskom roku, no kada ih obiđem veli mi da se vretim do njega, mjesto je označeno crvenom točkicom na mapi. No kada dođem do te točkice njega nema, tražim po zgradi ništa, uđem u stan ništa... Nije mi jasno gdje je on?!

Odi spat, sorry na double postu :)))

Dinamo živi vječno
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice