Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.274.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mafia 2
dex3108 kaže...
XXL Gamer kaže...
Kora kaže...
Riker kaže...

Ja zahvaljujući ljubaznosti jednog kolege s foruma upravo nabavljam taj DLC i iskreno, veselim se nekako. Iz gore pročitanih komentara izgleda da je DLC nije podbacio..Tko zna, možda za godinu, dvije, nakon što izbace oko 10-ak DLC ovo postane odlična igra..Temelje ima..

Ma kakvi, dlc je odličan, daleko od podbacivanja, sam što oni izgleda prodaju Mafiju 2 u dijelovima, pa pogledajte samo, Mafia 2 originalna priča, dlc Jimmys Vendetta side misije, free ride posebno također, šta još čeka da izađe......

Nastavak glavne priče.

To se nece desiti samo ce se popuniti neke rupe iz glavne price

Nadam se da će se popuniti ona glavna rupa u priči, ona na kraju...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
neaktivan

To tesko mislim da nece samo ce se popuniti ppraznine gdje je Joe bio bez Vite

15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

To tesko mislim da nece samo ce se popuniti ppraznine gdje je Joe bio bez Vite

Da, npr šta je debeli radio dok je Kito, ovaj Vito bio 6 g u zatvoru.

Dinamo živi vječno
16 godina
Mafia 2

Evo što se dogodi kad policajci odu na pivu pa onda idu lovit kriminalce.

Steam:luka2301

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

preskocio se moj problem :(

imam DLC ali nemam u filu od igre nijedan DLC folder... samo SDS i SDS_EN

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Pa napravi ga.

ma da
16 godina
Hacker-ri kaže...

Pa zato je tu opcija napravi novu mapu i imenuješ ju "dlcs" u to ubaciš sve što treba i to je to.

14 godina
neaktivan
Mafia 2

Eee novi sam na forumu pa bih pitao mogu li igrat Mafiu 2 na max settings i  na max resolution na ovoj konfiguraciji:

Windows 7 Ultimate 32 bit

AMD Athlon II X2 240 Procesor (2 CPUs) 2.8 GHz

4 GB RAM

ATI Radeon HD 5450 (2 GB)

Rezolucija monitora:1920 x 1080

DirectX 11

Molio bih vas da mi odgovorite.

0 0 hvala 0
16 godina
Pes2011_gamer kaže...

Eee novi sam na forumu pa bih pitao mogu li igrat Mafiu 2 na max settings i   na max resolution na ovoj konfiguraciji:

4 GB RAM

DirectX 11

nrbi mogao na max, imas samo dvojezgreni procesor, a i ako hoces physx na max treba ti nvidia graficka nove generacije

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
14 godina
neaktivan

A šta je to Physx?

15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
Pes2011_gamer kaže...

Eee novi sam na forumu pa bih pitao mogu li igrat Mafiu 2 na max settings i   na max resolution na ovoj konfiguraciji:

4 GB RAM

DirectX 11

nrbi mogao na max, imas samo dvojezgreni procesor, a i ako hoces physx na max treba ti nvidia graficka nove generacije

Ma nemoj, ja igram na max a imam također duo, i mnogo manju rezu, a grafička mi je 98 00 GT. I sve ide ok i sa Physixom

Dinamo živi vječno
16 godina
Pes2011_gamer kaže...

A šta je to Physx?

fizika, realistični efekti eksplozija i odjeće koja se miče u poretu, trebaš dobru grafičku za to (nvidia naravno)

16 godina
Kora kaže...
mind_challenge kaže...
Pes2011_gamer kaže...

4 GB RAM

DirectX 11

Ma nemoj, ja igram na max a imam također duo, i mnogo manju rezu, a grafička mi je 98 00 GT. I sve ide ok i sa Physixom

koji imaš procesor? ja isto imam dualca na 3,2 i 9800gtx + pa nemogu na max, neke stvari nemogu na max, a o fizici da ne govorim

edit: isprika za dpli post, prsti brži od pameti

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 21:48 (mind_challenge).
14 godina
neaktivan

Znaći ti igraš a isto imaš dvojezgreni procesor, valjda ću onda i ja igrati isto na max settings ...a na kojoj rezoluciji igraš?

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Imam jedan problem, kad trebam spasit joe-a u onom jaficu ja ne mogu uc u kafic, kolko god puta stisnem E za otvorit on nis samo javlja opet Press E to open doors!

ima li netko ideu sta bi moglo bit?

Full HD Addict :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

..........

Al imam bullshit od monitora 17 ", stari je zasran haha, duga priča. No ipak igram na max rez za svoj monitor

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 22:15 (Kora).

1 0 hvala 0
16 godina

pa onda napravi mapu pod imenom "dlcs" u pc folderu i tamo zaljepi -.-'

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina
neaktivan
benko kaže...

Imam jedan problem, kad trebam spasit joe-a u onom jaficu ja ne mogu uc u kafic, kolko god puta stisnem E za otvorit on nis samo javlja opet Press E to open doors!

ima li netko ideu sta bi moglo bit?

probao restart mission ili slicno?

ja sam imao slicnih problema, odem ukrast auto, provozam se i otvorim vrata :D

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja nekužim, stavio sam taj Jimmy Vendetta folder sa svime u folder "/dlcs" i kad uđem u igru ništa neočitava, ko da nema dlca :/

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamer71 kaže...

Ja nekužim, stavio sam taj Jimmy Vendetta folder sa svime u folder "/dlcs" i kad uđem u igru ništa neočitava, ko da nema dlca :/

pa nestavlja se u taj folder nego u Mafia 2 folder

bc2: SaPPhir3
15 godina
protjeran
Gamer71 kaže...

Jesi TOČNO upute slijedio? Kako to, meni isprve sve

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Gamer71 kaže...

Jesi TOČNO upute slijedio? Kako to, meni isprve sve

hmm evo sad radi, preskočio sam jedan korak ipak Belji se

Trenutno me Mafia 2 zabavlja...
16 godina

evo ti

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
protjeran
Mafia 2

Lol i onda neki seruckaju kako imaju  originale, a 95 % ljudi ovdje ima piratsku verziju (što ne osuđujem, dapače)

Dinamo živi vječno

3 0 hvala 0
15 godina
Kora kaže...

Lol i onda neki seruckaju kako imaju  originale, a 95 % ljudi ovdje ima piratsku verziju (što ne osuđujem, dapače)

ima istine u tome što zboriš :)

čak sam razmišljao o kupnji ali kada sam vidio da su od igre napravili cijeli cirkus i da moraš kupit nekoliko dlc-a da bi dobio cijelu igru, rađe NE

bc2: SaPPhir3
15 godina
Mafia 2

sto bi kupovao originale,kad mogu i pirate isti k***c

RAZOR
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

kompa...

imam puno originala, ali prije nego original kupim, prije toga ga probam :D jer mi demo ne govori nista...

nakon sta probam ovisno o tome dali mi se svida kupim igru iz postovanja i nadanja boljem nastavku, ali isto tako da nemam tih 200-300 kn nebi kupovao naravno....

npr tek sam pred 3 dana krenuo igrat Batmana jer sam cekao special edition da dode u trgovinu...

ali ovaku igru, gdje mi igru pokusavaju prodat 2,3 puta?! pa to je kriminal, a da ne pricam da bez ovog DCLa je igra teski crap, po mnogocemu, a po kratkoci 1.

15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
Kora kaže...

kompa...

imam puno originala, ali prije nego original kupim, prije toga ga probam :D jer mi demo ne govori nista...

nakon sta probam ovisno o tome dali mi se svida kupim igru iz postovanja i nadanja boljem nastavku, ali isto tako da nemam tih 200-300 kn nebi kupovao naravno....

npr tek sam pred 3 dana krenuo igrat Batmana jer sam cekao special edition da dode u trgovinu...

ali ovaku igru, gdje mi igru pokusavaju prodat 2,3 puta?! pa to je kriminal, a da ne pricam da bez ovog DCLa je igra teski crap, po mnogocemu, a po kratkoci 1.

Ma mislio sam samo na ljude koji OVDJE imaju Mafiju 2, tj samo Mafia 2, ne generalno sve igre

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Da li sam ja tu što krivo shvatio vezano za ovaj najnoviji DLC, ali zar je taj DLC donio sam usputne misije koje se izvršavaju, odi od točke A do B?? Pa zar nema nikakve priče, kratkih filmića..Zar je ona uvodna priča na početku sve??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

imam jedan problem..u onoj prvoj misiji sve mi je normalno ali poslije nje mi se HEALT smanji na najmanje i odmah me ubiju!

kako to mogu popraviti??

Toni

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice