LOTR Conquest

poruka: 24
|
čitano: 2.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LOTR Conquest

ima li ko od vas LOTR Conquest??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: LOTR Conquest

Ja imam.

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja imam.

jel mi mozes rec koja ti grafa i dal igras na minimum medium high i sta vec ima sve??
16 godina
moderator

Imam 9600gt 512mb igram na high.

Athlona x2 4200+,4gb rama

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2009 22:41 (pirat).
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Imam 9600gt 512mb igram na high.

Athlona x2 4200+,4gb rama

aha ok dakle igra nije tako zahtjevna..... thx  ^^
16 godina
moderator

Nije koju grafu imaš?

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nije koju grafu imaš?

nisam je jos kupijo niti komp al sad trenutno imam pre slabu... zato i kupujem novi komp za igrat malo zahtjevnije igre... ja sam dobio LOTR Conquest i instaliro ga na ovaj sad komp al kad pokrenem igru vidim samo crno i cujem zvuk... zato cu i kupit novi komp jer to mi je naj igra od svih...=)) kupit cu GTX260 216, 4 rama i neznam jos koji processor...neki kazu duo a neki quad... booo
17 godina
neaktivan

imam i ja, igra je svakako vrlo dobro optimizirana...može i na malo starijim strojevima...svakako dobra lotor igra...no nekako meni nije to to....

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)
16 godina
neaktivan
crowap kaže...

imam i ja, igra je svakako vrlo dobro optimizirana...može i na malo starijim strojevima...svakako dobra lotor igra...no nekako meni nije to to....

kako mislis nije ti to to??
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...
crowap kaže...

kako mislis nije ti to to??
  Nekima je dobra, nekima nije, tako je sa svim igrama. Ako si LOTR-fan, sigurno će ti se svidjeti.
The cake is a lie!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 16:52 (Horagio).
17 godina
neaktivan

gle ea samo nabaca sve i svašta i ljudi smatraju to dobrim, fan sam lotor-a ali ljudi ea su bitne pare na mi gameri koji ih držimo na životu....kad pogledaš bolje bojim se dače lotor zadesiti i nfs kriza...nekako nema ono nešto što je stvarno teško opisati.

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)
16 godina
neaktivan
LOTR Conquest

ey ljudi.na drugim sam forumima cuo da neoriginalna igra lotr c - znaci piratska igra ima problema sa valjda 3 levelom radi neki tako zvanih nevidljivih zidova.dali je to istina.ako je kako se taj problem da rijesit.i usput koliko vas uopce ima piratski lotr conqest?

fm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stavio sam novi komentar mozda mozes pomoci procitaj pa mi odg....hvala.

fm
16 godina
neaktivan
ey.jeli istina da u 3 lvl ima nekih nevidljivih zidova.ako ima molim te pomozi da znam kako da to rijesim.
fm
17 godina
neaktivan
LOTR Conquest

Ja imam piratsku, presao sam je, nema nikakvih nevidljiv zidova. Taj problem kojeg ti imas najvjerovatnije nema nista s tim, malo progooglaj, a ako ima onda skini novi *****(ne smijem reci sta).

MB GIGABYTE EP45-DS3R; INTEL CORE 2 DUO E8400 2x 3.0 GHz; DDR II 4GB (2x2GB kit) 800MHz OCZ Gold XTC; ASUS ATI EAH4870 512MB GDDR5
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 22:50 (Amon Ra39).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nemam jos igru mislio sam je kupiti sutra.jeli imas msn.pa da popricamo malo.i jeli je tesko instalirat.

fm
16 godina
LOTR Conquest

Da jest, problem je sa zidovima i treba ti nešto o čemu nesmiješ na ovim forumu govoriti. Još da ti kažem da nesmiješ pisati postove jedan za drugim jer bi mogao biti izbačen.

Hvala na razumijevanju.Smijeh

AMD Athlon x2 6000+(3100mhz) Asus M2N68 nForce 630a/GeForce 7025 XV GeForce 9600GT 1gb sonic(700/2000) 2x2gb DDR2(800mhz) Kingmax WD blue 500gb DVD+RW/-RW/RAM LG GH22LP20 Samsung DVD-ROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LOTR Conquest

Imas dobru stranicu za te stvari, inace koristi je samo ako imas original igru i zelis sebi olaksati igranje, kao sto pise na njihovoj stranici. www.gamecopyworld.com ili http://gf.wiretarget.com/. Evo ti direktno http://gf.wiretarget.com/lotr_conquest.htm

MB GIGABYTE EP45-DS3R; INTEL CORE 2 DUO E8400 2x 3.0 GHz; DDR II 4GB (2x2GB kit) 800MHz OCZ Gold XTC; ASUS ATI EAH4870 512MB GDDR5
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 23:04 (Amon Ra39).

0 0 hvala 0
17 godina
LOTR Conquest

Dobio je , probao igrat 5min i odmah je obrisao. Teško shranje barem meni.

Sve na max ide bez problema.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB +Scythe Musashi/ 2x2GB Kingmax 1066MHz /Corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ Logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LOTR Conquest

Mislim da kolega niste u pravu, ako ste igrali igru 5 minuta trebali biste biti ocarani, e tek poslije uvidite da se sve ponavlja i da cete igru zavrsiti za jedno popodne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LOTR Conquest

pa ljudi dragi.ma igra je super ako si lotr fan.izac ce jos jedan lotr.the white councile.prije no sto je bilbo nasao prsten.ali mene zanima kada je 3 lvl neki kazu ima nevidljivih zidova.kako da to rijesim dajte mi msn da popricamo malo oko toga.

fm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LOTR Conquest

nemojte mi savati privatne poruke nece da mi ih ocita.ajde mi molim vas napisite kako se instalira conquest dobio sam ga sada sam sve sa ova 2 cd-a prebacio u jedan folder i sto sada da radim.

fm

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
matic95 kaže...

pa ljudi dragi.ma igra je super ako si lotr fan.izac ce jos jedan lotr.the white councile.prije no sto je bilbo nasao prsten.ali mene zanima kada je 3 lvl neki kazu ima nevidljivih zidova.kako da to rijesim dajte mi msn da popricamo malo oko toga.

da, igra je super ako si fan lotr-a, ali je problem u tome sto je LOTR kao MMORPG dobar jedino zbog grafike, ali najbolji MMORPG ikada je WoW
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
LOTR Conquest

znam.imam i isti problem ko i svi koji imaju piratsku.nevidljivi zidovi level 3 mines of moria.ona glupa vrata nemoze se kroz njih proc.trazio sam jucer _ _ _ _ _ _ _ ali nisam uspio naci bas onaj koji to popravlja.skinuo sam dva i nisu vrijedila.ako ikako mozete pomoci odg.ali ne saljite mi PRIVATNE PORUKEjer ih nemogu procitati nece da ih otvori.stoga ako je itko rijesio taj problem molim vas stavrno zelim ono igrat.

fm

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice