Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.287.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mafia 2?
GoZbAr94 kaže...

samo da ne bude voznja automobila kao na gta 4 ... i jos da dodaju lijevi i desni zmigavac jer to na staroj mafiji nisu dodali

Jesi ti igrao Mafiu 1?

Tamo su bili žmigavci, kad si okrenuo volan u neku stranu uključio se žmigavac, zato ne izmišljaj.

Što se tiče ostalog, ajme jeste ju zaspamali, pa daj koristite gub uredi(mislim na tebe Tommy_123) jer je zabranjeno postati jedan post za drugim. Isto tako oni postovi gore tipa "raspricali smo se ko babe jbt :D" i "hahahahaha.....", pa takvi postovi su sasvim nepotrebni.

Ako mislite tako chatati, onda preko privatne poruke razmjenite msn ili što već, pa tamo obavite ostatak posla, a ne tu samo vas dvojica zapamate dvije strane.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 14:36 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Windows XP Service Pack 3
Intel P4 2.8GHz or AMD Atholn XP 3200+
1GB RAM
AGP 8X 256MB Nvidia 6800 or ATI X1600 or better Graphic Card (Shader Model 3 supported )
10GB Hard Disk Space

Recommended system requirements

Windows XP Service Pack 3 / Windows Vista Service Pack 1 or Windows 7
Intel Core 2 Duo 2.4GHz or AMD Atholn 64 X2 Dual core 5000+
1.5GB RAM (For Vista and 7 2GB)
PCI-E 16X 256MB Nvidia 8600 or ATI HD 2600 or better VGA (DirectX 10)
10GB Hard Disk Space

ŽSADA SAM NASO NA 2K FORUMU..

Da, to su razumljivi zahtjevi, samo hoće li biti takvi !?

17 godina
Mafia 2?

Mislim da ako isključimo Physx da će igra ići u pristojnom framerateu... bar se nadamNeodlučan

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2?

Oće meni taj Physx radit ?

Nemam Nvidiu, imam ATI HD5870. Oće li bar u nekoj mjeri taj Physx radit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Tsar kaže...

Ne. PhysX je tehnologija isključivo dostupna na nVIDIA karticama.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
17 godina
Tsar kaže...

Moraš imati Nvidijinu grafičku karticu kako bi ti radio Physx jer je on u vlasništvu Nvidije, može ti raditi ako si kupiš neku Nvidia grafičku karticu. Evo imaš ovdje prilog o tome.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 18:14 (Dodinho).
16 godina

Kad će ta mafia 2 više !!!

17 godina
Memphis kaže...

Kad će ta mafia 2 više !!!

27. Kolovoza 2010. za Europu.

Izvor

16 godina
neaktivan
Mafia 2?

Al već sam bio skido neki Physx na ATI karticu, radi npt. u Mirrors Edge. Kad ga uključim, sva ona stakla kad neko puca po njima, fino se vide komadići kako svjtlucavo padaju na pod i ostaju na njemu. Fenomenalno! Samo je ta stvar dosta konfiguracijski zahtjevna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Mafia 2?

Novi trailer...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
0 0 hvala 7
15 godina
odjavljen
Mafia 2?

Izgleda prosječno, lica i face su lošij nego u većini drugih igara, bude li zahtjevno ko GTA4 onda stvarno... Zadnji dobar sandbox koji je odlično optimiziran i izgleda odlično je Just Cause 2.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Izgleda prosječno, lica i face su lošij nego u većini drugih igara, bude li zahtjevno ko GTA4 onda stvarno... Zadnji dobar sandbox koji je odlično optimiziran i izgleda odlično je Just Cause 2.

ma sumnjam da će biti zahtjevno ko gta4 jer valda su naučili nešto od primjera gta4.

A što se tiće lica i nije baš nešto pretjerano uglađeno, ali primjetio sam da se čak vide žile na rukama od ljudi Smijeh

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
16 godina
Weky kaže...

Mene više zanima kakva će biti priča i gameplay, izgled i lica mi i nisu baš toliko važni.

Ali moram se složiti da bi GTAIV zahtjevi bili neopravdani.

A life? Where can I download one of those?
16 godina
GoZbAr94 kaže...

samo da ne bude voznja automobila kao na gta 4 ... i jos da dodaju lijevi i desni zmigavac jer to na staroj mafiji nisu dodali

Sorry frajeru, ali pričaš gluposti.......... obrazložit ću zašto...

Samo da ne bude kao na gta 4 ??? wtf pa tamo je to baš dobro izvedeno (naravno nije perfekt), ali velik je napredak naspram GTA San Andreasa i ostalih igara (sandbox/action/TPS)..... a ovo: "da dodaju lijevi i desni zmigavac"....... mislim da je bolje ne komentirati, očito nikada nisi igrao originalnu Mafiju....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina

Pa većina ljudi baš zbog tih auta igra GTA, pa ne bi se igra zvala grand theft AUTO da nisu dobro napravljeni.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
neaktivan

imas ti nekakvih problema ? nisam mislio da uopste nema zmigavaca nego se oni pojavljuju tek kad skreces u odredjenu stranu , a ne prije nego sto oces da skrenes

15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
GoZbAr94 kaže...

Samo da ne bude kao na gta 4 ??? wtf pa tamo je to baš dobro izvedeno (naravno nije perfekt), ali velik je napredak naspram GTA San Andreasa i ostalih igara (sandbox/action/TPS)..... a ovo: "da dodaju lijevi i desni zmigavac"....... mislim da je bolje ne komentirati, očito nikada nisi igrao originalnu Mafiju....

a sto se tice mafije 1 , prelazio sam je 7 puta i mogu da ti budem profesor

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 0:15 (GoZbAr94).
15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Pa većina ljudi baš zbog tih auta igra GTA, pa ne bi se igra zvala grand theft AUTO da nisu dobro napravljeni.

Pa zbog toga i GTA nije zanimljiv ... a pogotovo me razocaralo to kako su organizovali saobracaj u gradu ; ukrades kola , nikom kriv ni duzan , policija igra poker ... uzmes bazuku , pogodis 10 helikoptera , pobjegnes policiji i nakon 10 minuta te ni ne prepoznaju

16 godina

Gta je Gta, šta će ti takva igra u kojoj se moraš misliti o svojim postupcima, nije to nekakav rpgm, a ni simulacija života. Još treba uvesti da moraš ići obavljati nuždu, tuširat se, piti, jesti...

Igra služi za zabavu i uživanje.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
16 godina
neaktivan
GoZbAr94 kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Pa zbog toga i GTA nije zanimljiv ... a pogotovo me razocaralo to kako su organizovali saobracaj u gradu ; ukrades kola , nikom kriv ni duzan , policija igra poker ... uzmes bazuku , pogodis 10 helikoptera , pobjegnes policiji i nakon 10 minuta te ni ne prepoznaju

Zato što je to igra, a ne simulacija života. Heh, imam osjećaj da nisi igrao više nastavaka ove igre, recimo prva dva (lol prvi nije nastavak jelte), što bi tek na to rekao? Tamo je bila povelika doza crnog humora. Osjećaj vožnje je meni osobno odličan u GTA4.

edit

Zvonimir me preteko Belji se

Što se tiče Mafie, mislim da je tu u prvom planu priča i gameplay, a onda tek grafika.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 0:35 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Što se tiče Mafie, mislim da je tu u prvom planu priča i gameplay, a onda tek grafika.

Ajde da kazemo da je tako .... al opet se po grafici GTA 4 nemoze uporedjivati sa mafijom.A sto se tice simulacije zivota , po meni to igru cini zanimljivijom , a to je zastupljeno i na GTA 4 , ne samo u mafiji - Mozes gledati TV , spavati , jesti hot dog i jos mnogo toga....

gozba
16 godina
neaktivan
GoZbAr94 kaže...

Ajde da kazemo da je tako .... al opet se po grafici GTA 4 nemoze uporedjivati sa mafijom.A sto se tice simulacije zivota , po meni to igru cini zanimljivijom , a to je zastupljeno i na GTA 4 , ne samo u mafiji - Mozes gledati TV , spavati , jesti hot dog i jos mnogo toga....

Da, no sve te radnje su napravljene ukočno i sterilno, botovo lutaju ulicama i rijetko kad rade nešto pametno ( mada izgleda kao da rade ukoliko ne provedeš više od 5 sec kraj njih ), automobili, ma cijeli "živi" svijet u GTA 4 me nekako razočarao, mada je vidljiv napredak po tom pitanju u odnosu na San Andreas.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
16 godina
neaktivan
Mafia 2?

...Hoće li Mafia II podržavati MP način igranja?

@thuglife, u SA se moglo vidjeti tri ista čovjeka dok šetaju, barem to je ispravljeno... :)

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 2:11 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

...Hoće li Mafia II podržavati MP način igranja?

Ne, samo SP.

Kažu da žele igračima pružiti što bolje solo iskustvo, mada ne vidim kako bi MP to narušio al' eto...

OT: Da tu si u pravu, rekao sam, napredak je vidljiv, no daleko je to od savršenstva.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 2:13 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Na SA automobil nemozes da izgasis kad oces da stanes na odredjeno mjesto i nestane nakon duzeg vremena... Svidja mi se sto je to ispravljeno u novom dijelu.

gozba

0 0 hvala 0
16 godina
GoZbAr94 kaže...

imas ti nekakvih problema ? nisam mislio da uopste nema zmigavaca nego se oni pojavljuju tek kad skreces u odredjenu stranu , a ne prije nego sto oces da skrenes

Pa, pogledaj si post..... ok nisi mislio, ali napisao si tako: "i jos da dodaju lijevi i desni zmigavac" tako da te ljudi mogu shvatiti na 2-3 načina, a ja ne čitam drugima misli..........

GoZbAr94 kaže...
lovac82 kaže...
GoZbAr94 kaže...

a sto se tice mafije 1 , prelazio sam je 7 puta i mogu da ti budem profesor

Kad smo već kod pametovanja, bar nemoj "lagati" da si prošao 7 puta (to ti malo tko može vjerovati)....... dokazati to ne možeš sigurno, ne mogu ni ja da lažeš, ali jednostavno ne očekuj da će ti netko vjerovati na riječ samo tako...

GoZbAr94 kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Nisam govorio o tim stvarima ! ....  Govorio sam o realnosti vožnje auta (handling itd, iako se to ne može porediti s nekim simulacijama...... opet nije tako loše i puno je bolje naspram GTA SA u kojem CJ može gurati vozila, dok "trči u njih" :S)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
Mafia 2

Ovo je tema o Mafiji 2, a ne GTA.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 8:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

"2K Games nam donosi novi trailer za dugo i željno iščekivanu Mafiu 2, koji prikazuje krasne obiteljske veze koje će nas pratiti tokom igre."

Novi Mafia II trailer

Death has a thousand faces,evil only one.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Mafia 2
luckyluke kaže...

"2K Games nam donosi novi trailer za dugo i željno iščekivanu Mafiu 2, koji prikazuje krasne obiteljske veze koje će nas pratiti tokom igre."

Novi Mafia II trailer

Ne pratiš baštemu :),al nmwz odličan trailer...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 12:48 (pirat).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

LJUDI NAPRAVIO SAM PREORDER MAFIU 2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice