Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.283.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
Weky kaže...

Glavno da meni igra bude radila na max osim AA.

Meni glavno da mi radi i na low postavkama Izlanuo se

Waiting for Mafia II ---24.08
15 godina
protjeran

po prvoj recenziji mafija 2 je nista posebno,ocjena 80

imate na HCL

16 godina
Mafia 2

Bit će sandbox valjda kao i u 1. mafiji, odvojen od misija (freeride)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Stvarno sramotno na PC zone joj dali "samo" 80% ja sam očekivao preko 90% .

0 0 hvala 0
15 godina
AFK kaže...

Šta je tu sramotno?

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
2dollaB kaže...

neznam meni ova igra bas lici na godfather 2cu u svakom pogledu. Nesto mi ne izgleda puno bolje mozda samo malo poboljsana grafika i to je to 

Hmm, pa po mojem mišljenju....... Mafia 1 pokopa Godfather 1 i 2 zajedno, vjeujem da će Mafia 2 biti još bolja od jedinice......... tako da, Godfather i Mafiju ne možeš uspoređivati jer u 90 % stvari je Mafia bolja

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
AFK kaže...

Šta je tu sramotno?

Pa ocijena (moje mišljenje iako nisam igarao ali iz svega viđenog)

16 godina
neaktivan
Mafia 2

recenzent glumi nekog nedodirljivog

poprilično sadržaja za uživanje,Dijalozi su jako kvalitetno odglumljeni, vožnja je odlična, a kolekcija automobila fascinantna,Na najvišim detaljima izgleda zapanjujuće, a da postoji soundtrack album, sigurno bi kupio primjerak"

znaci ocjena ne stoji!!!!

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AFK kaže...
Kill Frenzy kaže...
AFK kaže...

Šta je tu sramotno?

Znači ti misliš da je to sramotna ocijena jer si ti vidio na videosima da igra zaslužuje više?

luka_cro

postoji tu još puuuno segmenata igre koji utječu na igru prema tome ocijena vrlo lako može biti realna

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 20:15 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
AFK kaže...
Kill Frenzy kaže...
AFK kaže...

Šta je tu sramotno?

Znači ti misliš da je to sramotna ocijena jer si ti vidio na videosima da igra zaslužuje više?

Mislim da zaslužuje više.

15 godina
Mafia 2

:D Blago tebi kad misliš da ti možeš bolje ocijenit igru iako ju nisi igrao a oni jesu.Bravo za tebe

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 23:19 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

I PhysXa

15 godina
neaktivan
Mafia 2

U tim prvim recenzijama dok ne izađu igre uvijek budu strogi i daju najniže ocjene... A i evo što oni sami kažu :

The mag says that the dialogue is 'fine, and extremely well acted', adding that driving, 'as you'd expect from the former Illusion Software [2K Czech], is great'.

"The collection of cars is great too - all timely models that damage so gently that you'll try to take care of them."

"Mafia II is 10 hours of driving, story and extremely competent gun action. Running at top specs, it looks stunning, and if there was a soundtrack album, I'd buy myself a copy."

Dakle ne vidim što tu spriječava igru da ima bolju ocjenu osim linearnosti koja je po meni subjektivna i nebi trebala previše utjecati na ocjenu. Developeri su tako zamislili i kao što je netko rekao, tako je i u prvom dijelu mafije... Namigiva

Slavonija u ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
franky kaže...
Weky kaže...

I PhysXa

To se vec zna po zahtjevima.

Premda ozbiljno razmisljam da uzmem za par mjeseci kakvu polovnu 8800GT/9800 ili 9600GT, kako tako bi vrtila....

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
Mafia 2

OXM ocjenio 7/10.

EDIT: Koja ploča Weky?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 20:33 (franky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Weky, ja mislim da će ti na onim kloknutim postavkama ići i sa minimalno 4xAA.

A za Pshyx ćemo vidjeti, ako će se dati namještati, onda još ima nade da ide na normal.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
Mafia 2

+
detaljni svijet
lijepo i raznoliko
odličan soundtrack

-
razočaravajuća akcija
dosadni likovi

- OXM reca

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Taj OXM je Saints Rowu 2 dao 8, a Mafiji 7! Ono WTF?

A američki OXM mu je dao 9!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 22:16 (M0by).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

hmm vidim dosta kritika od recenzija

al mislim da ce i dalje ova igra biti veliki uspijeh te ono bitno jako zabavna i atmosfericna

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Na PC Zoneu je dobila 80/100, po njima je najveći problem to što je linearna, inače je odlična...

I čini se da je Mafia nakon sega spala na "samo" deset sati kampanje ( bez free roama ).

Izvor.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Na PC Zoneu je dobila 80/100, po njima je najveći problem to što je linearna, inače je odlična...

I čini se da je Mafia nakon sega spala na "samo" deset sati kampanje ( bez free roama ).

Izvor.

nekuzim sta to sad znaci da je linearna?

znaci nema free roama ili sta?

ak su misije linearne samo onda nevidim u cemu je probem gta4 isto ima linearne i skriptirane misije

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 9:39 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
Mafia 2

I opet ću reči - meni je bitno da mi radi na max postavkama kako bi mogao doživiti igru kao što su developeri zamislili i sa svim onim detaljima koje može pružiti (što da kažem - volim uživati u svim ljepotama novih engine-a i napretku grafike na PC-u još od Voodoo kartica Namigiva).

Kampanja traje 'samo' 10-tak sati - pa što!?!  Uvijek je tu i 'free roam' u kojem se možemo zabavljati do mile volje Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

I opet ću reči - meni je bitno da mi radi na max postavkama kako bi mogao doživiti igru kao što su developeri zamislili i sa svim onim detaljima koje može pružiti (što da kažem - volim uživati u svim ljepotama novih engine-a i napretku grafike na PC-u još od Voodoo kartica Namigiva).

Kampanja traje 'samo' 10-tak sati - pa što!?!  Uvijek je tu i 'free roam' u kojem se možemo zabavljati do mile volje Belji se

Uzeo si mi rječi iz usta.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
moderator
Mafia 2

Koliko vidim u ovom videu free roam-a nema u main menu.

Jedino ako se kasnije ne otključa,nakon što završimo igru...

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
a isss...kak niste skuzili,da su napravili sistem ko gta..nema opcije free roam,vec u kampanji se mozete zezat ici gdje ocete,jer na jednom videu kaze da misija pocinje kad se vas lik javi na telefon ili tako nesto
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Mafia 2

ja isto mislim da ima freeroam

zasto bi onda kreirali tako veliki i detaljni grad?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Ja mislim da je igra tako kratka kako bi poslje izdali nekoliko DLC paketa i još pobrali love.

BC2 ingame nick: Kuky90
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja mislim da je igra tako kratka kako bi poslje izdali nekoliko DLC paketa i još pobrali love.

Samo neka oni stancaju DLC-ove...a budemo ih vec nabavili kako vec tko zna. Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ja također volim sve gurnuti do kraja pa makar žrtvovao koji fps. NVIDIA Physx ide OFF, žrtvovanje 20 fps-a ipak je previše.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 13:10 (Dodinho).
16 godina
moderator
Mafia 2

Još jedan video....All In A Day's Work

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice