ima li ko od vas LOTR Conquest??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam.
Ja imam.
Imam 9600gt 512mb igram na high.
Athlona x2 4200+,4gb rama
Imam 9600gt 512mb igram na high.
Athlona x2 4200+,4gb rama
Nije koju grafu imaš?
Nije koju grafu imaš?
imam i ja, igra je svakako vrlo dobro optimizirana...može i na malo starijim strojevima...svakako dobra lotor igra...no nekako meni nije to to....
imam i ja, igra je svakako vrlo dobro optimizirana...može i na malo starijim strojevima...svakako dobra lotor igra...no nekako meni nije to to....
gle ea samo nabaca sve i svašta i ljudi smatraju to dobrim, fan sam lotor-a ali ljudi ea su bitne pare na mi gameri koji ih držimo na životu....kad pogledaš bolje bojim se dače lotor zadesiti i nfs kriza...nekako nema ono nešto što je stvarno teško opisati.
ey ljudi.na drugim sam forumima cuo da neoriginalna igra lotr c - znaci piratska igra ima problema sa valjda 3 levelom radi neki tako zvanih nevidljivih zidova.dali je to istina.ako je kako se taj problem da rijesit.i usput koliko vas uopce ima piratski lotr conqest?
stavio sam novi komentar mozda mozes pomoci procitaj pa mi odg....hvala.
Ja imam piratsku, presao sam je, nema nikakvih nevidljiv zidova. Taj problem kojeg ti imas najvjerovatnije nema nista s tim, malo progooglaj, a ako ima onda skini novi *****(ne smijem reci sta).
ma nemam jos igru mislio sam je kupiti sutra.jeli imas msn.pa da popricamo malo.i jeli je tesko instalirat.
Da jest, problem je sa zidovima i treba ti nešto o čemu nesmiješ na ovim forumu govoriti. Još da ti kažem da nesmiješ pisati postove jedan za drugim jer bi mogao biti izbačen.
Hvala na razumijevanju.
Imas dobru stranicu za te stvari, inace koristi je samo ako imas original igru i zelis sebi olaksati igranje, kao sto pise na njihovoj stranici. www.gamecopyworld.com ili http://gf.wiretarget.com/. Evo ti direktno http://gf.wiretarget.com/lotr_conquest.htm
Dobio je , probao igrat 5min i odmah je obrisao. Teško shranje barem meni.
Sve na max ide bez problema.
Mislim da kolega niste u pravu, ako ste igrali igru 5 minuta trebali biste biti ocarani, e tek poslije uvidite da se sve ponavlja i da cete igru zavrsiti za jedno popodne.
pa ljudi dragi.ma igra je super ako si lotr fan.izac ce jos jedan lotr.the white councile.prije no sto je bilbo nasao prsten.ali mene zanima kada je 3 lvl neki kazu ima nevidljivih zidova.kako da to rijesim dajte mi msn da popricamo malo oko toga.
nemojte mi savati privatne poruke nece da mi ih ocita.ajde mi molim vas napisite kako se instalira conquest dobio sam ga sada sam sve sa ova 2 cd-a prebacio u jedan folder i sto sada da radim.
pa ljudi dragi.ma igra je super ako si lotr fan.izac ce jos jedan lotr.the white councile.prije no sto je bilbo nasao prsten.ali mene zanima kada je 3 lvl neki kazu ima nevidljivih zidova.kako da to rijesim dajte mi msn da popricamo malo oko toga.
znam.imam i isti problem ko i svi koji imaju piratsku.nevidljivi zidovi level 3 mines of moria.ona glupa vrata nemoze se kroz njih proc.trazio sam jucer _ _ _ _ _ _ _ ali nisam uspio naci bas onaj koji to popravlja.skinuo sam dva i nisu vrijedila.ako ikako mozete pomoci odg.ali ne saljite mi PRIVATNE PORUKEjer ih nemogu procitati nece da ih otvori.stoga ako je itko rijesio taj problem molim vas stavrno zelim ono igrat.