Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.274.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mafia 2

Da li zna tko di su save gamovi?

nezz kako da ih sačuvam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Uživam u Jimmys Vendetta! Ima možda pokoja misija gdje te zbilja zna isfrustirat, mislim zbog nepostojećih čekpojntova ako je dugačka izrazito misija, al sve ostalo je super, ima čak i pozadinska priča, savjetujem onima koji su prešli da si defntivno ovu ubace, vidim već me više od 10 ljludi tražilo, znači ipak narod zanima hehehe

Edit - Zbilja je dlc dugačak, već saaaatima igram a i jučer sam igrao satima, ovo postaje ekspanzija na Mafiju 2

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 22:26 (Kora).

1 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Đimi me nešto zahebaje.

Kada pređem onu misiju gdje treba uništiti 4 auta negdje na početku, odem na mjesto za kraj misije, završim i snimi se i nakon toga kada idem na misiju ponovi mi se ista ta misija. WTF?

BTW. zar u svakoj misiji ima vrijeme?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Eto izaso jucer Mafia II Jimmys Vendetta,sumnjam da je tu nesto dodano za kraj u vezi OREGINALNOG Maffie 2 , prije bi reko da je to nesto ko GTA Epizodes From Liberty City,da su ga izbacili prije igro bi ga sad sam mako Mafiu!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2
xxxxx kaže...

Đimi me nešto zahebaje.

Kada pređem onu misiju gdje treba uništiti 4 auta negdje na početku, odem na mjesto za kraj misije, završim i snimi se i nakon toga kada idem na misiju ponovi mi se ista ta misija. WTF?

Da to se i meni al dooooosta kasnije ponovila, možda je bug, tko zna.

Lol @ PC Man. Pročitaj posljednje jedno 3 stranice o čem priččamo. Po meni su to te side-missions koje nedostaju u Mafiji 2. Vidjećete kad budete igrali.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 23:02 (Kora).
15 godina
Mafia 2

hmmm, krenio sam igrat vendetu.

Jel mi se čini ili se ovaj dlc igra ustvari kao sandbox :)

pohlepni 2k-ovci, svaki segment igre bi naplaćivali

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

hmmm, krenio sam igrat vendetu.

Jel mi se čini ili se ovaj dlc igra ustvari kao sandbox :)

pohlepni 2k-ovci, svaki segment igre bi naplaćivali

Ma kažem ti, Jimmys Vendetta su ti zapravo one side-missions koje nepostoje u originalnoj verziji, vidjećeš sam kako ide priča

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Cek ako sam ja dobro shvatio Jimmy's Vendetta je nastavak za Mafiu II jel tako i mora se nabaviti?

[center][IMG]http://i42.tinypic.com/fk1w5i.gif[/img] [IMG]http://i26.tinypic.com/fjg9sm.png[/img] [hr][/td][td][IMG]http://i48.tinypic.com/201kph.png[/img] [center][color=#2ea5dc] Heroes get remembere
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Đimi me nešto zahebaje.

Jesi li instalirao update (patch 1.01) za mafiu 2? Ako nisi možda ti to riješi problem jer piše "Fixes issues with DLC Jimmy's Vendetta".

Is it weird that this gave me an orgasm?
15 godina
protjeran
DragonShit kaže...
xxxxx kaže...

Đimi me nešto zahebaje.

Jesi li instalirao update (patch 1.01) za mafiu 2? Ako nisi možda ti to riješi problem jer piše "Fixes issues with DLC Jimmy's Vendetta".

Možda si išao greškom na istu tu. Jer nakon što neku misiju obaviš ona se pojavi na mapi kao srebrna zvjezdam, i možeš ju ponovno radit (u svrhe statistike za steam)

Dinamo živi vječno
16 godina
Mafia 2

Cool

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Ev gotov sa Đimijevom Osvetom. Evo SSova, pažnja SPOILER.

Edit - Tu je i završna statistika, 8 sati igranja!

@aufhenger - haahhahhhahh epic Smijeh

Predobar SS Predobar SS
Zvijer koja ide 250 km/h Zvijer koja ide 250 km/h
Đimi lav hehe Đimi lav hehe
Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 3:28 (Kora).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Izašao vam je Update (patch) 1.01..

navodno pomaže bug-ovima u Jimmy's Vendetta.. Malo progooglajte..

Adio

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
aufhenger kaže...

Cool

najjaci... i najtragicniji

da su istu igru prodali dvaput...

potpis :D
14 godina
neaktivan
Mafia 2

Eee novi sam na forumu pa bih pitao mogu li igrat Mafiu 2 na max settings i  na max resolution na ovoj konfiguraciji:

Windows 7 Ultimate 32 bit

AMD Athlon II X2 240 Procesor (2 CPUs) 2.8 GHz

4 GB RAM

ATI Radeon HD 5450 (2 GB)

Rezolucija monitora:1920 x 1080

DirectX 11

Molio bih vas da mi odgovorite.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2?

iii napokon je izislaaaaaaaaaa!! jupiii :):)

Pain is temporaily,glory is forever!!
15 godina
protjeran
MegaZero kaže...

lol

SSovi iz Fri-rajda

Al predobro mi je kad se čuje na radiju vijest, kao izumljen je prvi kompjuter haha. Ili kao došlo se na ideju da se umjesto kešom, plaća so called "kreditnim karticama" i onda se spiker nasmije grohotom haha, kao loša ideja

Moja beba :))) Moja beba :)))
Ajmo, u mjestu deri ga trista hehe Ajmo, u mjestu deri ga trista hehe
Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 17:13 (Kora).
17 godina
neaktivan
MegaZero kaže...

pa ono... davnih dana :D

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
MegaZero kaže...

Mnene je ovaj dlc Jimmy Vendetta ugodno iznenadio.Očekivao sam puno manje sati gameplaya, iako ni to nije puno ali dodatnih 6 sati koliko mi je trajao ovaj dlc nikako nije loše za jedan igrin dodatak s obzirom da traje skoro kao cijela igra.

Iskreno kupio ga nisam kao niti cijelu igru, ali ćekam da padnu cijene jer ne dajem pare za singleplayer igru.

ma da
14 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
Hacker-ri kaže...
MegaZero kaže...

Mnene je ovaj dlc Jimmy Vendetta ugodno iznenadio.Očekivao sam puno manje sati gameplaya, iako ni to nije puno ali dodatnih 6 sati koliko mi je trajao ovaj dlc nikako nije loše za jedan igrin dodatak s obzirom da traje skoro kao cijela igra.

Iskreno kupio ga nisam kao niti cijelu igru, ali ćekam da padnu cijene jer ne dajem pare za singleplayer igru.

I mene isto..baš mi se sviđa ovaj dlc..zadovoljan sam..:D..i dobro je što ima free ride..:D

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Inace Jimmy's Vendeta je Free Ride + sporedne misije, Joe's Advantures ce biti dopuna price iz glavne igre. Tako da je ovo sve trebalo da bude u samoj igri ali pohlepa cini svoje :D

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Inace Jimmy's Vendeta je Free Ride + sporedne misije, Joe's Advantures ce biti dopuna price iz glavne igre. Tako da je ovo sve trebalo da bude u samoj igri ali pohlepa cini svoje :D

Tako je. Ovaj Jimmys Vendetta kao da su izvadili side missions iz originalne igre, štaš, prokletinje. Nikad im dosta para.

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

A ovaj Joe's Advantures..kad to izlazi?..ili je izašlo?..

17 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
dex3108 kaže...

A ovaj Joe's Advantures..kad to izlazi?..ili je izašlo?..

Nije jos mozda krajem mjeseca posto je cini mi se najavljen jos jedan DLC za kraj mjeseca :D

17 godina
neaktivan

imam cnt file... gdje s njime?

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja zahvaljujući ljubaznosti jednog kolege s foruma upravo nabavljam taj DLC i iskreno, veselim se nekako. Iz gore pročitanih komentara izgleda da je DLC nije podbacio..Tko zna, možda za godinu, dvije, nakon što izbace oko 10-ak DLC ovo postane odlična igra..Temelje ima..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Riker kaže...

Ja zahvaljujući ljubaznosti jednog kolege s foruma upravo nabavljam taj DLC i iskreno, veselim se nekako. Iz gore pročitanih komentara izgleda da je DLC nije podbacio..Tko zna, možda za godinu, dvije, nakon što izbace oko 10-ak DLC ovo postane odlična igra..Temelje ima..

Ma kakvi, dlc je odličan, daleko od podbacivanja, sam što oni izgleda prodaju Mafiju 2 u dijelovima, pa pogledajte samo, Mafia 2 originalna priča, dlc Jimmys Vendetta side misije, free ride posebno također, šta još čeka da izađe......

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
XXL Gamer kaže...
Hacker-ri kaže...
MegaZero kaže...

I mene isto..baš mi se sviđa ovaj dlc..zadovoljan sam..:D..i dobro je što ima free ride..:D

Da ima free ride samo šteta što se nemože sa jimmy-em staviti da se igra po snijegu.

ma da
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Riker kaže...

Ma kakvi, dlc je odličan, daleko od podbacivanja, sam što oni izgleda prodaju Mafiju 2 u dijelovima, pa pogledajte samo, Mafia 2 originalna priča, dlc Jimmys Vendetta side misije, free ride posebno također, šta još čeka da izađe......

Nastavak glavne priče.

ma da
17 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
Kora kaže...
Riker kaže...

Nastavak glavne priče.

To se nece desiti samo ce se popuniti neke rupe iz glavne price

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice